Nu is het genoeg! Alle seksdaders in Innsbruck vrijgelaten

screenshot_9

(Door: Nicole Di Bernardo – Vertaling: E.J. Bron)

De zes Afghanen, die in Innsbruck wegens hun seksaanvallen tijdens Oud & Nieuw werden gearresteerd, werden nu weer vrijgelaten (uiteraard weer op grond van het vermoeden van onschuld). Als vrouw choqueert het me iedere keer weer opnieuw hoe wij in dit land door Justitie in de steek gelaten worden – hoe onze “liberale wetten” blijkbaar geen effect hebben tegen deze soort criminaliteit.

blick

Waar blijft de schreeuw van verontwaardiging?

Het zal ook niet lang duren en enkele van mijn seksegenoten zullen hun “goedmenschelijke” wereldbeeld tentoonstellen door de vrijlating te verdedigen. Of zullen ze wellicht zelfs de politie beschimpen?

Tijdens Oudejaarsnacht kwam het opnieuw tot talrijke seksuele overvallen op vrouwen. Ook in Keulen. Erger kon alleen worden voorkomen door heel veel aanwezige politie. Maar in plaats van de uitvoerende macht voor zijn werk te bedanken, horen we kritiek en de beschuldiging van racisme. De Duitse politica Simone Peter (Groenen) leek zich meer over de benaming “Nafri” voor de samenscholende Noord-Afrikanen op te winden dan over de misdaden tegen vrouwen.

Ook de controle van personen op grond van hun uiterlijk en de daaraan verbonden etnische herkomst scheen sommigen te ergeren. Waar echter blijft de schreeuw van verontwaardiging tegen dat seksuele geweld dat schijnbaar zijn intrede in Oostenrijk doet?

We mogen ons dat niet laten welgevallen!

Het kan niet zo zijn dat de bescherming van onze vrouwen opgeofferd wordt aan de politieke correctheid van zelfbenoemde feministes. We mogen niet accepteren dat overvallen in de publieke opinie gebagatelliseerd worden, uit angst om abusievelijk als racist verdacht te worden.

En het kan niet zo zijn dat vermeende seksdaders gewoon worden vrijgelaten. Anders zal die verkeerde tolerantie ons op zekere dag onze vrijheid en onze veiligheid kosten.

Bron:
www.wochenblick.at
Door: Nicole Di Bernardo

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, Feministes, gezond realisme, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Oostenrijk, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nu is het genoeg! Alle seksdaders in Innsbruck vrijgelaten

 1. Flo zegt:

  Rechters veroordelen geen daders ,maar zichzelf .
  Jonge mensen moeten doorleren en zitten vroeg op hoge posten , terwijl ze nog ver buiten de realit eitstaa,

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Rechters zijn ambtenaren die hun werk doen.
   Meer of minder, en meer niet.
   Als je rechters wil dwingen andere uitspraken te doen moet je eerst de wetten veranderen.
   Als echter blijkt dat ze de wet niet of op een verkeerde wijze interpreteren moet er iets fundamenteels veranderen.
   Dat iets fundamenteels kan alléén van onderen komen.
   Zo lang wij met deze situatie genoegen nemen zal er niets veranderen.

   Like

 2. Drs.P. zegt:

  Debiele lesbische man- en vrouw hatende feministische miepen maken meer kapot dan je lief is!!!
  Met dit soort heb je geen vijanden meer nodig.
  http://curiales.nl/2016/04/30/vrouwen-feminisme-westen-beschaving/

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Klopt! Maar vrouwen -feministisch of niet- z i j n ook niet solidair met elkaar.
   IK maak me, wat dat betreft geen illusies, hoor: Ik hoef alleen maar -met een eerlijke blik- naar mezelf te kijken. (LOL!)

   Geliked door 1 persoon

 3. Ron zegt:

  Deze schrijfster Nicole Di Bernardo heeft helemaal gelijk.

  “Het kan niet zo zijn dat de bescherming van onze vrouwen opgeofferd wordt aan de politieke correctheid van zelfbenoemde feministes.”

  Oostenrijk gaat dus Zweden achterna. Ook daar zijn horden feministen zonder hersens die alle misdaden van migranten onder het tapijt vegen.

  “We mogen niet accepteren dat overvallen in de publieke opinie gebagatelliseerd worden, uit angst om abusievelijk als racist verdacht te worden.”

  Bagateliseren van overvallen en sexueel geweld van immigranten is precies wat er in Zweden gebeurt. Dat land wil toch niemand als toekomstbeeld hebben?

  Like

  • Henk der Niederlander zegt:

   @ Ron: Je schrijft hier dat Oostenrijk Zweden achterna gaat, maar je kunt gerust stellen als de politieke correctheid zo door gaat zal heel Europa Zweden achterna gaan.

   Like

 4. Dat is mij al meerdere keren opgevallen dat feministen of potten het toch zo goed met mannen kunnen vinden of niet gauw zullen afvallen. Terwijl ik zo ruzie met ze heb.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Zie hier wat U van “Uw” overheid kan verwachten !!

  Like

 6. jackholland zegt:

  Een volk dat zich als bavianen gedraagt moet je behandelen als bavianen.
  Dus achter slot en grendel of terug in het wild waar ze vandaan komen.

  Like

 7. Williaan zegt:

  “Politieke correctheid” zal eens te boek staan als de grootste en meest gevaarlijke “ideologie” van de 21 eeuw die het Westen naar de ondergang voerde. Als er niet zeer spoedig keihard wordt ingegrepen zal het Westen net zo vergaan als in de Levant met alle gruwelijkheden, een nimmer eindigende godsdienst oorlog.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] Een vriendelijke, zongebruinde, luidruchtige maar niet geheel verstaanbare meneer met een academische opleiding, die hierheen is gevlucht, heeft getracht op uiterst beschaafde wijze toenadering tot mij te zoeken en daar heb ik bezwaar tegen gemaakt; waar kan ik aangifte doen tegen mezelf wegens racisme en discriminatie? Want ik besef uiteraard dat ik veel te ver ben gegaan; smerig nazi die ik ben! [/sarcasme]

  Like

 9. Hendrik zegt:

  Men zal het recht in eigen handen moeten nemen en deze parasieten een lesje leren, de overheid en de rechtelijke macht vinden immers alles goed wat deze lui uithalen.

  Like

 10. LafSchaap zegt:

  Ach ja, ik heb wel eens ergens gelezen dat mannen van Afrikaanse afkomst, zoals ze dat zeggen: “groot geschapen” zijn. Dat kan een mythe zijn natuurlijk. Maar misschien dat de zelfbenoemde feministen dat net eventjes íets belangrijker vinden dan het opkomen voor vrouwenrechten. Die indruk wekken ze in ieder geval wel.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ LafSchaap 12 januari 2017 om 23:02

   [quote] ik heb wel eens ergens gelezen dat mannen van Afrikaanse afkomst, zoals ze dat zeggen: “groot geschapen” zijn. [/quote]

   Dat berust op een misverstand, is na wetenschappelijk onderzoek gebleken. Ze hebben GROTE SCHAPEN.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s