Politie Brussel krijgt ‘islamlessen’ tegen radicalisering

screenshot_2

(Door: Bauke Schram)

Agenten in Brussel krijgen dit jaar lessen over de islam en moslimgemeenschappen in België. Zo moeten de agenten gevoeliger en bewuster worden over islam en moslims, waardoor ze radicalisering makkelijker kunnen aanpakken.

De islamcursussen maken deel uit van het uitgebreide Kanaalplan van minister Jan Jambon (Binnenlandse Zaken, N-VA). Na de aanslagen in Brussel en Parijs is de politie bezig met een grootschalig project om radicalisering in de Belgische hoofdstad tegen te gaan.

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", België, Brussel, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Politie Brussel krijgt ‘islamlessen’ tegen radicalisering

 1. Flo zegt:

  Minister Jan Ham…….
  Feitelijk hebben we eigenlijk al verloren als burgers van europa……

  Like

 2. BigLJohn zegt:

  Eerst werd er via Brussel een onoplosbaar Alla lochtonen probleem gecreeerd, en nu moeten alle zeilen bijgezet worden om dat Alla lochtonen probleem op te lossen. Wat nimmer zal lukken overigens. Je laat toch ook niet frekwent je eigen ruiten ingooien om de glazenier aan werk te helpen ? En dat is wat er gebeurt is; Door de politiek worden frekwent onze ruiten ingegooid, en zitten wij met de ellende. Om dat op te lossen word er speciale politie ingezet. Een enorme brand die bewust gesticht werd, gaat geblust worden met een waterpistooltje !

  Like

 3. Ik vraag mij af wat heb je aan een bevolking die je eigenlijk continu in de gaten moet houden dat zij met recht niet gaan ontploffen. Daar moet men les in krijgen, hoeveel lessen moeten ze nog leren, dat de islam in een westers land niet samen kan gaan..

  Like

 4. Anneke zegt:

  Te láát….Weggegooide tijd en geld. Het land uitzetten en van de ‘moeder’landen’ EISEN dat dit radicale tuig in hun samenleving wordt opgenomen. Pech dat er inmiddels legio radicalen HIER zijn geboren, maar wel een dubbele nationaliteit dragen. Dán EISEN dat het islamitische land deze dol-gedraaiden opneemt. Een (radicale) islamiet hoort thuis in de islamitische regio.

  Like

 5. dees zegt:

  Weer zo’n achterlijk plan, als je als handhaver der wet iemand verdacht vindt moet je hem kunnen aanhouden en mee naar het bureau nemen als je dat nodig vind. Elke Islam-aanhanger kan een zich omscholen tot Islam terrorist. Persoonlijk vertrouw ik geen enkele Islam-aanhangers meer, die tijd heb ik al lang achter me. Het liegend en bedriegend tuig!!!

  Geliked door 1 persoon

 6. BertG. zegt:

  Ja goed idee, maak er maar sociaal werkers van.
  Daar gaan ze het probleem niet mee oplossen.
  Praten werkt niet met die “gasten” , enkel geweld begrijpen ze.

  Geliked door 1 persoon

 7. hslot4 zegt:

  Als ik weer in Belgie ben zal ik eens achter een agent gaan staan en heel hard allah uakbar in zn oor roepen kijken of ie wat heeft geleerd .

  Geliked door 2 people

 8. Pietersen zegt:

  Idioot plan. Daar is de politie niet voor bedoeld, laat moslims de hand in eigen boezem steken, laat ze zelf de zaak oplossen en zo niet : OPDONDEREN.

  Geliked door 1 persoon

 9. koddebeier zegt:

  Van Jan Ham moet je het hebben………………………….Wat een verraderlijk varken !!

  Like

 10. jackholland zegt:

  Goede zaak. Kunnen ze voortaan eens ff aan achmed vragen of dat het inderdaad waar is dat er tijdens de geboorte van mohammed een licht uit de flamoes van zijn moeder kwam die hele paleizen in het licht zette,of het waar is dat als je slaapt de satan in je neus slaapt en soms in je oren pist.En wat nu hun mening is over een vent van 54 die dagelijks een 9 jarig meisje dat nog met poppen speelt uitwoont .
  Zet ze voor zeik met hun eigen barbaarse bullshit dit achterlijk islamitisch volk .

  Het gros van de moslims weet avd (allah verdomme )niet eens precies wat islam inhoudt.Als fatima een aanrijding heeft met een autochtone belg ,waarbij volgens de regels de belg 100% schuldig is . Tegen fatima zegggen jammer fatima maar je moet nog een vrouwelijke getuige hebben want jouw verklaring is maar de helft waard van die van een man.

  Zet dit volk voor schut met hun eigen islamitische onzin dat is de enige manier om dit volk aan het denken te krijgen.
  Als ze in de bak zitten geef ze op voorschrift van mohammed kamelenzeik te drinken als ze ziek zijn.Als er dan vragen komen dan zeg je dat je kamelenzeik uit respect en op advies van mo geeft .Want dat staat in de koran.
  Als ze sex willen in de bak, regel dan hun nichtje van 9 jaar voor ze om op bezoek te komen zodat ze dat kind heerlijk kunnen uitwonen .Want met alle respect als mohammed het deed wie zijn wij dan westerlingen om dat te verbieden ?
  Als alleenstaande fatima om een uitkering komt geef ze maar de helft van wat achmed zou mogen krijgen.
  Als fatima aangifte doet van mishandeling door haar echtgenoot zeg als agent dan uit respect voor uw man neem ik de aangifte niet op ,Hij heeft nl het recht om u te meppen.
  als fatima alleen op straat loopt pak ze op en breng ze direct naar huis .U weet toch dat u niet zonder begeleiding de straat op mag?
  Als fatima boodschappen doet en iets bestelt zeg als winkelier dan uit respect voor uw geloof help ik u niet want uw man is er niet bij.
  Als leraar in de klas direct meiden achterin zetten en een groot laken in de klas laten zakken En zorgen dat de meiden jou als leraar niet kunnen zien alleen maar horen en zeg dat je dit doet uit respect voor de voorschriften van mohammed.
  Maak op scholen een lullig achteringangetje voor moslima studenten zeg dat je doet doet uit respect voor mohammed en voor hun geloof zodat jongens niet in de verleiding kunnen komen .
  Bij schoolreisjes moslima studenten weigeren om mee te nemen uit respect voor hun vaders en broers.
  Bij schoolfeesten uit respect de moslimjongens bij elkaar zetten in een apart zaaltje zodat ze noodgedwongen met elkaar moeten gaan dansen net zoals op de marokkaanse bruiloften.
  Fatima weigeren om rijles te geven uit respect broers en vader ze mag nl niet met een man alleen zijn.
  Als fatima alleen woont en midden in de winter valt de verwarming uit , als monteur weigeren om langs te komen uit respect voor haar geloof want de monteur is dan alleen met haar.

  Eens kijken hoe snel dat ze het beu zijn.

  Like

 11. tippelaar zegt:

  Geef al die agenten maar liever een Hecler en Koch machinepistool met voldoende munitie, en een molimlicense to kill, hebben ze meer aan dan aan een geitenneukerscursus

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s