CARTOON “Celebrity” . . .

screenshot_31

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

17 reacties op CARTOON “Celebrity” . . .

 1. louis-portugal zegt:

  En dan ging ze ook nog huilen omdat Trump een spastische leugenaar nadeed.
  En dat noemt zich links.
  Wat een crapule.

  Like

 2. Jean zegt:

  Die misselijke streep is over de streep gegaan en het wordt hoogtijd een definitieve streep onder die debiele Streep te trekken.
  Waardeloze idioten denken aandacht te trekken via waardeloze reacties.
  Streep is nooit wat geweest en zal ook nooit iets voorstellen, heel snel vergeten dat ze bestaat.

  Like

 3. Muts op pootjes die een paar keer Donald Duck na mocht doen tussen de schuifdeuren en middels nepreclame Bekende Kudt werd.

  Like

 4. Arie Nieuwenhuizen zegt:

  Geachte heer Bron,

  Misschien interessant voor u.

  Moeten wij dit woord “submit” niet aanpassen ????

  Als u zich inschrijft voor een nieuwsbrief, dan klikt u meestal op het woordje “submit”. Dit betekend letterlijk knechten of onderwerpen.

  Het Arabische woord islam betekent letterlijk onderwerping en wijst op het fundamentele, religieuze principe dat een aanhanger van de islam (moslim) zich overgeeft aan Gods wil en wetten.

  Vr.gr.

  Arie Nieuwenhuizen

  Like

 5. Astrid zegt:

  Meryl Streep, de witte transSylvania Simons, met eenzelfde self-importance mentaliteit. Vind iemand haar werkelijk goed als actrice? Ze lijkt het onderscheid tussen de dagelijkse werkelijkheid en het theater niet scherp te hebben. Wat zullen dat soort figuren op een moment enorm van hun nep troontjes vallen. Tronen gebouwd op ego’s…..

  Liked by 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Bijzonder bericht uit Amerika: lerares verdwijnt 10 jaar achter slot en grendel wegens seks met ca 13 jarige

  A Texas teacher was sentenced to 10 years in prison on Friday after pleading guilty to a charge of aggravated sexual assault of a child. Alexandria Vera, 25, had originally had faced up to 25 years in Prison under a count of continuous sexual abuse of a child.

  The inappropriate relationship had started over social media with Vera messaging the student and ended in the 8th grader getting her phone number. The two proceeded to have sex on a “near daily basis”

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/texas-teacher-gets-sentenced-10-years-impregnated-8th-grader/

  De lerares.

  Ja, moet voor iedere jongen een nachtmerrie zijn om seks te hebben met iemand die er zo uitziet. Hij is beslist zwaar getraumatiseerd.

  Liked by 1 persoon

  • elisah zegt:

   Jongetjes van 13 zijn brugklassertjes! Deze vrouw is duidelijk niet in orde en is waarschijnlijk nymfomaan, het is prima dat ze betrapt is en gestraft gaat worden.

   Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat ie er nog spijt van heb dat hij dat tegen iemand verteld heeft.

   Liked by 2 people

  • Ik beken nu ook maar. Op 11-jarige leeftijd of daar in de buurt werd ik ontknaapt – ontmaagd vind ik voor een echte kerel een raar woord – door de oudere zus van een vriendje, die overigens sterk leek op deze misdadige dame en mogelijk dezelfde leeftijd had, maar dan met een andere zonnebril.

   Die oudere zus dus, niet dat viendje. Ik heb dit veel later overal rondverteld zonder de naam of het beroep van die oudere zus noch de personalia van het betreffende vriendje bekend te maken. Nooit last mee gehad, alleen veel applaus en sloten bier met verzoeken om het verhaal nóg eens te vertellen.

   Een bekende kunstenaar uit Nijmegen wilde er al eens een kunstwerk over maken dat dan Mazzelpik zou heten en in plaats van die Blokken bij een rotonde zou worden geplaatst. Jammer genoeg was ik in die tijd van de drank af zodat het contact verwaterde maar misschien heeft ie het beeld van een gelukzalig kijkende jongen die door een enorme vrouw met zúlke tieten rondborstig werd genomen nog aan een gemeente of seksclub kunnen verkopen.

   Liked by 1 persoon

 7. elisah zegt:

  Het bleek dat Meryl Streep later wel een staande ovatie gaf voor Roman Polanski, de regisseur die ooit een 13 jarig meisje drogeerde en misbruikte.
  Hij wist zijn straf te ontlopen door te vluchten uit de VS. De VS heeft een internationaal opsporingsbevel tegen hem uitgevaardigd, maar meneer Polanski verblijft nu alleen in landen die geen uitleveringsverdrag met de VS hebben.

  Liked by 1 persoon

  • Erg pervers gedrag voor zo’n keurige mevrouw. Ik vroeg het net aan de buurvrouw of ze wist wat een staande ovatie was en ze zei; viezerik, of jij niet weet dat een ovatie een gewone goldenshower heet als zij staat en een staande als hij dat doet. Nou, ik stond dus perplex, dat die buurvrouw dat wist.

   Like

 8. Mirjam zegt:

  De fout van Meryl Streep is dat ze niet kan ophouden met acteren. Ze acteert altijd. Tijdens de Golden Globe uitreiking, waar ze dus ‘geëerd’ werd voor haar totale oeuvre, kon ze het niet nalaten om, als rasechte Clinton aanhangster, Trump een steek in zijn rug te geven. Ze hield de aanwezigen gegeseld met haar toespraak en van velen onder hen, kon men de verveling, maar ook de kwaadheid hierover op hun gezichten aflezen, hoewel ze het probeerden te verbergen. Niet iedereen klapte na haar toespraak, niet iedereen lachten ter instemming en die welke dit wel deden, waren bang voor hun hachje en het misgenoegen van de elite van Hollywood en van mevrouw Streep zelf.
  Zelfoverschatting is een dooddoener. En als je doorhebt dat je daarvan bezeten bent, dan heb je je langste tijd gehad als ster. Meryl Streep is een actrice die zichzelf overschat, en die elke keer als ze acteert, hetzelfde acteert, dus niets nieuws achter de zon. Ze is niet bovengemiddeld, maar gewoon een actrice en verder niets. Ze zou een betere actrice kunnen zijn als ze zichzelf niet zo belangrijk vond en een beetje meer bescheidenheid toonde i.p.v. deze arrogantie die ze zo duidelijk probeert te verhullen doormiddel van een gemaakte nederigheid.
  Ze komt met een incorrect verhaal op de proppen, zoals zovele democraten, en probeert het voor waarheid te verkopen. Maar niemand trapt erin.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s