VIDEO: Welkom in “Islamsterdam”!

screenshot_46

Bekijk HIER de video!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Amsterdam, Islamisering, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO: Welkom in “Islamsterdam”!

 1. Het is er niet gezelliger op geworden, wat een afgang.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Als het in beelden ziet ga je huilen. Bedankt links schorem.

  Geliked door 2 people

 3. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  hoeveel politie heb je tegenwoordig nodig om sinterklaas te vieren ?….. heul veul…..

  Like

 4. Ik ben dus niet de enige bij wie de tranen in mijn ogen schieten bij deze beelden. De stad waar ik ben opgegroeid, heb ik al eerder afscheid van genomen.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Islamsterdam, een slinkse verziekte klotestad waar je nog niet dood gevonden wil worden!!!

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Die goeie ouwe tijd ! Hier sta ik op de woenselse markt 1958 !
  De appels en peren hadden een schurfvlek maar smaakte nog !
  De asperges hadden geen sortering maar waren voor iedereen betaalbaar !
  Toendertijd geen moslim te zien ! Nu is het omgekeerd !
  Je denkt dat je op een orientaalse basar bent ! Zucht !

  Geliked door 2 people

 7. Astrid zegt:

  Op dat bord van die ene fysiek volwassen neger had moeten staan: Ik ben een ontvreden, egotrippende neger en ik kan er niet tegen dat niet-negers vaak wel tevreden zijn. Negers die tegen de stroom ingaan, het zijn net moslims, onhebbelijk en altijd ontevreden met wat ze wel hebben.Vooral nooit aan toegeven mensen, meteen op hun plaats zetten middels een ego-dieet. Ach, al die dolende zolen die het geluk [en dus hun ongeluk] buiten zichzelf zoeken……. en steeds weer op hun bek zullen gaan. Dat zijn dus domme negers.

  Like

 8. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Ja, daarom woon ik als Amsterdammer ook al lang niet meer in Amsterdam, ben opgegroeid in de jaren zestig in het toen net gebouwde Slotervaart. Mijn hele familie heeft Amsterdamistan de rug toegedraaid.
  Het is heerlijk om zo’n oud filmpje te zien van een stad die inmiddels is kapotgemaakt door al die GroenLinks, SP, D66,VVD, CDA en PvdA terroristen.
  Allah ackbar en lang leve multiculti, weg met ons! Blank is vies, weg met blank.
  Lang leve totale vernietiging van Europa en de wereld uit naam van Obambi.
  Tja, en namaak links doet mee, eindelijk ook aan de macht! Nietwaar verraderspartij SP?

  Like

 9. Jules Vismale zegt:

  Wederom heb ik van Avaaz een petitie aangeboden gekregen over een demonstratie op 11 maart 2017 in Amsterdam, afkomstig van Anneke Kooijmans, Lisa, Christoph, Mike, Alice, Daniel en het hele Avaaz-team, waar ik absoluut, en dat blijf ik ook steeds herhalen, NOOIT EN TE NIMMER aan meedoe! Want het begint mij namelijk gewoon de keel uit te hangen hoe huichelachtig Avaaz (dit is een organisatie met linkse ideeën) zich hier gedraagt naar aanleiding van populisten, xenofoben, rechtsextremisten (?), e.a. die steeds meer als een soort ongedierte worden gezien!
  Want wanneer gaat Avaaz anders ook eens een keertje in Amsterdam demonstreren tegen de radicale islam, criminele asielzoekers, economische “vluchtelingen”, moslimextremisten, links-extremisten die anderen bedreigen, uitschelden of mishandelen, Marokkaanse relschoppers, EU-politici die Nederland helemaal kaalplukken en onze soevereiniteit proberen af te nemen en Nederland-hatende cultuurbarbaren die onze nationale feestdagen willen afschaffen of anders zitten te zeuren over “racistische” poppen in de Efteling?
  Daar lees ik echter nooit iets over en zolang die lui van Avaaz daar evenmin iets tegen willen gaan ondernemend, want al deze opgenoemde groeperingen vind ik namelijk VEEL gevaarlijker, racistischer en aanzetten tot verdeeldheid dan degenen die ik al eerder heb vernoemd, doe ik niet mee aan de petities of demonstraties!
  Ps., ik heb zelf voor 25% Surinaams bloed en ik ben absoluut GEEN racist, facist, xenofoob of een rechtsextremist maar een gewone Nederlandse burger met fouten en tekortkomingen die zich vrijwel nergens bij aansluit! En mochten die stomkoppen van het Avaaz-team omtrent de overige extremisten, die ik heb opgenoemd, een demonstratie houden dan onderteken ik eventueel een petitie hierover of anders wil ik hier niets meer van hen ontvangen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s