Nordrhein-Westfalen: Synagogen in brand steken is “Israël-kritiek”

screenshot_40

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

De zomer van 2014 was een van de droevigste hoogtepunten in de nieuwe zich in Duitsland vestigende Jodenhaat. Alsof het al niet ondraaglijk en schandelijk genoeg zou zijn dat de Duitse politiek zich samen met de VN al langere tijd in zogenaamde Israël-kritiek tot en met de boycotoproep oefent, om te kruipen voor de olie-islam, worden bij ons Joden-vijandige optochten van heerserstypes niet alleen getolereerd, maar deels zelfs ondersteund. Destijds waren er weer haatleuzen zoals “Joden in het gas” in onze straten te horen.

pi-news

In deze opgehitste sfeer voelden zich in de nacht naar 29 juli 2014 ook drie zogenaamde “Palestijnen” ertoe aangemoedigd om de synagoge van Wuppertal in brand te steken en ze gooiden meerdere Molotovcocktails tegen de toegangsdeur van het gebouw. Het proces tegen de Jodenhaters vond nu voor het hoogste rechtscollege van de deelstaat Nordrhein-Westfalen in Düsseldorf een schrikbarend einde.

De daders stelden hun duidelijk antisemitische daad al tijdens het eerste proces voor het kantongerecht Wuppertal als legitieme demonstratie voor om de aandacht te vestigen op de oorlog tegen Israël, bij ons liefdevol het “Gaza-conflict” genoemd. Dat zag de rechtbank in en tegelijkertijd in zijn motivering van het vonnis geen enkel antisemitisch motief en liet de daders met voorwaardelijke straffen van elk een jaar en drie maanden en 200 uur sociale dienstverlening weer op de door hen gehate joodse bevolking van Duitsland los. De arrondissementsrechtbank in Wuppertal verhoogde deze straf later tot een voorwaardelijke straf van 23 maanden, respectievelijk 2 jaar.

Het Openbaar Ministerie ging in beroep en eiste gevangenisstraffen. Nu is de beslissing gevallen, waarmee de rechtbank in Düsseldorf het beroep verwierp en zodoende volledig instemde met de motivering van het vonnis.

Met deze beslissing verklaart de Duitse justitie zich niet alleen tot de verlengde arm van de terreur tegen Israël en de Joden, maar ook dat het in brand steken van joodse geloofsplaatsen geen serieuze bedreiging is, maar wel als een soort onvriendelijke kritiek gezien kan worden.

Je moet er helemaal niet aan denken wat een “Duitse nazi”, die brandbommen naar een islamitische plek van haat-preken (politiek correct: moskee) gooit, van de kant van justitie te wachten zou staan. Temeer daar immers bij iemand die op de stoep voor een moskee een spekzwoerd verliest onmiddellijk de binnenlandse veiligheidsdienst wordt ingeschakeld.

Wie beschermt eigenlijk, behalve de Joden in Duitsland, Duitsland tegen de schade die zulke schandalige vonnissen toedienen aan zijn geloofwaardigheid en zijn aanzien in de wereld en vooral in Israël? En wie is eigenlijk het volk, in wiens naam zulke vonnissen geveld worden?

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Nordrhein-Westfalen: Synagogen in brand steken is “Israël-kritiek”

 1. Marlies zegt:

  Dus, zoals iemand op PI-news opmerkte, zijn molotov-cocktails op moskeeën een blijk van kritiek op Saoedie-Arabië. Goed om te weten…

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  In Engeland is de man die een stuk varkensvlees achterliet bij een moskee, dood gevonden in zijn cel.

  https://fenixx.org/2016/12/30/man-die-broodje-varkensvlees-achterliet-bij-moskee-dood-gevonden-in-gevangenis/

  Geliked door 1 persoon

 3. leefbarbaar zegt:

  Dus de Duitsert kan nu een moskeet afbranden, indien hij / zij het niet eens is met Qatar? Aleppo? Istanboel? Ik zie kansen hier.

  Like

 4. tippelaar zegt:

  In het verleden is het eerder voorgekomen dat duitse rechters in het kielzog van het toen heersende regime werden meegezogen. Later bij de neurenberg-processen is dat recht getrokken.
  Dat zal misschien in de nabije toekomst in het “Na Merkeltijdperk”ook gebeuren.

  Like

 5. DE NSB VIERT NOG STEEDS HOOGTIJ BIJNA 72 IAAR NA WO II. Helaas niets geleerd en niets verandert.

  Like

 6. Nemesis zegt:

  De vonnissen in Duitsland worden geveld “In Namen des Volkes” . Het is maar dat je het weet.
  Niet in naam van een koning, keizer of president.

  Like

 7. Jan zegt:

  Het waren Joden:

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s