Terreurplannen ontdekt in gevangenis

screenshot_16

De islam-radicalisering achter tralies neemt verontrustende vormen aan. Een gedetineerde in de gevangenis van Sint-Gillis kreeg een papier in handen waarop stond uitgelegd hoe hij een bom moet maken. Uit onderzoek van Het Laatste Nieuws blijkt dat dit soort incidenten toeneemt.

De gedetineerde trof het plan halverwege december in de gevangenis van Sint-Gillis aan in zijn cel. Verbaasd lichtte de 20-jarige man – die niet veroordeeld werd in een terreurdossier – zijn advocaat in. Die bracht de politie op de hoogte, en die onderzoekt de zaak momenteel.

De instructies waren voor een andere gedetineerde bedoeld, maar kwamen in de verkeerde cel terecht.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
demorgen-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Islam, Terrorisme, Vlaanderen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Terreurplannen ontdekt in gevangenis

 1. Er is maar een manier om van dit soort monsters af te komen, dat is gewoon voor het peloton.

  Like

 2. Sabeltant zegt:

  We hoeven écht niet te denken dat we dit soort problemen met de islam de baas worden.

  De oplossing is echter simpel.

  Geen advocaat, berechten achter gesloten deuren door een strafhof terreurzaken en daarna de doodstraf.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Deporteren is echt de enige oplossing !!

  Like

 4. Johan zegt:

  Die Islam-radicalen opsluiten in een gevangenis biedt geen oplossing. Dat blijkt maar weer.

  Like

 5. Gert Jan Reitsma zegt:

  Ach, klein foutje. Islafieten hebben een ‘hotel’ waar ze op alle gemak hun volgende aanslag kunnen voorbereiden. Nee, het nieuwe jaar begint goed.

  Like

 6. Palestijnen: Welkom in de wereld van het door het Westen gefinancierde terrorisme

  Het doden van Joden is uitgegroeid tot een winstgevende business. Palestijnen die erover denken een terreuraanval te lanceren tegen Joden, kunnen er zeker van zijn dat hun welzijn en dat van hun gezin is gewaarborgd, terwijl zij in de Israëlische gevangenis zitten. Hier is hoe het werkt:

  De regering van de door het Westen gefinancierde Palestijnse Autoriteit (PA) betaalt via haar verschillende instellingen, een maandsalaris en verschillende financiële voordelen uit aan gevangen Palestijnse terroristen en hun gezinnen. Na hun vrijlating blijven ze verdere financiële steun ontvangen, en krijgen de hoogste prioriteit als het gaat om werkgelegenheid in de publieke sector. Hun kansen op het krijgen van een baan bij de PA-regering zijn veel hoger dan van degenen die naar de Universiteit gingen, want door het uitvoeren van een aanval op de Joden zijn ze helden, en hebben ze recht op een superieure baan en salaris.

  Voor de goede orde, deze mensen zijn niet gevangen gezet voor het rijden door een rood licht. De meesten van hen zitten achter de tralies omdat zij het brein waren in de zelfmoordaanslagen en andere terroristische aanslagen waarin honderden onschuldige burgers zijn gedood en verminkt tijdens het afgelopen decennia. In de VS zouden deze veroordeelde Palestijnse terroristen zijn veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf zonder de mogelijkheid van een voorwaardelijke vrijlating, of tot de doodstraf. Wat zij zeker niet zouden ontvangen, zijn de voorrechten die hun worden aangeboden door Abbas en de PA-leiding. Lees verder >>>> https://nl.gatestoneinstitute.org/9737/westen-gefinancierde-terrorisme

  Like

 7. Steven zegt:

  In alle opzichten een verrijking voor ‘ONZE’ samenleving volgens de LINKSE politiek..dus dan moet het wel goed komen.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Minister van Justitie Geens (CD&V) maakte al meer dan 5 miljoen euro vrij in de strijd tegen radicalisering, maar dat blijkt onvoldoende om het probleem het hoofd te bieden !

  KNETTERGEK !
  ERUIT MET DEZE AFVAL VAN DE ONDERSTE LADDERTRAP !
  TERUG IN HUN GEITENNEUKERS LANDEN !
  GRENZEN TOE TIMMEREN !

  Like

 9. Johan zegt:

  Oorspronkelijk was een gevangenis ervoor bedoeld om iemand zijn wandaden te laten overdenken. Na een tijdje kon zo iemand dan weer de maatschappij in, als hij zijn zonden overdacht had en zijn leven wilde verbeteren. Bij die radicale moslims gaat dat hele concept niet meer op.
  Anderzijds had gevangenisstraf als functie de maatschappij te beschermen tegen criminele en gevaarlijke types. Moordenaars werden levenslang opgesloten.
  In de softe maatschappij van tegenwoordig is ook dat concept behoorlijk uitgehold. Daardoor kan bijvoorbeeld de moordenaar van Pim Fortuijn nu alweer vrolijk en vrij rondlopen.
  Wat betreft moslimradicalen : Het lijkt erop of ze nog radicaler de gevangenis uitkomen dan dat ze erin gaan. Van enige verbetering of het overdenken van hun misdaden is al helemaal geen sprake. Ook schijnt men vaak nieuwe aanwas te rekruteren. Zo wordt de gevangenis een kweekvijver voor een nieuwe generatie moslimterroristen.
  Kortom : Het hele idee dat gevangenisstraf de juiste straf is voor moslimradicalen is dus geheel achterhaald. Om de maatschappij te beschermen tegen dit soort types zal er dus over andere, meer doeltreffender maatregelen moeten worden nagedacht.
  Zoals nu werkt het in ieder geval niet.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Lijkt mij toch niet onmogelijk om per afd. even afzonderen en celdoorzoeken met drugs-hond en speciale eenheid + bewaking. Dit op onregelmatige tijden. Er zullen dan vele zaken aan het licht komen.

  Like

 11. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 12. Aegolius cs zegt:

  Dé beste plek om contacten te leggen met soortgenoten. Je zal daar moeten werken als informant/bewaker.

  Like

 13. guusvelraeds zegt:

  Vroeggéh, kon het nog eens gebeuren dat een gevangene per ongeluk van een hoge trap viel. Dat was dan jammer, kon gebeuren. Op vandaag hebben gevangenen meer rechten dan bewaarders en de slachtoffers van die gevangenen hebben helemaal geen rechten. De overheden van vandaag willen ons doen geloven dat we de islamitische terreur voor lief moeten nemen en dat die ruimschoots vergoed wordt door de schoonheid die de islam ons als geheel gebracht heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s