Jij bent welkom in mijn land

screenshot_41

(Door: Wim van Schaik)

We herinneren ons nog als de dag van gisteren het welkkomstkoortje in Goedmenschstad Apeldoorn. Dat zweverige liedje, gezongen door nog zweveriger types, meest vrouwen. Amper zestig mensen die even voor iedereen beslissen dat wie ‘zomaar aanspoelt’ (haha) welkom is.

Nu is het stil in kom-maar-binnen-wie-je-ook-bent Apeldoorn. Je hoort niet meer over maaltijden bij een Nederlands gezin: kip en rijst en beslist geen alcohol. En het initiatief gastgezin voor ‘vluchteling’ organiseert nu dansfeestjes en heeft een ordinaire bedelsite als uithangbord. Het bleef bij opgeklopte welkomst-euforie, breed uitgesponnen in de media. Niemand was bereid ook maar één ‘vluchteling’ in huis te nemen, ook in Apeldoorn niet. ”Jij bent welkom in ons land”, maar niet bij mij. De goedmensch ten voeten uit.

Binnen no time ontstond er in Apeldoorn ‘extra druk op draagvlak en draagkracht’: rondhangen, winkeldiefstal, onenigheid om gebruik van een sportveld. Die kwezelaars in Apeldoorn hadden er zelf om gevraagd toch? Hadden ze niet gezongen “Ik wil weten wie je bent”? O ja? Getuige het verhaal van hoofdagente Shirley (27) in het RD dat nu boven tafel komt, wisten ze dat allang.

Een paar maanden voor dat leugenliedje (twee derde van de Nederlanders wilde de grenzen juist dicht!), om precies te zijn op 21 mei 2015, werd Shirley in het centrum van Apeldoorn ernstig mishandeld door een… Somaliër. Het was tijdens haar dienst voor het team winkelcriminaliteit. Ze werkte die dag, in burgerkleding, met een vrouwelijke collega.

Het verhaal van Shirley: “In de buurt van de HEMA vielen drie jongemannen op, onder wie iemand van Somalische afkomst. Voor in de HEMA stond een stellage met horloges. De jongeman van Somalische afkomst pakte een horloge en liep verder de winkel in. Hij probeerde de verpakking eraf te halen, maar dat lukte niet. Even later liep het drietal naar de uitgang. De Somaliër hield zijn hand met daarin het horloge boven zijn hoofd en liep tussen de alarmpoortjes door.

Buiten stonden inmiddels diverse collega’s klaar. Ze grepen de dief vast en maakten zich kenbaar als politie. De jongeman rukte zich echter los en rende in mijn richting. Ik riep dat ik van de politie was en gaf hem een schouderbeuk. Hij deinsde achteruit.

Toen gebeurde er iets onverwachts. Hij bewoog zijn arm naar achteren. In zijn hand had hij een wodkafles. Met grof geweld sloeg hij me daarmee in mijn gezicht. Meteen besefte ik: Dit is niet goed. Ik voelde en hoorde dingen in mijn gezicht knappen. Mijn zicht was weg, er stroomde bloed langs mijn gezicht. De adrenaline stroomde door mijn lichaam. Ik dacht: Ik moet die man pakken. Met m’n ene hand voelde ik aan mijn gezicht, met mijn andere hand greep ik de dief bij zijn jas. Ik dacht: Vasthouden en niet meer loslaten.

De dief verzette zich hevig. Hij trapte, sloeg en schreeuwde. Met z’n vijven (!) probeerden we hem in bedwang te houden. De politie moest geweld gebruiken om hem onder controle te krijgen. In de politieauto ging de verdachte nog een keer door het lint en pleegde daar vernielingen.”

Shirley liep diverse verwondingen aan haar gezicht op en een verbrijzelde neus, waaraan zij nog geopereerd moet worden. Aan de mishandeling in haar gezicht hield zij een litteken over. De winkeldief, veroordeeld tot twaalf maanden cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk, beweerde dat hij niet wist dat Shirley van de politie was en dat hij haar per ongeluk met de fles raakte. Shirley komt de man nog geregeld tegen. Hij is tot ongewenste vreemdeling verklaard, maar kan niet worden uitgezet.

Zingen “Jij bent welkom in mijn land”, terwijl je helemaal niet weet tegen wie je het hebt, is klef sentimentalisme. Maar dat niet alleen. Dit soort compassie met alles wat ‘aanspoelt’ heeft ook afscheid genomen van het gezonde verstand, en geeft uiting aan impliciete minachting voor hen die er het slachtoffer van worden en hun cultuur willen bewaren. Daarom dit stukje. Opdat we niet vergeten…

Door:
Wim van Schaik
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op Jij bent welkom in mijn land

 1. Driek zegt:

  Dat heeft U heel raak neergeschreven, meneer van Schaik, ik heb mij al steeds afgevraagd wat die mongolen bezielde, om een zooitje wildvreemde lieden uit moslimlanden te verwelkomen met een liedje. Hartstikke gek zijn ze hier. En we krijgen ze mooi niet weg.

  Geliked door 3 people

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  je was écht welkom in mijn Land
  mijn Landje zonder grens…
  maar negeerde mijn uitgestoken hand
  dus krijg maar wat ik nú wens !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 3. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Tja, Dergelijke “Welkom-criminelen teams” schijnt in Nederland gewoonte te zijn! En niet alleen het goedpraten maar ook het niet straffen van de barbaarse primaten is wereldnieuws geworden! De reden dat half Afrika en half Arabië onze landen als levensdoel hebben! Alles is gratis, zelfs overvallers en rapers worden hier verwelkomd! Wie zijn de grootste dombo’s?

  Geliked door 2 people

 4. Golden Girl zegt:

  de dief wist niet dat Shirley van de politie was, dus een gewone burger vrouw had hij wel mogen mishandelen? en dat mag los op straat blijven lopen? Die dame in het filmpje is een stoer wijf, die zegt de waarheid

  Geliked door 1 persoon

 5. Tistochwat zegt:

  [quote] Zingen “Jij bent welkom in mijn land”, terwijl je helemaal niet weet tegen wie je het hebt, is klef sentimentalisme. [/quote]

  Ik vind het zelfs weerzinwekkend en gevaarlijk.

  Like

 6. biebie zegt:

  Hier zijn ze,ik krijg er een warm gevoel van in mijn tenen in werkschoenen met stalen neuzen

  Geliked door 1 persoon

 7. Joannes den Hollander zegt:

  ” In zijn hand had hij een wodkafles. Met grof geweld sloeg hij me daarmee in mijn gezicht.” Dit primatengedrag van de geïmporteerde beestmensch rechtvaardigt in mijn ogen het gebruik van een dienstwapen. Een gericht schot had kunnen voorkomen dat deze agente gewond raakte.

  ” In de politieauto ging het monster nog steeds door het lint, verzette zich hevig en vernielde staatseigendommen. ” Ook dit zou een vrijbrief moeten zijn om met een aantal agenten met de knuppel net zo lang op hem in te slaan tot hij niet meer door het lint ging. Dat geeft bovendien rust en minder stress voor de chauffeur.

  En weglopen tijdens een aanhouding moet voor dit soort gasten altijd betekenen dat hij neergeschoten word. Auf der Flucht erschossen.

  Wat mij betreft mogen ze deze bevoegdheden voor de politie per direct invoeren als het om beestmenschen gaat. Vervolging van de politie mag nooit plaats vinden.

  Geliked door 4 people

 8. Marc zegt:

  Zingen “Jij bent welkom in mijn land”, terwijl je helemaal niet weet tegen wie je het hebt, is niet alleen klef sentimentalisme, maar een schending van het volkenrecht, namelijk dat van ons!

  En passant overigens natuurlijk ook een schending van de Grondwet!

  Like

 9. BigLJohn zegt:

  …..Hij is tot ongewenste vreemdeling verklaard, maar kan niet worden uitgezet…..U zegt ? Dit is hetzelfde als ze tegen mij zouden zeggen; Een fiets met vierkante wielen rijdt veel lekkerder en beter dan een fiets met ronde wielen, want dat is wetenschappelijk bewezen ! Dit is alweer de zoveelste bevestiging dat talloze – immigranten – naar Europa komen, en vervolgens er nooit meer uit gezet kunnen worden. Het maakt totaal niet uit wat ze hier uitvreten, zij worden nooit over de grens gezet. Een van de snode plannetjes van het Vierde Rijk vanuit Brussel !

  Geliked door 1 persoon

 10. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  “”Zingen “Jij bent welkom in mijn land”
  .
  die debielen die deze, en andere welkomstliedjes hebben gezongen vertegenwoordigen nederland niet !!
  deze randdebielen vertegenwoordigen hooguit 0.00000000001 % van onze bevolking !
  .
  .
  WEL heeft onze fijne msm constant podium gegeven aan deze debielen middels tv, kranten e.d.
  weliwaar in opdracht van brussel, dat dan weer wel….

  Like

 11. Drs.P. zegt:

  Voor dit soort Somalielijers zijn heel hard zwarte brigades nodig, afknallen dit soort tering ratten.
  En wat betreft die debiele domme muts zangkoortjes, laten ze maar toiletten gaan schoonmaken in asielratten centra’s dan zijn ze snel genezen en verder bek houden!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Steven zegt:

  In zijn eigen KUT land had hij de politie niet eens DURVEN meppen..want die hadden hem gewoon afgemaakt!
  Allemaal KUT volk die eritreeërs en somaliers….

  Geliked door 1 persoon

 13. Nico Kleijn zegt:

  Ze kunnen hem niet uitzetten. Wat had je gedacht van daar ter plekke uit het vliegtuig schoppen en zoek het uit verder? Die softe aanpak, ik wordt er kotsmisselijk van.

  Geliked door 1 persoon

 14. Ze kunnen beter een afscheidslied gaan zingen als ze oprotten naar hun eigen land.

  Like

 15. Flo zegt:

  Zij komt het stuk afrikaans vuil nog regelmatig tegen……
  Er moet toch een manier zijn om dit vuil te executeren zonder nasleep?

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Natuurlijk.
   Je moet je héél goed realiseren dat je van onze zogenaamde “overheid” helemaal niets te verwachten hebt.
   Dus, als je je eigen recht wil halen moet je, je in de allereerste plaats realiseren dat je hier totaal rechteloos zult zijn.
   Als je dat risico wilt accepteren zijn er natuurlijk zat methoden te bedenken om zo’n kerel zijn gerechte straf te laten ondergaan. Geen enkel probleem.

   Geliked door 1 persoon

 16. Arie Nieuwenhuizen zegt:

  Geachte heer Bron,

  Wilt u zo vriendelijk zijn om aandacht te geven aan de Plaasmoorde in Zuid Afrika. Het is schrikbarend racisme van zwarten op blanke boeren met gruwelijke moorden en goedgekeurd door de regering Zuma en vrienden. http://southafricatoday.net/tag/farm-attack/

  Hier is een mooi liedje die gezongen wordt https://www.youtube.com/watch?v=BzSHetuzkJ0 om de slachtoffers te gedenken.

  Vriendelijke groeten,

  Arie Nieuwenhuizen

  Like

 17. piet travestiet zegt:

  Nou op mijn land zijn ze ook welkom alwaar ze dan heel snel uit hun lijden worden verlost….

  Like

 18. Guardiacivil zegt:

  Zijn foto versprijden met de mededeling: komt u deze tegen, dan weet u wat u moet doen.
  Verder hoeft er geen uitleg bij.

  Like

 19. Jack B. zegt:

  Deze naivelingen kunnen een betere tekst zingen,……………”Je bent welkom, welkom in mijn huis left,………….wil je beter willen kennen als je mijn kut maar beft ! Wat een stelletje randdebielen !

  Like

  • Jack B. zegt:

   Zal wel niet door de moderatie komen,…………maar alle vrouwke zegt de immigrant, draai je nog een om ! Al jouw gaten zijn van mij, zoals later ook jouw land !

   Like

 20. Jack B. zegt:

  Er wonen veet te veel randdebielen in ons Nederland,……………de verkiezingen van 2017,………moet ik nog meer zeggen ?

  Like

 21. Jack B. zegt:

  Sorry voor de type fouten,….maar ik ben oerkwaad,……..of oerdom,……zegt U het maar !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s