Nep Nederlanders

screenshot_21

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Op internet kom je ze tijdens verhitte discussies over geweld tegen hulpverleners en de islam overal tegen. Nep accounts van jonge moslims die zich voordoen als rechtgeaarde Nederlanders. Onder Henk Peeters of andere Nederlandse nep namen reageren zij op criticasters die hun mening geven. Vooral op de PVV-site kom je deze nep Nederlanders veelvuldig tegen, waar zij zich melden om onrust te stoken en reacties uit te lokken. Het grappige is echter dat zij denken dat ze heel listig zijn en wij ze niet doorhebben. 

Landverraders

Veelal gaat het om jonge Turkse en Marokkaanse gastjes met hun grote mond die sinds heel kort een account hebben met een van internet geplukte foto van iemand van Arische afkomst. Dat is ook die 10% die via een stemming het geweld tegen hulpverleners (oudejaarsnacht / Schilderswijk) en de politie heel normaal vindt. Je herkent ze vooral aan een verder vrijwel lege site en aan hun of slechte beheersing van de Nederlandse taal of doordat zij direct over ‘de leugens’ over de islam beginnen. Alleen de leugens door en vàn de islam zijn voor hen DE waarheid en dat kan ook niet anders als je van kleins af aan gehersenspoeld bent door je ouders die hier vanwege ‘betere kansen’ en geldbejag zijn komen wonen, maar zich nooit hebben aangepast. Die leven in hun geest nog steeds in hun thuisland (waar gek genoeg blijkbaar alles beter is dan hier) en dat is wat zij als ideaal doorgeven aan hun kroost, waardoor datzelfde kroost zich hier afzet tegen de Nederlandse, niet islamitische samenleving en overal rotzooi schopt en geweld pleegt. Niet omdat het moet, maar omdat het in het slappe Nederland gewoon allemaal kan. Wat een walgelijke landverrader ben je als je zegt Turk of Marokkaan te zijn, maar er niet wilt wonen en leven?

Misplaatste trots

Turken en Marokkanen zijn ‘zeer trots’ op hun afkomst zeggen zij zelf. Maar als je echt eerlijk durft te zijn, waar moet je als Turk of Marokkaan hier in Nederland dan trots op zijn? Op het feit dat je je thuisland verraden hebt en hier bent komen wonen? Op het feit dat je je niet hebt aangepast en je tot in de zoveelste generatie nog steeds geen Nederlander voelt? Op je criminele activiteiten? Op je lafhartige, gewelddadige acties t.a.v. van bejaarden, meisjes en zwakkeren? Op hoe je andersdenkenden, anders gelovigen en met namen vrouwen en mensen met een andere geaardheid behandelt en respecteert? Waar ben je dan trots op? Als ik een Turk of Marokkaan was, zou ik me juist kapot schamen.

Het is dan ook niet voor niets dat de beter opgeleiden weer teruggaan naar hun thuisland om daar aan een betere economie te werken en het land te helpen opbouwen. Zoals zij zelf zeggen, blijft alleen het domste volk en het grootste tuig hier wonen, omdat zij in hun ‘thuisland’ geen enkele kans maken. Veelzeggend als je dat over je eigen bevolkingsgroep durft te zeggen. Voor die mensen heb ik groot respect.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, Nederland, Turken. Bookmark de permalink .

28 reacties op Nep Nederlanders

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…slechte beheersing van de Nederlandse taal…”

  Goed artikel, helemaal mee eens. Maarre… zoek eens uit wat het verschil is tussen een criticus en een criticaster?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. joga zegt:

  Ik ook, maar dat is wel contraproductief. (laatste zin).

  Like

 3. Steven zegt:

  PRECIES!!!!

  Like

 4. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  je herkent die gasten ook van een zogenaamde TE nederlandse naam die een echte nederlander direct wantrouwt want de naam “loopt” niet echt.
  .
  om maar een voorbeeld te geven, ik heb eens iets gekocht op marktplaats van ene jaap klomp, bij het ophalen blijkt het dus een allochtoon te wezen, en het geen wat ik gekocht had bleek achteraf ook een kat in de zak.
  weer mijn vooroordeel bevestigd….
  gewoon niet te vertrouwen die gasten !

  Geliked door 2 people

  • A.J. de Koning zegt:

   tjonge, je zegt “en hetgeen wat ik gekocht had bleek achteraf ook een kat in de zak” maar als je bij iemand komt die zich jaap klomp had genoemd en het blijkt een buitenlander te zijn dan ben je dus zeer waarschijnlijk vals voorgelicht en het lijkt mij dat ik dan van de koop af zou zien tenzij je vooraf betaald hebt natuurlijk want dan wordt het moeilijker. Ik weet wel dat ik makkelijker praten heb want ik koop nooit via marktplaats , daar heb ik in mijn omgeving teveel over gehoord.

   Geliked door 1 persoon

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    ik koop heel veel op marktplaats, speurders, ebay, amazon, aliexpress etc, en dat gaat voor 99.99% goed.
    .
    je moet natuurlijk wel blijven nadenken, want b.v. een nieuwe iphone kunnen kopen voor 30% van de nieuwwaarde kan natuurlijk niet, DAT zijn die 0.01% fraude gevallen waar jij over gehoord heb.

    Like

  • Sabeltant zegt:

   Ik laat ze eerst bellen en zodra ik geen Nederlands hoor gaat de handel niet door.
   Ik heb namelijk geen zin om later te moeten onderhandelen over de afgesproken prijs.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Maar een “TE”- NL-se naam kan ook op bewoners van de Antillen en/of Suriname slaan.
   b.v. Bloemenveld, Bloemenperk, Bloementuin,Dankbaar, Dankjedehemel,etc.

   Zo klinkt onze naam, Delamontagne, als een echte Fr-achternaam, maar wij vallen als “nep”-Fransen direct door de mand hier, want die naam komt hier [vrijwel] niet voor.
   Wel “Dujardin, Dumoulin, etc”.
   Maar de Fransen vinden het toch wel grappig.

   Like

  • prince casio zegt:

   dat verhaal komt me bekend voor. Was jaar of zes terug op zoek naar exact model van kapot gegaan fototoestel. Gereageerd op ene Herman en ik moest ergens achter een donker station afspreken. Daar aangekomen zag ik geen Herman maar vier donkere figuren. De camera had hetzelfde defect als die van mij, namellijk dat de lens vast zat. In de advertentie stond zo goed als nieuw, ik had het idee dat ze mij naar die plaats probeerden te lokken. Toen ik van de koop afzag begonnen ze gelijk te dreigen dat ze een provincie verder zijn gereden en vergoeding voor brandstof eisten. Toen ik ze wat geld in de hand drukte was dat niet genoeg, het bleef bij achtervolgen en uitlokken totdat ik ver uit zicht was. Ik was blij dat ik die avond vier grote vrienden bij me had, wie weet hoe fout dit had kunnen aflopen. 99,99% goed gaan, my ass. Vijftien jaar geleden misschien toen het iedereen goede bedoelingen had. Nu koop ik gewoon alles nieuw en zo niet dan niet!!

   Like

   • tiusvdh zegt:

    “k moest ergens achter een donker station afspreken. Daar aangekomen…. ”
    .
    sorry hoor, hier ben ik gestopt met lezen..

    Like

 5. Sabeltant zegt:

  Een moslim wordt nooit een Nederlander zoals wij.

  Onze manier van leven is namelijk zo dwars tegen de islam dat het gewoon onmogelijk is.

  Deze mensen vallen al heel snel door de mand.

  ze haten werkelijk alles van onze manier van leven.

  De islam is ONVERENIGBAAR met het westen.

  Geliked door 4 people

 6. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 7. peter zegt:

  Wie ik ook spreek ,ze zijn er allemaal helemaal klaar mee , zal wat worden met de verkiezingen ,al die politieke lui ,die niks maar dan ook helemaal niks betekenen voor het land ,en iedere keer roepen dat Geert ook geen oplossingen aandraagt ,ze steunen hem nergens mee ,en dat gaat ze de kop kosten ,dat werd ook de hoogste tijd .

  Geliked door 1 persoon

 8. jackholland zegt:

  Moslims zijn vreemde mensen.
  Ze worden gedwongen om onzin ,regelrechte bullshit ,leugens onzinnigheden als zijnde de WAARHEID te beschouwen.
  Hoe achterlijk kan een mens zijn 1. de koran te geloven waarin een hoop bullshit staat die is opgeschreven ca 100 jaar na de dood van mo de pedo.die zelf analfabeet was.
  2. Oa te geloven dat uit de doos van mo zijn moeder tijdens de geboorte van mo een fel licht scheen dat kastelen op verre afstand in het licht zette.
  3. Te geloven dat allah stel dat hij zou bestaan zo n smeerlap als mohammed had uitgekozen om hem te vertegenwoordigen.
  4. Te geloven dat volgens mohammed satan tijdens de opreop tot gebet scheten liet zodat hij de oproep tot gebed niet zou horen.
  5.dat volgens mohammed satan s nachts in je neus sliep en in je oor stond te pissen.
  6, Dat het volgens mo normaal was dat een vent van 54 een 9 jarig kind dat met poppen speelde regelmatig uitwoondde.
  7. Dat mohammed verkondigde dat aan het door god geschapen mensenlichaam niets veranderd mag worden maar dat het wel verplicht is een stuk van je piemel af te snijden
  Alleen al de bovenstaande shit is voor een weldenkend mens al voldoende om hun reet af te vegen met islam.
  Het gaat er bij mij gewoon niet in .Moslims met een opleiding die met droge ogen staan te beweren dat islam vrede is terwijl medemoslims vrolijk allah hakbar roepende ongelovigen de kop afhakken.
  De opdrachten staan ook nog letterlijk in de koran maar het heeft niets maar dan ook niets met islam te maken.
  Moslims zeuren altijd over discriminatie op de arbeidsmarkt maar de eerste blonde hollandse meid die bij een halalslager werkt moet ik nog tegenkomen.
  Kortom het zijn een stel idioten die de barbaarse idioterie genaamd islam in stand willen houden.
  Islam brengt alleen maar ellende voor moslims en voor niet moslims .
  Moslims weten van gekkigheid niet hoe snel dat ze moslimlanden moeten verlaten om vervolgens hier in het westen alles in het werk te zetten om er weer een moslimland van te maken compleet met achterlijkheid criminaliteit en bijbehorende corruptie .
  Een groot aantal hangt vanaf binnenkomst tot hun dood aan het uitkeringsinfuus.
  Wat moeten wij daar in godsnaam mee?
  Nederland betekende: vooruitgang ,wetenschap, vrijheid ,comfortabel leven.
  En wat hebben we nu? extra kosten voor besnijdenissen, hersteloperaties maagdenvliesjes ,herrie van gebedsoproepen vanuit de moskee ,uitkeringsfraude,overvolle blijf van mijnlijfhuizen omdat achmed geheel volgens voorschrift koran iets te veel corrigerende tikken aan fatima uitdeelt,
  Gezeik om gebedsruimtes, half gammele moslims op het werk tijdens ramadan, gezeik en kosten inzake eerwraak,extra kosten vanwege islamitische kinderen hier geboren 3e generatie maar waar papa en mam turks en marokkaans tegen praten zodat ze beginnend in groep 1 eerst nederlands moeten leren dit ten koste van de rest, Tonnen uitgeven aan moslimas die universitaire studies doen maar na behalen bul vanwege jaloezie niet mogen gaan werken van fouat .Totaal zinloos
  en ga zo maar door. Nieuwste trend is nu weer scheiden want eenoudergezin trekt weer meer studietoelage of iets dergelijks. KORTOM alleen maar SHIT.
  Beroepsmatig kom ik wel turken tegen die in de regel wel werken maar fatima zit thuis met wia uitkering 80tot 100 % afgekeurd vanwege je gelooft het niet HEIMWEE nr turkije .
  Dus de belasting die achmed betaalt komt keihard maal 3 terug in de vorm van een onterechte uitkering voor fatima.
  Doodziek wordt ik van dit schijtvolk .
  De uitzonderingen zijn de bevestiging op de regel.

  Geliked door 2 people

 9. A.J. de Koning zegt:

  tjonge, ik denk dat je er wel heel erg naast zit als je het hebt over 0,01% fraudegevallen. Als je opgelicht en meer van dergelijke programma,s volgt en kranten leest ontstaat er een heel ander beeld en kun je het percentage wel flink verhogen. Overigens koop ik wel via Amazon en Bolcom, nooit klachten, maar ik koop niet via marktplaats waar ik wel veel klachten over heb gehoord.

  Like

 10. D. G. Neree zegt:

  Hard, maar jammer genoeg waar. Ze houden zichzelf gevangen in een martelaarsrol en creëren zo hun eigen ellende. Je de slachtofferrol toemeten is bijzonder destructief en als het groepsgewijs gebeurt is er een enorme sociale druk, die je als verrader karakteriseert als je uit het frame wilt ontsnappen. De hele familie, de vrienden en bekenden en alle familie daarvan zijn moslim en de ouderen opgegroeid in die woestijncultuur waar ze hun identiteit aan blijven ontlenen. Absurd vind ik het. Ik ken geen andere bevolkingsgroep die zulk wolvengedrag vertoont. Chinezen zijn ook een eigen gemeenschap, net als veel Joden, maar niet zo vol met haat voor het Westen. Ongelooflijk.

  Like

 11. Jan zegt:

  Koppensneller uit Nederland valt in GB politieagenten aan met hamer.

  A convicted Muslim murderer from Holland was able to waltz right through Britain’s porous borders without any screening or background checks and quickly went on to attack two police officers with a claw-hammer. Afghan-born Jamshid Piruz was allowed to enter the UK unchallenged despite having been sentenced to 12 years in jail in Holland, but released after seven, for cutting off the head of his female tenant in cold-blood after watching a Taliban beheading video.
  ..
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4089016/Why-wasn-t-foreign-killer-turned-away-UK-border-Afghan-beheaded-Dutch-woman-allowed-Britain-assaulted-Gatwick-staff-member-two-police-hammer.html

  Like

 12. Erik zegt:

  Het kan haast niet anders dan dat zo ook op EJ Bron zitten, maar dat kan ook gezegt worden van de AIVD. De mohametjes en de samiraatjes zullen nooit nederlanders worden en dat niet om wat ze blerren maar omdat ik dat zeg. Etnisch profileren en uit dit land knikkeren.
  Ook zou ik alle hoeren verplichten een boerka te dragen zien we die ook niet meer bij dit wanvolk.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Ha ha hadden jullie er ook last van nou ik ook. Ze staan bijna op alle forums met commentaar.
  Ik blokkeer ze meteen door het aan te geven.
  Deze gasten zijn geen knip waard niets nul comma nul, en je nog uitschelden ook op forums.
  Dit is het tweede gevaar van moslims, zodanig te keer gaan en infiltreren en hun scheur opentrekken alsof het allemaal van hun is en dat het mag.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s