Patriottencongres in Koblenz: AfD treedt toe tot EU-sceptische “Europa van Naties en Vrijheid” (ENF)

screenshot_39

(Vertaling: E.J. Bron)

Donderslag: bij de conferentie van eurosceptische partijen, die op 21 januari in het Duitse Koblenz plaatsvindt, wordt niet alleen de Franse presidentschap-kandidate Marine Le Pen als meest prominente gast verwacht. Een hoogtepunt van de manifestatie is ook de officiële toetreding van de Duitse AfD tot de alliantie van de EU-sceptici, die op initiatief van de cheffin van het Front National in juni onder de naam “Beweging voor een Europa van Naties en Vrijheid” in het leven werd geroepen. Tot de alliantie behoren vooral rechtsgerichte Europese oppositiepartijen. In het Europees Parlement beschikt de fractie over 40 zetels.

duits-zuerst

Aan de conferentie in Koblenz zullen bovendien o.a. de voorzitter van de Italiaanse Lega Nord, van het Belgische Vlaams Belang en van de Nederlandse Partij voor de Vrijheid deelnemen.

De conferentie werd bewust gepland op 21 januari – de dag daarvoor vindt de installatie van Donald Trump als nieuwe president van de Verenigde Staten plaats. Zoals de adviseur van Marine Le Pen voor Europese aangelegenheden, de Europarlementariër Ludovic de Danne, verklaarde, zou hiermee “een nieuwe periode van de Europese en westerse politiek beginnen”.

Volgens informatie van de AfD zal de conferentie plaatsvinden onder het motto “Vrijheid voor Europa”. In Koblenz zouden, becommentarieerde de perswoordvoerder van AfD-cheffin Frauke Petry, Markus Frohnmaier, toonaangevende politici bijeenkomen, die bereid zouden zijn de verantwoordelijkheid voor de toekomst van Europa over te nemen. De problemen in de EU zouden zo groot zijn dat de situatie alleen dan veranderd zou kunnen worden wanneer men over sterke partijen in ieder land zou beschikken.

Daarover bestaat binnen de partij blijkbaar een verschil van mening – tegenover de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” bekritiseerden de vicevoorzitter van de AfD, Alexander Gauland, en de fractievoorzitter van de AfD in Berlijn, Pazderski, ongebruikelijk openlijk Petry´s deelname aan het congres en hadden het o.a. over “socialistische trekken” bij het Front National. Pazderski wordt door de “Frankfurter Allgemeine Zeitung” geciteerd met de woorden: “Het Front National past helemaal niet bij ons”.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), EU-critici, EUSSR, gezond realisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

16 reacties op Patriottencongres in Koblenz: AfD treedt toe tot EU-sceptische “Europa van Naties en Vrijheid” (ENF)

 1. Bob Fleumer zegt:

  Of het past of niet is niet belangrijk, het gaat er om dat Brussel wordt opgeschoond en liefst zo snel mogelijk, deze club heeft nu wel bewezen er niets van terecht te brengen, echt NIETS!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Alexander Gauland is bij deze bepaald niet een real politiker.

  Like

 3. Stef zegt:

  Het is natuurlijk een uitgelezen mogelijkheid voor linkse tegenstanders en morklims om hier wat uit te gaan spoken. Laat ze maar erg voorzichtig zijn.
  Als het niet zo ver was fietste ik er met m’n knuppeltje naar toe om te waken.

  Like

 4. Flo zegt:

  AFD zou blij moeten zijn met elk tegengeluid ,Alleen zo krijg je een kamp tegen dat omhooggevallen stelletje niksnutten .

  Like

 5. Astrid zegt:

  Iedere tegenactie is welkom om het monster te doden.

  Like

 6. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  die gauland en Pazderski mag de afd wel goed in de gaten houden !
  zo OPENLIJK kritiek uitoefenen op de eigen partij zou voor mij al genoeg wezen om die gasten te ontslaan, dit soort kritieken houd je gewoon binnenskamers….

  Like

  • Nemesis zegt:

   Het volgende wat ik nu schrijf is niet om het gedrag van partijleden van de AfD te vergoeilijken. Het zou beter zijn nu eens een lijn te trekken.
   De AfD is nog een hele jonge partij waar al ettelijke “gevechten” om de macht hebben plaatsgevonden. Daar zijn ze nog altijd niet klaar mee. En ze zouden echter heel goed moeten bedenken, dat de verkiezingen er aan zitten te komen. Dat gekissebis zal ze geen goed doen. Nee, ik ben ook niet weg van Petry, je weet niet helemaal wat je aan haar hebt. Ook bij de ronde tafelgesprekken (zoals bij Ilner o.a.) waar de rood/groen/zwarte tegenstanders in de meerderheid , komt ze absoluut niet goed uit de verf.
   Ik zie ook liever Gauland of Hocke.
   Als ze zo doorgaan daar aan de top, dan zie ik ze nog niet met een groot aantal in de Bundestag intrekken. Het is jammer, want het publiek, o.a. van PI in grote getale hebben hun best gedaan de nodige 2 miljoen bij elkaar te spenderen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis.
    Je zult het met mij eens zijn dat de AFD een geharde Duitser nodig heeft.
    Inderdaad, ’n man. Wat is er mis met een man? NIETS. Integendeel.
    Wat is er mis met een vrouw? ALLES. Er zijn uitzonderingen. Denk aan Tatcher.
    Oké en wat nu verder…. NIETS. Geen krachtige vrouwen meer in stock…
    Kijk dat bedoel ik nou.
    De Duitsers hebben eindelijk hun vrouw binnen gehaald en die heeft kans gezien héél Germany te vernietigen. Dat kunnen ze. Daar zijn het meesters in.
    Neem me niet kwalijk, maar wat moeten die in hun eigen land ontheemde Duitsers met zo’n leuk muizensmoeltje met dat korte zwarte rattenkapseltje. Leuk, guitig koppie.
    Zal ook best wel adrem zijn in het gesprek, als het over het huishouden gaat, maar daar gaat het nu niet om.
    Het gaat en Zal blijven gaan over ’n heel land dat naar de kloten is, en weer op de been moet.
    Net als in de jaren 20 en iets later. Toen Hitler aan de macht wilde komen. Duitsland was ’n stervend gediscrimineerd wrak.
    Bendes zwierven langs de straten. Berooide militairen vochten hun vetes uit of beroofden burgers. Hongersnood en pure onderdrukking…
    Frankrijk, Engeland en Amerika onderdrukten Duitsland naar willekeur..
    En zie daar stond de grote leider op. Een begenadigt spreker.
    Jammer dat hij waanzinnig was, en dat niemand hem in 1939 op tijd ’n 9-mm cadeautje tussen zijn ogen schoot.
    Maar zo’n man met dàt charismatische moet Duitsland krijgen.
    ’n Man die de Duitser zijn eigen identiteit en nationale trots terug geeft.
    (En laten we dan vooral hopen dat hij geen 2e Hitler is.)
    De rest is peanuts.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Mee eens, op een kleinigheidje na. Ik denk dat die vrouwen er wel zijn, maar gewoonweg niet willen. Daar zijn meerdere redenen voor.
    Een geharde Duitser? Heb er vele jaren geen enkele gehoord of gezien. Die zullen er ook wel zijn, maar om bijna dezelfde redenen als een eventueel wel kundig vrouwmens, gewoon niet willen. FJS (Strauss) was wel zo’n figuur.
    Kennis, kunde, charisma en een begenadigd spreker. Van dat laatste hoor je er wel eens eentje, maar dan moet de rest ook kloppen.
    Van de vrouwen is daar op het ogenblik Wagenknecht van de absoluut foute partij. Die heeft alles in huis om het te kunnen. Helaas is ze ideologisch nicht geeignet. Ik luister echter graag naar haar als ze haar speech in de Bundestag houdt en Merkel de mantel uitveegt, heerlijk. En zij heeft de vrouwelijke eigenschap die mannen missen, ze brengt het duidelijk, intelligent en krachtig maar ook o zo vilein.
    Merkel weet dikwijls niet waar ze kijken moet en ook verdwijnt ze dan maar helemaal naar achteren in de zaal, zogenaamd voor overleg met een collega.
    En laten we wel wezen, een dergelijke spreker hebben we in Nederland ook nodig. Fortuyn kon dat.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Pim Fortuyn, Nemesis was een zachte man.
    Ik ben er van overtuigd dat hij zijn eerste vier jaren als MP niet zou hebben uitgehouden.
    Hij zou het niet aangekund hebben. Als MP moet je de boel ook bij elkaar kunnen houden en een keiharde koers kunnen blijven varen, ook als het je héél moeilijk wordt gemaakt.
    Pim zou aan zijn eigen goede zachte karakter ten gronde zijn gegaan.
    Maar dat is mijn mening. Wij leefden met een wens. Nu zie ik het héél anders.
    De situaties van nu zou hij al helemaal niet aangekund hebben.

    Je hebt al jaren geen geharde Duitser meer gezien of gehoord.
    Daarentegen vindt je dat er wel kundige vrouwen zijn, die bovendien dàt kunnen wat mannen missen. Intelligentie en het vermogen om, duidelijk, krachtig en vilein genoeg te kunnen zijn, om het te brengen… Wat je daar ook onder verstaat.
    Ik stel voor dat we ons niet zullen verliezen in wat de ander precies bedoelde en wat we er van vinden.
    Ik denk dat je niet goed hebt begrepen wat ik bedoelde, dat spijt mij want dat betekent dat ik het niet goed heb gebracht. Dat zal ongetwijfeld liggen aan het feit dat ik ’n man ben. (Paul! Nu hou je er mee op. Oké…)
    Nee, ik had het over iets geheel anders, maar ik moest wel met het brave niveau van Frouke beginnen. (Als ik die naam noem moet ik altijd aan ’n zangkoortje voor jonge meisjes denken.) Ik had het over Oost-Duitsland. Het land waar de nieuwe leider van Duitsland vandaan zal komen. Daar ben je nog niet geweest denk ik zo.
    Als je er geweest was had je kunnen meemaken wat ik bedoelde.
    De partij is er al, ze heet NPD, oftewel: “National Democratische Partij.”
    Vandaag kwam het bericht dat ze niet zal worden verboden.
    Er liep al jarenlang een zaak om de partij te verbieden, maar dat is niet gelukt.
    De kogel is door de kerk. Dit betekent een enorme boost voor de partij.
    Voorwaarde is wel dat ze niet te groot mag groeien. Als ze te groot groeit vormt ze in evenredige mate een gevaar voor het voortbestaan van Duitsland.
    Nou, dan zijn ze aan het juiste adres. Men wil bij NPD niets anders dan massaal groter groeien en zo snel mogelijk de staat Duitsland, zoals zij thans bestaat omver werpen.
    En nu zeg ik hier iets wat mij hier en daar wellicht niet in dank zal worden afgenomen. Ik zeg er daarom maar nadrukkelijk bij dat e.e.a. absoluut niet mijn overtuiging is, doch uitsluitend is gebaseerd op mijn waarnemingen en mijn gevolgtrekkingen.
    Zo, dat was het juridisch gedeelte, nu de werkelijkheid,
    Die NPD zal Duitsland gaan regeren.
    Misschien niet in deze vorm of huidige samenstelling. Maar het zullen juist deze mensen zijn van deze groepering, die Duitsland zullen veranderen tot de staat waarvan ook onze bevrijding af zal hangen. Ik heb hier al eerder geschreven: “Onze bevrijding zal uit het Oosten komen”.
    Alleen als je in de vijver van NPD gaat vissen, zal je de kans hebben om vooraf te weten wat er zal gaan gebeuren.
    Het zal niet anders kunnen. Onze regeringsleiders hebben, door hun hoogverraad aan die vervloekte EU, Europa dusdanig diep in de ellende gebracht dat alléén dit soort mensen van dit soort partijen, het probleem nog zullen kunnen oplossen.
    En inderdaad. Het is wat men mij al 25 jaren geleden letterlijk vertelde… De nieuwe Hitler zit momenteel al in de vierde klas….
    Kijk anders eens op de informatiebronnen die Internet je biedt.
    Zo daar zijn YouTube, Wikipedia etc.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Met sat er ook vrouwen zijn die ……… bedoelde ik niet het mannelijke deek van de bevolking af te katten. Ik ben wel voor gelijke kansen, mar geen gillende feministe, verre van dat. Alleen de vrouwen die het eventueel wel zouden kunnen, die willen dat niet. Hetzelfde zie je in het bedrijfsleven.
    Over de NPD weet je wat met zegt of denkt nietwaar. Bij ons in de gemeente zijn er een behoorlijk aantal mensen die NPD kiezen en dat vind ik niet zo verwonderlijk. Daarbij hadden we niet veel smaken dit keer, CDU/CSU, Spd, Groenen en de NPD.
    En waarom denk je dat ik de informatiebronnen op internet niet afstruin?

    Frauke heeft het alweer neit zo best gedaan in de talkshow. N.m.m. ongeschikt.

    Niet in het Oosten geweest. Nee vriend je stelling klopt hier niet, ik ben in de DDR geweest en wel ettelijke keren. Ik weet dus best wel hoe het daar was. Ik had daar vrienden en kennissen. Hoe ga ik nu niet opschrijven.

    Moet me nu snel gaan douchen vanwege een heel vroege tandarts afspraak,

    Liked by 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Oh, Je woont in Duitsland…
    Zeg dat dan meteen.
    Nou goed dan. Jij bent niet zo onder de indruk van de NPD, heb ik de voorlopige indruk. Jij denkt dat alles in orde zal komen als de AFD maar hier en daar wat zal wijzigen.
    Dat komt allemaal in orde.
    Oké, de tijd zal mij gelijk geven. Niet dat ik dat wil, want eerlijk gezegd vind ik het vooruitzicht best beangstigend.
    Maar ik heb nog zo’n knijpkatje van m’n Opa, dus het ziet er ook weer niet zó slecht uit.
    Hoop dat de tandarts je niet te veel pijn heeft gedaan. Enge mannen altijd.
    Maar wellicht was het een vrouw….

    Nou, Nemesis. Het was mij een genoegen.
    Zo zien we maar, zo kan het ook.

    Liked by 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Kaakchirurg is een man en nee ik voelde er niks van dat m’n hele onderkaak opengesneden werd vanwege de ontstekinge daar aan of in. Waardoor ik begon met tanden zomaar te verliezen. Ik ging heel fijn onder narcose 😀 Mijn tandarts, die het verder op moet knappen is ook mannelijk en een bijzonder goede zelfs en heel aardig. Die zorgt er ook voor dat de navolgende behandelingen niet pijn doen. Gaat zeker 3 maanden duren.
    Nee hoor vind de NPD prima. Daar waar ze tig jaaaaaaren geleden nog voor stonden is gewoon verleden tijd.
    Nou nee, ik denk bepaald niet dat de AfD de boel even zal redden. Ze mogen blij zijn als ze met een paar zeteltjes de Bundestag in kunnen trekken. Er is daar nog zoveel onduidelijkheid en dat gehakketak onder elkaar bevalt me helemaal niks. Bovendien vind ik Frauke (voor de duidelijkhei) maar een muts. Die mist n.m. mening een aantal qualiteiten. Het zou me ten zeerste verwonderen als het wel in orde zou komen. Bovendien moet ze juist in het verkiezingsjaar ook nog eens weer een kind krijgen, Niet dat ik er iets op tegen heb, dat ze een kind krijgt, is tenslotte haar probleem. Maar zoiets geeft toch uitvaltijden en de hormonale toestanden die met een zwangerschap verbonden zijn, kunnen haar wel eens vies roet in het eten strooien. De NPD is vorige keer ook niet weer in de BT gekozen, dus ja, het is beanstigend.
    Haha, knijpkatjes heb ik 3 jaar geleden niewe gekocht. Die waren er plotseling weer op de markt.
    Buiten dat hebben we 2 behoorlijk goed opgeleide Oudduitse herders met zuiver Oost Duits bloed, die hebben geen last van hun heupen en ruggen, wel een kompleet wolfsgebit, wat andere herdershonden missen. Ze hebben nog behoorlijk wat wolf in hun bloedlijnen. Hooi- en mestvorken. Nog wat scherpe mesjes, zoals klewangs e.d. en luchtdrukwapen dat wat toevoegingen heeft. A,s, vrijdag gaat mijn man nog wat van dat leuke speelgoed halen, niet officieel.
    Hele prettige dag nog.

    Liked by 1 persoon

 7. tippelaar zegt:

  Deze conferentie is een goede gelegenheid om te bepalen wie welke wapens gaat leveren.

  Like

 8. Jules Vismale zegt:

  Ik heb even een oproep aan de webmaster wat dat patriottencongres in Koblenz betreft: op 19 januari 2017 kreeg ik op mijn email een bericht binnen van een organisatie die Avaaz heet en deze wil dat zowel ik als vele andere Nederlanders een petitie gaan ondertekenen tegen haatzaaiers (?) onder “rechts-extremisten” waar zij Trump, Le Pen en misschien zelfs Wilders onder rekenen, omdat ze zogenaamd angst en haat in Europa zouden verspreiden! Ik vindt echter persoonlijk dat deze Avaaz uit een bende huichelaars bestaat omdat ze namelijk NIET over de werkelijke haatzaaiers in europa, voor de volle 100%, hebben en daar bedoel ik de moslimextremisten, linksextremisten, de radicale islam en de EU-politici mee die in feite verantwoordelijk zijn voor deze haat, angst, verdeeldheid en ellende in Europa!
  Recent geleden ontving ik zelfs een soortgelijke petitie waarin de Telegraaf als een nazi-krant werd afgeschilderd, nadat zij het hadden over de asielplaag, en als ik deze petitie eventueel had ondertekend hield dat verder in dat grote bedrijven geen zaken meer met de Telegraaf mochten doen en de linkse vijanden daarnaast hoopten dat deze krant zo failliet ging!
  Ik ben zelf lid van de Telegraaf en ik verkies deze krant nog veruit boven gecensureerde kranten in Nederland en ik zal dus beide petities, waarin om een tegenbeweging wordt opgeroepen tegen “rechts-extremisten, neo-nazi’s, xenofoben en islamhaters”, NOOIT EN TE NIMMER ondertekenen omdat Avaaz gewoon ZELF niet eens weten wie Europa werkelijk bedreigd!
  Dus zowel aan E. J. Bron en alle reageerders hierop als u eventueel een dergelijke petitie ontvangt op uw email: onderteken deze beslist NIET want dan gaat u namelijk in feite al onze linkse vijanden ondersteunen en daar hebben wij hier allemaal totaal NIETS aan! Ik wacht in ieder geval hoopvol op uw steun als jullie mijn reactie zullen lezen!

  Met vriendelijke groeten,

  Jules

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s