Vele vrouwen zijn bang in Duitsland: “Ik verstop mijn blonde haren”

screenshot_45

(Door: Karen Van Eyken)

De cijfers liegen er niet om. Uit een enquête van de Duitse krant Bild blijkt dat vrouwen zich in Duitsland minder veilig voelen dan vroeger. Hebben de gebeurtenissen van de afgelopen maanden het leven van vrouwen veranderd en hun vrijheid ingeperkt? Enkele Duitse vrouwen getuigen.

Zo vindt 58% van de vrouwen dat de publieke ruimtes onveiliger geworden zijn terwijl 31% procent niet echt een verschil merkt met vroeger en 10% zegt dat het vandaag veiliger is dan vroeger.

Ondertussen geeft 16% van de vrouwen toe pepperspray bij zich te dragen. In de leeftijdscategorie van vrouwen onder de dertig jaar gaat het zelfs om 32%. Zowat de helft van de bevraagde vrouwen denkt erover na om pepperspray aan te schaffen. 48% van de deelneemsters aan de enquête geeft aan bepaalde wijken in hun thuisstad te mijden wanneer het donker is.

Lees verder>>>
(h/t Alex J.)
hln-be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Groenen, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vele vrouwen zijn bang in Duitsland: “Ik verstop mijn blonde haren”

 1. Joannes den Hollander zegt:

  De wapenwetten net al Zwitserland, Oostenrijk, Tsjechie en Slowakije versoepelen. Als een aanvallende onblanke doodgeschoten word, dient het slachtoffer te allen tijde vrijuit te gaan.

  Like

 2. Ron zegt:

  Toch gek dan dat het merendeel van de Duitse vrouwen dan nog steeds op merkel stemmen en niet op de AFD van Frauke Petry.
  Het is blijkbaar dan toch nog steeds niet erg genoeg in Duitsland.
  Tegen de tijd dat het wel erg genoeg is kan dat schorremorrie er alleen nog maar met een knetterende burgeroorlog uit worden gegooid.
  Dat vergeten die merkel-aanhangende dames dan.
  Helaas zijn de Duitse mannen ook voor een groot deel nog niet wakker, maar gelukkig al wat meer.

  Like

 3. Fijn leven in Duitsland voor een vrouw. Toch zullen er veel mensen op vakantie gaan in Duitsland.

  Like

 4. Steven zegt:

  Nog een jaartje…dan kunnen ze overdag ook niet meer op plekjes lopen waar het niet al te druk is.
  Door dat slappe optreden of juist helemaal NIKS te doen door de politie, geeft al die ASIELRATTEN een vrijbriefje om onbeperkt vrouwen te verkrachten…en dit gaat zo gigantisch exploderen als hier niet snel iets aan wordt gedaan.

  Like

 5. kruisridder zegt:

  Ik zou vooral voor de eerste handwapens gaan. Een slag kleiner, maar verwoestend op de kortere afstand. Ik hou het even in de gaten. Als ik er eentje met ammo deze kant op kan krijgen zonder problemen, ben ik een buyer……

  Like

 6. Dat is het mooie van welgevallige statistieken. Vrouwen in de steden zullen zich onveiliger voelen terwijl vrouwen in het boerenland vaak zelfs geen weet hebben van die dobbervingerwapperaars. Wat je dan doet is dat je dan 100 vrouwen in de stad vraagt hoe het is en die zeggen allemaal dat ’t kudt is en 2000 vrouwen in een durp die allemaal huh? zeggen. Dan is de uitkomst dat het asielantenvertrouwen vergeleken met vorig jaar met 2000% gestegen is en dat we ons nog nooit zo veilig hebben gevoeld en we dus het restant van ons leger best op kunnen heffen en dat Jeanine dus vrij komt om Mark op te volgen.

  Like

  • Ron zegt:

   Goed gezien.
   Dat noemen ze “Oversampling” en gebeurde in de VS bij de opiniepeilingen. Zal hier in Maart ook gebeuren.

   Geliked door 1 persoon

   • Dat gebeurt op alle overheidsfronten. Op die manier wordt het aantal slachtoffers van geluidshinder, kankerkorrelvoetbalvelden, glazenplafonds, asbest, geloofsoorlogen en in het algemeen de politiek de kant uitgestuurd die mooi van pas komt. Ik denk dat ze Nepnieuws verspreiden niet strafbaar durven te stellen want dan zit 99% van Uw Overheid en Vrinden in de lik.

    Like

 7. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 8. Jan zegt:

  Stunning expose of Merkel’sl law breaking

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Soms is het niet gemakkelijk om criminelen als allochtoonse aanranders in Duitsland op te pakken. Iets meer dan 80 jaar geleden (in de periode 1929-1930) had de Duitse politie in de stad Düsseldorf de grootste moeite om een levensgevaarlijke moordenaar te arresteren die ongrijpbaar was en een vreselijke slachting aanrichtte onder talloze burgers, vooral vrouwen en kinderen en dezen hoefden daarvoor zelfs niet eens blond te wezen. Hij stond bekend als de “Vampier van Düsseldorf” daar degenen die aan hem ontsnapten (zij het zwaar gewond door bijl- of messteken) erachter kwamen dat de kerel dol was op bloed en verkrachtingen.
  Eén van zijn slachtoffers, een vrouw, Maria Butlies, alarmeerde onbedoeld met een brief naar haar vriendin de politie die zo via de vrouw van de Vampier deze kon arresteren in een café. Het bleek te gaan om Peter Kürten, een fabrieksarbeider, die er zo keurig en goed verzorgd uitzag alsof hij een gewone brave burger was. Helaas was Kürten net als Hitler een duivel in mensengedaante die tientallen mensen zou hebben afgeslacht!
  Nadat het de justitie al de grootste moeite kostte om de Vampier van Düsseldorf veroordeeld te krijgen werd Kürten in 1931 naar de guillotine gestuurd in de Klingelpütz-gevangenis van Keulen. Voor hij stierf wenste de sadistische Kürten dat hij nog na de onthoofding zijn bloed zou kunnen horen gorgelen uit zijn nek! Maar of die wens voor hem ook in vervulling ging?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s