FOTOSHOPPER Barack Obama

screenshot_17

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama. Bookmark de permalink .

20 reacties op FOTOSHOPPER Barack Obama

 1. joeins zegt:

  Hmmm. brixit met facebook..geen aansluiting meer op je site ..internetminderen 2017 is met facebook een feiit geworden!

  Like

 2. Als je gaat, vergeet dan ook niet Merkel en Rutte mee te nemen.

  Like

 3. scheermes zegt:

  nadere UITLEG OVERBODIG!!

  Like

 4. Jean zegt:

  Voor mij “de slechtste” president wat de USA ooit gehad hebben en ze hebben me al een zootje gehad, amaaaaai.
  Ben echt benieuwd wat Donald Trump ervan gaat maken…….., eigenlijk feitelijk heeft hij nu al teveel toegevingen gedaan aan dat islamitisch gespuis, hij had bij zijn standpunt moeten blijven nl. géén moslims meer binnen maar wel massaal buiten ermee.
  In Afrika is er veel meer ruimte van die achterlijken dan in Europa én Amerika, die barbaren verpesten onze gemeenschap, onze normen & waarden en zijn op alle vlakken in strijd met onze seculiere wetten, dus……het land uitzetten dat geeft ook nog eens een win-win situatie nl. minder kosten en minder parasieten en minder criminelen.

  Like

 5. carthago zegt:

  De kalief is een oorlogsmisdadiger, een omhooggevallen kokosnoot voorspelbaar naar beneden gevallen met wereldwijde collateral damage.

  Like

 6. Klippie 72 zegt:

  Kon het niet eerder.

  Like

 7. BigLJohn zegt:

  Obama gaat alleen heen met het nodige kabaal. In zijn strijd om Trump te wippen werden eerst de stemmen herteld, vervolgens werd getracht de senatoren om te kopen, en nu komen er verhalen los over een Trump die zich a-moreel zou hebben gedragen in een Russisch paleis. En niet te vergeten de hack verhalen aangaande alweer die Russen. De FBI zou er achter zitten volgens Trump. Was het ook niet de FBI waarvan men vermoede dat die Kennedy liet vermoorden ? Ik ben benieuwd of Trump het nog een week gaat redden tegen deze gore kliek, die mogelijk met een hoorzitting gaat komen !

  Like

 8. aegoliuscs zegt:

  De Amerikaanse Senaat heeft een eerste stap gezet op weg naar de afschaffing van Obamacare. Het voorstel werd aangenomen met 51 stemmen voor en 48 tegen.
  De resolutie betekent praktisch dat verschillende commissies van het Congres uiterlijk 27 januari wetsvoorstellen moeten presenteren waarmee onderdelen van Obamacare kunnen worden ingetrokken. Hierover moet dan worden gestemd door het Congres.

  http://nos.nl/artikel/2152582-amerikaanse-senaat-zet-eerste-stap-voor-ontmantelen-obamacare.html

  Trump, maak je borst maar vast kogelvrij en let op je beschermers/democraten.

  In totaal zijn er in de geschiedenis meer dan twintig aanslagen gepleegd op zittende, toekomstige of voormalige Amerikaans presidenten. Abraham Lincoln was de eerste president die tijdens zijn ambtsperiode werd vermoord. In totaal zouden vier presidenten worden vermoord. President Gerald Ford kreeg in 1975 twee aanslagen binnen 17 dagen voor zijn kiezen. Hij overleefde. Beide daders waren, en dat is zeldzaam, vrouw. In dit artikel plaatsen we de serieuze aanslagen op een rij.

  http://kunst-en-cultuur.infonu.nl/geschiedenis/101962-overzicht-moordaanslagen-op-amerikaanse-presidenten.html

  Like

 9. aegoliuscs zegt:

  Hoi, Bert: mochten er twee komen te staan dan gaarne één wegpoetsen.
  MVG.

  Like

 10. Jan zegt:

  In zijn afscheidstoespraak verwijst de narcistische Nul 79x naar hemzelf; de leugens zijn niet te tellen

  Like

 11. Driek zegt:

  Kerken in Europa beginnen te buigen voor islam en Koran toe te laten
  Xander 12-01-2017

  Gelijktijdig zouden steeds meer moslims zich in hun eigen landen tot het christendom bekeren, al is hun aantal nog gering

  Iraakse christenen demonstreren tegen de vervolgingen door ISIS en andere moslimgroepen, en het feit dat Europa en Amerika niets voor hen doen. (We zien de reacties van sommige christenen dat het hun eigen schuld is omdat ze een verkeerd kruis met zich zouden meedragen, alweer komen).

  De islam begint nu ook door te dringen in de christelijke kerken in Europa. De eerste stap is al enkele jaren breed zichtbaar in complete kerkgenootschappen, en dat is de voorstelling dat de Bijbelse God (JHWH) en Allah feitelijk één en dezelfde zijn. In Italiaanse en Schotse kerken is de afgelopen tijd de volgende ‘logische’ fase realiteit geworden: het uitnodigen van moslims in de eredienst en hen laten voorlezen uit de Koran, zelfs tot en met de teksten waarin Jezus Christus geloochend wordt.

  In de kathedraal van Florence klonken voor het eerst in ruim 700 jaar islamitische verzen en melodieën waarin de ‘rechtvaardige Koran’ werd bezongen. Gelovigen in Zuid Italië waren woedend op een priester, die in een kerststalletje Maria in een boerka kleedde, om ‘de dialoog tussen de religies’ te bevorderen. Een andere priester verwijderde een kerststal omdat die moslims zou kunnen ‘beledigen’. Tijdens de mis in een kerk in Rome, nota bene ter nagedachtenis van de Franse priester die door moslims werd onthoofd, werd een vers uit de Koran geciteerd, en sprak een afgevaardigde van een moskee een islamitisch gebed voor ‘de vrede’ uit.

  Paus Franciscus geeft het voorbeeld

  In de Katholieke Kerk gaf niemand minder dan paus Franciscus het voorbeeld door als eerste kerkleider ooit islamitische gebeden en Koran-lezingen in het Vaticaan te laten houden. Franciscus relativeert op politiek-correcte wijze het moslim terrorisme door te beweren dat het slechts om een kleine groep extremisten gaat die niets te maken heeft met de islam, en er ook ‘katholiek geweld’ bestaat, ‘ook al moet men op dit moment hard zoeken om de priesters, zusters of andere katholieken te vinden die bommen plaatsen in naam van Jezus Christus’, schrijft de Italiaanse journalist Giulio Meotti.

  Deze christelijke ‘buiging voor islam’ vindt niet alleen in Italië plaats. De Britse bisschop Harries stelt voor dat er tijdens de kroningsdienst van prins Charles uit de Koran wordt voorgelezen. In de VS leest men al in meer dan 50 kerken, waaronder de Washington National Cathedral, uit de Koran. Bisschop Bedford-Strohm, hoofd van de Duitse protestantse kerk, wil dat voortaan ook de islam op openbare scholen wordt onderwezen.

  Dieptepunt: Ontkenning van Jezus Christus tijdens eredienst

  Het voorlopig trieste dieptepunt was vermoedelijk in een Anglicaanse Kerk in Glasgow, waar een moslima Koranteksten mocht voorlezen die het bestaan van Jezus erkennen. Ze las echter ook de aansluitende teksten voor dat ‘het verre van Allah is dat hij een zoon zou nemen’, en dat Jezus gezegd zou hebben dat ‘Allah mijn heer en uw heer is. Aanbid hem, dat is het rechte pad,’ en ‘Allah de almachtige heeft de waarheid gesproken.’

  Kortom: een flagrante ontkenning van het evangelie en een openlijke godslastering in de ogen van God, en dat tijdens een christelijke eredienst. (2)

  Theologisch ‘niet-correct’?

  Meotti vraagt zich af hoe het komt dat zo weinig christelijke leiders deze ontwikkelingen durven te benoemen, laat staan veroordelen, vooral als bedacht wordt dat er andersom –dus in de islamitische wereld- juist de meest hevige vervolgingen van christenen plaatsvinden, allemaal uit naam van de ‘god’ Allah, die in de ogen van steeds meer christenen dezelfde zou zijn als de hunne. (1)

  Terwijl kerken in grote delen de moslimwereld nog steeds zijn verboden en/of worden gesloten of ontmanteld, worden in Europa talloze nieuwe moskeeën gebouwd, en worden leegstaande christelijke kerken tot moskeeën omgetoverd. Van enige wederkerigheid is geen enkele sprake. Waarom staan christelijke leiders in het Westen niet op voor hun religie, en vooral voor hun vervolgde geloofsgenoten in Afrika, het Midden Oosten en Azië? Is het omdat ze in de ogen van deze leiders theologisch ‘niet-correct’ zijn?

  Grote afval van het geloof

  De ‘grote afval’ van het oorspronkelijke christelijke geloof, die volgens Bijbelse profetieën in de laatste fase van de eindtijd zal optreden, lijkt dan ook definitief te zijn begonnen, nu kerken en christenen in het Westen openlijk de kern van het evangelie beginnen los te laten en beginnen te buigen voor islam, dat als enige ideologie aan alle Bijbelse kenmerken van ‘antichrist’ voldoet.

  Omgekeerde trend in moslimlanden?

  Bijzonder genoeg lijkt zich in sommige moslimlanden een omgekeerde trend voor te doen, althans, als de verhalen kloppen*. Voice of the Martyrs Canada, dat in contact staat met radiostations in onder andere Irak, berichtte onlangs dat duizenden moslims zich ondanks de hevige vervolgingen bekeren tot het christendom. In Iran, waar het letterlijk levensgevaarlijk is christen te worden, zou het aantal volgelingen van Jezus gegroeid zijn van 500 in 1979 (het jaar van de Islamitische Revolutie) naar 360.000 nu. De moslim bevolking groeide in dezelfde periode overigens van 37,5 miljoen naar ruim 80 miljoen.

  In de christelijke pers verschijnen soms verhalen van wonderen, zoals die van de in Duitsland wonende bekeerling Nizar, die vertelde dat de bedlegerige vrouw van zijn oom door een wonder van haar chronische rug aandoening werd genezen. Haar man zou een stem uit de hemel hebben gehoord, die hem opdroeg om in de naam van Jezus Christus met zijn vrouw te bidden. Toen hij daarmee begon zou ze spontaan zijn genezen, waarna ze zich allebei tot het christendom bekeerden, en nu ook aan andere moslims het evangelie verkondigen (3).

  * Geschreven vanuit nuchter scepticisme: Als slechts 10% van de sensationele bekeringsverhalen die sinds de jaren ’90 vooral in evangelische en pinksterkringen rondgaan waar zouden zijn geweest, dan waren veel moslimlanden nu christelijk geweest.

  Like

 12. HWS zegt:

  Heb uw naaste lief als u zelf …….

  Like

 13. Anna zegt:

  Schandalig. De kerk graaft zo haar eigen graf….
  Dit is Bijbels geprofiteerd…; in het laatst der dagen zal de leugen voor waarheid doorgaan en de waarheid zal zodanig geweld worden aangedaan dat het voor Leugen gehouden zal worden….
  Nou we zijn hiermee al aardig op weg…
  De islam is een grote liegpartij…. taqyia en liegen over Jezus enz en dat de paus zich hiermee bezig houd is onbegrijpelijk….

  Like

 14. Jan zegt:

  Moskovieten over Odrama:

  Like

 15. J. C. Th. Köhler zegt:

  SHAME ON YOU. YOU CAN GO!

  met andere woorden: You’re fired! En door niemand minder dan The Donald. Hoe voelt dat nou. moslimbroeder?

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 16. Jan zegt:

  WOW! Tomi Lahren Slams The President Out Of Obama!!!

  Like

 17. Jan zegt:

  Pussy steekt veren in de kont van andere pussy

  Obama schenkt Medal of Freedom aan “zijn broeder” Joe Biden

  Presidential Medal of Freedom
  De Presidential Medal of Freedom wordt uitgereikt door of namens de president van de Verenigde Staten. Hij is bestemd voor personen die een bijzonder significante bijdrage hebben geleverd aan de veiligheid of nationale belangen van de Verenigde Staten, wereldvrede, cultuur of andere betekenisvolle publieke of private ondernemingen.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Presidential_Medal_of_Freedom#Beschrijving

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s