VIDEO: Hoe political correctness terreur bevordert en Duitsland vernietigt

 

De spreker is Claus Strunz, een Duitse journalist die in 1966 werd geboren in Münchberg/Oberfranken. Hij is de presentator van het “Frühstücksfernsehen” (ontbijt-tv) op de Duitse tv-zender Sat1, waar hij regelmatig commentaar geeft op actuele gebeurtenissen.

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Islam, political correctness, Terrorisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Hoe political correctness terreur bevordert en Duitsland vernietigt

 1. Celal Altuntas met dood bedreigd na kritiek op knuffelcultuur

  Schrijver Celal Altuntas krijgt doodsbedreigingen, nadat hij in een interview zei dat vluchtelingen en migranten meer verantwoordelijkheid moeten nemen en moeten stoppen hun slachtofferschap te blijven belonen. Op internet werd de gevluchte Koerd uitgescholden, vernederd en geïntimideerd voor zijn kritiek op de ‘knuffelcultuur van migranten’.
  Altuntas: ‘In de afgelopen dagen word ik midden in de nacht en ‘s morgens vroeg anoniem op mijn smartphone gebeld en bedreigd dat mijn lijk in een koffer wordt gestopt omdat ik geregeld de vuile was buiten zou hangen. Er wordt dan van alles naar mij gescholden: landverrader, haatzaaier, gifstrooier, hoerenzoon, hond’. Turken en Marokkanen noemen hem een ‘kaaskop’ noemen die ‘de konten likt van Nederlanders’.

  AD, 8 januari 2016

  Like

  • Nou Adriaan, dat zegt toch al genoeg hoe de moslims over ons denken.

   Geliked door 1 persoon

   • Ja Marian daar ben ik heilig van overtuigd dat de islamofascistische besnedenlanders niet veel goeds met het autochtone volk op hebben, wanneer zij eenmaal in de gelegenheid zijn gesteld om te doen en laten wat de sharia hen voorschrijft. Bijkomen voordeel is dat minstens de helft van de autochtone bevolking welke bestaat uit randdebiele moslimknuffelaars de socialistische gutmenschen óók het loodje leggen

    Like

   • koddebeier zegt:

    En nog slapen veruit de meeste politici verder en hebben lak aan het volk, onze veiligheid, onze vrijheid en onze cultuur…………………….alleen maar op mooie baantjes jagen, dikke salarissen opstrijken en zolang mogelijk op het pluche blijven kleven !!

    Like

  • elisah zegt:

   Van mij mag hij een kaaskop zijn, dat is een compliment. Aantrekkelijke man trouwens…

   Like

 2. Tistochwat zegt:

  Als je al door je eigen familie en ‘vrienden’ wordt uitgemaakt voor rotte vis omdat je een realist bent, kun je nagaan hoe je vijanden over je denken …

  Like

 3. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  nou, die presentatort kan hoogst waarschijnlijk wel zijn buro gaan uit ruimen ?

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Dat moet ik de Duitse media nageven. Hoe politiek correct ze ook zijn van tijd tot geven een aantal van hun toch blijk van realiteitsdoorbraken. Dat is in Nederland toch anders.

  Like

 5. Mirjam zegt:

  Heel goed gezegd van deze man. Eindelijk een nieuwslezer die gewoon de waarheid spreekt in Duitsland. Waar komt dat vandaan?!

  Like

 6. Steven zegt:

  TREURIG dat zo iemand dan meteen weer bedreigt wordt…..
  Kan je nagaan hoe er over de westerse samenleving gedacht wordt door allochtonen…en dat de meeste mensen BLIND blijven voor de waarheid en de gevolgen die steeds verder zichtbaar worden.

  Like

 7. Flo zegt:

  Dat is nog eens “commentaar”! Zijn baan zal inmiddels verleden tijd zijn bij de in duitsland net zo linkse shit omroep….

  Like

 8. elisah zegt:

  Het is zeer triest voor de slachtoffers van de aanslag en hun nabestaanden.
  Dat valse merkelportret zag je wel Charlie spelen in Parijs.
  Misschien moeten de families dan maar zelf iets organiseren ter nagedachtenis.
  Het is goed mogelijk dat ze daar dan geen toestemming voor krijgen, hoogstwaarschijnlijk uit angst dat er een Kristallnacht op volgt.

  Like

 9. Erik zegt:

  Ook de Nederland media zou meer de vinger op de stinkende zwerende wond moeten leggen.
  Deze moedige Duitser heeft liefde voor zijn land in hem brand nog het vuur van Duitser te zijn.
  Als wij op 15 Maart ook het vuur in andere verdwaalde Nederlanders kunnen ontstekken is er nog hoop. De eerste schoonmaak moet plaats vinden in Hilversum alwaar bij de staatsomroep de zo nodige renova zo spoedig mogelijk dient te worden doorgevoerd en het Nederlandse volk weer oprecht wordt geinformeert en onderwezen in het belang van onze staat en haar kracht, want dientengevolge komt uit eenheid de macht waar wij zo naar verlangen.

  Like

 10. Anneke zegt:

  Roep al jaren…Politiek correct is IN-CORRECT voor de samenleving. Die politieke correctheid was eveneens fanatiek tijden WW-II en wat was dit toen een actieve moordenaar. Toegeven aan Hitler’s hysterische eisen, dat gebeurde toen in politiek bezet Nederland.
  Dankzij het actieve links bedrog verkeren we weer in duister weer; van de geschiedenis leert socia-islamitisch Nederland nooit. De visie van de Koran en van Marx zijn de juiste in hun belevingswereld.

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Alleen die laatste zin weer…
  “Anders is ons land en haar burgers werkelijk in gevaar…!”
  Hoe is het mogelijk dat je zo’n verhaal, dat overloopt van moord en dagelijkse doodslag, kunt beëindigen met woorden die duidelijk moeten maken dat het land nu nog steeds NIET werkelijk in gevaar is…!

  Dit is zo typisch Duits!
  Eerst een perfect verslag geven van de realiteit, en dan eindigen met een politiek-correcte leugen, omdat de heersende klasse nu eenmaal de heersende klasse is.
  Dit alles doet mij denken aan het beroemde “Der Partij”-lied.

  “Der Partij, Der Partij, Der hat immer Recht…”

  Like

  • Erik zegt:

   Op msm is dit nieuw, geef die “moffen” een duitse reactie, het is duidelijk dat hij tegen de islam is dus geef hem wat slack. Voor de duitser is dit al ver, let wel zij waren de foute in WO 2, voor hun is het moeilijk om zich tegen een andere cultuur te weren. Ik heb duitse familie en die willen nooit meer de nazi’s.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s