Magdi Allam: Terreur is middel tot islamisering

screenshot_12

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl islamitische terroristen het herhaaldelijk lukt om massamoord door middel van terreuraanslagen uit te voeren, oefenen politici en media van de zogenaamde vrije wereld zich er nog steeds in om het publiek te misleiden. De verschrikking van de islam wordt niet benoemd. Er wordt over onvoldoende veiligheidsmaatregelen gediscussieerd en de koran-gelovige daders worden op dit moment “gevaarlijke personen” genoemd. Naarmate hun aantal toeneemt, spreekt men niet meer van individuele daders of eenzame wolven; men negeert dat ze allemaal behoren tot de roedel van de oemma, de islamitische wereldgemeenschap. Magdi Cristiano Allam (foto), een Egyptisch-Italiaanse journalist, schrijver en politicus die zich in 2008 tot het christendom bekeerde, leert de islam-apologeten een lesje:

pi-news

De dader van Berlijn, Anis Amri, werd zoals bekend in Italië doodgeschoten, daar waar hij oorspronkelijk binnenkwam en vier en een half jaar in gevangenissen doorbracht, om daarna met Merkel´s “vluchtleningenstroom” in 2015 naar Duitsland te komen. Daarna besloten de Italiaanse autoriteiten om het internet en de gevangenissen beter te controleren.

Magdi Allam beschouwt deze strategie als contraproductief, omdat ze de aandacht afleidt:

In de eerste plaats is het van beslissende betekenis om de aard van de bedreiging te identificeren, dus dat het om islamitisch terrorisme gaat. Want het is bedrieglijk om van “internationaal terrorisme” of “jihadisme” te spreken en stilzwijgend te veronderstellen dat het niets met de islam te maken heeft. Zo wordt de indruk gewekt dat de terroristen slecht zijn, terwijl de islam goed is. We zullen het islamitische terrorisme niet overwinnen voordat niet de mensen de intellectuele eerlijkheid en de menselijke moed hebben om te zeggen dat juist de islam de wortel van het kwaad is. Want het zijn de islamitische terroristen die letterlijk en compleet datgene gehoorzamen wat Allah in de koran heeft voorgeschreven, inclusief hetgeen Mohammed deed en zei. Daaruit volgt dat de te bestrijden vijand niet (alleen) de individuele islamitische terroristen zijn, maar de islam, die hiertoe inspireert en hun wreedheden legitimeert. Om te denken dat de arrestatie en uitzetting van enkele islamitische terroristen de bedreiging doet verdwijnen, is net zoiets als te denken dat het verwijderen van de top van de ijsberg ervoor zorgt dat we de rest vergeten.

Amri, die 18 maanden lang in Duitsland met 14 valse paspoorten en identiteitsbewijzen rondreisde, bevestigt dat de “eenzame wolven” geen individuele gevallen van geïsoleerde krankzinnigen zijn, maar gebruikt worden als flexibele en onconventionele wapens van terreurorganisaties om ons te treffen. Amri was een “doods-robot”, die door islampredikers in de gevangenis en tijdens zijn illegale verblijf in Duitsland gehersenspoeld werd. Een ander zwak punt van de regeringsstrategie is dat zij zich concentreert op middelen, terwijl ze het doel negeert. Het terrorisme is slechts een middel, het doel is de islamisering van de samenleving. De islamitische terroristen streven dit doel met geweld na, terwijl andere sluwere islamitische groepen zoals de moslimbroederschap, de wahabieten, de Salafisten en over het algemeen de gematigde moslims, die de moskeeën controleren, hetzelfde doel nastreven om ons aan de islam te onderwerpen door gebruik te maken van onze angst voor de islam. Vanwege de islamitische terroristen, die hoofden afsnijden, sloten we een bondgenootschap met islamitische terroristen die de tongen afsnijden – met diegenen die ons gedwongen hebben de islam legitimiteit te verlenen, zonder rekening te houden met de gewelddadige inhouden van de islam.

Als we ons verplaatsen in de realiteit van de “gematigde” moslims, dan zouden we begrijpen dat zij grote belangstelling hebben in een samenwerking met de autoriteiten om de islamitische terroristen te vinden en te arresteren. Want hoe meer terroristen er gearresteerd worden, des te meer stellen we vertrouwen in diegenen die ons “vreedzaam” willen islamiseren; zo helpen we hen aan succes. De regering mag zich er niet toe beperken islamitische aanslagen te verhinderen. Ze moet in de eerste plaats verhinderen dat onze kinderen op zekere dag aan de islam onderworpen zullen zijn.

Magdi Allam heeft hier samengevat wat door domme feiten-resistente politici en media verzwegen wordt en ons bedreigt: de islam is de wortel van het terrorisme, en het terrorisme is slechts een middel om onze samenleving te islamiseren.

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Alster”

Bron oorspronkelijk artikel:
www.ilgiornale.it
Auteur: Magdi Cristiano Allam

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Censuur, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, mainstream-media, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, socialistisch idealisme, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

22 reacties op Magdi Allam: Terreur is middel tot islamisering

 1. guusvelraeds zegt:

  Terreur is sinds de oorsprong van de islam een middel geweest tot islamisatie.

  Naast terreur worden ook de volgende middelen ingezet:

  1) rechtstreeks oorlog voeren.
  2) Tijdelijke verdragen sluiten (met vooropgezet plan ze te breken)
  3) Misleiding
  4) Dawa vrijwillig uitnodigen tot bekering
  5) immigratie
  6) Intimidatie en dreiging
  7) Inrichten islam enclaves waar de sharia wetten van toepassing zijn.
  8) Verbod voor moslims op assimilatie
  9) Verbod moslima’s buiten de islam te huwen.
  10) Afdwingen halal voeding, gebedsruimten, versluiering vrouwen, islam onderwijs en moskee bouw.

  Like

 2. Jan zegt:

  Gunman screaming ‘Allahu Akbar’ opens fire in Spanish supermarket

  The man was reportedly carrying gasoline and gunpowder in his pockets as he entered the Mercadona shop, in As Lagoas, Ourense.

  Numerous shoppers were inside making their purchases when the assailant, who was armed with a shotgun, entered and fired several shots.

  Supermarket employees said he fired at least six shots during the terrifying ordeal.

  http://www.express.co.uk/news/world/753006/Gunman-Allahu-Akbar-Spain-Spanish-Supermarket-Mercadona-Gasoline-Gunpowder

  BREAKING: Gunman screaming ‘Allah’s Snackbar’ opens fire in Spanish supermarket https://t.co/C4DWkM6MpD

  — Europa News 🇬🇧🇩🇪 (@europafreunde) January 11, 2017

  BREAKING NEWS: Gunman screaming ‘Allahu Akbar’ opens fire in Spanish supermarket while wearing ‘suicide vest’ https://t.co/Sy6rc2q5Mx.

  — Blue Alert (@BlueAlertUs) January 11, 2017
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4110542/Gunman-screaming-Allahu-Akbar-opens-fire-Spanish-supermarket.html?ito=social-facebook

  Like

 3. Mary zegt:

  En zo is het, echter de EU club en regerende politici WILLEN Islamiseren wat dus zoveel betekend dat we eerst van de regerende politici af moeten zien te komen dan uit de EU en pas dan gaat realiteit, de waarheid en rede in werking en anders zijn de rampen voor de Europese bevolking niet te overzien.

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Helemaal correct gezien, maarrrrr zij betalen de mannen in blauwe en groene pakjes (wiens brood met eet, diens woord men spreekt), zij innen onze belasting en hebben dus geld zat om ons te onder hun repressie te houden. En zolang heel NL nog volzit met duffe-gsm-zombies zal er niets veranderen. Probeer maar eens 100 man te krijgen, is al een bijna onmogelijke taak, laat staan 100.000 demonstranten.

   Geliked door 1 persoon

 4. guusvelraeds zegt:

  De islam hanteerd twee begrippen voor zijn gelovigen.

  1) Je hebt de gelovigen in het hart. Dat zijn alle moslims die elke dag 5 maal bidden. Die letten op hun gedrag zodat ze steeds zeker zijn of het islamitisch is. Bij twijfel gaan ze te rade bij een imam. De gelovige in het hart vormen het grote islamitische lichaam dat de islam levend houdt.

  2) Je hebt de gelovigen in het handelen. De gelovigen in de daad. Dat zijn de gelovigen die bereidt zijn geweld te gebruiken zoals hun profeet Mohammed dat ook gedaan heeft. De gelovigen in het handelen zijn de gelovigen die de islam de garantie geven dat het opvolgen van de islamitische wetten geen vrijblijvende zaak is. De gelovigen in het handelen zorgen ervoor dat de gelovigen in het hart op scherp blijven staan. Dit doen de gelovigen in het handelen door van tijd tot tijd geweld te gebruiken bij gelovigen in het hart die de islamitische wetten niet zo nauw nemen. Ook komen de gelovigen in het handelen in aktie als niet moslims gedragingen hebben of uitspraken doen die de islam beledigen of de profeet.

  In de islamitische rangorde staan de gelovigen in het handelen bovenaan. Zij staan nog hoger aangeschreven als de leden van de oelema. Dus hoger aangeschreven als de wetenden.

  Een islamitisch terrorist kan in zijn algemeen altijd terug vallen op de gelovigen in het hart. De gelovigen in het hart vormen een warme behaaglijke deken voor de gelovige die handeld (geweld gebruikt)

  De islam terroristen zijn nooit en te nimmer eenzame wolven, zijn nooit verwarde mannen en zijn al helemaal niet het uitschot in de islamitische wereld. Integendeel zij vormen de adel van de islam en gaan rechtstreeks naar het paradijs mochten ze vallen in de islamitische strijd. Niet alleen zij gaan naar het paradijs maar ook zijn hele achter gebleven familie heeft dan een vrijkaart gekregen om het paradijs met zijn vrouwelijke en mannelijke hoeren te betreden.

  Honderdduizenden moslims komen wereldwijd de straat op om te protesteren als Israël van zich afslaat. Maar die honderdduizenden zijn nooit te bekennen als een vrachtauto met een moslim die handeld zich een weg baant door een menigte kuffars.

  De gematigde islam en radicale islam is een kunstmatig aangemaakte tweedeling die bewust de wereld in werd gezet om alle niet moslims te misleiden.

  Geliked door 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   En dat is bijvoorbeeld dan ook precies de reden, waarom zo’n “gematigde moslim” nooit MP of iets in die richting zou mogen worden, ook al vertegenwoordigt hij officieel een reguliere partij.

   Geliked door 2 people

  • hendrikush zegt:

   De handelende/moordende moslim wordt zonder enige scrupule opgenomen/verstopt/verdedigd door de gelovigen in het hart.
   Geen mullah of voorganger die er op wijst dat dit volgens onze wetten verboden is.
   De moslimgemeenschap verdient het dat ze met wantrouwen wordt bekeken en behandeld.

   Geliked door 1 persoon

 5. ongesgoolde zegt:

  Zit behoorlijk ongeduldig op mijn vergunning met bijbehorend straalpistool te wachten.

  Like

 6. tippelaar zegt:

  dood aan de moslims

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   Dood aan de islam is een betere uitdrukking. Veel moslims lijden onder het feit dat ze geboren werden als moslim. Zouden er graag openlijk onderuit willen. Dat is lastig als je weet dat dan ontelbare moslims door de sharia gedekt je kunnen vermoorden. De sociale controle onder moslims en ook de sociale druk die hierdoor ontstaat is groot. Het potentieële geweld en gesanctioneerde islamitische geweld is het bindmiddel in de islam. Dat is ook het grote verwijt dat ik maak aan al die linkse partijen en ook christelijke partijen die de hand uitreiken naar de islam. Door de islam buitenschot te houden, door de islam ruimte te geven te penetreren in niet islamitische samenlevingen laten ze honderdduizenden moslims in de kou zitten die zich graag los wilden maken van de islam. Naast de honderdduizenden moslims die de islam vaarwel willen zeggen brengen die linkse partijen ook nog eens miljoenen Europeanen in gevaar door hen uit te leveren aan het islam geweld. Dat is feitelijk wat er gebeurd in Europa en overal waar de islam opduikt in de wereld. Je kunt er donder op zeggen dat onder de PVV stemmers ook veel mensen zijn met een allochtone christelijk/islamitische achtergrond. Je bent notabene uit de islamitische wereld weggetrokken om minder islam te beleven en komt dan in Nederland aan en wordt geconfronteerd met een regering van linkse smeerlappen (want dat zijn het) die de meest mensonterende ideologie islam de hand boven het hoofd houdt. Je komt van het ene maatschappelijk kapotte land in het andere maatschappelijk kapotte land. Want Nederland is kapot als een onderwijzer een tweet online zet waarin hij aangeeft hoe hij nog les moet geven aan moslim jongeren die juichen bij een islamitische aanslag en na die tweet de politie aan de deur krijgt met de boodschap deze tweets niet meer te posten. Mensen beseffen dit nog te weinig maar ons land is letterlijk naar de mallemiezen ook al worden we nu voor de verkiezingen met positieve berichten om de oren geslagen. Aan realistische partijen straks de ondankbare taak het herstel in te zetten. Maar laten we eerlijk zijn wat is er nog te herstellen als miljoenen moslims binnen je grenzen verkeren. Daarom is er maar een devies. Déislamiseren, déislamiseren en nog eens déislamiseren. Er zit niets anders op.

   Geliked door 1 persoon

   • fleckie zegt:

    In het blad ONS,Jan.2017( van de KBO,( Katholieke bond voor ouderen) Stond onder andere vermeld…’ LAUDATO SI’, “. moraal Kompas voor…SOCIALE Gerechtigheid………..’ in zijn encycliek Laudato si,doet Paus Franciscus op..iedereen een APPEL zich in te zetten voor …meer sociale gerechtigheid en duurzaamheid in de wereld..Tijdens een Dialoog bijeenkomst op 22 November ,georganiseerd door de werkgroep Identiteit & zingeving van KBO-Brabant, nam bisschop Gerard de Körte Deze nieuwere bijdrage aan het …Katholiek sociaal denken onder de loep…………etc.

    Like

 7. Een moslim is een moslim of die nu gematigd is of radicaal. als het er op aankomt zijn ze allemaal radicaal.

  Geliked door 1 persoon

 8. Charles zegt:

  Ruim 90% van de vluchtelingen onder ons is islamiet en dit is o.a. de geest van de islamiet: satan/amelek/baäl/ishtar/nimrod.

  wat uitleg over de islam:

  Onderstaande boek legt, o.a. uit dat de islam ook Amelek/Ezau is:
  http://ezau.vanmoolenbroek.nl
  https://www.bol.com/nl/p/ezau-hij-is-edom/9200000063494306/?Referrer=ADVNLPPcef9a400cdbf9297006a9cb76c000044034

  Zegt het voort!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Charles 12 januari 2017 om 11:55

   Natuurlijk is allah dezelfde als satan; hij heeft niet voor niets zo veel invloed en zo ontzettend veel steun van zijn knechten, de islam-faciliteerders.
   Hoe valt anders de onbegrijpelijke gekte om ons heen te verklaren?
   Er is toch geen touw meer vast te knopen aan het onrecht?

   Like

 9. U.G. Kempenaer zegt:

  Het begrip gematigde islam is een conadictio in terminis. Bestaat helemaal niet. Bedacht voor linkse struisvogels zodat ze een excuus hebben om hun kop in het zand te blijven steken.

  Like

 10. U.G. Kempenaer zegt:

  Edit: contradictio in terminis

  Like

 11. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dit is weer een bevestiging van hetgeen iedere weldenkende reeds vanaf het begin van de massa-invasie van immigranten heeft geconstateerd! Helaas zijn hun waarschuwingen niet alleen door de dictatoriale machthebbers en hun elite achterban, maar ook door het slaafse kuddevolk genegeerd. Ik zou bijna zeggen: “you get what you deserve!”

  Like

 12. Williaan zegt:

  Een heel duidelijk stuk dat de spijker op de kop slaat, de enige politici die dat begrijpen is Wilders en zij aan hang. Bij de rest is zand in de ogen gestrooid en zijn gehersenspoeld.

  Like

 13. Jan zegt:

  Kutmoslims: Het is %^%&#^#& bij de beesten af dat die gore Amerikanen ons moslims de schuld geven van de aanslagen die wij plegen. Vuile islamofoben! Wij voelen ons in de steek gelaten en kunnen nergens naar toe om onze gevoelens uit te spreken.

  Like

 14. Astrid zegt:

  Die moslimse lui willen toch zo graag sharia invoeren? OK, handjes afhakken dan maar bij deze allah-ist, want zijn handjes doen veel te rare dingen. Stenigen in een put tot de dood er op volgt, mag van mij ook. Die lui lachen zich rot met onze flut strafjes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s