Stop op gratis soep, koffie en thee bejaarden Zeist

screenshot_15

ZEIST – Binnenkort is het voor ouderen in de woonzorgcentra de Amandelhof en Mirtelhof in Zeist gedaan met gratis thee, koffie, soep en andere versnaperingen. Het management van Charim, waar beide zorgcentra onder vallen, heeft te maken met een budgetoverschrijding van 80.000 euro die weer terugverdiend moet worden.

Woordvoerder Rufo Petri zegt tegen het AD dat er „jarenlang te royaal” is verstrekt. Zo werd er bijvoorbeeld naast appelmoes ook fruit én een toetje verstrekt, „terwijl in de de overheidsrichtlijnen staat dat er een keuze moet worden gemaakt.” Thee en koffie worden per direct alleen maar een paar keer per dag gegeven. De gratis soep, koekjes en snacks behoren tot het verleden.

Lees verder>>>
(h/t A.H.)
de-telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Krankzinnigheid, Nederland, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

55 reacties op Stop op gratis soep, koffie en thee bejaarden Zeist

 1. BertG. zegt:

  Zit ik dit bericht net op te sturen, en het staat pas 1 uur in de Telegraaf.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Je kan ook beter belastinggeld aan asielparasieten besteden…..EIGEN VOLK EERST !!

  Geliked door 3 people

 3. elisah zegt:

  Ik zou maar eens gaan kijken wie er daar zijn zakken vol heeft gepropt, ipv te beknibbelen op een kopje koffie.

  Geliked door 1 persoon

  • Elisah, dat zal zeker gedaan worden. Ik heb in een huis gewerkt met 3 directeuren. De huishoudelijke dienst, schilders en nog veel meer. Die lieten ze bij hun thuis werken en schilderen. Dozen met wijn werden in hu auto geladen. Zo krijg je zeker te korten.

   Like

 4. Golden Girl zegt:

  krijgen die bewoners koffie, thee en soep? Je moet ze niet te veel verwennen hoor , sarcasme, neem een paar gratis vluchtelingen in dienst zgn stage lopen en zet een stel vaste medewerkers op straat, dan heb je de 80.000 euro zo terug verdiend

  Geliked door 1 persoon

  • Karen zegt:

   Golden Girl ik hoop dat je dat laatste ook sarcasme is. Ik vind ik een heel erg slecht idee, zowel voor de bewoners als voor het personeel. Je moet er toch niet aan denken dat goed opgeleid en gemotiveerd personeel op straat komt te staan en dat er voor hun in de plaats ongeïnteresseerde niet of nauwelijks sprekende “vluchtelingen” komen. Ik ga er trouwens ook vanuit dat de ” vluchtelingen” niet zullen staan te springen om onze (ongelovige) ouderen liefdevol te verzorgen. Trouwens willen ze sowieso wel werken, werken is toch meer iets voor echte domme mensen, wij Nederlanders dus.

   Like

 5. Drs.P. zegt:

  Stelletje smerige ratten, voor de asielcriminelen is alles gratizzzzzzz en onze ouderen kunnen verrotten!!! Bij het COA schijnt geld geen enkele rol te spelen, geld zat, zolang het maar is voor criminele importratten wordt gebruikt die nog nooit iets hebben bijgedragen aan onze economie. Dus het geld is er zeker wel, maar wordt compleet verkeerd besteed door onze “fijne” roverheidt!!

  Geliked door 3 people

  • Thomasson zegt:

   @Drs. P. Daarom wordt het Syndicaat die dit land regeert “Politieke Kartel” genoemd. De boel is hier in zeer twijfelachtige louche handen en wordt geregeerd door mensen met immense haat tegenover hun eigen bevolking. De vraag is: waarom accepteren WIJ vijandige mensen als onze politieke leiders? Kwaadwillende mensen die uitsluitend loyaal zijn aan de EU en de ISLAM. Zijn wij niet ook een beetje gestoord? Lijden wij niet aan een soort masochisme?

   Like

   • Drs.P. zegt:

    Weet je, het gross van dit kleine landje bestaat voornamelijk uit suffe-gsm-app-zombies. Ga eens in de openbare ruimtes kijken, zonder die dingen kan men niet meer leven!!
    Als je demensen hun telefoons zou ontnemen, raakt heel dit land zwaar in de stress. Verder heeft men nog weinig tot geen aandacht meer voor de echte wereld en dat is een van de grootste redenen dat men blijkbaar totaal niet geinteresseert is in wat er werkelijk gebeurd. Trouwens, NL is ook nog steeds bezet gebied, want als de usa beslist om 1600 tanks in Limboland-Kerkrade onder te brengen is er geen hond die demonstreert!! Maar die wapenopslagplaats is een heel groot potentieel doelwit voor een paddestoelwolk mocht het fout lopen met het pesten van de Russische Beer. De ratten in den Haag zijn niet begaan met de bevolking, het zijn bijna zonder uitzondering een soort van apparachicks van de nwo!! Of te wel: slapende nsb-cellen.

    Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Woedend word ik door zo’n bericht! De vuile, smerige, linkse, rooie ratten ‘elite’! Gloeiende, gloeiende, gloeiende!!!
  Waarom nemen de “opper-bobo’s” in de zorg, de “tonnen-per-jaar-mannetjes” nu niet eens genoegen met een minder schandalig hoog inkomen?
  Mensen in de winter van hun bestaan nog van alles afpakken … Het is mensonterend!

  Nu kom ik weer even terug op dat euthanasieplannetje van Demonen666: wedden dat het nog eens zo ver komt dat de mensen van 75 jaar die nog níét dood willen, dan een gigantisch hoge ziektekostenpremie zullen moeten gaan betalen? En waarschijnlijk een paar duizend euro aan eigen risico. Tja, wil wíl je hè? De “vluchteling” gaat nu eenmaal voor, want díé is pas écht zielig!
  Daar moet al ONS geld heen en het eind van de import is nog lang niet in zicht.
  !#$%^^%$#!#$%%^^&^%$ Die smerige agressieve mohammedaanse allesneucqerts worden #$%^%$#!#$%&&*** verdorie als hulpbehoevender beschouwd dan arme, beklagenswaardige, deerniswekkende, bejaarde mensen.
  Diep triest is het, diep, diep triest!!!

  [sarcasme] Maar, ruimdenkend als ik ben, misschien heeft Demonen666 juist wel het beste met ons voor. Want laten we eens van de andere kant bekijken. Je kunt tenslotte beter “humaan” geëuthanaseerd worden dan dat de mohammedaan je hoofd eraf snijdt. Ja toch? Demonen666 kijkt dus juist verstandig vooruit. [/sarcasme]

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Diegenen die die gigantisch hoge Ziektekostenpremies niet konden betalen werden aan het eind van het jaar op de Grote Markt ter dood gebracht en verbrand.
   Op die manier gaven ze tenminste nog wat warmte aan anderen.

   Dit alles onder het belangstellend oog van duizenden “vluchtelingen” die tevens van de gelegenheid gebruik maakten om een groot aantal vrouwen aan te randen.

   Like

  • Erik zegt:

   Ja goed kwaad worden we hier van, maar laat je niet meeslepen door je razernij zodat je de demonen666 nog gaat promoten. Ff blazen en een paar flessen tegen de muur kwakken, bij mij wel eens een hele krat bier(leeg). Lucht op joh.
   Enne niemand gaat joe hoofd afsnijden dat gaan we regelen toch, nou houd moed en keep de feet.

   Like

 7. Flo zegt:

  De regering geeft het geld liever aan de omroepen ,die dan d’r “bners”weer salarissen van een half miljoen per persoon kunnen betalen van ons belasting geld , en als dank daarvoor de PVV afzeiken ,omroepen en politiek moet op de schop ,want het geld gaat echt de verkeerde kant op ,het zijn niksnutten en parasieten .weg ermee .
  De oudjes hebben het verdiend ,en krijgen dit als dank .
  Hoop van harte dat ze wakker zijn nu ,en op Geert stemmen ,of Baudet ..

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Een oud Hollands Spreekwoord zegt:”Het moet uit de lengte of breedte komen”.
  Maar er waren al eerder bezuinigingen, o.a op het Personeel.

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Daarvoor heeft de Milliardärin Bea(trixi) en hun
  oranje clan, nu even helemaal geen tijd !
  Ze moeten even hun kaviarhapje met champagne
  spoelen !

  Like

 10. Nemesis zegt:

  Daarna is een slokje water uit de kraam ook verboden, daar te duur en dan worden erwten afgeteld bij het middageten plus dat maar 1 kleine ardappel overblijft. Ontbijt en avond, ieder 1 kale boterham met 2,5 gram van de goedkoopste margarine. Is dat alles nog te veel, worden net zoals er pyamadagen zijn, ook niet eten en drinken dagen ingesteld.

  Maar wel 70 miljard euro van de AWBZ achterover drukken voor andere doeleinden. Schoftentuig.

  Geliked door 1 persoon

 11. Hoe durven, wat een schoften zooi. Die mensen die na de oorlog het land hebben opgebouwd, wat laten ze die in de kou staan. Ik kan wel huilen als ik dit lees. Zelf heb ik veel in dit soort huizen gewerkt en weet uit ervaring dat de meeste oudjes geen vetpot hadden. Een nieuwe winterjas kon er soms niet eens af. of een kadootje voor de kleinkinderen die jarig waren. Vooral stoppen met vocht geven, oudere mensen gebruiken medicijnen en drogen vaak uit. De toekomst ziet er somber uit.

  Geliked door 1 persoon

  • leefbarbaar zegt:

   Beste,
   mijn vrouw werkte in Schiebroek in verzorgingshuizen. Alles werd afgeknepen. 1 eitje minder in de week, 1 stukje fruit minder, warme maaltijd minder. Minder, minder en nog minder. Het personeel werd ontslagen en mocht wel terug komen als vrijwilliger. Anders is het zo zielig voor de mensjes. Nu staan ze op de zwarte lijst, maar wat hebben we er aan?
   Het lek zit bij de hebzucht van politici.
   Geen grotere smeerlappen dan die van het CDA. Zitten zondag voor in de kerk, maar maandag in hun Bentley, die ze hebben bemachtigd door anderen te onthouden van zorg.
   U kunt ze mailen, ook uw lokale fractie van het CDA, het zijn dezelfde smeerlappen, waar je ook woont.

   Like

 12. Hert Woord van 2017 wordt Martelzorg.

  Geliked door 1 persoon

 13. Elena zegt:

  De bewoners betalen hun ganse AOW en pensioen aan het verzorgingshuis.
  Zij mogen zo’n 200 euro houden als kleedgeld en zakgeld per maand.
  Alle toiletartikelen zoals, shampoo, zeep, andere verzorgingsspullen moeten zij zelf betalen.
  Beddengoed, handdoeken, washandjes etc. zijn van henzelf.
  Voor het wassen van bovengenoemde spullen worden extra kosten in rekening gebracht.
  Voor asielparasieten is alles gratissssss !!!

  Geliked door 2 people

 14. Guardiacivil zegt:

  Ik heb het al eens hier uitgelegd. Rufo Petri rept met geen woord over de grote catering org. Sodexo waar bijna alle verzorgingstehuizen onder bodemcontracten vallen.
  Het bestuur die een grote hap uit de personeelskosten haalt daar wordt ook niet op bezuinigd.
  De bewoners/patienten zijn weer de dupe van wanbeleid.
  De bewoners/patienten betalen al gauw een 1200 tot 1800 per maand aan zo,n tehuis, afhankelijk van de luxe en faciliteiten die het kan bieden. Dus wat mij betrefd kan er zeker de soep, het toetje het fruit en het kopje koffie gewoon geserveerd worden.
  De maffia krijgt steeds meer grip op het zorgstelsel.

  Like

 15. leefbarbaar zegt:

  Charim, een van de honderden foute instellingen van Nederland. Op protestants christelijke grondslag. Dus CDA.
  zie ook: http://www.ad.nl/utrecht/zorggroep-charim-besteedt-te-veel-geld-aan-organisatie~abc2e37e/
  overigens zijn de grootste smeerlappen, die graag over lijken gaan, meestal van het CDA. Ook in dit geval. Ene Henk Prins, politicus en directeur.

  Like

 16. BertG. zegt:

  Hoeveel managers zouden daar “werken” die zo’n 100.000 euro per jaar weg slepen daar?

  Like

 17. Driek zegt:

  Wat een grof schandaal, er was wel vijf miljoen euro voor Irak. En als ik lees wat die directeuren van zorginstellingen aan salaris ontvangen, is dit toch wel om je dood te schamen, maar schaamtegevoel hebben die lui niet meer. Tuig is het. Ik hoop toch echt dat straks de partij van Geert Wilders iets gaat doen aan dergelijke wantoestanden. Ik vind het heel zielig voor die oude lieden. Terwijl de instroom van gelukszoekers gewoon doorgaat. Die krijgen nog zakgeld ook. De kwaliteit van het leven – zeker voor bejaarden en zieken – is bar slecht geworden.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   En nog eens wat…!

   Heeft de Nederlandse regering niet in de loop van 2016, 25.000.000,- Euro overgemaakt op de rekening van de Clinton-Foundation!!!!
   Zogenaamd om campagne te voeren terwijl iedereen wist dat het geld direct in de zakken van de Clintons verdween….

   Arme Nederlandse oudjes!!!!

   Rutte, vuile klootzak! Dat je moge branden in de hel viespeuk!!!

   Geliked door 2 people

 18. BigLJohn zegt:

  Het duurt niet lang meer of onze bejaarden hebben de status van een hond meegekregen. Een bak water om te drinken voor de hele dag, en goedkope hondenbrokken voor de hele dag om van te leven. Gelegenheid voor te plassen slechts 1x per dag, dit benevens het feit dat men zijn gehele AOW en pensioen maandelijks aan het verzorgingstehuis moet inleveren, en daarvan maandelijks €5,- van terugziet in de vorm van traktement, waarvoor men de directie van het tehuis zeer dankbaar voor moet zijn. De familie van de bejaarde zal ook nog eens verplicht worden gesteld om dagelijks gratis aldaar hun familielid voor een aantal uren te komen verzorgen. In tegenstelling tot de – immigranten – die zonder ID bewijs vanuit de middellandse zee komen aanspoelen en een luilekkerland leventje tegemoet kunnen zien. Het feit dat deze wantoestanden al vele jaren voortduren, zegt wel iets over het moreel en de daaraan gerelateerde politieke keuze van vele Nederlanders.

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Het zal niet lang meer duren of de kosten voor de ouderen zullen geheel voor rekening van de ouderen en naaste familieleden komen.
   Waardoor het beeld van toen, bedelende ouderen in de straten, weer in haar volle schrijnende omvang zal terugkeren!!!

   Like

 19. Thomasson zegt:

  Wanneer gaan deze Zeistse monsters van Charam, de arme stakkers in hun verzorgingshuizen op een concentratiekamp dieet houden? Dat kunnen ze volgen de richtlijnen van de Politiek-Correcte syndicaat; of hoe de Forum voor Democratie ze noemt “De Politieke Kartel” (alle oude partijen) De politieke kartel ambieert dat verzorgingshuis bewoners mogen geen calorie meer vreten dan het toegestane minimum. Iedereen die niet tevreden is, moet maar voor een vroege uittreden kiezen. Onze minister van wie haar echtgenoot een expert op dat gebied is, zal deze ontwikkeling toejuichen. Het garandeert haar straks een baantje aan de top van de zorgindustrie. Haar voorgangers die veel minder capabel waren, hadden direct naar hun ambt een trampoline ter beschikking die ze direct naar de top swingde.

  Like

 20. Klippie 72 zegt:

  Ooit was er een zorgcentrum die de bezoekende familie verplichte om toiletpapier mee te brengen.

  Like

 21. Lee zegt:

  De oplossing is veel simpeler, ontsla 1 overbodige manager en je hebt je 80K ruimschoots terug. Die overbetaalde nietsnutten zijn er in overvloed dus dat moet geen probleem zijn.

  Geliked door 1 persoon

 22. Lee zegt:

  O ja, houd dit soort nieuws even in gedachten en bedenk dat asieleisers alles wel gratis krijgen (en dan niet alleen een kopje soep/koffie) als u in maart in het stemhokje staat! Dat gaat niet over 80K maar tientallen miljoenen!!!

  Geliked door 1 persoon

 23. Mirjam zegt:

  Achterlijke idioten, ze moeten zich schamen. En dan maar twee keer per dag koffie. Wie denken ze wel dat ze zijn. Ik word daar zo kwaad over. Maar het geld wordt op andere wijze zo over de balk gesmeten met verzorgen van economische immigranten aka zogenaamde vluchtelingen en het verzorgen van Juncker zijn drankvoorraad én de overmatige, overtollige, overhoge salarissen van overbodige ‘ambtelijke’ dienaren van de burger in de EU te Brussel door torenhoge bedragen te storten in de bodemloze EU pot.
  De oude mensen zijn ons opa’s en oma’s, onze ouders en zelfs over niet te lange tijd zijn wij het zelf. Als zij er niet waren geweest, waren wij er ook niet nu. Ze krijgen het terug op hun boterham, geloof dat maar. Vroeg of laat zullen ze hetzelfde ondergaan. Dit mag niet getolereerd worden. Deze mensen hebben recht op een fatsoenlijke oude dag. Zij komen nog uit een generatie die hard gewerkt hebben voor hun brood. Loontje komt om zijn boontje.

  Geliked door 1 persoon

 24. hslot4 zegt:

  Maar of je voor je senioren kamer nog even gemiddeld zo’, 800 a 1000 euro pmd wil aftikken exclusief .
  43n veirkante meter een woon en een slaapkamer
  Zorg en diensten kunt u tegen betaling en/of op indicatie afnemen bij Charim.
  Dat is dus buiten de 800/1000 Euro huur voor een twee kamer hok
  http://mirtehof.nl/uw-woning/actueel-aanbod
  Uitschot tuig van de richel al dat geprivatiseerde oplichters tuig moesten ze ophangen

  Like

 25. anna zegt:

  Volgens de richtlijnen moet je anderhalve liter per dag drinken, met l kopje drogen onze ouderen vanzelf wel uit ….. schande …

  Like

 26. Mary zegt:

  Dankzij Rutte en Co staan bejaarden al jaren in de min, voor Rutte en Co telt alleen de duistere EU club en dus de allochtone uitvreters die hij met duizenden tegelijk naar binnen haalt en ALLES maar dan ook ALLES cadeau doet inclusief een ongekende onschendbaarheid afgedwongen door Straatsburg en lachend uitgevoerd door wat zich nog rechters noemen. Je moet je eens voorstellen wat, door Rutte en Co, met die waanzinnige bedragen die naar Griekenland en in andere bodemloze putten van die duistere EU club zijn gestort voor deze en alle bejaarden had kunnen doen. Waanzinnig dat een paar van die nitwits hier de macht maar zelfs kunnen hebben om zonder enige verantwoording af te leggen aan het volk hier straffeloos en doende alsof het de gewoonste zaak van de wereld is mee weg kunnen komen.

  Geliked door 1 persoon

 27. jackholland zegt:

  Maak er een islamitisch bejaardenhuis van en de subsidie zal in overvloed binnenstromen.zelfs ongevraagd.
  Opa achmed is gewend turkse vijgen te vreten dan gaan we dat regelen al moet de duurbetaalde linkse subsidiewerker er persoonlijk met het vliegtuig om gaan, want je moet toch een beetje rekening met de man zijn roots houden.
  En nu we toch bezig zijn gelijk een geit voor opa achmed meenemen want ook dat is opa achmed gewend.
  Maar opa achmed wordt gekort op zijn aow want hij was geen 50 jaar in nederland.en heeft dus geen volle aow opgebouwd
  No problem bijstand betaalt het tekort bij .
  De amerikaanse buurman van opa achmed was ook hetzelfde aantal jaar in nederland en wordt dus ook gekort op zijn aow . Alleen de amerikaan had pensioen opgebouwd bij zijn werkgever in nederland opa achmed niet die zat heel zijn leven in de bijstand ,hij kon niet werken want hij had viel pain in roeg.
  De amerikaan wilde graag ook wat aanvulling op zijn aow gaat niet door zei de bijstand u heeft nl pensioen .dus geen aanvulling.
  Einde van het liedje: opa achmed heel zijn leven geen zak gedaan alleen maar uit de ruif gevreten is op pensioengerechtigde leeftijd financieel net zover als de anmerikaan die wel gewerkt heeft .
  alleen had die amerikaan geen huisje in turkije wat opa achmed al die jaren maar verzwegen had.

  Ik weet het ik ben cynisch maar het bovenstaande voorbeeld is maar al te vaak werkelijkheid.

  Geliked door 3 people

 28. delamontagne zegt:

  Jan Roos @LavieJanRoos
  Hoor net van mijn tandarts dat asielzoekers in mijn gemeente 1000 euro per persoon krijgen voor hun tanden. Daarmee mogen ze alles doen. 1/3

  Like

 29. Pietersen zegt:

  Nogal gevoelloze en gewetenloze schurken daar aan de top bij Charim.
  Thee, koffie, fruit, koekjes en versnaperingen kan hem de kop niet kosten, bejaarden zijn ook wat dat betreft bescheiden innemers.
  Lijkt mij passender om wat salarissen af te romen van de bestuurders die met dit onzalige idee zijn gekomen.

  Geliked door 1 persoon

 30. Joshua zegt:

  Waar zij op moeten bezuinigen zijn de nietsnutten van managers en directeuren /zakkenvullers, dan houden zij meer dan 80.000 euro over,om de oudjes iets extra te verstrekken.
  Maar het salaris van die nietsnutten moet gegarandeert blijven maakt niet uit op welke manier.
  Mijn wens dat die klootzakken straks zelf naar de gallemiezen gaan met hun alles bezuinigingende ideeën voor een ander!

  Geliked door 1 persoon

 31. Het geld in Den Hagistan gaat naar de Palestijnen, Hamas en Afrika. En de ouderen… kopen zelf maar koffie in de supermarkt om de hoek, denkt Den Hagistan. Ik heb zeven jaar in een psychiatrische inrichting gewoond zogenaamd voor mijn bescherming maar die bescherming liet te wensen over. Ik lag daar na een aanslag op mij honderd dagen in coma. In de krant stond dat ik op een merkwaardige manier een ernstig auto-ongeluk heb gehad en zwaar gewond naar het ziekenhuis was gebracht. Zogenaamd een zelfmoordsprong voor een auto genomen. Ik had nog tamelijk veel geld op de bank staan dus ik kon versnaperingen kopen in het winkeltje daar. Maar ik kocht ook tweedehands pakken daar voor spotprijsjes. Maar de meesten hadden geen geld of heel weinig. Bepaalde personen gingen ook schooien en bedelen daar. Ik was daar omdat ik verstoten was door mijn familie. Een compleet blanke familie…

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ken je het boek van Dowstojewski: “Dagboek van een gek…? “Daar dacht ik aan toen ik je reactie las. Niet dat ik vind dat jij gek bent. Helemaal niet, maar de personen hebben dezelfde ervaringen.

   Like

 32. RICKROI zegt:

  Wat is nederland een sociaal zielig land geworden! Wat kost @#%^&%**((!,een bestuurder van een woonzorggroep wel niet op jaarbasis? Hier wordt je echt misselijk & onpasselijk van, BAH!

  Geliked door 1 persoon

 33. tippelaar zegt:

  Ik ben nieuwsgierig wat het gevangenismenu is , Volgens mij is in de bajes beter.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Geen wonder, hè: Meer dan 90% van de gedetineerden is MOSLIM. Dus zodoende.

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Voedsel verspilling in de gevangenissen

   4 September 2015         12.30 uur
   Elke dag verdwijnen er 5000 kant en klaar maaltijden rechtstreeks de afval contenter in. Zo warm en aangeboden aan gedetineerde van zo slechte kwaliteit dat zelf de meeste gevangenen er hun neus voor ophalen. En zijn gedetineerde die nog nooit een kant en klaar maaltijd hebben opgegeten maar wel volgens de wet warm aangeboden moeten krijgen.
   En helft gaat rechtstreeks ongeopend de afvalbak in en justitie  doet als jaren niks  aan deze verspilling want ze zien geen andere mogelijkheid. Gevangenen in Nederland die de mogelijkheid hebben zelf hun kostje te koken doen dat ook massaal in de gevangenis en dat geeft veel rust binnen de meuren want ze zijn er lang mee bezig en toveren de lekkerste maaltijden op tafel  met de weinige kruiden en vlees assortiment wat een P.I te bieden heeft.
   De meesten sluiten zich aan bij een kook groepje en laten iemand voor zich koken. Terwijl de gene die het minste betaald aan de gezamenlijke boodschappen  laten ze afwassen en of het eten laten maken. Terwijl die gene die het meest bij draagt niks hoef te doen en die krijgt het beste stuk ‘vlees’ kipfilet van bijv de kip.

   Ook bewakers zien die al jaren met leden ogen aan dat er zo veel eten nutteloos verdwijnt en eten dan graag zo’n gratis maaltijd op die een gedetineerde niet wil hebben. Al vele gedetineerde commissie (GEDECO) hebben al oplossingen aangedragen maar nooit doet een directie er iets mee. Want het zou veel handiger zijn die diepvriesmaaltijden bevroren aan te leveren aan gedetineerde en dat ze die dan zelf kunnen laten warm maken ivm in de stoomwagen die alles in een keer klaar maak om vervolgens weg gegooid te worden.
   Enkel die niks hebben zoals junkie’s vissen soms alleen wat kleine stukje vlees uit de maaltijden en bakken de aardappelen nog wat op om er zo nog iets lekkers van te maken zelf die kunnen het soms ook niet aan zien dat er zo veel verspilt word en of gebruiken het vlees als beleg want ook de  2 plakjes kaas zonder smaak bij het avond eten word gegeven gaat zo verloren  en word weg gegooid. Reken zelf maar uit hoe veel maaltijden dat zijn per jaar dat zijn bijna 2 miljoen maaltijden die weg worden gegooid.

   Like

 34. Astrid zegt:

  Ik ben zo blij dat ik samen met mijn zussen en aanhang voor onze ouders kunnen zorgen, want in een verzorgingshuis zullen zijn nooit terecht komen, ik zou daar niet mee kunnen leven. Mijn haat naar de overheid groeit en groeit en groeit. Het almaar pamperen van al die criminele, arrogante, kansloze woestijnratten, terwijl onze eigen ouderen chronisch de hoek in getrapt worden. Wanneer gaan we eens definitief afrekenen met al die graaiende zorgbazen?!!!!? Ze horen achter de tralies.

  Like

 35. jroam zegt:

  Voor de woorden meer of minder Marokkanen word je veroordeeld.
  Dit werkelijke fascisme is toegestaan.

  Like

 36. Erik zegt:

  Alles is hieboven al gezegd, dus kort samen gevat, NU IS HET AFGELOPEN!
  ONZE OUDJES EERST! Nog ff geduld lieve oude mensen als er een echt Heer U komt helpen met onze belasting centen, U stemt toch ook Wilders!?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s