Het “gezonde” racisme

screenshot_24

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Sinds lange tijd benut de negatieve energie op deze planeet dit begrip voor zichzelf, om zo gebieden te veroveren, die ze zonder misbruik van dit woord te maken nooit had kúnnen veroveren. Racisme, dat is tegenwoordig al datgene wat zich te weer stelt tegen de invasie van geweldplegers in het eigen land. Iedereen die zich verzet tegen de plundering en bezetting van zijn land door andere volkeren geldt in Duitsland tegenwoordig als racist. Aldus is men automatisch een racist wanneer men zich tegen gewelddadige elementen uit het buitenland wenst te verzetten.

Dat dit absoluut gerechtvaardigd is, is niet in de laatste plaats te zien aan de omstandigheden waarvoor de overwegende meerderheid van de bewoners van dit land zelf verantwoordelijk zijn. Vanwege hun vrouwen- en mensenverachting, die de zogenaamde racisten niet in hun land wensen toe te laten. Hen wordt verweten dat zij deze mensen niet met open armen willen opnemen, maar de zogenaamde “racisten” handelen absoluut terecht. Zij willen het geweld van andere volkeren niet in hun eigen land hebben. Ze willen geen moreel onderontwikkelde mensen in hun land, die een vrouwen-onderdrukker, kinder-ontmaagder, afslachter van ongelovigen- en onthoofder van Joden als profeet volgen, en terecht!

De negatieve energie der geweldplegers maakt misbruik van het woord “racisme,” opdat de vredelievenden zich niet langer tegen de invasie van geweld in hun land verzetten. Tegelijkertijd wordt de moreel sterker ontwikkelde landen voortdurend en permanent aangepraat dat ze het geweld van de andere volkeren moeten compenseren. De armoede in deze landen ontstaat echter uitsluitend door het geweld van de autochtonen aldaar. Door het geweld van de mannen die de vrouwen aldaar verkrachten en tot gedwongen huwelijken veroordelen, omdat ze totaal geen vrouwenrechten kennen en accepteren. Het is het geweld der mannen in armere landen op deze wereld dat geleid heeft tot een massale populatie van de menselijke soort en tot de daaruit ontstane armoede of anders uitgedrukt: De geestelijke armoede van deze mannen heeft zich gemanifesteerd.

De landen, die reeds verder ontwikkeld zijn en wier mannen de vrouwen niet als vanzelfsprekend verkrachten en tot gedwongen huwelijken verplichten, worden er dan toe veroordeeld zich met de uitwassen van dit geweld bezig te houden. Hulporganisaties schieten als paddenstoelen uit de grond, maar de mensen die reeds meer moraal bezitten, kunnen echt niet zo veel werken en presteren om het geweld van de mannen in de armere landen te compenseren. In plaats daarvan dringt het geweld van deze mannen steeds verder door tot vredelievender regio’s, omdat de moreel verder ontwikkelde mensen deze processen niet erkennen en zich dienovereenkomstig daartegen beschermen en daarover opheldering geven. Ze erkennen het feitelijke geweld op deze planeet niet en ook niet van wie het feitelijk komt. In plaats daarvan bedenken ze onzinnige uitvluchten, bijvoorbeeld dat de rijken de schuld zijn van het leed der arme landen of dat uitgelokte oorlogshandelingen in deze landen voor dat leed verantwoordelijk zijn. Als dat zo zou zijn, zouden de Duitsers na de Tweede Wereldoorlog simpelweg hun land zijn ontvlucht en zouden ze zich in andere landen in het gespreide bedje genesteld hebben en hun land in puin en as hebben laten liggen. Maar dat hebben ze niet. Ze hebben zich ook niet volledig laten verzorgen door andere volkeren, maar binnen de kortste keren hun land weer helemaal opgebouwd. Zo indrukwekkend als andere volkeren het gedurende duizenden jaren tot op de dag van vandaag, ook totaal zonder oorlog, het niet hebben gered. Dat toont aan dat de feitelijke armoede slechts door de vrouwen-verachtende handelwijze van de mannen aldaar tot stand komt en daardoor meer dan duizenden jaren aldaar in stand kan blijven.

Nu wordt de zogenaamde racisten aangepraat dat, als ze niet precies dát soort mannen bij miljoenen het land binnenlaten, zij dan “racisten” zouden zijn. Dat ze racisten zijn als ze hele volkeren over één kam scheren. Deze volkeren laten echter dagelijks zien dat dit volkomen terecht is, aangezien het ze door hun geweld niet lukt hun landen op te bouwen. Mensen die in deze landen  geweld veroorzaken, zijn geen uitzondering, maar regel. Uitzonderingen zijn in deze landen de vredelievende mannen. De natuur heeft het zo geregeld dat deze vredelievende mannen vanwege hun bereidheid om zich in te zetten en hun anders-soortigheid ten opzichte van de groep tot rijkere gebieden werden toegelaten, omdat ze door hun eigen bereidheid om zich in te zetten en de daaruit voortkomende aanpassing hebben laten zien dat ze deze stap in rijkere gebieden in de meest ware zin van het woord hebben verdiend. Slechts diegenen die bereid waren om niet simpelweg andere volkeren te willen benadelen om tot rijkdom te geraken, konden zo hun armoede achter zich laten. Vanwege hun innerlijke ontwikkeling.

Thans echter hebben deze mannen de kans om de vredelievende regio’s door middel van geweld aan zich te onderwerpen, doordat de rijkere regio’s op deze aarde hen daarvoor betalen. Ze hebben hun grenzen geopend en werken en betalen deze mannen er nu voor om zich in hun regio’s te kunnen vestigen, tot schade en schande van elke vredelievende die deze regio werd toevertrouwd. Het is een daad van geweld van de huidige Europese regeringen om het geld van de vredelievenden te gebruiken, zodat gewelddadiger volkeren zich in hun midden kunnen vestigen. Ze doen daarmee de natuurlijke selectie teniet wie zich in een bepaald land kan vestigen en wie niet.

Tot deze ingreep konden zwarte Afrikanen en Arabieren zich door middel van eigen inzet nauwelijks in Europese regio’s vestigen, daar het ze vanwege hun ontoereikende inzet niet lukte. Nu echter wordt Europa door deze mensen onder de voet gelopen, vanwege het verraad aan de Europese Unie. Het is geen racisme wanneer men zich niet door geweld door zulke volkeren wil laten veroveren, maar een natuurlijke innerlijke afweer die ieder mens eigen is wanneer hij gebruikmaking van geweld tegen zichzelf bespeurt. De negatieve krachten op deze planeet willen echter deze positieve afweer veranderen in iets negatiefs door deze houding te stigmatiseren met het begrip “racisme.” Aldus willen ze de ongehinderde uitbreiding van hun eigen negatieve energie op deze planeet bespoedigen om ook de laatste vredevolle gebieden op deze aarde voor zichzelf te veroveren.

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

7 reacties op Het “gezonde” racisme

 1. peter zegt:

  Heb er maling aan ,en zeg tegen alles en iedereen hoe ik er over denk ,en dan komen de mensen er ook voor uit dat ze er zo over denken ,ben het spuugzat ,dat de politiek er niks aan doet ,daar zitten alleen mensen die luisteren naar Merkel en Juncker een geschift wijf en een zuiplap .
  Media en Den Haag moet op de schop ,en dat gaat na de verkiezingen gebeuren , ze lachen er nog om ,maar ze zullen raar op d’r neus kijken straks .

  Like

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Zij die hun eigen ras verloochenen zijn racisten en daar dient tegen opgetreden te worden. De E.U. leiders proberen nu onder dwang het blanke ras uit te roeien door ze te laten verbasteren. Dat druist in tegen alle natuurwetten. Ons blanke ras, waar er overigens niet veel van zijn, zijn uniek. En dat moeten we zo houden. Rassenreinheid is geen schande, integendeel zelfs.
  Andere rassen zijn ook uniek. En dat moet zo blijven, echter wel in de landen waar ze thuis horen. Hier wonen is geen optie want onze 50-jarige ervaring met hen heeft geleerd dat ze over een andere mentaliteit beschikken die niet bij onze volksgeest past. In elk opzicht zijn ze een blok aan ons been.

  Like

  • Erik zegt:

   Eens racisme is geen negatieve houding, zij dient er slecht toe volkeren zuiver te houden ter vermeerdering hunner veredeling. Dat heet ook wel evolutie.

   Like

 3. hslot4 zegt:

  Het was zo een aardige jongen hij deed nooit wat ze hebben hem zo maar doodgeschoten .
  BLM right ? https://www.youtube.com/watch?v=8nguoNxwycc
  Persoonlijk noem ik dat gewoon een thug life living stuk uitschot trash vuil slijk der aarde.
  En vuilnis hoor je op te ruimen is niks racistisch aan het houdt gewoon de boel lekker schoon .

  Like

 4. Het gaat ook om de logica. Met alles maar te verbloemen of verzachten kom je ook niet ver mee.

  Like

 5. Erik zegt:

  Goed stuk Petra en dank Theresa voor je vertaling.
  Wij blanken zijn het ook die racisten moeten zijn daar wij anders uitsterven en hiermee een belangrijk deel der mensheid die een hoogcultuur gevestigd heeft. Common sence. Dat die hoogcultuur ook fouten heeft begaan in haar natuurlijke drang te heersen geeft geen andere cultuur nu nog het recht hier maar te komen stelen, parasiteren, verkrachten, verachten en te domineren dan ook hun recht op hun natuurlijke drang ons te veroveren. Doch hier roept onze plicht met klare geest en sterk lijf te weer te gaan tegen dees zo verderfelijke tegennatuurlijke slappelingen daar ons innerlijk hier om schreeuwd en de staat in gevaar is.
  Laat al de jongeren zich verplicht voelen ons leger zo snel het kan te versterken en daarmede het recht op dit land te verzekeren, want aan slappe hap hebben we niks, daar aan toegevoegd zou ik deze bevrijders dan ook gaarne van de nodige privileges voorzien.
  En zo heeft elk volk het recht op de vergroting zijn kansen en gebied, dat ons nu door eigen volk dit recht wordt ontnomen is een gotspe en verraad die zijn gelijke in de geschiedenis niet kent.
  Alle die zich keerd tegen het eigen nest, tegen het recht tot zelfbeschiking heeft zijn plicht verzaakt door zelfverloochening is verloren en het zelf kwijt, identitair ontheemd dienen ook deze sujeten het land te verlaten en zich te voegen bij het gespuis in de landen van herkomst aldaar ze van mij mogen rotten in hun lijf en slecht ongeluk hun deel mag zijn.
  Ik ben nationalist en racist en dat allen maar omdat de natuur dit van mij verwacht, wie de wet der natuur aan zijn laars lapt komt er door om. Geen wet der angsthazen, geen rechter der slappelingen, geen partij der allochtonen kan mij mijn recht en plicht tot behoud die mij door de natuur geschonken is ontnemen en voelen deze veraders het om mij hiervoor in het gevang te zetten blijf ik hier voor staan tot ik ter aarde besteld wordt.

  Like

 6. Johanna zegt:

  @Theresa, met dank voor de vertaling. Altijd weer goed een stukje van Petra via jouw vertaalwerk te mogen lezen! gracias!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s