CARTOON Obama

screenshot_55

“De afgelopen acht jaar hebben we opmerkelijke vooruitgang geboekt.”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op CARTOON Obama

 1. Flo zegt:

  Het afbreken duurt nog 6 dagen ,hoop dat ze hem dan oppakken en veroordelen voor de schade die hij heeft aangericht .

  Geliked door 4 people

  • Marlies zegt:

   Dat oppakken en veroordelen zal niet gebeuren. Per slot van rekening heeft hij zich als een voorbeeldige NWO-slaaf gedragen; dat mag ook gezegd worden. Gauw nog even het ontslag van de National Guard generaal georganiseerd (notabene een “brother) voor extra mayhem op de 20e. Yes, we can.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Ben het niet met je eens Marlies.
    Er zal echt wat met Obama gaan gebeuren.
    Trump kan het zich niet permitteren dat deze Obama, vrolijk fluitend in zijn dure huis zal wonen, op ’n paar kilometer van het Witte Huis.
    En dat iedereen van de set op het galafeest fluistert: Hij komt ook vanavond!… Zou Trump dat leuk vinden als hij dadelijk binnenkomt…?

    Nee, die wordt over ’n aantal maanden ineens van z’n bed gelicht en voor geleid.
    En dan kunnen we echt lachen. Gaat gebeuren.

    Like

   • Marlies zegt:

    Nee Paul, gaat niet gebeuren. Trump mag dan wel het presidentschap verworven hebben, maar om dergelijke acties zoals tegen Obama en evt. Clinton uit te voeren heb je loyale mensen nodig bij de CIA en de FBI. Misschien is het een uitvoerbare actie van het leger en de politie, maar de rechterlijke macht is, net als bij ons, in linkse handen. Maar ik zal graag mijn ongelijk erkennen, mocht jouw droom uitkomen.

    Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Veel af te breken is er niet meer. Echter hij en z’n medestanders zijn alleen uit op rellen. Hoe zulke rellen in z’n werk gaan hebben degenen die regelmatig hier en op het ww net lezen wel gezien. Daar zijn de antifa rellen in Hamburg, Hannover, Bremen en Berlijn kleuterschoolspelletjes tegen. Maar huizen en winkelpanden kunnen weer opgebouwd worden. De mensenlevens die het kost worden op de koop toe genomen. De afbraak bestaat uit het beschadigen van de nieuwe president en zijn medestanders.
   Het is ook darom dat dit stuk vuil in Washington blijft wonen. Mijn hoop is, dat ze dat hele zooitje ongeregeld heel snel in Gitmo onderbrengen en een flink deel van intrigante CIA ontmantelen. Zodat in de US of A de gemoederen bedaren en de rust gaat weerkeren.
   Pas dan kan van daaruit ook de blik op het EU gebeuren gericht worden, zodat in Europa weer terug wordt gegaan naar de samenwerkingsverbanden van de nationaal souvereine staten, de EEG. Dat werkte prima.#
   Het spreekt vanzelf dat alle vaklui terug gaan naar hun eigen woonland om daar de boel vakkundig op te bouwen, De islam wordt verboden, een staat in staat werkt nu eenmaal niet. Wie blijven wil heeft maar te integreren, de taal te leren en hard te werken.
   Wat de Amerikanen kwijt kunnen in Gitmo, daar kunnen met Rusland afspraken over maken, dat die ongekozen EU uitvreters opgeborgen kunnen worden in de mijnen van het Oeralgebergte. Daar zaten voorheen ook een gedeelte van de Duitse krijgsgevangenen. Stenen en kolen kloppen. Goed om weer eens te ontvetten en af te slanken.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis. Jouw woorden zijn als balsem voor mijn verdorste ziel.
    Ja, beter kon ik het niet zeggen. Nu maar weer wat normaals schrijven dunkt mij.
    Ja, ik ben het helemaal met je eens. Ik heb het precies zo bedacht.
    Er zal de komende weken veel stof worden afgenomen in Washington.
    Maar geen wezen wat zo snel vergeet als het menselijk wezen.
    Over ’n half jaar wordt Obama van z’n bed gelicht, want je weet ’n Trump kan zich niet permitteren dat die vervloekte moslim-neger daar te lang zal zitten pesten.
    En als het proces voorbij is zal iedereen hem vergeten.
    Ondertussen is iedereen blij met Trump, en zal iedereen in Europa hem bijzonder graag willen ontvangen. De Eu zal snel ontmanteld worden en nieuw leven ingeblazen krijgen.

    Laten we hopen dat dit allemaal zal mogen uitkomen.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Ik help hopen en blijf overal het vuurtje opstoken. Wordt me door vooral m’n paardenkennissen niet in dank afgenomen en ze hebben zoals het schijnt een soort van cordon sanitaire om me heen gelegd. Het is gewoon om te gillen. Dus heb ik extra veel plezier in ze te bestoken.

    Geliked door 1 persoon

 2. Hij staat inderdaad op de puinhopen die hij heeft aangericht. En daar kreeg hij zelfs nog de Nobelprijs van de vrede voor. Hoeveel slachtoffers zouden er onder het puin liggen????????

  Geliked door 2 people

 3. Jan zegt:

  Het was allemaal een leugen: Affordable Health Care verschafte geen zorg aan 20 miljoen Amerikanen. Het was niets anders dan een belasting en bovendien astronomisch duur. Veel mensen zaten ineens zonder zorg of zonder arts, die woonde 100 km verderop en diverse onderdelen waren uit de AHC gehaald die wel in de eigen verzekering zaten maar die nu niet meer mocht worden aangehouden, immers, Roden houden van egaliteit en totale afhankelijkheid van de staat.

  De AHC werd ’s nachts ingevoerd, niemand mocht het inzien, kortom het was slikken of stikken.
  Toen de rotzooi werd gepresenteerd kreeg Obola te horen dat hij loog. Alles wat de gek zei was gelogen, fake, net als de gek zelf

  De rotzooi was totaal onleesbaar

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s