Dringende waarschuwing voor de Evangelische kerk

screenshot_59

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Evangelische bisschop Prof. Dr. Bedford-Strohm (foto) ontroerd door islamitische gebedsoproep. “Ik heb zelf reeds ervaren hoe ontroerend en verrijkend het kan zijn als men zich door de oproep der Muezzins in hun Godsdienst mee naar binnen laat nemen.” Bedford-Strohm: Argeloze of Antichrist in predikantengewaad? Dat Bedford-Strohm “ontroerd” is door de islamitische oproep tot gebed en deze “verrijkend” vindt, is zo ongeveer hetzelfde als wanneer de officiële vertegenwoordiger van de Duitse Joden in het Derde Rijk verkondigd zou hebben dat hij zich “ontroerd”en “verrijkt” gevoeld zou hebben door de rassenwetten van de nazi’s. Of Bedford-Strohm ook ontroerd is door de 2000 bevelen van Allah en Mohammed aan moslims om christenen en andere “ongelovigen” te doden, waar en wanneer ze hen ook in handen zouden vallen, daarover liet de bisschop zich niet uit.

Bedford-Strohm: Versteende argeloosheid in predikantengewaad.

Heeft Bedford-Strohm ooit de koran gelezen? Weet hij niets over de talloze Fatwa’s, waarin christenen uitdrukkelijk worden gedefinieerd als “ongelovigen” – en daarmee als ten dode opgeschreven “kuffars?” Kent hij de “Paus-Fatwa”niet, waarin een Fatwa bevestigend de vraag beantwoordde of de Paus eveneens als “ongelovige” aan te merken zou zijn? Heeft hij nog nooit iets vernomen van Soera 5:51, waarin alle moslims, die bevriend zouden raken met naburige christenen en Joden, onder de “ongelovigen” geschaard worden – wat voor alle moslims neerkomt op een doodvonnis?

En is hij dan niet bekend met de plicht tot de heilige leugen (Taqiyya), die aan iedere moslim oplegt “ongelovigen” te misleiden over de ware doelstellingen van de islam? En dat ook zijn islamitische collega’s zich van deze leugen bedienen, wanneer zij hem met een betrouwbare blik verzekeren dat de islam een religie van vrede is?

Weet hij niet dat de islam verreweg bovenaan de lijst prijkt van volkeren-uitmoordende ideologieën gedurende de hele geschiedenis der mensheid, met zegge en schrijve 300 miljoen in naam van Allah afgeslachte niet-moslims?

Óf hij weet dit allemaal; dan is Bedford-Strohm een Antichrist in predikantengewaad, of hij weet het niet; dan is Bedford-Strohm eenvoudigweg ongeschikt voor zijn ambt. Hij alleen mag bepalen in welke categorie hij thuishoort.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "religieuze dialoog", "Weg met ons!", achterlijkheid, Christendom, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Taqiyya, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

70 reacties op Dringende waarschuwing voor de Evangelische kerk

 1. elisah zegt:

  Ach gut…..nieuwe BFF’s….. (best friends forever).
  Ik zou bijna medelijden krijgen met die zweverige, spirituele zielepiet, die duidelijk een luide wake-up call nodig heeft, waarna hij dan behandeling moet krijgen vanwege de depressie die volgt op de desillusie.
  Wat een gênante vertoning is dit, de euforie staat op zijn gezicht geschreven, terwijl het gezicht van de moslim ongemak en onderdrukte schaamte laat zien.

  Geliked door 2 people

  • Die moslim geneert zich inderdaad voor zo’n kruiperige ongelovige. Als dit de ongelovigen zijn die de moslims in beeld hebben zou ik enig begrip voor hun gevoelens kunnen opbrengen.

   Ik heb de vorige alinea even door de correctheidsvertaler van het Woorden- en Zinnenboek voor de Witte Nederlander gejast dus daar moet je het even mee doen. Misschien mag het na de verkiezingen weer wat ongenuanceerder, zoals we gewend zijn. Bron maakt er niet zo’n probleem van maar ik hoor dat er afgelopen week 23.000 controleurs en andere taalnazi’s met bijzondere opsporingsbevoegdheid op het internet begonnen zijn.

   Like

  • scheermes zegt:

   De valse profeet en de antichrist gebroedelijk naast elkaar !! TWEE linkseDUIVELS !!

   Geliked door 1 persoon

 2. Steven zegt:

  Het blanke volk wordt met de dag idioter…totaal gehersenspoeld!!
  Hulde aan de zelfvernietigingsdrang!

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Wel nee. Hoe kan dat nou. Ze zijn altijd al zo geweest. Erger kan niet.
   Werkelijke oorzaak pure decadentie.
   Moet er nodig met heel veel bloed van af worden gespoeld.

   Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Hiermee worden we in de toekomst 5 x per dag om de oren geslagen. Het is maar dat U het weet. 15 Maart wordt een belangrijke dag. Weet waar je stem naar toe gaat.

  De laatste kans!!

  Allah is de grootste Allah is de grootste, الله اكبر الله اكبر āllahu ākbar, āllahu ākbar
  Allah is de grootste, Allah is de grootste,* الله اكبر الله اكبر āllahu ākbar, āllahu ākbar

  Ik getuig dat er geen godheid is dan Allah اشهد ان لا اله الا الله āsh’hadu ān lā ilaha illā-llah
  Ik getuig dat er geen godheid is dan Allah اشهد ان لا اله الا الله āsh’hadu ān lā ilaha illā-llah

  Ik getuig dat Mohammed Allah’s boodschapper is اشهد انّ محمّدا رسول الله āsh’hadu ānna mūhammadār rasūlu-llah
  Ik getuig dat Mohammed Allah’s boodschapper is اشهد انّ محمّدا رسول الله āsh’hadu ānna mūhammadār rasūlu-llah

  Haast u naar het gebed حي على الصلوة hayyā `alā-s-salah
  Haast u naar het gebed حي على الصلوة hayyā `alā-s-salah

  Haast u naar het welslagen حي على الفلا ح hayyā `alā-l-falāh
  Haast u naar het welslagen حي على الفلا ح hayyā `alā-l-falāh

  Het gebed is beter dan de slaap** الصلو ة خير من النوم ās-salatu khaīrum min ān-naūm
  Het gebed is beter dan de slaap** الصلو ة خير من النوم ās-salatu khaīrum min ān-naūm

  Allah is de grootste, Allah is de grootste, الله اكبر الله اكبر āllahu ākbar, āllahu ākbar

  Er is geen godheid dan Allah لا اله الا الله lā ilaha illā-llah

  Geliked door 1 persoon

 4. N.E. Derlander zegt:

  Deze zeer geleerde Evangelische bisschop Prof. Dr. Bedford-Strohm zou er naar mijn mening beter aan doen om te bidden tot God van Israël, dat hij met Gods hulp niet ten prooi zal vallen aan de verleiding van wereldse macht en heerlijkheid.

  Geliked door 1 persoon

  • Cathja zegt:

   Mee eens!

   Geliked door 1 persoon

   • Petra DeBoer zegt:

    Ook mee eens. Helaas zijn de kerken, en met name de katholieke kerk bezig om een algemene kerk te willen stichten en zoeken toenadering bij de hindoes, protestanten, moslims, boeddhisten e.a. maar vergeten Jezus Christus. Een algemene christelijke kerk is wat christenen belijden maar absoluut geen algemene kerk waarin Jezus Christus niet word erkend als de zoon van God. Met afgodendienaren behoort men zich, volgens de bijbel, niet in te laten en dat doen ze willens en wetens toch.

    Like

 5. hendrikush zegt:

  Een volkomen ongeloofwaardige gelovige. Schande.

  Geliked door 1 persoon

 6. Williaan zegt:

  De Evangelische bisschop Prof. Dr. Bedford-Strohm is gewoon een zeer onnozele hals, en derhalve een gevaarlijk persoon.

  Geliked door 1 persoon

 7. Cathja zegt:

  Deze man is ongeschikt voor zijn ambt, omdat hij overduidelijk de anti-Christ is! Deze man heeft niets meer in zijn kerk te zoeken. Blijft hij aan, omdat hij niet wordt afgezet, dan kan hij nog heel veel mensen misleiden en meesleuren in zijn val, die uiteindelijk zal komen. Het zal hem zwaar worden aangerekend!

  Van dit bericht word ik gewoon misselijk!

  Geliked door 3 people

 8. wim zegt:

  ‘Goed’ op weg deze verraderlijke dhimmi. Hij heeft alvast het kruis verloochend…

  Geliked door 2 people

 9. Hiermee verloochend heel Nederland mee, maar dat heeft die slimmerik niet door de lulhannes.

  Like

 10. Jan zegt:

  Liefdesberichtjes van moslims

  Geliked door 1 persoon

 11. Jan zegt:

  Loubna Abidar: Wij Arabieren en moslims zijn bang voor de waarheid over ons

  Geliked door 1 persoon

 12. koddebeier zegt:

  De verrader van de christenen: Evangelische bisschop Prof. Dr. Bedford-Strohm … Kandidaat voor Neurenberg2 !!

  Geliked door 1 persoon

 13. Thom zegt:

  Commentaar geven op ditsoort christelijke leiders heeft eigenlijk geen zin. Als je ze een gebakken drol met bloemkoolsaus serveert en doet alsof het een halal maaltijd is, dan vreten ze hem nog op ook en likken er hun lippen bij af.

  Like

 14. tippelaar zegt:

  Deze bisschop lijdt aan het Stockholmsyndroom en hij is daarvan niet te genezen. Hij komt pas tot inzicht als hij het mes van de halsafsnijder voelt. Jammer voor hem is hij dan te laat

  Geliked door 2 people

 15. Harry zegt:

  Beginnen jullie nou te begrijpen waarom atheïsten niet veel op hebben met christenen ?
  Het zouden de vijanden van de moslims moeten zijn , maar het zijn een soort verwanten , huichelaars vaak , laffe defaitisten , hypocrieten en opportunisten .

  Dus een groep waar we NIKS van te verwachten hebben .

  Straks mogen wij de kolen uit het vuur halen en zij gaan vrijuit .

  Geliked door 3 people

  • Thom zegt:

   Nou dat zijn wel de moderne christenen. Ik kan me niet voorstellen, dat mijn vader het op de islam begrepen zou hebben. Ik wist toen niks van politiek, zoals trouwens iedereen destijds, maar mijn vader werd altijd pisnijdig als hij Den Uyl op de t.v. zag. Waarom begreep ik niet, maar instinctief moet hij een grote hekel aan links hebben gehad.
   Mijn broer kwam met een protestants meisje thuis, die moest wel de kathechismus gaan leren van mijn moeder. Nee met de islam zal het Rijke Roomse Leven weinig opgehad hebben.

   Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Thom , jij leeft toch ook in het ” nu ” ?
    Wat kopen we er voor wat iemand vroeger gevonden zou hebben ?
    We hebben NU een enorm probleem !

    Like

   • BertG. zegt:

    Je heb ’t dan de hele tijd over iemand die er ooit rond gelopen zou hebben en die blijkbaar nogal wat babbeltjes had.
    En dan ga ze er 100 jaar of langer over nadenken omdat dan maar een keer op te schrijven, je moet toch wat als je in een zandbak leeft. In zover iedereen nog alle verhaaltjes bij bekent zijn na ruim 100 jaar van door vertellen en weer verder door vertellen.
    We kennen allemaal de truc in een kringetje, fluister iets in iemand oor en laat ’t ‘m door vertellen wat jij zei, moet je horen wat daar aan het eind nog uitkomt na 30 man/vrouw met wat de 1ste verteld heeft.
    En dan maken we er een club van waarin we allemaal gaan beweren dat dat de waarheid is, want anders het je geen doel in je leven of zo iets.
    En allemaal maar hopen, als ze dood zijn, dat ze op de knie mogen zitten van hun denkbeeldige vriendje.
    Anders hebben ze alles voor niets gedaan, maar dat is ’t nou juist, je weet het niet dus maak ze maar bang.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Ik herken dat precies die tegenstellingen tussen Katholiek/Protestants.
    Ik kom uit een, wat ze vroeger noemden, “Gemengd-Huwelijk”.
    Mijn moeder was Katholiek en vader [ was ] Protestants. Maar hij deed helemaal niets aan geloof. Zou goed hebben kunnen opschieten met meneer Harry als ,t over gehuichel/hypocrisie in de kerk etc zou gaan.
    Ik weet dus van de hoed en de rand…………….
    Maar bij Katholieken in het “diepe Zuiden”, zoals dat vroeger een beetje laatdunkend werd genoemd, waren ze soms ook erg fanatiek.
    Zo was er daar ergens ook een gemengd huwelijk.
    Toen ze beiden overleden waren mochten ze niet op dezelfde begraafplaats begraven worden.
    Dus niet de katholiek op Protestants gedeelte of andersom.
    Er was een muur op begraafplaats om de 2 concurerende gedeelten duidelijk af te scheiden.
    Maar ZIJ tweeën hadden een bijzondere constructie bedacht om toch tot in de eeuwigheid bij elkander te zijn.

    Geliked door 3 people

 16. ieznogoedh zegt:

  allah is groot, allah is machtig, maar het is een lul van nog niet eens een meter tachtig.
  Enfin, deze gutmensch heeft kennelijk niets begrepen van het lot dat de Franse priester moest ondergaan. Moge het hem snijdend duidelijk gemaakt worden.

  Geliked door 2 people

 17. D0r1pran1 zegt:

  Mijn goede vrind heeft al een aantal jaren geleden zijn vloek hierover uitgesproken:

  Non adorabis deos eorum nec coles eos non facies opera eorum sed destrues eos et confringes statuas eorum.

  Bron: http://www.eliveld.nl/articles/2014/november.html#2911

  Like

  • BertG. zegt:

   Mooi dat je vriend Latijn ken, heb ie je ook nog verteld wat het betekend.
   Of is dat jullie taal onderling als je mekaar tegenkomt.

   Geliked door 1 persoon

   • Iets met dat hullie god jaloers is en dat je alleen voor hem mag bukken en je schuurtje moet slopen. Vroeger een blauwe maandag ouwe talen gehad. Zo weet ik ook dat homo sapiens not aquat contra ventem betekent dat een verstandige homo niet tegen de wind in pist. Niet dat ik er veel aan heb gehad. Alleen voor gelegenheden zoals nu en die waardoor meiden giechelend aan mijn arm gingen hangen en mee naar mijn kamer wilden om mijn latijnse boeken te bekijken. Weinig dus.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Ik geloof het meteen.

    Like

   • E.Eliveld zegt:

    En dus? BertG?

    Nog meer te melden of was dit het?

    Like

   • BertG. zegt:

    Als je met een correcte vertaling aan kwam, dan had ik er nog wat. Nou niet.
    Ik heb altijd wel wat te melden ergens over, zeker al ik het niet kan lezen.

    Like

   • E.Eliveld zegt:

    Als het te moeilijk lezen is voor je Breinbrouwsels dan stel ik voor dat je even goegelt… de indruk die je nu maakt doet me denke aan zo’n domme brallende rechtst toetsenbord ridder met een paar biertjes achter de kiezen de zich ‘zorgen maakt over zijn cultuuuuuur”.

    Heb je wel iets wat noodzakelijk is om ook maar iets ervan te verdedigen vraag ik me af… Hoe ver durf JIJ te gaan? (of was dit het?)

    Like

   • BertG. zegt:

    Hen je nog meer te zeiken verder of iedereen zijn reactie.

    Like

   • BertG. zegt:

    Maar heb jij nog wat te vermelden, behalve de vraag of ik nog wat te melden heb.

    Like

   • elisah zegt:

    Het betekent ongeveer: Niet buigen voor hun goden, noch hen dienen, maar gij zult hen omverwerpen en hun zuilen breken.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Kijk, daar kunnen wij wat mee.
    Bedankt voor de ongeveer uitleg. Je moet het maar net weten.

    Like

   • @E Eliveld
    ….doet me denke aan zo’n domme brallende rechtst toetsenbord ridder met een paar biertjes achter de kiezen de zich ‘zorgen maakt over zijn cultuuuuuur…

    Nee, ik drink niet, komt volledig uit het eigen brein, ik ben dol op mijn cultuur en hoef niks uit een boekje op te ratelen. Zwarte sok misschien?

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    U zult niet buigen voor hun goden of hen dienen. U zult hun praktijken /rituelen niet navolgen, maar u bent hier om hen volledig ten val te brengen en hun gewijde stenen in stukken te breken.

    Exodes 23.24

    Voor mij ook al een tijdje geleden en beslist niet helemaal correct, maar ik denk BertG. dat je er nu wel uitkomt 😀

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Bert. Geweldige verhalen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Elisah, Tistochwat en Nemesis óók vanzelf dames.
    Heerlijke samenwerking die eindigt te midden van puin, stoffige koelkasten, was- en haardrogers op no.8122.

    Like

  • D0r1pran1 zegt:

   Om de discussie ‘af te maken’ :We are in the process of flagging every single multiculturalist traitor in Western Europe. We will ensure that all category A and B traitors, the enablers of Islamisation and the destroyers of our cultures, nations and societies, will be executed and their property expropriated.

   Dit is de laatste ‘bijdrage’ aan dit forum. Gebleken is dat niemand hier datgene heeft dat nodig is om daadwerkelijk verandering af te dwingen. Jammer maar het is niet anders… check!

   8122

   Like

 18. BertG. zegt:

  Hand in hand op weg naar het hakblok.
  En je ziet ‘m ook lachen die mossel, ik heb je lulhannes, denkt ie.

  Geliked door 3 people

 19. Anna zegt:

  Die man leeft buiten de werkelijkheid…….

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  Ik had onlangs een droom, nee geen natte, maar wel een waar ik weer een paar hoofden zag rollen. Maar het zal wel iets anders betekenen volgens droomverklaarders.

  Like

 21. Onno zegt:

  Óf hij weet dit allemaal; dan is Bedford-Strohm een Antichrist in predikantengewaad, of hij weet het niet; dan is Bedford-Strohm eenvoudigweg ongeschikt voor zijn ambt. Hij alleen mag bepalen in welke categorie hij thuishoort
  —————————–
  Iwan de Verschrikkelijke had ook zijn eigen abdij opgericht, waarvan hij de abt was.

  Wilhelmina was te Londen “moeder van het -illegaal- verzet” geworden.

  Prins Bernhard was geen ‘deep state’ Nazi intrigant, maar was, helemaal mesjogge geworden van Nederland en de olijke Nederlanders, omgeturnd en uitgesproten tot leider van het gevreesde gewapend verzet.

  Als je dat soort zaken allemaal serieus neemt, ben je echt rijp voor de grote havenrondvaart in Wassenaar.

  Geliked door 4 people

 22. Aegolius cs zegt:

  Wilt u op artikelen van niet psychiatrisch behandelde patiënten reageren? Gods dopamine, evenals dopamine, leiden u naar een gelukzalig (halsafsnijdend)leven

  Geliked door 1 persoon

 23. Aegolius cs zegt:

  Rel in Schotse kerk over voorlezen uit Koran

  In een Schotse kerk is een enorme rel ontstaan omdat er tijdens Driekoningen een passage uit de Koran werd voorgedragen. De passage beschreef Jezus als profeet, en niet als de zoon van God. Veel kerkgangers in St Mary’s Cathedral spraken daar schande van.

  Dat bericht de BBC. Ook veel gelovigen van de Schotse Episcopaalse kerk namen afgelopen week aanstoot aan de passage. Op sociale media………

  http://www.rtlnieuws.nl/opmerkelijk/rel-in-schotse-kerk-over-voorlezen-uit-koran

  Het Vaticaan, neen, het VK staatsgeloof wijst ons de weg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s