De verkiezingen volgens mijn glazen bol

screenshot_36

(Door: “Edjan”)

Hier mijn, misschien voor velen, wat sombere voorspellingen.

Over een paar dagen zal blijken dat de Nederlandse economie de beste van de wereld is. Er zijn bijna geen werkelozen meer. Iedereen krijgt 10.000 Euro van Rutte als hij wint. Er is een Russische onderzeeboot ontdekt in het IJsselmeer Samen moeten wij deze vijand bestrijden! Ook is ontdekt dat Wilders met Poetin geslapen heeft. De schurk! Samen moeten wij Wilders bestrijden! Ook zou hij een arme, doofstomme vluchteling uitgescholden hebben. Verder zal de Nederlandse regering strenge maatregelen in overweging nemen tegen illegale en criminele asielzoekers. Heel erg streng!!!

Op 16 maart blijkt dat Marokko helaas niet mee wil werken, dat die 10.000 Euro helaas aan de asielzoekerij besteed moeten worden, dat ze die onderzeeër niet meer vinden kunnen en dat Wilders die dag ergens anders was.

Het zal waarschijnlijk allemaal anders gaan, maar ik geef maar de trend aan; leugens, loze beloften, dreigementen. En veel mensen zullen het weer eens geloven. Links-liberaal-confessioneel overheerst nu eenmaal de media (propaganda) en het onderwijs (indoctrinatie). En dat zal nog heel erg lang gaan duren. Reken maar op 10, 20 jaar.

Daarom zal Wilders waarschijnlijk niet veel meer dan 32 zetels halen. De PVV is dan de grootste partij en zal mogen formeren. Dat zullen de andere partijen laten mislukken en daar zullen ze Wilders 20 jaar lang de schuld van geven, terwijl ze hun eigen handen in onschuld wassen. De andere partijen zullen daarop een soort Staphorster variant in elkaar zetten met minstens 5 partijen om aan de meerderheid te komen. DENK zal daar nog eerder bij zitten dan de PVV.

Dat zal echter een Pyrrusoverwinning blijken te zijn, want na de wittebroodsweken van deze Staphorster regering (wittebroodsweken, niet maanden) zullen er onderlinge onenigheden uitbreken en kan de PVV ze pootje lichten. Er hoeft er maar één van de vijf af te haken bij een wetsvoorstel. Ze zullen dan kunnen kiezen: ofwel Wilders geregeld zijn zin geven, of na een (half) jaar nieuwe verkiezingen. Hoe dan ook zal de PVV veel meer invloed krijgen dan nu. Het is goed mogelijk dat de PVV in deze buitengesloten positie meer invloed heeft dan wanneer ze in de regering komt. In de komende jaren kan de beweging zich uitbreiden op landelijk en lokaal niveau en trachten een poot aan de grond te krijgen in de ambtenarij, de media, de zorg, het onderwijs. Of het allemaal nog op tijd komt, zullen we moeten afwachten.

In Duitsland zal de AfD waarschijnlijk (ver) onder de 20% blijven. In Frankrijk zal  Le Pen eveneens uit de regering gehouden worden. Inmiddels zal de massale, ongecontroleerde import van een achterlijke en vijandige cultuur doorgaan (2015: 1,2 miljoen, 2016: 900.000) en het aantal aanslagen zal toenemen.

De Europese regeringen zullen weldra gaan proberen alle nieuws over de massaliteit van de import, over aanslagen, vandalisme en verkrachtingen te blokkeren in een poging om nog lange tijd aan de macht te blijven (liefst eeuwig) en nieuw rechts vleugellam te maken. Eerste stappen tot censuur zijn al gezet. Het wordt nu echt noodzakelijk om communicatiekanalen onder de radar te openen.

Door:
“Edjan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

33 reacties op De verkiezingen volgens mijn glazen bol

 1. Mirjam zegt:

  Minister Kamp is al van mening dat Geert helemaal niet in het Torentje moet komen:

  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/kamp-wilders-moet-niet-in-torentje/ar-AAlPLMb?li=BBoPOOe&ocid=ASUDHP

  Like

 2. Edjan zegt:

  En dat op vrijdag de 13de!

  Like

 3. wauso zegt:

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Het wordt in dit land niet anders omdat er nog veel te veel dociele dwazen zijn.
  Ik was vanmiddag in een supermarkt en daar liep alwéér een mohammedaanse broedmachine in een woestijngewaad. Dit werkt bij mij altijd als een rode lap op een stier, dus ik stond te koken bij de kassa, waar ik mijn mening even duidelijk kenbaar heb gemaakt.

  En wéér kreeg ik de gebruikelijke domme gemeenplaatsen te horen ….
  Ik heb nog geprobeerd om het meisje achter de kassa wat wijzer te maken, maar het heeft niet geholpen.
  En ik kreeg van niemand in de winkel bijval; men zweeg.

  Ik denk dat de domme Hollander graag nog véél meer belasting betaalt. Het leven van mijn stokoude vader is minstens 100 euro per maand duurder geworden. Wie van jullie is er financieel wél op vooruitgegaan?

  Onderweg naar huis kwam ik de desbetreffende broedmachine nog een keer tegen. Haar veel te lange boerka sleepte over de grond; over de blubberige sneeuw. Het vocht trok helemaal omhoog in het vod.
  Bah, achterlijke in lappen gehulde mohammedanen! Het zijn net rollades.

  Geliked door 7 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Men zweeg? Nou, misschien is dat nog niet zo’n slecht teken als het lijkt:
   Het is geen bijval. Maar wie weet sloeg een aantal van die zwijgenden je opmerkingen wel in hun bovenkamer op en zijn ze er thuis verder over na gaan denken.
   In elk geval werd je geen ‘racist’ genoemd, dus wie weet is er een lichte omslag in het denken gaande.
   Keulen en Aken zij óók niet op éen dag gebouwd.
   Toen BertG. een paar jaar geleden in de supermarkt kenbaar maakte, wat hij van Koninginne/Koningsdag ende inhuldiging van de bolle overbodige vond, reageerde men hoogst verontwaardigd en kreeg hij de halve supermarkt achter zich aan! (heb in een deuk gelegen, toen ik het las!) Niet helemaal hetzelfde, weliswaar, maar tóch….
   Iedere kentering uit zich in van die heel kleine, onopvallende dingetjes.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 13 januari 2017 om 18:44

    Nu je ’t zegt, schiet het me weer te binnen.
    Het meisje achter de kassa had het er op het laatst wél over dat je al snel “racist” wordt genoemd als je zo praat als ik, maar dat nam niet weg dat ze partij bleef kiezen voor de boerka-broedmachine(s).
    Tot slot heb ik tegen haar gezegd dat ik dan een “racist” ben; een “nazi” zelfs.
    Ik liep buiten nog steeds te stuiteren van woede.

    Like

  • Steven zegt:

   Van die wandelende tafelkleden heeft bijna niemand last. het zijn die haatbaardkerels en die jochies die uit die broedmachines komen die overal voor problemen zorgen.
   Maar ik ben het met je eens…dit soort gasten horen hier niet en mogen van mij ook liever gisteren dan morgen opkrassen!

   Like

   • ieznogoedh zegt:

    Bijna niemand heeft last van die voddenpoppen?
    Nou, die voddenpoppen doen anders hun uiterste best om elk jaar minstens een jihadistje op Nederlandse bodem te werpen. En ja, dat gaat heel veel last opleveren.
    Zijn ze daarom schuldig? Ja!
    Denk aan zakenman Van Anraat die chemikaliën aan Irak verkocht. Hij werd als medeplichtige aan genocide veroordeeld tot 15 jaren gevangenisstraf.
    Merkel heeft ontelbare jihadisten de toegang tot Duitsland (en dus de rest van Europa) mogelijk gemaakt en is dus minstens medeplichtig aan de aanslag in Berlijn, om er maar een te noemen.
    Mocht het tot een aanslag in Nederland komen, dan is de lachende landverrader daaraan medeplichtig.
    Als Nederland als staat onderuit gaat door een overvloed aan mislims, dan zijn die voddenpoppen waarvan niemand last heeft, minstens medeplichtig aan dat verval.
    Dus nee, ook al wordt de last die die voddenpoppen veroorzaken nu niet direkt gevoeld, toch gaat die last wel gevoeld worden na verloop van tijd en daarmee is die last een feit.

    Geliked door 1 persoon

  • Joannes den Hollander zegt:

   @ En ik kreeg van niemand in de winkel bijval; men zweeg.@

   Heel herkenbaar.

   Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    zwijgen, dat deden veel duitsers ook tijdens de opkomst van hitler om vervolgens 12 jaar later geregeld “onschuldig” wir haben es nicht gewusst uit te kramen..

    Like

  • Ivanneau zegt:

   Volgens Kamp vanmorgen op tv gaat het uitstekend met de economie en als de bevolking dat niet merkt is dat ‘gevoel’. Want nogmaals het gaat uitstekend..!! Kijk maar naar de werkloosheid (die zitten ondertussen massaal in de bijstand en dan ben je niet werkloos meer…)

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Goeie sfeertekening Tistochwat. Vooral die sneeuw.
   Ik zie dat voor me.
   Tsja, het beste kan je maar niks zeggen.
   Met kijken bereik je veel meer. Kijk ze vooral doordringend en verachtelijk aan, daar kunnen ze helemaal niet tegen, en worden ze razend.
   Dan kun je ze zo danig op hun flikker geven, dat ze nooit meer terugkomen!
   Neem er rustig de tijd voor. Ze kunnen niet aan je voorbij.
   En het is weer eens iets anders.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ paulzwueste 13 januari 2017 om 21:30

    [quote] Kijk ze vooral doordringend en verachtelijk aan [/quote]

    Dat doe ik altijd, waarbij dan een spottende glimlach mijn gelaat siert, maar dit exemplaar stond schuin tegenover me en ze had haar vent bij zich en een stel jong. Ze keek niet om.

    Laats waggelde er nota bene een dikke mohammedaanse binnen bij mijn nieuwe tandarts, van wie ik dacht dat hij mohammedaan-proof was. Ze had een soort zelfgemaakte tent aan, die uit twee delen bestond. Ik meende dat het bovenste deel was vervaardigd van een oud rond tafelkleed. En daar zat ik ook weer te kijken met een blik van O NEE HÈ, NOG MÉÉR ACHTERLIJKHEID!

    In die winkel van vanmiddag zei ik ook nog dat het te achterlijk voor woorden was om zo “gekleed” te gaan in de 21e eeuw!

    Mijn vader noemde die mohammedaanse voddenbalen altijd “slakken” omdat ze met hun veel te lange lappen de straat achter zich vegen. Net zoals een slak een slijmspoor achterlaat, laten zij een geveegd spoor achter, terwijl de vodden die ze dragen, steeds goorder worden.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Vol humor geschreven.
    Goed zo Tistochwat. Je hebt het héél goed gedaan. Prima!
    Gewoon doorgaan.
    Is héél goed voor je zelfvertrouwen!

    Like

 5. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Zo turen wij blij in de bollen
  geen trend liet nog ooit met zich sollen
  heel duidelijk geeft Edjan weer blijk:
  pure humor maakt ons mensen rijk
  even los van citroenen en knollen…
  .
  Jasterke
  .

  Geliked door 1 persoon

 6. guusvelraeds zegt:

  Het wordt nu echt noodzakelijk om communicatiekanalen onder de radar te openen.

  Ik ga kijken hoeveel postduiven kosten in aanschaf en onderhoud. Kunnen we de pc binnenkort op de stoep zetten en kunnen we illegaal pamfletten gaan uitdelen. Op zolder staat nog een oud stencilmachine. Mijn overtuiging is dat sites als E.J.Bron, Fenix e.a. dagelijks gemonitord worden.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Goed man, proficiat, een topic op dit blog.
  Cheers.

  Geliked door 2 people

 8. Goed stuk en nog met humor ook.

  Geliked door 1 persoon

 9. Guardiacivil zegt:

  Twee jaar geleden gaf ik toch al aan om te onderzoeken of postduiven beter zou zijn als alles plat zou liggen? Welnu, ik zie hier al de tweede die het oppert.
  En zuinig met die stenselmachine en vast uitkijken naar stenselpapier

  Like

 10. Edjan zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27432185/__PVV-medewerkers_klagen_partij_aan__.html

  Kijk, het verkiezingsfeest is al begonnen. Wilders is “ontmaskerd” als slavendrijver en pester.

  Pesten is erg. Pesten is slecht. Als kinderen op school dermate gepest worden dat ze zichzelf van het leven beroven, zegt de schooljuf in een interview dat het heel vervelend is maar dat er ook “andere zaken” meespeelden (lees: dat het aan het kind zelf lag) en dat er geweldige “protocollen” op hun school in de kast liggen (ja, protocollen om het pesten te bevorderen). Maar Wilders heeft natuurlijk een voorbeeldfunctie. Feitelijk zou hij heel de dag “Hallelujah loof de Heer” moeten roepen om onze boven ons gestelden te verdedigen. Maar dat doet hij niet. De slechterik. Nee, hij vangt witte slaven in de tweede kamer. Hoe pervers en inslecht.

  En slavernij is helemaal erg. En heel erg slecht. Wij, blanke (=slechte) Hollanders hebben in de oerwouden van Afrika, uitgerust met schepnetten, miljoenen onschuldige negertjes gevangen die nog geen tijd meer hadden om de vlieg van hun hongerneus te slaan en die arme kindertjes hebben wij voor grof geld verkocht aan de Amerikanen van Trump. Ziet u ook hoe alles bij elkaar komt? Want Trump is ook heel erg slecht.

  Je vraagt je toch echt af hoeveel mensen deze flauwekul nog slikken. Nep-nieuws.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Like

 12. Flo zegt:

  Ik krijg ook een waas als ik op straat of in winkel deze vette waggelende tenten zie, vuil aan kijken meer kun je niet, hoewel ik laatst in de auto 3 van deze vieze tenten, (ouder maar dat zijn ze al snel) voorrang op het trottoir gaf en op het laatst toch snel er voor langs… schreeuwen blèren en vloeken die vieze tenten!
  Ik genoot!

  Like

 13. Jan zegt:

  Bij een debat zonder de PVV is iedereen het eens
  Bij het COC-verkiezingsdebat met toppolitici en camera’s om alle beloftes vast te leggen


  Lijsttrekkers Alexander Pechtold (D66), Lodewijk Asscher (PvdA), Marianne Thieme (PvdD) en Sylvana Simons (Artikel1) zijn op komen draven,……..

  Heel even lijkt het een debat

  Dan begint het debat. Of beter: iets wat als een debat is aangekondigd maar wat daar in de verste verte niet op lijkt omdat niemand iets impopulairs durft te zeggen.

  Er is debat in de Tweede Kamer over het schrappen van wetsartikelen die het discriminatieverbod inperken. Juist homo-discriminatie wordt op basis hiervan vaak bestraft. Alle politici blijken tegen, waardoor de vraag opkomt waarom dit eigenlijk besproken wordt: er is geen Kamermeerderheid voor te vinden. Pechtold (D66) meldt dat het gaat om een initiatief van de PVV en PVV-afsplitser Van Klaveren. “Bedenk dat wel!” roept Pechtold, zich kennelijk realiserend dat de PVV ook bij LHBTI’s in opkomst is.
  ….
  http://politiek.tpo.nl/2017/02/04/bij-een-debat-zonder-de-pvv-is-iedereen-het-eens/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s