De Duitsers hebben hun land verloren

screenshot_3

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Iedereen die vanuit het buitenland naar Duitsland komt, wordt Duitser. Om het even of hij hiervoor  de benodigde middelen heeft om zich hier te settelen, of hij de benodigde morele ontwikkeling heeft, of hij er de nodige geestelijke rijpheid voor heeft of niet, hij wordt Duitser. Duitser, dat kan thans iedereen worden die wil. Maakt niet uit, wie er zich ook op weg begeeft naar Duitsland, al zijn het volkomen van middelen gespeende, zwak presterende, gewelddadige mannen, ze worden Duitsers. Duitsland neemt iedereen, werkelijk iedereen op die beweert een “vluchteling” te zijn en zorgt ervoor dat diegene, met behulp van het Duitse belastinggeld, zich in Duitsland kan vestigen. Dat is krankjorum.

Het is hetzelfde als wanneer iemand ergens de huisdeur intrapt, in de woonkamer gaat zitten en zegt: “Zorg en werk nu voor m i j mee en je woning is nu ook m i j n woning.” Precies dat gebeurt er nu miljoen-voudig in Duitsland. Deze brutaliteit wordt ook nog met miljarden euro’s gehonoreerd. De meest luie, meest gewelddadige en meest onbekwame mannen hebben op die manier de kans om zich in Duitsland te vestigen.

Vanzelfsprekend zullen zij nooit ook maar in beginsel kunnen aansluiten bij de inzet van de Duitsers, maar desondanks zijn ze Duitsers. Om het even uit welk land ze ook komen, welke voorouders ze hebben, ze zijn onmiddellijk Duitsers. Ze hoeven daar totaal geen Duitse voorouders voor te hebben, totaal geen Duitse ouders te bezitten of voor Duitsland totaal geen prestaties geleverd te hebben, hen wordt meteen de inzet van de Duitsers èn hun land cadeau gegeven. Door deze manier van doen verliezen de Duitsers hun land, en wel geheel en al! De zwakst presterenden en gewelddadigsten op deze Aarde laten het zich geen tweemaal zeggen om zo mee te parasiteren op de inzet van een ander volk. Ze komen in drommen naar Duitsland en installeren zich als een verwende knol op de markt om zich volledig te laten mee voederen.

Deze mensen hebben niet de geringste moraal, scrupules of het geringste fatsoen, maar eisen hooguit nog brutaal om zonder enige inzet net zo te kunnen leven als de Duitsers, die zelf, evenals hun voorouders, daarvoor gedurende decennia dagelijks 8 uur per dag moesten zwoegen, opdat ze zo in hun land een levensstandaard konden opbouwen, tegelijk met handhaving van vrouwen- en mensenrechten, zoals deze mannen nooit hebben geleefd, en ook nooit zullen erkennen, doordat hun God dit alles afdoet als “nonsens van ongelovigen.”

In plaats van ALLE VLUCHTELINGEN, die onder deze voorwaarden naar Duitsland gekomen zijn Duitsland weer uit te gooien, of, nog beter, ze niet eens Duitsland binnen te laten, omdat niemand, die een veilig derde land heeft doorkruist nog een vluchteling is, worden deze klaplopers eventjes snel tot Duitsers gemaakt. Ze krijgen hetzelfde recht op Duitsland als een Duitser. Wie zo zijn land weggeft, hoeft zich er niet over te verbazen dat hij daardoor, eerder dan gedacht, zijn land verliest.

 

Bron:
https://petraraab.blogspot.nl
Door: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op De Duitsers hebben hun land verloren

 1. De Duitsers kunnen er trots op zijn, ze hebben precies gedaan war furhrer Merkel van hun verlangde.

  Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Betalen voor je EIGEN ondergang heet dat!

  Geliked door 1 persoon

 3. Aegolius cs zegt:

  NO TROLS….!

  Wellicht zijn wij binnen de EU de Trols met de15%. We blijven vechten in het aangeboden bestuurlijke EU systeem!

  Like

 4. Jean zegt:

  Duitsland is krankjorum door dergelijk monster de Duitse samenleving verder te laten vernietigen, vang dat monster en sluit het op en vooral, laat het nooit meer vrij dan zullen de Duitsers het woord terug leren kennen en beleven nl. het woord BLIJ.
  Mensen vergeet niet dat de kanker over Europa gezaaid wordt vanuit Brusselallabath, de zaaier is steeds zat en de reetlikkers liggen er te parasiteren en nu stelt zich een griezel uit Gent, een zekere verrotstad kandidaat om dat proces van vernietiging te versnellen, hij heeft eerst Vlaanderen en nadien België zwaar beschadigd en wil dat nu met heel Europa uiteraard puur voor “eigen belang”.
  Dat gedrocht moet gesloopt worden én de misdadigers berecht worden door een volkstribunaal, wij kennen het woord “onschendbaarheid” niet en zullen het ook nooit gebruiken want NIEMAND is onschendbaar.

  Geliked door 1 persoon

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Zij brengen het maar weer eens anders onder woorden:
  dit Duitsland laat zich stilzwijgend vermoorden
  zich stilzwijgend naar de slachtbank leiden
  en zwijgt nog steeds… uit angst, onnozelheid of beiden
  maar heeft 1 oude zekerheid opnieuw haast bijgeleerd:
  met lafheid werd nog nooit iets gepresteerd !
  .
  Jasterke

  Like

 6. Flo zegt:

  Duitsland gaat na decennia wederom naar de kloten en sleept ons kleine shit landje mee, kwestie van tijd als het vol is daar en ook de zweden niet meer bestaan….
  Oprotten met die niets ontziende en niets presterende moslim ratten troep!

  Like

 7. Flo zegt:

  En dan gaan ze straks de Russen beschuldigen van hacken tijdens de verkiezingen in Frankrijk ,Italie ,Nederland ,en Duitsland als ze de uitslag niet uitkomt .
  Maar dat ze er zelf een bende van maken komt niet bij ze op .

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Hahaha, natuurlijk hebben de Duitsers hun land niet verloren. Ze houden zich allen nog even gedeisd. De ware volksaard van de Ariërs is niet verloren gegaan hoor. Dat geldt eveneens voor hun collectief aanwezige volksgeest. Ze willen echter niet als eerste in Europa de Beestmensch hun land uitschoppen om te voorkomen dat de rest van de wereld dan weer zal zeggen: “de Duitsers beginnen altijd als eerste.” De eerste klappen laten ze even over aan een ander E.U. land. Daarna slaan zij, geheel terecht, ook toe. Hun Blut und Boden is hen heilig.
  En Hitlers dochter Angela speelt naar mijn idee een heel slim spelletje. Die zou op termijn wel eens 180 graden kunnen gaan draaien. Onder het mom van: “Ich habe dass gewust,” maar ik was ondergeschikt aan de E.U. Fuhrer en had als ondergeschikte niets te zeggen. Maar aangezien ze er een puinhoop van maken neem ik nu zelf de touwtjes in handen door uit de E.U. te stappen. Dan kunnen per direct de grenzen dicht zodat we alle ellendelingen die na 1945 hier zijn komen potverteren ons land uit kunnen schoppen. En dat laatste gaan ze ongetwijfeld schaffen.

  Like

  • Ron zegt:

   “De ware volksaard van de Ariërs is niet verloren gegaan hoor.”

   Het enige gedrag wat ik voorlopig zie is dag de Duitsers voor het merendeel achter hun Führer Merkel aan blijven lopen. Als dat die ware volksaard is dan is dat het recept voor ondergang. En maar miljoenen extra mossels binnen halen.

   Maar misschien heb je toch gelijk.

   Stel dat het toch zou kloppen dat ze eerst in een ander land de bezemactie laten beginnen, dan moeten de Duitsers het daarna wel eerst tegen een paar miljoen mossels extra gaan opnemen wat een hoop bloedvergieten gaat kosten.

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    De Duitsers hoeven het niet alleen te doen Ron. De rest van Europa is er ook nog. En daar hoort Rusland ook bij. Ook de Russen hebben er belang bij dat Europa opgeschoond word van ongewenste kolonisten. En dat laatste geldt natuurlijk ook voor de V.S. Onder leiding van Trump, samen met Putin en de Europese bevolking gaat dat vast wel lukken.

    Like

  • BM Fidel zegt:

   Leuk verhaaltje heer Hollander. Probleempje: Ariërs bestaan niet.

   Like

 9. Philippine zegt:

  In het kader van de NAVO operatie ‘Atlantic Resolve’ is de eerste lading ‘oorlogstuig’ vanuit Bremerhaven in Polen, Swiebozow, aangekomen.
  Er volgen nog 2 ladingen. Over circa 30 dagen begint het Amerikaanse leger met deze oefening.
  Om voor de toekomst zeker te kunnen zijn van efficiënte militaire bevoorrading eist de US Army een Schengenzône voor constante militaire bevoorrading.
  Merkel heeft al het grondgebied der Duitsen ter beschikking gesteld.
  Over de straten van Noord Duitsland rijdt dus nu weer Amerikaans oorlogstuig richting Polen, Estland, Letland.
  De Nederlandse media vinden dit blijkbaar zo gewoon dat ze het er niet over hebben.

  Like

 10. Nemesis zegt:

  De Duitsers hebben hun land niet alweer verloren. Ze hebben het na WWII al helemaal niet eens terug gekregen. Hoewel het zich in ieder geval, zelfs onder een aangestuurde regering door de bezetters, weer helemaal opgewerkt hebben, kwam het ogenblik dat de socialisten het roer omgooiden en naderhand met behulp van de groenen, die een 180° draai maakten, m.a.w. precies het tegengestelde deden wat eigenlijk hun bestaansrecht was, ging het snel bergaf en steeds meer en steeds sneller. Met Merkel aan het roer die haar uiteindelijke plannetjes met behulp van EU regering, steeds meer aan het verwezelijke is.
  Of de Duitsers uiteindelijk zullen opstaan en het hele zooitje uitroken? Tja het blijft een vraagteken en wel omdat alle overheden van groot tot klein, plus de Gutmenschen hen in aantallen en mogelijkheden ver overlegen en totaal vergftigd zijn.

  Dat ze zouden wachten dat er eerst een ander volk het voortouw neemt, zou wel eens waar kunnen zijn. Maar daar mogen we ons aan onze eigen neus trekken. De Nederlanders wachten daar ook op. Die gezien eerdere gebeurtenissen in de geschiedenis, wel eens als allerlaatste zouden kunnen aansluiten. En waar het huidige ‘NSB volk’ plotseling allemaal weer verzetstrijders zullen zijn als het goed afloopt.

  Een Neurenberg 2 biedt geen soelaas. Zeker niet als het gaat zoals bij de eerste aflevering. De groote vissen en echte boosdoeners hebben ze allemaal laten lopen. Die zaten en nu hun kroost zit op de belangrijkste posten, regering, leger, media.

  Like

 11. BigLJohn zegt:

  De Duitsers hebben hun land verloren, en dit is een feit. Maar het NPO journaal heeft het over een Duitsland dat bulkt van het geld, niet weet hoe ze zo veel mogelijk met geld kunnen smijten. Voorbeelden liet men zien in een operagebouw met bijgebouwen en andere projekten die vele miljarden gekost hebben. Ook de economie zou, als enige land van de E.U. weer met 3% gegroeid zijn. Hoe lang blijft dat gelieg van de MSM media nog voortduren. Ik word er af en toe echt niet goed van. Als ik de Staat, de politiek, de justitie en de media niet meer kan vertrouwen, waar is dan de hoop gebleven op betere tijden ? Geld verloren, iets verloren. Hoop verloren meer verloren. Eer verloren, alles verloren. Wij zijn alle drie verloren, erger kan het niet worden !

  Like

 12. Joannes den Hollander zegt:

  Hahaha, natuurlijk hebben de Duitsers hun land niet verloren. Ze houden zich allen nog even gedeisd. De ware volksaard van de Ariërs is niet verloren gegaan hoor. Dat geldt eveneens voor hun collectief aanwezige volksgeest. Ze willen echter niet als eerste in Europa de Beestmensch hun land uitschoppen om te voorkomen dat de rest van […]

  Citaat BM Fidel. @ Leuk verhaaltje heer Hollander. Probleempje: Ariërs bestaan niet.@

  BM Fiedel, die bestaan wel degelijk. Het probleem is echter dat de politiek correcte linksmensch dit ontkent. Omdat dit in hun ogen politiek gevoelig ligt.
  Zelf, inclusief de rest van ons Sibbe zijn wij zelfs het prototype van de Noordse Germaan. En dat willen we heel graag zo houden want daar zijn wij inmens trots op. Onze vrouwen en mannen zijn uitzonderlijk mooi en bereiken hoge leeftijden. Allemaal voorzien van lichtblond haar, blauwe ogen en de meesten voorzien van de karakteristieke Noordse achterhoofdsknobbel, mooie smal belijnde kaaklijnen met een perfecte schedelindex.
  We hebben dezelfde volksgeest. Waar nog mogelijk is er duidelijk sprake van traditioneel ingestelde gezinnen. Harde werkers met een polyvalente instelling. Normen en waarden staan hoog in het vaandel.
  We zijn zonder uitzondering Nationalistisch, doch zeer sociaal ingesteld. Om verwarring te voorkomen, Nationaal socialisten zijn we zeer zeker niet. Met aanverwante rasgenoten kunnen we goed door een deur. Met vreemde smetten hebben we geen enkele affiniteit. En dan zeker niet met de categorie onder hen die veelal in de criminaliteit leven en roofbouw plegen op ons sociale en economische stelsels. Daar kunnen wij niet zo goed tegen en maakt ons bij tijd en wijlen een beetje nerveus. En dat willen we niet. Ons bloed en onze grond zullen we dan ook, indien het niet anders kan, met hand en tand verdedigen.

  Hoezo, Ariërs bestaan niet?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s