Ophef over “xenofobe titels” van Nederlands grootste krant

screenshot_40

(Door: Gianni Paelinck)

In Nederland is de krant De Telegraaf onder vuur komen te liggen door een titel boven een artikel over asielzoekers. Critici noemen het woord “asielplaag” in de kop een vorm van stemmingmakerij en zijn op Twitter een campagne gestart onder de noemer #stopXenofoobTelegraaf. De hoofdredactie van Nederlands populairste krant doet de kritiek af als een “debat over de toonhoogte in plaats van over de problemen zelf”.

Afgelopen zaterdag opende De Telegraaf met een artikel over asielzoekers die in Nederland vrijwel geen kans maken op erkenning omdat ze uit veilige landen komen, maar de procedures toch blijven uitputten en criminele feiten plegen, en tegelijk moeilijk uit het land te zetten zijn. Op de voorpagina kopte de krant “Asielhopper-invasie” en binnenin luidde de titel “Kansloze asielplaag ongehinderd verder”.

Lees verder>>>
(h/t M. van A.)
de-redactie-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Criminaliteit, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Linkse Kerk, mainstream-media, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Ophef over “xenofobe titels” van Nederlands grootste krant

 1. Karen zegt:

  Wat is er mis met een invasie een invasie noemen en een plaag een plaag noemen?

  Liked by 3 people

 2. Drs.P. zegt:

  Wat een ongelooflijk stel slinkse guttmenschen die allemaal tegen dit Televaag artikel ingaan.
  Zum kotschen, NL sterft nog steeds van de gore nsb-landverraders/sters en helaas moet het gezegd worden zijn dat voor het merendeel vrouwen!!!
  Dan nogmaals dit artikel er maar bij zetten:
  http://curiales.nl/2016/04/30/vrouwen-feminisme-westen-beschaving/

  Liked by 2 people

 3. Tistochwat zegt:

  ‘Onze landgenoten’ vechten gloeiendegloeiende harder voor de ‘asielzoeker’ dan voor de eigen bevolking waarvan velen ook diep in de (financiële) problemen zitten. Wat ís dat toch voor rare gekte? Je krijgt een hele meute ‘vluchtelingen’knuffelaars over je heen als je wat van die parasieten zegt en meteen word je gruwelijk gehaat.

  Ik begrijp dat gewoon niet; je wijst mensen op bepaalde video’s waaruit duidelijk blijkt dat de ‘asielparasieten’ met hordes tegelijk de boel lopen te verwoesten, terwijl ze hun grote, ondankbare, brutale scheuren opentrekken en nóg willen ze niet luisteren; nóg willen ze je niet geloven.
  Ik weet zo langzamerhand niet meer wat ik nog moet doen. Het is werkelijk beangstigend om te zien dat je niet tot iemand kunt doordringen.
  Wat moeten we doen als websites zoals deze van de heer Bron worden verboden?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   De burgeroorlog verklaren, denk ik!
   Echt hoor, ik meen het: Dát zou de absolute limit zijn en dáármee mogen we onder geen enkele voorwaarde instemmen!
   Zulke websites verbieden en die haatpreken in de moskeeën oogluikend blijven toestaan! Nee nee, er zijn echt grenzen!

   Liked by 1 persoon

 4. In het park in Amsterdam waarin ik regelmatig wandel zitten ze ook. Bijna altijd met een blikje bier in de hand. Mijn eerste boosheid raakt het lot van deze uitgeprocedeerde asielzoekers. Ze zitten daar maar kansloos en doelloos. Levens in de knel. Op weg naar het land van nergens. Waarom is dit systeem gecreëerd waarvan zij het slachtoffer zijn, waardoor zij hier in de val zitten? Dit systeem, vrucht van Haagse en Brusselse waanzin, is slecht voor deze mensen en slecht voor het land dat met hun aanwezigheid en overlast belast wordt. Mijn tweede boosheid raakt de zogenaamde goedheid van de beleidsmakers die ‘vluchtelingen’ willen helpen door dit beleid. Die beleidsmakers zijn de grootste haatzaaiers van Nederland. Ik weet zeker dat vele mensen zich onpasselijk beginnen te voelen wanneer zij weer zo’n glimlachende politicus in het zicht krijgen, die voor de zoveelste keer een verkeerd besluit heeft genomen en probeert te verdedigen wat meer en meer ongeloofwaardig wordt. Stemmen doe ik doorgaans niet omdat ik daarmee onze failliete “democratie” zou legitimeren. Maar in maart stem ik. Tegen de partijen die deze ellende veroorzaakt hebben. De een zal dat doen door PVV te stemmen, ik kies voor Forum voor Democratie, omdat laatstgenoemde partij ook wil werken aan herstel van de democratie.

  Like

  • A.J. de Koning zegt:

   Het is onverstandig om te stemmen op partijen die misschien 1 of 2 zetels krijgen en ze hebben dat te danken aan de partij van Wilders, want Wilders heeft al het voorwerk gedaan en is de beste gok voor verandering. Bovendien bereik je met versnippering veel minder, ik kan zoiets werkelijk niet begrijpen, alleen omdat Hiddema op TV heeft gezegd dat hij op Forum voor democratie gaat stemmen, mensen laten zich wel erg makkelijk beinvloeden.

   Like

 5. Jan zegt:

  Why whites aren’t the most racist people

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Naar zijn antwoord op zijn vraag ben ik totaal niet geïnteresseerd.
   Deze zieligaard is natuurlijk zijn hele leven onderdrukt door witte blanken die alle kansen kregen omdat zij wit en blank waren.
   Kan je na gaan en hij nooit. Daar komt het door.
   Ja, héél zielig. En over 500 jaar zijn ze nog steeds zielig omdat hij dan nog niks bereikt zal hebben

   Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Let wel; de Televaag is natuurlijk wel de VVD-krant. En het is dezelfde VVD, die al jaren zorgt voor de tsunami van handophouders en kudtmarokkanen.
  Dat ze nu wat herrie maken over het haatvolk, dat hun VVD importeert, is pure misleiding.
  Ook straks alle berichten hoe Rutte de invasie gaat stoppen, vlak voor de verkiezingen. Pure misleiding.
  En ja, linxen, die janken over het woord plaag om een zeker aantal kudtmarokkanen te duiden zijn niet goed wijs. Maar minder achterbaks dan de Telegraaf.

  Like

 7. Pieter G zegt:

  Bizar om de werkelijke wereld niet te willen kennen om het goedmensgevoel niet te ondermijnen.
  Empathie voor de echte slachtoffers die in dit land en andere landen door de nep vluchtelingen/criminelen voor hun leven getekend zijn hebben ze niet.
  —-
  Na zoveel bewijs en documentaires over de Noord Afrikaanse steden en dorpen waar de mensensmokkelaars gewoon geld in het laatje brengt en volledige steun krijgen van de criminele overheid. Daarnaast komen terroristen gewoon mee, en tuig dat alleen wil roven en verkrachten….
  Dan denk ik simpel: wanneer wordt zo’n Dolf Jansen nou eens door wat criminele Afrikanen aangepakt, week in week uit, om tot enige bewustzijn te komen van wat er aan de hand is.
  De boosaardige wegkijk, goedprater Dolf Jansen. Walgelijk. Net als de Joop.nl nuttige idioten die de islam terreur en criminaliteit van donker gekleurden wegwuiven om de echte slachtoffers niet te hoeven horen. Tuurlijk komt de tweede wereld oorlog dan weer voorbij. Doe het dan goed en kijk in de spiegel van de landverrader die je bent. In die tijd werd de kritiek tegen het agressieve Duitsland ook weggewuifd. Juist de echte vluchtelingen hebben er baat bij dat de schooiers niet binnenkomen. Of als echte vluchtelingen bedreigd worden omdat de islam aanhangers nou eenmaal overal vijanden zien die niet mogen leven. Men haalt de oorlog in huis!
  Daarom is het veel beter om net als in Australie niemand binnen te laten, maar een echt alternatief voor vluchtelingen aan te bieden in een zone waar ze na de oorlog weer terug kunnen om hun land op te bouwen. Europa is al zwaar overbevolkt, vooral in ons land. Op meer terreur en islam zit niemand te wachten.

  Liked by 1 persoon

 8. Helena zegt:

  Ik vond Marianne Zwagerman geweldig, ze bleef rustig op haar standpunt staan, terwijl die (A)dolf Jansen maar hysterisch bleef krijsen en zich als een hyena in de discussie vastbeet. Ze liet hem uitrazen (wat niet makkelijk was) en diende hem van repliek. Dat Claudia de Breij het met Marianne eens was dàt was wel erg verrassend hihihi, dat magere bekkie van Jansen sprak boekdelen.

  Liked by 1 persoon

  • Jan zegt:

   Dolf Jansen had zelfs geen argument want hij zei ‘ik persoonlijk vind dat’ Typisch slinks en dat hij tegengeluid heeft te accepteren is natuurlijk in zijn ogen onacceptabel want linksmensen vinden dat zij het alleenrecht hebben op het ventileren van hun (foute en verderfelijke) meningen. Daarom is het internet hen een doorn in het oog, evenals de PVV en willen zij alles en iedereen aan banden leggen en de mond snoeren.

   Liked by 1 persoon

 9. Sabeltant zegt:

  Het zal een keer tijd worden dat ONZE kranten eens gaan schrijven wat ONS bezighoudt.

  Of dachten al die gutmenschen dat er op de werkvloer alleen lovend over migranten gesproken wordt?

  Dat is waarschijnlijk enkel bij de VARA want op de werkvloeren waar ik kom heeft men het in het algemeen helemaal gehad met al die parasieten.

  Like

 10. Het lijkt wel of wij moeten integreren in ons eigen land. weer de omgekeerde wereld.

  Like

 11. Voor veel mensen is dat koran op de molen, denk ik..

  Like

  • elisah zegt:

   Leuke woordspeling.

   Like

   • We kunnen nog even met woorden spelen om onze afschuw van de huidige ontwikkelingen kenbaar te maken. Maar dat is zeer binnenkort afgelopen zoals je kunt zien aan de woorden autochtoon, zwartepiet en allochtoon en trouwens alle woorden die op toon of piet eindigen en opgesteld staan in de Toegestane Woordenlijst van de Nederlandse Staat. Nog eventjes dollen dus maar dan is het afgelopen en staan we braaf met de pet in de hand met 2 woorden te spreken.

    Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Vlak na de WWll wisten nsb,ers wat hen te wachten stond, overal werden ze vandaan geplukt.
  Meer hoef ik niet te zeggen!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s