Farage vestigt zijn hoop op Trump: “Hou ermee op om op de Russische beer in te slaan”

screenshot_45

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige UKIP-chef en initiator van de Brexit, Nigel Farage, heeft zich opnieuw nadrukkelijk uitgesproken voor betere betrekkingen met Rusland. Men zou er eindelijk eens mee moeten ophouden om alleen maar “op de Russische beer in te slaan”, citeert de Britse krant “Daily Express” de Britse Europarlementariër.

duits-zuerst

Farage zou daarentegen grote hoop gevestigd hebben op de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump: “Er is maar één enkel mens die een uitweg probeert te vinden uit deze doodlopende weg. En dat is Donald Trump”, aldus Farage. “Je kunt van hem houden of je kunt hem haten, maar één ding staat vast: hij zal anders optreden. Hij zal een poging ondernemen – en men zal hem tegemoetkomen.”

De EU wordt door Farage bekritiseert vanwege het feit absoluut geen ideeën te hebben over hoe men de relatie met Rusland zou kunnen verbeteren: “Ik geloof dat we ons gedrag moeten overdenken. Vanuit mijn optiek zorgt een constante uitbreiding van de EU naar het oosten samen met de vorming van een EU-leger voor bezorgdheid.” Men zou zich in een toestand van de Koude Oorlog bevinden.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, EUSSR, gezond realisme, Nigel Farage, Rotzakken, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op Farage vestigt zijn hoop op Trump: “Hou ermee op om op de Russische beer in te slaan”

 1. Pingback: TRUMP EN BIJBELSE PROFETIE | BIBLESPACE- UW PERSOONLIJKE BIJBELSITE

 2. Jan zegt:

  Het voorzetsel ‘op’ tussen ‘om’ en ‘de’ in de titel is weggevallen

  Like

 3. Free Citizen zegt:

  Dit is op Vrije Burger / Free Citizen herblogden reageerde:
  We zijn niet aan het in slaan maar hebben wel kansen op een goede relatie met Rusland op te bouwen laten liggen.

  Like

 4. Fred zegt:

  Verstandige praat.
  Maar waarom komt die alleen maar van EU vijandige partijen?
  Hoe zou dat nou komen?
  Gezond verstand denk ik.

  Geliked door 2 people

 5. Bas zegt:

  Nigel Farage zegt verstandige woorden.
  Als je ziet en hoort hoe hier in de media hun Europese propaganda tegen Rusland aan het kijkerspubliek serveert, de NAVO zijn spierballen laat zien, bovendien steeds luider zijn oorlogstrom laat roffelen, krijg je de rillingen over je rug.

  Like

 6. Flo zegt:

  Hoeveel banen en miljarden heeft deze halsstarrigheid van de EU al gekost ,van de ene kant wil men miljoenen mensen het land inhalen,en van de andere kant draaien ze de economie de nek om ,en noemt men dit regeren ,het is negeren wat ze doen .Bruggen bouwen,praten ze over,maar ze bouwen de verkeerde kant op .

  Like

 7. Die sancties moeten gewoon ophouden, dat is beter voor de economie en voor iedereen.

  Like

 8. Ildiko zegt:

  Obama heeft een anti westerse coalitie opgebouwd coalitie met Rusland, China, Iran en Turkije. Dus nu Trump taak om dit te vernietigen en een nieuwe coalitie te vormen met Rusland en Hongarije, en dit is geen economisch maar op basis van identiteit, cultuur, geschiedenis, PERFECT ! VIVA TRUMP POETIN ORBAN !

  Like

 9. fleckie zegt:

  In 1938 verscheen het boek in MOSKOU over NAPOLEON,in de Russische taal: ( de oorspronkele titel: Nasjestwije ..Napoleona Na Rossiju, 1812 GOD,.in de Ned.taal vertäald door Rebecca Van Delft, printed in Holland by NV Ando, den Haag, in okt 1947., op de inleidingspagina stond’..honderd VIJF en twintig jaren zijn verstreken ,sinds een van de grootste oorlogen in de geschiedenis..van..RUSLAND– en van de Wereld–uitbrak.En op deze dag zien wie,hoe de volkeren van de SOWJET-UNIE ..tot de tanden zijn gewapend,…BEREID OM HUN SOCIALISTISCHE STAAT, HUN POLITIEKE ONAFHANKELIJKHEID,..tegen…iedere aanslag te verdediging.NOOIT gedurende al die 125 jaren spraken onze vijanden zo openlijk en onbeschaamd over hun plannen om ons aan te Bällen en ONS GRONDGEBIED te verdelen.,..NOOIT ook overstroomde onze steden sulk een STORTVLOED van SPIONNEN, SABOTEURS en diversanten van verschilfend allool. Notities,ten slotte, werd er in de Duitse ..fascistische pers zo veel geschreven over de mogelijkheid ..om” de fouten van NAPOLEON te vermijden “, als juist op dit huldige ogenblik.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 10. fleckie zegt:

  Corrective: Ballen, Moet zijn zijn aan te vallen, ..en verschillend allooi,…..( woorden worden soms helemaal ‘vervormd’weergegeven’is zeer lastig)

  Like

 11. fleckie zegt:

  Aanvulling uit boek Napoleon in RUSLAND Op pag.10 ,staat o.a. ‘ overde Franse mening als zou Napoleon in wezen nooit iemand hebben aangevallen,Maar zich slechts hebben verdedigd,en bij de Moskva ” de Rijngrens hebben verdedigd”. …..’Over dit Standpunkt der Franse Patrioten als zou Napoleon” onschuldig” zijn,kan. men een aantekening vinden in de Papieren van Lenin. Met recht noemt hij daar een ironische opmerking van Clausewitz” geestig”. De gedachte gang van Clausewitz leidt als volgt: …..” Napoleon treat met zijn leger uw land binnen; hij viert geen oorlog,hij IS alleen maar bezig uw land te veroveren: ..Indien gij uit zelfverdediging de wapenen opvat opvat,..betekent dit ,dat..GIJ..de oorlog beginnt, en ..NIET..Napoleon”.Zo drijft Clausewitz de spot met de ..FRANSE CHAUVENISTEN,die voor alles ,wat Napoleon deed,een verontschuldiging bij de hand hebben.’……………….( vervolgens op pag.12 ” De haat van het volk tegen den BINNENGEDRONGEN ONDERDRUKKER..ONTBRANDDE ..geleidelijk aan en begon eerst met de ONDERGANG van de oude hoofdstad voor het leger van den veroveraar werkelijk noodlottige afmetingen aan te nehmen’)…………………. HOOFDSTUK 1′ …VOOR. DE…BOTSING………………….
  NOG SLIEP HET ONWEER..van het twaalfde jaar….NOG had Napoleon van het volk de grootheid..niet..ervaren,nog dreigde hij en weifelde “— zo schreef Poesjkin over die tijd die zeer moeilijk is te kenschetsen : zovele verschijnselen van verschilfende aard bestormen de Geest v.d.geschiedschrijver.Van alle oorlogen,welke Napoleon gevoerd heeft ,treed in die van.. 1812… het IMPERIALISME ..in zijn grootste naaktheid naar voren.Deze oorlog is een onmiddellijk Produkt v.d…BELANGEN…van de FRANSE BOURGEOISIE van 1796-1797, de verovering van Egypte (179811799), de Tweede veldtocht in ITALIE en de hernieuwde verplettering van de Oostenrijkers können nog goed geprägt worden met een verwijzing naar de noodzaak van strijd tegen de intervenierten.Zelfs de veldtocht,die met de slag bij Austerlitz
  eindigde,werd door de pers van Napoleon afgeschilderd als” zelfverdediging” van Frankrijk tegen RUSLAND,Oostenrijk en Engeland……Zelfs de verplettering en onderwerping van Preisen in 1806-1807 scheinen den gemodelten Fransman een verdiente afstraffing van Het Pruisische Hof voor het drieste Ultimatum,dat Frederik Willem lll had gezonden aan de ” vredelievenden” Keizer Napoleon,die door zijn roerige buren maar niet met rust werd gelaten. Wat de oorlog met Oostenrijk Betreff,die placht Napoleon helemaal nooit anders dan een verdedigingsoorlog te noemen,ontketend door Oostenrijkse dreigementen. Alleen over de inval in Spanje en Portugal was men gewoon te zwijgen………..Al die verdichtselen en leugenachtige bedenksels leid den in 1812 in Frankrijk niemand meer om te ruin.. Zij werden trouwens bijna niet meer in omloop gebracht…………….RUSLAND..DWINGEN..OM..ZICH ..ECONOMISCH…TE..ONDERWERPEN…
  AAN..DE..BELANGEN..VAN..DE..FRANSE..BOURGEOISIE..EN..ONDER..VOORTDURENDE..
  DRUK..HOUDEN..DOOR..HET..SCHEPPEN..VAN..EEN…..AFHANKELIJKE..POOLSE..STAAT,…
  Waarin LITAUWEN en.. WIT-RUSLAND..behoorden te worden opgenomen-ziedaar ..HET EIGENLIJKE DOEL….En als de zaak vlot van stapel liep,…Samen met het Russische leger— nu ” hulptroep”— INDIA…trachten te bereiten. ……………Voor RUSLAND was de strijd tegen deze inval het einige middel om zijn ECONOMISCHE ..en..POLITIEKE..onafhankelijkheid te Behörden om te ontkomen ,niet slechts aan de ontreddering,die het continental stel seal met zich meenracht,maar OOK aan een dreigende verdeling.Immers ..in..WARSCHAU ..stak men niet onder stoelen of banken, dat men met LITAUWEN en Wit-RUSLAND alleen niet tevreden was,dat men hoopte mettertijd ..met..help..van..diezelfde FRANSEN CAESAR ..de …ZWARTE. ZEE te bereiken.IN deze omstandigheden was de oorlog van 1812 voor RUSLAND in de volle zijn des words een strijd om ..Het..bestaande………..HET GING OM DE VERDEDIGING ..TEGEN..DE..OVERVAL..VAN..EEN….IMPERIALISTISCHE…..ROVER'<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
  Fleckie: de hierboven beschreven geschiedenis,lijkt zich voor de zoveelste keer te herhalen,men vulle zelf andere namen in.<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s