Hamburg: Buitenlanders in Hamburg buitenproportioneel crimineel

screenshot_21

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens de woordvoerder binnenlandse zaken van de CDU-fractie in de deelstaat Hamburg, Dennis Gladiator, zijn buitenlanders in Hamburg bovengemiddeld vaak crimineel. Dat is in ieder geval het resultaat van in totaal twaalf kleine interpellaties die hij aan het bestuur binnenlandse zaken van Hamburg heeft voorgelegd. In 2016 werden van januari tot december 71.271 verdachten opgespoord, waarvan 30.741 buitenlanders. Dit komt overeen met een percentage van 43%, terwijl het aantal buitenlanders op de totale bevolking slechts 14,3% bedraagt.

duits-zuerst

Van deze 30.741 buitenlandse verdachten waren 6.797 “asielzoekers”, wat in totaal overeenkomt met 9,5% van alle verdachten. Slechts 60% van de “asielzoekers” staat echter zelf gemeld in Hamburg, de anderen schijnen naar de stad toe te komen om delicten te plegen. Bovengemiddeld hoog is ook hun aandeel in seksuele delicten. Bij verkrachting komt 15% van alle delicten voor rekening van “asielzoekers”; delicten tegen de seksuele zelfbeschikking 7% en beledigingen op seksuele grondslag (bijvoorbeeld “betasten”) zelfs 15,37%. Daarnaast zijn ze bovengemiddeld vaak betrokken bij geweldscriminaliteit (13%), drugscriminaliteit (12,42%), diefstal (12,1%) en het toebrengen van lichamelijk letsel (11,06%). Als antwoord heeft de Senaat van Hamburg een nieuwe eenheid gevormd om criminele afgewezen buitenlanders te repatriëren.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

10 reacties op Hamburg: Buitenlanders in Hamburg buitenproportioneel crimineel

 1. J. C. Th. Köhler zegt:

  Nou moeten ze eens iets vertellen dat we nog niet weten.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 2. Juan Pan Blanco zegt:

  Duitsland (heb in München gewoond) was vóór 2015 al onleefbaar vooral vanwege arrogante Turken, het is nu écht een hel geworden. Probleem is niet alleen dat ze de taal niet machtig zijn, ze luisteren niet, ze leren niets, weten alles beter, stelen, zijn zeer onbeschoft, onhygiënisch en zijn bijzonder agressief en … zeer ondankbaar. In Nederland is het heel erg, maar “Duitse” immigranten spannen écht de kroon.

  Like

 3. We hebben tussen de parasieten ook de criminelen en gestoorden uit gevangenissen en inrichtingen hier naar Europa gekregen. Dus wat kan je daar nog van verwachten,

  Like

 4. renato zegt:

  Het ligt voor de hand dat, nu de Europese sluisdeuren zijn opengezet, de afzenders eveneens alle cellenblokken ontsluiten om zo op een voordelige wijze van hun eigen richeltuig af te komen. Dan ontstaat er een vorm van “the survival of the fittest” met als kanttekening dat de meest medogenlozen onder hen zich gaan groeperen en een collectieve machtsstrijd aangaan met het huidige systeem. De ruggegraatloze bestuurders binnen onze nomenklatoera zullen dubbel klappen bij elke islamitische scheet die er wordt gelaten. Wanneer op 15 maart geen politieke omslag plaats gaat vinden, dan heeft het volk dit aan zichzelf te wijten door gemakzucht en intellectuele luiheid.

  Like

 5. Fred zegt:

  Hoog tijd dus om een Gladiator in te zetten.

  Like

 6. edwin vissers zegt:

  BRUSSEL – De Duitse bondskanselier Angela Merkel heeft donderdag in Brussel, in toga, een eredoctoraat ontvangen van de Universiteit Gent en KU Leuven. Ze krijgt het eredoctoraat vanwege „haar diplomatieke en politieke inspanningen om de politieke sterkte van Europa uit te bouwen, en de waarden te verdedigen die ons continent toelaten om in verscheidenheid toch eenheid te vinden .

  De academische plechtigheid werd bijgewoond door de Belgische premier Charles Michel en de Vlaamse minister-president Geert Bourgeois. Het is voor het eerst dat de twee grootste universiteiten van Vlaanderen samen een eredoctoraat toekennen, maar dat is niet tot genoegen van iedereen. Rechtse actievoerders stonden buiten met spandoeken met ’Merkel niet welkom’.

  In hun lofrede noemden rectoren Anne De Paepe (Gent) en Rik Torfs (Leuven) dr. Merkel „een rolmodel” vanwege haar aanpak van de vluchtelingencrisis en de woorden ’wir schaffen das’ in dat verband. Daarmee plaatst ze zich volgens hen mogelijk in het rijtje van historische figuren als Luther King, Gandhi en Mandela.
  HET IS AFGELOPEN MET EUROPA AMEN

  In haar dankspeech noemde Merkel het eredoctoraat „een bijzondere geste, die gezien onze geschiedenis niet vanzelfsprekend is. We weten allen wat Duitsland de Belgische bevolking ooit heeft aangedaan”, zei ze. Ook richtte ze zich in een vurige oproep tot de studenten in de zaal hun verantwoordelijkheid te nemen om Europa verder uit te bouwen. „Onverschilligheid kan Europa zich niet veroorloven.”

  Like

 7. Jan zegt:

  Dit komt als een volslagen verrassing. Wie had dat nou gedacht dat hersenchirurgen en IT’ ers crimineel zijn?

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  de anderen schijnen naar de stad toe te komen om delicten te plegen.
  Tsja, als je die apen gratis laat reizein in het openbaar vervoer, dan is dat te verwachten natuurlijk.
  Daarbij voelt dit soort rassen zich altijd het beste thuis in een grote stad, waar ze in de (inmiddels multicultimassa) op kunnen gaan.
  Wat dat uitzetten betreft, dat is natuurlijk een non-argument. Als je er tien uitzet en je laat er aan de andere kant duizend weer binnenkomen, dan is het eindresultaat behoorlijk negatief.

  Like

 9. Mijn (beetje) hoop is gevestigd op dit jaar van vele politieke veranderingen.
  Verkiezing in Nederland, Frankrijk en Dutsland.
  Als alles na dit jaar hetzelfde blijft is het echt over en sluiten met Euroa en zal een 3e WO een feit zijn, dus het is kiezen, massaal Wilder, Le Pen en grote winst AFD.
  Of ondergang.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s