Hongarije kondigt aan dat het met de overwinning van Trump tijd wordt om op te treden tegen George Soros

screenshot_7

(Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije is van plan om nu na de overwinning van Donald Trump bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen tegen groepen op te treden die door de linkse megadonor George Soros gefinancierd worden. De partij van de Hongaarse minister-president Viktor Orbán wil “alle ter beschikking staande instrumenten” ervoor gebruiken om NGO´s op de korrel te nemen die door Soros, een in Hongarije geboren investeerder die een van de grootste financiële bronnen van de Amerikaanse Democratische Partij is, gefinancierd worden.

inselpresse

De groepen van Soros “dienen globale kapitalisten en ondersteunen de politieke correctheid ten koste van nationale regeringen”, zei Szilard Nemeth, een van de vicevoorzitters van de regerende partij Fidesz dinsdag tegenover journalisten. Hij verwees daarbj naar de belangrijkste operatie van de financier, het Open Society Institute, dat zich inzet voor open grenzen en een linkse politiek.

Toen Trump op 8 november won van minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton, zei Nemeth: “Ik denk dat er internationaal een gelegenheid is ontstaan.”

Orbán, die Trump bij zijn kandidatuur voor het Witte Huis ondersteunde, kondigde in het openbaar al zijn plannen aan voor hetgeen hij een “il-liberale staat” noemt. Hij heeft Soros in het verleden al aangevallen, vooral over diens organisaties.

Soros gaf tijdens de verkiezingsstrijd in de VS bijna € 10 miljoen aan een Super-PAC die Clinton ondersteunde – en schoof via zijn Open Society Institute, waarover hij volgens de Washington Post direct controle heeft, nog eens € 33 miljoen naar de verkiezingscampagneorganisatie van Clinton.

Trump zelf heeft Soros ervan beschuldigd dat hij deel uitmaakt van “een wereldwijde machtsstructuur, die verantwoordelijk is voor economische beslissingen die leidde tot het leegroven van de arbeidersklasse, het land van zijn welvaart beroofde en het geld in de zakken van een handvol grote concerns en politieke instellingen schoof.”

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
http://dailycaller.com
Auteur: Chris White

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Donald Trump, gezond realisme, Globalisering, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Islamisering, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Nationalisme, New World Order, NGO´s, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, Vrijheid, VS, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

16 reacties op Hongarije kondigt aan dat het met de overwinning van Trump tijd wordt om op te treden tegen George Soros

 1. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  het wordt tijd dat de natuur/karma optreed tegen soros…

  Like

 2. Flo zegt:

  Opruimen die oorloghitser .

  Like

 3. GT zegt:

  En snel ….en uitschakelen!

  Like

 4. Golden Girl zegt:

  een keer bij man bijt hond geloof ik een mevrouw van 86 jaar, de zelfde leeftijd als vriendje Soros, vroegen ze hoe oud hoopt u te worden, zei ze 80 jaar, zeiden ze maar u bent al 86, zei ze o, dan ben ik al 6 jaar dood, Soros is ook al 6 jaar dood, maar hij wil het niet toegeven

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Die pokdalige pad had allang in z’n kist moeten liggen; samen met z’n handlangers.
  De duivel straalt uit z’n kille ogen.

  Like

 6. Mary zegt:

  Het wordt tijd dat hij met vereende krachten wordt aangepakt dit is een heel smerig mannetje.

  Like

 7. Ron zegt:

  Rusland wil graag dat Soros uitgeleverd wordt.
  Onmiddelijk doen !
  Meteen enkeltje Siberië voor hem.

  Like

 8. Nou dat lijkt mij niet zo moeilijk voor trump, gewoon verbannen die vuile ophitser.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Laat die Hongaren dan gelijk en eerst eens beginnen met het “adviesbureau” van Soros in Berlijn te sluiten. Dat bureau heeft en geeft namens Soros “adviezen” aan Angela Merkel!!!!!! En hij zal nu ook wel weer actief hebben “geadviseerd” aan haar om te zeggen “die grote immigratie van vorig jaar was toch een foutje” want er komen verkiezingen aan in Duitsland dit voor- en najaar. En hij wil dat zij wordt herkozen zodat de immigratiepolitiek en islamisering van Europa zoals hij dat wil door kan gaan. De grote winsten van de AfD in de laatste deelstaatverkiezingen en die in de huidige peilingen baren hem uiteraard grote zorgen en hij ziet zijn plannen en ideeën – overigens ook die van de Rothschids en Bilderbergers – van een NWOrde zwaar gedwarsboomd worden en misschien wel helemaal niet door gaan. Ook al door de winst van Trump is de eerste kink in de kabel gekomen en niet voor niets zet hij alles in het werk om Trump dwars te zitten. Poetin heeft de Rothschilds al uit Rusand gegooid dus die zijn ook niet blij. Is het u allemaal niet opgevallen dat de dag ná zijn bezoek aan de laatste Bilderbergconferentie in juni 2016 hij opeens verklaarde tegen referenda te zijn!? Het gevolg weten we inmiddels.en vermoedeijk heeft hij dus tijdens dat bezoek gewoon opdracht gekregen van de Bilderbergers (Rothschilds)om toch te tekenen en de uitslag van het referendum te negeren want het komt niet in hun plannen van pas want Poetin/Rusland moet voor de Rothschids wél de grote boeman en kwade peer bijven!!!!!……Zo wordt er dus op de achtergrond en achter gesloten deuren door een paar mutimiljardairs (ook het Nederlandse koningshuis!)aan de touwtjes getrokken en is er géén democratische controle mogeijk door de geheime bijeenkomsten die men houdt. En daarom zou dan ook elk lid van een kabinet/regering of volksvertegenwoordiging daar NIET naar toe moeten/mogen gaan en dat is dus inclusief een lid van het koningshuis want het is deskonings regering/kabinet!..

  Like

  • Nemesis zegt:

   Even een kleine opmerking. Ik denk niet dat de Hongaren kunnen beslissen over dat adviesburo in Berlijn. Soros mag dan wel in Hongarije geboren zijn, betekent niet dat hij onder hun wetgeving valt. Een figuur als Soros geeft zichzelf dat paspoort, dat op het ogenblik het beste bij hem past.

   Overigens weet iemand waar dit ouwe, vieze, smerige onderkruipsel zich eigenlijk ophoudt ?

   Like

   • Ron zegt:

    Mogelijk hier:
    136 Cantitoe street
    Katonah, New York

    [audio src="http://archives.halturnershow.com/shows/HTS-08-17-2016.mp3" /]
    Ongeveer bij 108 minuten.

    Geliked door 1 persoon

 10. U.G. Kempenaer zegt:

  Soros moet gestopt worden voordat hij en zijn vieze linksstinkende organisaties heel Europa heeft vernietigd. Opjagen die rat.

  Like

 11. Williaan zegt:

  Hij is natuurlijk een grote gevaarlijke concurrent van Trump. Aan politieke correctheid heeft hij een broertje dood en komt daar voor uit (Als het hem uitkomt uiteraard).

  Like

 12. Astrid zegt:

  Soros brings us nothing but sorrows. Er zijn nog meer van dat soort Super Ego-trippers, die voornamelijk achter de schermen opereren. Gelukkig raakt hun houdbaarheidsdatum vanzelf een keer op, of als iemand ze een stukje op weg helpt, mag van mij ook. Redeneren met dat soort Untermenschen heeft geen enkele zin, koppen eraf dus.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s