FOTOSHOPPER Angela Merkel

screenshot_20

Merkel´s onbegrijpelijke politiek getuigt van een onvervulde, maar overmachtige kinderwens . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Merkel. Bookmark de permalink .

7 reacties op FOTOSHOPPER Angela Merkel

 1. Peter selie zegt:

  Nee, als moederfiguur zie ik haar allerminst. Als ik zie hoe graag ze zich met islamieten laat fotograferen, dan lijkt ze me meer bronstig dan moederverlangen. Trouwens je zult maar zo’n moeder hebben!!!

  Peter Selie

  Like

 2. Scheerzeep NU zegt:

   Deze kan Europa zich eveneens aantrekken.

  32 U, vrouw die overspel pleegt, neemt in plaats van haar eigen man vreemde mannen!
  33 Alle hoeren pleegt men een beloning te geven, maar u geeft uw geschenk zelf aan al uw minnaars en beloont ze, zodat zij van rondom naar u toe komen vanwege uw hoererijen.
  34 Zo gebeurt bij u in uw hoererijen het tegendeel van wat er gebeurt bij die vrouwen: men ging niet als in hoererij achter u aan. Als u immers zelf hoerenloon geeft en het hoerenloon niet aan u wordt gegeven – dan bent u het tegendeel geworden.
  35 Daarom, hoer, hoor het woord van de HEERE!
  36 Zo zegt de Heere HEERE: Omdat u uw brandende begeerte uitgestort hebt en uw schaamte ontbloot werd in uw hoererijen met uw minnaars en met al uw gruwelijke stinkgoden, en om het bloed van uw kinderen dat u hun gegeven hebt,
  37 daarom, zie, ga Ik al uw minnaars die u behaagd hebt, allen die u bemind hebt, met allen die u gehaat hebt, bijeenbrengen, ja, Ik zal hen van rondom bijeenbrengen tegen u en Ik zal uw schaamte voor hen ontbloten, zodat zij heel uw naaktheid zullen zien.
  38 Ik zal u oordelen overeenkomstig de bepalingen voor overspelige vrouwen en vrouwen die bloed vergieten. Ik zal u overgeven aan de bloeddorst van grimmigheid en van na-ijver.
  39 En Ik zal u in hun hand geven. Zij zullen uw verhoging afbreken, uw hoogten omverwerpen, u uw kleding uittrekken, uw sieraden nemen en u naakt en bloot achterlaten.
  40 Daarop zullen zij een menigte tegen u laten opkomen. Zij zullen u met stenen stenigen en u met hun zwaarden doorsteken.
  41 Zij zullen uw huizen met vuur verbranden. Voor de ogen van vele vrouwen zullen zij strafgerichten over u voltrekken. Dan zal Ik u laten ophouden een hoer te zijn en u zult ook geen hoerenloon meer geven.
  42 Zo zal Ik Mijn grimmigheid op u doen rusten en Mijn na-ijver zal van u wijken. Dan zal Ik tot rust komen en niet meer toornig zijn.
  43 Omdat u niet gedacht hebt aan de dagen van uw jeugd en Mij met al deze dingen ontzet hebt, zie, daarom zal Ik ook u uw weg op uw eigen hoofd doen neerkomen, spreekt de Heere HEERE, zodat u zich met al uw gruweldaden niet meer schandelijk gedragen zult.
  – See more at: http://herzienestatenvertaling.nl/teksten/ezechiel/16/#sthash.3F9i2kLa.dpuf

  Like

 3. wauso zegt:

  Merkel sagt: Ïch Weiss von Wanten mit diesen Jungen”! Wir 2 scaffen das !

  Like

 4. Daarom knuffelt ze de parasieten zo graag.

  Like

 5. RICKROI zegt:

  Merkel is de moeder van de westerse culturen vernietiger die in gelijkenis vertoond als : Der persoon aus WII krieg! Het paard van Troje is door haar en ander idioten van de EU Brussel binnen gelaten.

  Like

 6. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  tjezus, hoe krijg ik dat nog ooit van mijn netvlies af ????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s