Eredoctoraat voor ‘Willkommenspolitik’ onbegrijpelijk en misplaatst

screenshot_11

(Door: Tom Van Grieken)

Het Vlaams Belang zal morgen donderdag actie voeren naar aanleiding van de uitreiking van een eredoctoraat aan de Duitse Bondskanselier Angela Merkel. Het Vlaams Belang vindt het immers onbegrijpelijk dat de politica die verantwoordelijk is voor de meest ontwrichtende immigratiecrisis uit de recente Europese geschiedenis daarvoor door de twee grootste Vlaamse universiteiten in de bloemetjes wordt gezet.

Haar ‘Willkommenspolitik’ is zowat het symbool geworden voor de ongebreidelde immigratie die de fundamenten van de Europese samenleving ondergraaft. Met haar eigengereide optreden ontpopte Merkel zich tot een onverantwoord en ondemocratisch leider zonder enig respect voor de bestaande verdragen, afspraken en rechtsregels.

Lees verder>>>
belgie-vb

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, establishment, Eurabië, Europa, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Vlaams Belang, Vlaanderen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Eredoctoraat voor ‘Willkommenspolitik’ onbegrijpelijk en misplaatst

 1. Merkel kun je beter opsluiten en Duitsland vrijwaren van dat soort idioten !

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ik beweer al jaren dat er meer loslopen dan er in een passende inrichting zitten.

  Like

 3. Pietersen zegt:

  Compleet geschift die Vlamingen.

  Like

 4. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  is gewoon pure provocatie van die universiteiten tegen het (“simpele”) rechtse volk !
  als ik vlaams belang was ging ik daar openlijk met de handen rood geverfd staan bij het merkelzwijn.
  .
  die uni,s en merkel zijn werkelijk de schaamte voorbij, de lijken van berlijn liggen net koud in de grond en nu een ere-geval in ontvangst nemen ??

  Like

 5. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Die “BondsVERKWANSELIER” moet echt hoognodig vervangen worden!!! Eredoctoraat???? Als IK zo zou hebben gehandeld was ik al geëxecuteerd als landverrader!

  Geliked door 1 persoon

 6. GT zegt:

  Merkel uitschakelen, en alle Europese regeringen die heulen met de islam verdrijven of opsluiten voor een tribunaal nu het nog kan, oorlog mensen oorlog wat moet er nu nog gebeuren …dit is het begin nog maar dit stop je niet meer met praten.

  Like

 7. Pete zegt:

  Ons kent ons !!!!

  Like

 8. Charles Martel zegt:

  Het echte probleem is dat narcistische rectoren en andere hooggeleerde snullen het eerst verraad plegen. Dat was zo in 1933 en is nu niet anders. Merkel en haar acolyten zijn gevaarlijker voor de toekomst van Europa dan alle terroristen samen. Hoe lang nog vooraleer aan de Theologische Fakulteit aan de ooit Katholieke Universiteit Leuven een islamiet als decaan benoemd wordt? Vijf jaar! Aan de Fakulteit Letteren, worden alle oude talen en ook de slavische talen afgeschaft; alleen Arabisch blijft. Palmyra werd vernietigd door barbaren; in Leuven wordt de Oudheid uit het geheugen gewist. Wie zijn de grootste barbaren, mijnheer de Rector?

  Like

 9. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op NEWS GURU by G. Tienkamp herblogd.

  Like

 10. Thoth zegt:

  Miljoenen…

  Like

 11. Bas zegt:

  Merkel een eredoctoraat? Dit is wel hoogst merkwaardig. Ze heeft er een Europese puinhoop van gemaakt, tot en met ! Kennelijk zeer intelligente geesten die aan elkaar zo’n prijs weggeven.

  Vlaams Belang heeft gelijk als ze tegen dit soort praktijken protesteren, zouden er meer moeten doen.

  Like

 12. Jean zegt:

  Wat is die torfs (zonder hoofdletter) toch een geniepige huichelaar.
  De ramp van Europa, mùrkel (zonder hoofdletter) hoort geen eredoctoraat te krijgen want zij is de grootste misdadigster na Hitler (zonder hoofdletter).
  Hetgeen mùrkel moet krijgen is “levenslang” in een cel van 1m op 2m en als vreet enkel water en brood en dat tot aan haar dood.

  Like

 13. Jan zegt:

  Deutscher über importierte Makaken

  Like

 14. Jan zegt:

  Eerste bussen met terroristen verlaten Aleppo – Vakkrachten voor Merkel onderweg

  Die ersten Busse mit Terror-Kämpfer verlassen derzeit Ost-Aleppo, wie aus einer Mitteilung des russischen Versöhnungszentrums der Kriegsparteien in Syrien hervorgeht, berichtet Sputnik. In Deutschland werden sie wohl von Angela Merkel mit Kusshand empfangen, weil sie in Deutschland als Vergewaltiger und Mörder eine «kulturelle Bereicherung» darstellen.

  Die Busse und Krankenwagen werden demnach von russischen Militärs sowie Vertretern des Internationalen Roten Kreuz (ICRC) begleitet. Das russische Verteidigungsministerium überträgt die Aktion live. Die Extremisten werden mit zwanzig Bussen und zehn Krankenwagen über einen speziellen Korridor in Richtung Idlib abtransportiert. Die syrische Regierung hat denjenigen Kämpfern, die freiwillig abziehen, Sicherheit und Amnestie versprochen.

  http://de.news-front.info/2016/12/15/erste-terroristen-busse-verlassen-aleppo-fachkrafte-fur-angela-merkel/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s