VIDEO: Trump weigert tijdens eerste officiële persconferentie de beurt te geven aan CNN-correspondent en noemt de zender “Fake News”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", Desinformatie, Donald Trump, gezond realisme, Linkse media, VS. Bookmark de permalink .

45 reacties op VIDEO: Trump weigert tijdens eerste officiële persconferentie de beurt te geven aan CNN-correspondent en noemt de zender “Fake News”

 1. E.J. Bron zegt:

  VERRUKKELIJK!!! 😆 😆 😆

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Kijk, zo kon het ook, en het gebeurt dan ook nu in het echt.

   Wij moeten hier nog aan wennen… maar dat wennen gaat vanzelf.
   We hebben daar geen moeite mee.
   En óh, wat zullen al die linkse rukkers, die naar deze beelden kijken Trump vervloeken om zich ’s nachts toch langzaam maar zeker te realiseren dat die gouden tijden waarin de afbraak van de gehele vrije wereld aan de orde van de dag was, bruut zijn weggevaagd.

   Obama heeft zijn laatste “weemoedige” zegje mogen doen.
   Zijn laatste traantjes mogen laten vloeien. Het is definitief voorbij…!
   Links zal zich nu naar de harde werkelijkheid moeten voegen.

   Geliked door 1 persoon

 2. DonnaDolce zegt:

  Inderdaad, heerlijk….

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Een man met de juiste volksgeest en de juiste principes. Geweldig. Die gaat nog heel veel politiek correcte Gutmenschen eens flink hun oren wassen.
  Dat blijft niet zonder gevolgen voor Europa. Dat gaat helemaal goed komen. Prima net voor de verkiezingen in maart. De ommekeer is van start gegaan. Geert Wilders zal er o.a. ook wel bij varen.

  Like

 4. Sjaak zegt:

  Helemaal gelijk heeft hij !
  Van hem kunnen we nog wat verwachten !
  Hij schijt op de hele politike bende en die
  in Europa komen ook nog aan de beurt !

  Like

 5. Mary zegt:

  Helemaal gezien, geweldig, zegt gewoon wat is!!!, was ook nog zo een van de BBC die te horen kreeg “ook zo een” he-le-maal geweldig, gaf hem kort antwoord en liet hem verder door lullen en gaf ondertussen een ander de kans te vragen prachtig, zucht…..nee dan wij met die EU club van leugen en bedrog ratten met hun leugenpers, of nee ze noemen zichzelf politiek correcte democraten, laten we hopen dat het in Europa ook zover komt dat er hier afgerekend kan worden met alles en iedereen die meegewerkt heeft aan de ondergang van Europa en zijn bevolking.

  Geliked door 1 persoon

 6. Fred zegt:

  In èèn woord, GEWELDIG.

  Like

 7. Flo zegt:

  Ze stellen vragen en schrijven zelf de antwoorden op . Trump doet het precies goed zo ,hij laat zich niet piepelen door zo’n rioolrat .

  Like

 8. Roeland zegt:

  Meesterlijk!!! Het mooiste moment van 2017 voor mij tot nu toe. Laten we hopen , dat er nog vele van dien aard mogen volgen. Ik zag het op CNN….dat maakte het extra feestelijk.
  Dit is het begin. Nu (West) Europa nog.. Op naar 15 maart!

  Like

  • hslot4 zegt:

   Die Luke Rudkowski is zelf een cointell pro lul ik heb m jaren geleden al te kakken gezet met zn leugens .
   zoek maar eens op we are change founder
   En Luke Rudkowski embesselment het verdwijnen van de we are change fondsen.

   Like

 9. Thom zegt:

  Het ergste is dat het inside verraad is. Degene die opdracht gegeven heeft om een onderzoek naar Trump uit te voeren in Rusland schijnt senator en republikein John McCain te zijn. McCain staat bekend als iemand die in verband staat met oorlogshitserij en een anti-Rusland houding.
  Je bent toch wel een enorm grote landverrader als je het aanzien van je land zo bevvuikt als McCain doet. Zo iemand is inderdaad zoals Trump altijd beweerde geen oorlogsheld.

  Hoe krijg je de onzin verzonnen om te beweren dat Trump vrouwen in een bed liet pissen, omdat daar een paar weken later Obama zou slapen. Dan hoor je in een inrichting als je zulke onzin in een rapport zet. Die McCain kunnen ze beter zo snel mogelijk lozen, die viezerik.

  Geliked door 1 persoon

  • Petra DeBoer zegt:

   McCain is “vriendjes” met George Soros. U weet wel die man die zich ook in Nederland met het referendum over de Oekraïne bemoeide en geld gaf aan Joshua Livestro om de Nederlanders van propaganda te voorzien wat niet waar was.
   Ik hoop dat die gehele linkse bende ontrafeld word en het liefst ook berecht,

   Robert Ford (voormalig ambassadeur van Syrie) hoort ook bij deze oorlogshitsers.

   Like

 10. glockie17c zegt:

  BAM JONGE HAHAHAHAHAHA ……..
  Ja, niet voor je beurt praten onbeschofte vlegel (die spreekbeurt krijg je toch niet krijgt !!! Hahahahahaha…..)

  Like

 11. Benesha zegt:

  Inderdaad gewoonweg geweldig. De verandering in de wereld is ingezet. De globalisten, ook in de EU zullen zich niet lekker voelen.

  Like

 12. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  nou onze geert nog even zodra de verkiezingen gewonnen zijn tegen de npo en een stuk of wat commerciëlen zenders dat ze ook fake news zijn, dan kan mijn jaar niet meer stuk !
  .
  heerlijk, hoe held trump al die neppers op de kop schijt 🙂

  Geliked door 1 persoon

 13. hslot4 zegt:

  CNN … You are fake news ………hahahahahhahahaha
  En weet je wat hij soeg de spijker op zn kop met die opmerking .
  Ik heb de volgende video zelf hier in Nederland gezien op de buis als zijnde het nieuws live vanuit Iraq .
  Snachts tussen 12 en 1 uur kwam het nieuws binnen vanaf leger basis Soeserberg dat de golf oorlog begonnen was.
  Weet het nog als of het gisteren was ik zat nog in de ploegendienst en kwam om 1.30 thuis toen de eerste beelden van de restlicht versterkers over de buis gingen de eerste beschietingen .
  Afijn hier de live uitzending van reporters uit Iraq en ze hebben het zwaar .
  Tot dat ze om de hoek van de studio bij Starbucks koffie gaan halen .

  Geliked door 2 people

 14. Johan zegt:

  Heel goed, hoe Trump die nep-journalisten een lesje leert.
  Dat zou ook bij ons moeten gebeuren. Vandaag was het weer tenen krommend, zoals het nieuws door het nep-nos-8uur-journaal gebracht werd.Maar liefst 10 minuten werden eraan besteed om de nonsens te belichten die aangaande Trump de wereld in geslingerd zijn. Had de NOS niets beters te brengen ?
  Daarna kwam een item aan bod over 4300 Nederlandse soldaten die met een paar honderd tanks en rupsvoertuigen vanuit Steenwijk naar Polen gaan. De tankcommandant werd geïnterviewd en wat vertelde de brave man ???
  QUOTE : “Gezien de toestand van de laatste jaren, zie Irak en Syrïe, maar ook Lybïe en Oekraine, is het heel goed dat we ons te weer stellen tegen de agressie van Poetin”.. END QUOTE van de tankcommandant.

  Mijn goeie god, dacht ik : Dat zijn precies die landen waar Amerika er de laatste jaren een puinhoop van gemaakt heeft en waar alles ofwel tot schroot gebombardeerd is of waar nu anarchie heerst. En alweer wordt de brave kijker wijs gemaakt dat het allemaal de schuld van Poetin is. Maar de dappere Nederlandse tankcommandant zal dat, natuurlijk onder leiding van de VS, in Europa wel even verhinderen

  Wat een nep-nieuws. Wat een nep-nieuws.

  Like

 15. Theresa Geissler zegt:

  Jahaaaaa….Lik op stuk! Zijn ze 8 jaar lang ontwend! Of, langer natuurlijk, want ik kan me geen voorganger van hem herinneren, die het ooit zó aanpakte!
  Oh, we gaan nog bakken beleven! GO, DONALD!

  Like

 16. Republikein zegt:

  Mouthaan de bek gesnoeid.

  Like

 17. ongesgoolde zegt:

  Eindbaas.

  Like

 18. Mirjam zegt:

  Ik kan me niet voorstellen dat iemand zoals Trump die zo intelligent is, zoiets zou uitspoken, notabene ook nog in Rusland, en dan niet in zijn achterhoofd zou houden, dat dit weleens tegen hem gebruikt zou kunnen worden. Hij is niet Clinton die ‘die hard’ verklaarde dat hij geen sexuele relatie met Lewinski had gehad, maar daarna vrolijk zijn weg vervolgen kon. Hij is daar veel te open voor en zelfs nu gaat hij in de aanval tegen de leugenaars van de pers en de democraten. Trump is een zakenman en een genie in het maken van geld door handel, maar wat hij niet zal dulden zijn leugens en het kapot maken van zijn reputatie. Hoe ze het durven! Want als ze werkelijk sterk in hun schoenen zouden staan en alles zou waar zijn, waarom komen ze dan niet meteen met bewijzen en laten ze de film zien en de rest.
  Ze willen hem echt kapot maken, want het is kort dag voor de democraten. Hij zal president worden, maar ze willen het niet. Ze verafschuwen zelfs geen leugens en bedrog. Ze strijden niet met open vizier en dat zegt genoeg over hun eigen gebrek aan integriteit. Of beter gezegd, aan het gebrek eraan.
  De werkelijk eerlijke mensen op de wereld, zijn die die anderen niet naar de mond praten. Zijn ‘loners’. Mensen die hun eigen weg gaan en voor de duivel niet bang zijn. De aanval is de beste verdediging en Trump doet dit. Geert doet dit, Frauke Petrie ook, Michael Stutzenberger, Marine Le Pen, Farage. Dat zijn de helden, samen met Trump. En soort kent en zoekt soort. Deze mensen weten van elkaar dat ze nooit zullen opgeven om te strijden voor dat wat waar is. Het is niet voor het geld dat ze strijden en hun leven wijden aan het vechten voor de gerechtigheid. Nee, het is het onrecht en de oneerlijkheid wat ze niet kunnen verdragen.
  En dat maakt ze onverslaanbaar.

  Let me tell you something you already know. The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very mean and nasty place and I don’t care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard ya hit. It’s about how hard you can get it and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done! Now if you know what you’re worth then go out and get what you’re worth. But ya gotta be willing to take the hits, and not pointing fingers saying you ain’t where you wanna be because of him, or her, or anybody! Cowards do that and that ain’t you! You’re better than that! (Rocky Balboa)

  Like

 19. louis-portugal zegt:

  Ik wil me nog even aansluiten bij de mooie reacties hierboven.
  Idd. geweldig hoe Trump op die figuren reageert.
  Obama laat het land in een betere staat achter dan dat hij het overgenomen heeft zegt hij.
  Hij heeft de grote boef van 9-11 laten opruimen.
  De werkeloosheid is gestadig gezakt liegt hij enz. enz..
  In Portugal zakt hij ook elk jaar.
  1.Na 16 mndn vlieg men uit de statistiek en
  2. elk jaar gaan tientallen duizenden portugezen in het buitenland werken omdat hier geen werk is.

  Like

 20. Wachteres zegt:

  BLACK COP TELLS TRUTH ABOUT TRUMP RALLIES

  Like

 21. Wachteres zegt:

  BLACK TRUMP SUPPORTER SLAMS CNN FOR RACE BAITING

  Like

 22. Golden Girl zegt:

  Zei iemand tegen mij hoe vond je de speech van Obama ? Was goed hè, ik zei pardon?
  Zei die man hij heeft goede dingen gedaan???? !?!

  Like

 23. Wachteres zegt:

  http://politiek.tpo.nl/2017/01/11/oekraine-bemoeide-zich-amerikaanse-verkiezingen-kiev-probeerde-trump-beschadigen/?utm_source=traqli&utm_medium=email&utm_campaign=91

  Oekraïne bemoeide zich met Amerikaanse verkiezingen; Kiev probeerde Trump te beschadigen
  Ambassade werkte samen met Democraten

  Like

 24. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Laat ik vooropstellen dat ik geen fan van de man ben; maar hij heeft wel ballen! 🙂
  En nee: ZEKER geen fan van Killary Hilton met die gore leugenachtige vent van d’r; er was nu eenmaal geen betere keus dan Trump, dus wie weet; misschien word ik nog fan. 🙂
  Vriendjes met Putin? Mij best! Putin laat moslims moslim zijn in die voormalige Sovjet staten door een sterke Mo Slim president te steunen die op zijn beurt tot op zekere hoogte de bevolking tot op zekere hoogte toestaat de islam te mogen uitoefenen. Gaan ze te ver? Dan einde verhaal! Zo moet het blijkbaar want blijkbaar kan het niet anders om de kopafsnijders onder de duim te houden.

  Like

 25. Jan zegt:

  Whoopy Goldberg (de naam zegt alles en haar gore kop ook): Republicans Have to ‘Trust’ BuzzFeed Report on Trump, Russia

  “The View” co-host Whoopi Goldberg said Wednesday that Republicans must “trust” unsubstantiated reports from BuzzFeed and CNN released on Tuesday regarding President-elect Donald Trump and his alleged ties to Russia.
  ….
  http://freebeacon.com/national-security/whoopi-goldberg-republicans-trust-buzzfeed-report-trump/

  Like

 26. Jan zegt:

  Ukrainian government officials tried to help Hillary Clinton

  and undermine Trump by publicly questioning his fitness for office. They also disseminated documents implicating a top Trump aide in corruption and suggested they were investigating the matter, only to back away after the election. And they helped Clinton’s allies research damaging information on Trump and his advisers, a Politico investigation found.

  The Ukrainian efforts had an impact in the race, helping to force Manafort’s resignation

  Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   new york, is dat niet het zelfde als schilderswijk den haag ?
   als ik met een pvv t-shirt in de schilderswijk, amsterdamn of rotterdam ga lopen krijg je precies hetzelfde..
   .
   we zijn gewoon niet meer te redden…

   Geliked door 1 persoon

 27. leefbarbaar zegt:

  Meneer Fortuyn deed dat ook, weigerde foute journalisten te woord te staan. En de oude media hebben vreselijk wraak genomen. Ze hebben hem kapot gemaakt totdat iemand hem vermoordde en zelfs daarna stopte het haatnieuws niet geheel.

  Het CDA-vod ‘ Trouw’ publiceerde pas ook een artikel met een nepinterview met meneer Wilders, omdat hij de redactie niet te woord wil staan, wegens vijandig en corrupt. Ze zetten er een foto bij gezet, waarop het net is alsof ze hem al op de korrel hebben:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/4492/Nederland/article/detail/4441540/2016/12/30/Wat-Wilders-wil-met-Nederland.dhtml

  We moeten af van de oude media, laat ze links liggen, dat is waar ze horen.

  Like

 28. Peter zegt:

  Ik heb wel een televisie maar die gebruik ik al jaren niet meer om naar VRT, NOS, ARD, ZDF en andere te kijken. Tot gisteren. Eerst volgde ik de persconferentie op RT. Ik wilde immers weten wat de toekomstige president te vertellen had. (uit zijn eigen mond).

  Toen ik dat aangehoord had besloot ik de reguliere media te bekijken. Eerst Phoenix, de “informatieve” zender van ARD en ZDF. Om 19.00 uur even de VRT (na drie jaar), om 19.10 uur Arte, om 19.30 uur de ORF (Oostenrijk). Om 20.00 uur Tagesschau (ARD). De overige Fake News zenders NOS, BBC, France 24 etc liet ik voor wat ze waren.

  Het is ongelooflijk hoe men daar alles blijft verdraaien. Maar wel over die Obama en sorry, maar deze man is écht niets voor mij. Napraten over zijn laatste speech die me totaal niet interesseert.

  De media MSM zal verder aan geloofwaardigheid verliezen maar dat is hun eigen fout. Ik word enkel ziek van diezelfde gezichten, diezelfde “experten” die het allemaal beter weten.

  Like

 29. hslot4 zegt:

  Is er nog iemand di newsfeeds volgt ?
  Google news alerts zwijgt al dagen over topics zoals Leger army armee .
  Normaal kreeg ik elke dag meldingen meerdere maar de laatste twee weken lijkt het wel alsof er een deksel op zit ik krijg niets meer ook niet in andere talen.

  Like

 30. 4sjun zegt:

  You are fake news. Een rake opmerking die wat mij betreft ook in Europa tegen verschillende staatsruifomroepen en gelijkgeschakelde commerciëlen kan worden uitgesproken. In de papieren nieuwswereld lijkt het al niet veel beter nu de meeste landelijke krantenredacties vanuit België worden aangestuurd en er een breedsocialistische kulturkammer lijkt te zijn ingesteld waarin het heil van Europa, de zielige migrant, islamofobie en de racistische meer oorspronkelijke bewoner vaste prik geworden zijn. De tijd is al even aangebroken dat zulke berichten omgekeerd kunnen worden verstaan. Gelukkig maakt nood creatief. We zagen dat in WO II toen er illegale uitgeverijen verrezen we zien daar tegenwoordig digitale equivalenten van verrijzen die nog wel de nodige bildung en voorlichting weten te verzorgen. Het reguliere aanbod is vooral meer van hetzelfde geworden, Naast het aanbod van vooral afleidende verstrooiing worden mensen met kritische geluiden geframed en vult de presenterende ‘journalist’ zelf wel even in wat de kijker dient te vinden als het met al te eenzijdige informatie en zorgvuldig geregisseerde sfeerimpressies niet langer lukt om argeloze kijkers of luisteraars te beïnvloeden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s