CITAAT Vicki Maeijer

pvvlijst2

(Klik op de afbeelding voor groter beeld)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Brussel, Eurofielen, Europese Commissie, EUSSR, gezond realisme, PVV, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

3 reacties op CITAAT Vicki Maeijer

 1. leefbarbaar zegt:

  Pittige tante, deze Vicky Maeijer. Ik heb haar eens ontmoet en hoorde van haar, uit eerste hand dus, want Frontex nu werkelijk doet voor de bewaking van de grenzen van het Vierde Rijk.
  Zij was daar op werkbezoek en trots liet men daar zien hoe ze dagelijks dobbernegerts veilig overzetten. Want dat is alles wat ze doen.
  Maak haar minister van Nexit, dat zou geweldig zijn.

  Like

 2. Astrid zegt:

  De EU-narcisten hebben sowieso geen oog voor het dynamische leven, ze zijn met al hun expansiedriften maar kleinzielige, bekrompen halve zolen. Ze beplakken elkaar dan ook veelvuldig met lintjes en medailles, om hun diepgewortelde onzekerheid te verbergen [en dus te bevestigen]. In het land van de zelfpijpers is er geen plaats voor ware samenwerking. Sinds de EU zich aan ons heeft opgedrongen, is er alleen maar meer verdeeldheid ontstaan. Zij spreken dan ook die ene belangrijke taal niet, die ons wereldwijd zou kunnen verbinden: de taal der Liefde. Wie van al die engnekken zou u eens willen knuffelen, zoals de schijnheilige, omhoog gevallen Timmerfrans of een immer vies ogende Guy V.? Geen van beiden toch? Het zou immers aanvoelen alsof je een grotsteen zou omhelzen – ijskoud. Deze zonnekoninkjes kunnen alleen nog maar van hun eigen voetstuk vallen. Er is niemand die ze graag ziet, tenzij er zelfbelangen in het spel zijn, maar ook dan was het al geen Liefde. De EU is voor de eigenbelangers, ten koste van alles en iedereen.
  En ze spreken vooral veel wartaal van al die gratis [op onze kosten] alcohol.
  But changes are coming soon….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s