VIDEO (graphic!!!): Kinderen slachten af in naam van “de religie van de vrede”

screenshot_20

Bekijk hier de (waarschuwing: schokkende!) video.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op VIDEO (graphic!!!): Kinderen slachten af in naam van “de religie van de vrede”

 1. Bart zegt:

  Einde van de menselijkheid, hier zijn geen woorden voor…………

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Zijn er nog vrienden van de islam die dit voor mij kunnen duiden? Ik smacht naar kennis die zij blijkbaar wel hebben en ik nog niet.

  Like

 3. wauso zegt:

  Met DANK aan de PvdA, D’66, GroenLinks, CDA, VVD en hun soortgelijken krijgen Palestijnen Geld om hun kinderen op te leiden tot Joodse Moordenaars ! En wie weet komen ze daarna ons verblijden met hun aanwezigheid ! We betalen onze Eigen Uitroeiing. Wie durft er dan nog te beweren dat er in de 2e Kamer (alsook 1e Kamer) geen geen Achterlijkheid overheerst !!!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Wie durft er dan nog te beweren dat er in de 2e Kamer (alsook 1e Kamer) geen geen Achterlijkheid overheerst !!!”

   Het is zoals Harry Mens onlangs zei, in het programma Een-opEen van Van Liempt: “Ik wil ze nog niet op de loonlijst hebben voor half geld.”

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

  • scheermes zegt:

   in nederland is HETWOORD VAN GOD, de bijbel uit de 2ekamer verdwenen !! een MOSLIMA MAROKAAN is nu voorzitster!! met de KORAN naast haar II (in plaats van een VOORZITTER!! allemaal gekozen door de LINKSE KERK!! isebel is nu de BAAS )Is het daarom dat de mensen op de straat veel last ervaren van de moslims ?? de ark van het verbond kan binnen kort terug veroverd worden ,als de mensen op WILDERS STEMMEN!!de koran waar ALLE ELLENDE uit voortvloeit,zal door WILDERS ,uit de tweede kamer verwijderd worden!!

   Like

 4. Sjaak zegt:

  En omdat de Politik niet handelt, komt het tot een burgeroorlog in Europa !
  Alle moslims eruit, of er word geschoten ! GARANDEERD !

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Het verbaast me niet eens. Het wordt immers met de dag doller?
  Ze zijn nog niet eens uit de luiers en nu al zó verpest, dat ze wreed moorden heel normaal vinden.
  Als die neten volwassen zijn, kunnen we nog wat beleven, want deze jong zijn NOOIT meer te veranderen.
  Maar wellicht zien Pechtold en zijn trawanten wel mogelijkheden in een gesubsidieerd inburgeringscursusje en een extra kopje thee drinken in de haathut … eh, moskee?

  En dat bloeddorstige mohammedaanse spul komt (straks) allemaal onze kant op om ons te onderwerpen aan hun krankzinnige ‘allala’ en diens imbeciele ‘profeet’.

  Like

 6. Mirjam zegt:

  Verschrikkelijk. En ‘zoiets’ komt hier vermomt als vluchtelingen met hun ‘lieve’ kindertjes naar toe, om toevlucht te zoeken tegen het ‘oorlogsgeweld’. Deze ‘kinderen’ zijn wandelende tijdbommen, zombies die goed niet van kwaad kunnen onderscheiden. Gevoelloos. En allemaal in naam van die beroemde allah. Duivels.

  Like

 7. IkBenHet zegt:

  Off-Topic:
  http://www.elsevier.nl/buitenland/achtergrond/2017/01/verhofstadt-wijst-vijfsterrenbeweging-af-te-verschillend-over-eu-zaken-431266/
  Nog zo’n opportunistische verrader: de Italiaan Grillo; die na al zijn mooie praatjes aansluiting zoekt bij ALDE!!

  Like

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Hie is maar één reactie op mogelijk:

  DE ISLAM DE WERELD UIT, OM TE BEGINNEN UIT NEDERLAND ! ! !

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Willie zegt:

   Yep, en niet vergeten die snotapen ook omver te schieten , geen genade , dat zijn toch al moordzuchtige zombies

   Like

  • Ingrid zegt:

   Precies, de islam verbieden, de aanhangers repatriëren. Niet goedschiks dan maar kwaadschiks. Ik laat me mijn land niet afpakken !! door niemand niet !
   We hebben ze met open armen ontvangen; ze hebben het zelf verpest. Er valt niet mee samen te leven. Ze willen niet. Ze parasiteren op onze samenleving, op wat wij hier hebben opgebouwd, en tegelijkertijd pissen ze en schijten ze op ons. Ik ben de schoffering die ik dagelijks door die lappentrollen in mijn gezicht krijg gewreven meer dan zat. Afschuwelijk hoe je land naar de klote gaat.
   Stem wijs en help mee ons land terug op te bouwen !

   Geliked door 1 persoon

 9. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 10. BertG. zegt:

  Zo kan je ook elke hond vals krijgen, geef ‘m vanaf ze geboorte maar genoeg klappen en straf om niks.
  En je hebt de meest valse hond ooit gekweekt.
  En dat ga je er ook nooit meer uitkrijgen.

  Geliked door 1 persoon

 11. Driek zegt:

  Neen, meneer Bron, ik ga die video niet aanklikken, mijn leven wordt al meer dan genoeg beheerst door die afschuwwekkende islam. Hoe – vraag ik mij dikwijls af – heeft het toch ooit zover kunnen komen? Maar ja, dank zij dat schorem in Den Haag en Brussel en obscure lieden als Jesse Klaver en Pechtold en zijn domme volgelingen, is het leven in het eens zo welvarende Nederland volkomen verziekt. Zien onze bewindslieden nou werkelijk niet dat ze ons land naar de verdoemenis helpen? Zijn ze er nu nog niet achter dat je van de islam niks geen goeds kan verwachten? Ik lees nu bijna dagelijks over aanslagen, roofovervallen op klaarlichte dag en bejaarden die beroofd worden. Ik heb mijn hoop gevestigd op de partij van Geert Wilders, de PVV. Maar als die stemgerechtigde Nederlanders nu wederom gaan stemmen op foute partijen, dan geef ik werkelijk de moed op. Want al die demonstraties van Pegida halen ook niks uit, dat is alleen maar een hoop drukte voor niks.

  Geliked door 1 persoon

 12. Helena zegt:

  Hoe krijg je zoveel wreedheid in een kind… niet te bevatten…. zieker kan het niet!

  Like

  • Claudia M. zegt:

   Lees de reactie van BertG hierboven maar, dan weet je het… en dit al ruim 1400 jaar lang. Islam is een zeer wrede doodscultus, dat is het vanaf het begin af aan geweest. Pas in het hiernamaals wordt immers alles beter, dit is maar een tussenstation waarin feitelijk de opdracht ligt zoveel mogelijk slachtoffers te maken om gegarandeerd een plekje in het paradijs te veroveren.

   Like

 13. scheermes zegt:

  na deze beelden zullen de d666 rechters nu toch EINDELIJK begrijpen wat WILDERS BEDOELT!!?? NU begrijpen ze pas, waarom WILDERS zijn naam gezuiverd wil hebben !! TOCH??!deze beelden zijn voor de HELE linkse KERK , om een poging te doen om te laten zien HOE LAAT het is !! dit komt vast en zeker op TVom de mensen ERNSTIG te WAARSCHUWEN!!dit soort beelden moeten er HELAAS VEEL vaker opkomen!!julie kunnen ons in ieder geval NIET VERWIJTEN dat WIJ jullie niet gewaarschuwd hebben!!

  Like

  • scheermes zegt:

   gisteren zag ik op tv hoe in ITALIE!! (ROME!! ) (merkel MERKEN!! MERKTEKEN enz) sterke moslims van de rubberen bootjes afsprongen !!VASTBERADEN!! hun GEZICHTEN spraken BOEKDELEN!! komt er nu eindelijk door deze beelden een beetje beweging in de hersencelleN van de linkse kerk???EINDELIJK!!??

   Like

   • scheermes zegt:

    een knaap laat zich al KENNEN DOOR ZIJ HANDELINGEN!! ismael ! I.S …. i.s stRijders……MA ,de moeder van ismael !!….el ….. betekent god!! allah!! in genesis hfds 16 vers 10 tm 13 !! zoals eva de moeder is van ALLE levenden ,is hagar de moeder van alle ismaellieten!! zie gen;hfds16 vers 10 tot en met dertien!!waar ook in staat HIJ zal een wilde ezel van een mens zijn!!zijn HAND zal TEGEN ALLEN ZIJN!!EN de hand van ALLEN TEGEN HEM!!

    Like

 14. Misschien gaan de ogen open als dit filmpje wordt afgespeeld in de tweede kamer tijdens een debat over hoe vredig de islam wel niet is.

  Geliked door 1 persoon

 15. Ik zag net op facebook van Mark Rutte dat het filmpje ook geplaatst is, met de boodschap; leuk Mark voor het slapen gaan.

  Geliked door 1 persoon

 16. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 17. bart zegt:

  Ziek, ziek,ziek. Wat maakt dit kutgeloof toch veel mensen ziek

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s