De cheffin van Lockheed zegt Trump het scheppen van duizenden nieuwe banen in de VS toe

screenshot_48

(Vertaling: E.J. Bron)

Het Amerikaanse bewapeningsconcern Lockheed Martin zou in Fort Worth in de Amerikaanse staat Texas 1800 nieuwe banen creëren. Inclusief de toeleveringsbedrijven zou het om “duizenden” banen gaan, zei Hewson vrijdag in de Trump Tower in New York foto), nadat ze met Donald Trump had gesproken.

epoch-times

De cheffin van het Amerikaanse bewapeningsconcern Lockheed Martin, Marillyn Hewson, heeft de komende Amerikaanse president Donald Trump het scheppen van duizenden nieuwe banen in de VS toegezegd.

Lockheed Martin zou in Fort Worth in de Amerikaanse staat Texas 1800 nieuwe banen creëren. Inclusief de toeleveringsbedrijven zou het om “duizenden” banen gaan, zei Hewson vrijdag in de Trump Tower in New York, nadat ze met Donald Trump had gesproken.

De cheffin van Lockheed stelde bovendien in het vooruitzicht om de kosten voor de Stealthbommenwerper F-35 te verlagen. Ze zou aan Trump “enkele ideeën” ter beperking van de kosten hebben voorgesteld, het zou een “geweldige ontmoeting” zijn geweest, zei Hewson. In december had Trump het F-35-programma via Twitter aangevallen. De kosten zouden “buiten controle geraakt zijn”, na zijn installatie op 20 januari zouden er miljarden bespaard kunnen worden.

Trump viel meerdere grote Amerikaanse ondernemingen aan, omdat zij in het buitenland assemblagebedrijven voor producten zouden bezitten die in de VS verkocht zouden worden. Inmiddels kondigden verschillende ondernemingen aan om af te zien van investeringen in het buitenland en in plaats daarvan vestigingen in de VS met nieuwe arbeidsplaatsen op te bouwen.

Het F-35-programma is het duurste wapenprogramma in de geschiedenis van de VS, omdat het vliegtuig zowel door de luchtmacht als door de luchteenheden van de marine en de marine-infanterie wordt ingezet. Lockheed Martin sloot verdragen met de Amerikaanse regering à raison van omgerekend ongeveer € 360 miljard voor 2.443 vliegtuigen van het nieuwe type. Het grootste deel van de vliegtuigen gaat naar de Amerikaanse luchtmacht. Samen met de bedrijfs- en onderhoudskosten worden de uitgaven voor de bedoelde duur van gebruik tot het jaar 2070 geschat op 1,5 biljoen dollar.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Patriottisme, VS. Bookmark de permalink .

12 reacties op De cheffin van Lockheed zegt Trump het scheppen van duizenden nieuwe banen in de VS toe

 1. dutchdl zegt:

  Zo zie je maar dat *EIGEN VOLK EERST* ook een handje wordt geholpen door mensen die hart voor het volk hebben. Ik ben er van overtuigd dat TRUMP zijn beloftes na zal komen, maar eerst zal hij met de bezem door Washington D.C. en het Pentagon moeten gaan om alle Moslims, die aangeteld zijn door Obama, weg te vegen!

  Liked by 2 people

 2. kruisridder zegt:

  Zo hoort het ook zoals Trump het doet. EIGEN VOLK EERST.

  Liked by 2 people

  • ieznogoedh zegt:

   Nou, eigen volk eerst?
   Als ik twee ijsjes heb te verdelen, dan geef ik die uiteraard niet aan mijn eigen kinderen.
   Nee, dan loop ik daarmee de straat op en zoek twee willekeurige kinderen op, liefst kinderen die niets met Nederland te maken hebben en geef hun die ijsjes.
   Als er dan nog meer van dat soort kinderen rondlopen, dan leeg ik de spaarpotten van mijn eigen kinderen en koop van hun geld nog meer ijsjes voor die vreemde kinderen.
   Zo hoort het! Wie er anders over denkt die moet maar eens vragen bij de gevestigde partijen in Nederland of hun gedachten wel helemaal zuiver zijn. Ik weet met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat het antwoord dat ze krijgen NEE is en als het even mee zit gaan ze voor een tijdje achter de tralies.

   Like

 3. Fred zegt:

  Dit is gewoon simpele logica.
  Of noem het voor mijn part boerenslimheid waar wij een voorbeeld aan zouden moeten nemen.
  We blijven hopen dat dit ook bij onze “leiders” nog eens doordringt.
  Hoewel….

  Liked by 1 persoon

 4. tippelaar zegt:

  nederland heeft geen leiders. Wij hebben alleen lieden die op de winkel passen tijdens de openingsuren van Brussel. Op de winkeldeur hangt een bordje: “Bij onraad niemand storen. Voor overige zaken bel Timmermans in Brussel.” Voor betalingen, bel de heer Wiebes. 24 uur per dag bereikbaar onder nummer……..

  Like

 5. Jan zegt:

  Amazon.com Inc… said Thursday that it will create more than 100,000 full-time, full-benefit jobs across the U.S. over the next 18 months. The new additions will take the U.S. full-time workforce from 180,000 in 2016 to more than 280,000 by mid-2018. The new jobs will be nationwide and cut across functions from software developers and engineers to entry-level positions, the company said. Most will be in fulfillment centers currently under construction in states including Texas, California and New Jersey.
  http://www.marketwatch.com/story/amazon-to-create-more-than-100000-full-time-jobs-in-the-next-18-months-2017-01-12

  Like

 6. Trump is gewoon goed en sluit nu al de ene deal na de andere. Goed voor Amerika.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Trump gaat nu al als een speer!

  De VS straks ook.

  Het zou hier ook eens afgelopen moeten zijn met dat “vluchtelingen” gepamper! Inderdaad: EIGEN VOLK EERST! Zo hoort het!
  Door het binnenhalen van de hele “onontwikkelde” wereld e.d wordt de spoeling voor iedereen veel te dun en vooral voor de eigen bevolking!!!

  Het enige wat de “socialistische” heren “politici” hier doen, is met elkaar bekvechten over wie dit land moet gaan “regeren” (lees: wie zijn zakken het meest kan vullen).
  Het welzijn van de eigen bevolking komt helemaal niet aan de orde; die is alleen maar goed om geld op te hoesten voor de plannetjes van de kwaadaardige “elite”.

  Waarom maken die negers er geen werk van om hun eigen leefgebied welvarend te maken? Het is daar altijd mooi weer, er groeit van alles, dus wat wil je nog meer? Maar nee hoor!
  En dát na tientallen jaren “ontwikkelingshulp”!

  Like

 8. Knap als ‘m dat allemaal lukt om de grootste aandeelhouders van de huidige (wereldwijde) corpocratiën, zeg maar de eigenlijke bazen van de terreurpolitici, een beetje te temperen. Maar misschien zien ze zelf wel in dat ze wel erg in het openbaar in alle landen aan het roven zijn geslagen, dat mensen daar nerveus van worden en ze dus even terug het woud in moeten om, als iedereen weer ingedommeld is, door te gaan. Beetje zoals de PvdA dat doet.

  Like

 9. fleckie zegt:

  Een beetje ‘ ongerustheid’ is bij het lezen van de naam Stealthbommenwerper op z’n plaats.,dit vliegtuig kan wel ‘onopgemerkt’ door de radar lokaties bereiken,die zogenaamd ‘als rebels’ betiteld kunnen worden’!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s