VIDEO: Eerste officiële persconferentie van Donald Trump na zijn verkiezingsoverwinning

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump. Bookmark de permalink .

5 reacties op VIDEO: Eerste officiële persconferentie van Donald Trump na zijn verkiezingsoverwinning

 1. Vederso zegt:

  Mark Dice: het is fake news:

  Like

 2. Thom zegt:

  Van je mederepublikeinen moet je het hebben. Eerst kwam tv-verslaggever Jeb Bush die een neef is van de Bush presidenten met het pussy verhaal, dart hij zelf uitgelokt had. Nu is er door de democraten dus met medeweten van Obonobo een fantast gevonden met een pisverhaal. Het erge hiervan is dat Trump weer door een republikein verraden is, namelijk oorlogshitser John McCain die oorlog met Rusland wil heeft het pisverhaal naar de geheime diensten gebracht. Die konden niks bewijzen, maar waarschijnlijk heeft daar een figuur die weet dat hij toch de laan uit moet vuil spel gespeeld en dat stuk gelekt of de democraten hebben het zelf doorgespeeld aan McCain en de pers.
  Wat de schade voor een land betekent interesseert die linkse figuren niks, kijk maar naar Merkel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Geronimo zegt:

  Ah, het regent nu al zo lang verdachtmakingen vanuit linkse hoek aan het adres van TRUMP. De democraten zijn echt wat men daar ‘sore losers’ noemt, die hun onverwachte verlies van de onverlaat TRUMP maar niet te boven kunnen komen, en zelfs bereid zouden zijn tot moorden.

  Zodoende, een nieuwe en zoveelste poging om het presidentschap van Trump nog voor zijn aanstelling zoveel mogelijk te besmeuren. Trump is een domme, gevaarlijke sex-maniak, niet waardig om president van Amerika te zijn. Dat is wat ze de wereld willen wijsmaken. En het zal hiermee niet stoppen. De hele tijd door zullen de democraten en hun handlangers binnen de republikeinse partij op hetzelfde stramien blijven doordrammen, en alles blijven uitpluizen om hem vroeg of laat een hak te zitten, om hem eventueel als president te kunnen afzetten. Zo ver reikt de haat van deze zogezegde democraten, in de USA en elders. En het dient gezegd, ook binnen de eigen partij zitten een paar rancuneuze sujetten duidelijk niet op hun plaats, waarmee TRUMP maar best rekening zal houden.
  Alleen al het moment waarop dit ‘fake news’ bekend wordt gemaakt, spreekt boekdelen, en maakt het boos opzet meer dan duidelijk.

  Maar als bepaald sex-nieuws m.b.t. de beide Clinton misdadigers geinsinueerd wordt, dan kraait er wereldwijd geen ‘democratische’ haan naar. (https://youtu.be/dkrEIJDJt1s)
  Je voelt en je ziet zo dat alle poco-media gretig meedoen aan de linkse spelletjes Trump-bevuilen. En dat zootje leugenaars durft zich dan nog journalisten noemen. Wie dit nu nog altijd niet door heeft, is werkelijk niet van de snuggerste.

  Like

 4. Peterdm zegt:

  Blijven twitteren Donald, als de mainstream media MSM geen vragen aan je kunnen stellen kunnen ze alleen eigen verzonnen nieuws over u publiceren en dat heet “Fake News” welke al sinds 2016 door “links democraten” tegen Donald werd misbruikt. De links socialisten democraten beginnen steeds meer krankzinnige celdelingen in hun beperkte hersens te krijgen door Trump met Fake News te demoniseren, terwijl ze nog eens niet weten hoe je een computer moet beveiligen(lol).
  De beschuldigingen uitgebracht door Buzzfeed zijn al weerlegd En CNN gewoon twitter lezen, CNN is een eng links socialistisch democraten anti Trump TV zender met fakenews en bangmakkerij, verloren. Proost… Op 20 januari wordt Donald Trump de 45ste President van de USA.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s