Hoe Asscher probeert Wilders vals onderuit te trappen

screenshot_3

(Door: Joost Niemöller)

Vandaag had Lodewijk Asscher een interview met Trouw. Daarin maakt hij duidelijk dat hij ten aanzien van Wilders een valsspeler is. We lopen de eerste vragen en antwoorden over Wilders even langs:

Morgen houdt u uw eerste speech voor het congres. Wat staat er op het spel?

“Er gebeuren dingen die we eerder niet voor mogelijk hielden. We staan aan het begin van vier jaar Trump. In Nederland is de PVV de grootste in de peilingen. Ik ben hoopvol over wat Nederland aankan. Maar ik ben niet naïef. Alles wat hier is opgebouwd aan sociale voorzieningen, aan vrijheden, de vanzelfsprekendheid van de rechtsstaat, van een functionerende democratie, dat is aan de ene kant heel sterk, maar aan de andere kant is het volstrekt niet vanzelfsprekend. In zijn aard is het fragiel. Het vergt verdediging, strijdlust, keuzes, opoffering. We hoeven dit niet te laten gebeuren.

Kijk, hier ga je al meteen in de fout. Je wordt gevraagd wat er op het spel staat, als leider van een politieke partij. Dan gaat het er dus om wat jij wilt met het land. Welke voorstellen jij hebt. Je werd  niets gevraagd over Wilders. Maar je begint er meteen zelf mee. Dat zit dus in je hoofd: Wilders, Wilders, Wilders. In plaats van: Nederland Nederland Nederland. Waarom moeten de mensen op je stemmen? Vanwege niet-Wilders, niet-Wilders, niet-Wilders? Maar dan kunnen ze dus toch net zo goed op al die andere partijen stemmen?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
joost-niemoller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, PvdA, PVV, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

43 reacties op Hoe Asscher probeert Wilders vals onderuit te trappen

 1. Gert Jan Reitsma zegt:

  Hou die A. in de gaten. Hij kan alleen maar een PvdA-man zijn als hij GW eerst de grond in trapt.
  Dat gaat hij doen. Als iemand van de PVV dan furieus wordt dan pakt hij dat er bij om zijn gelijk te onderstrepen. Laat elke PVV’er dit in gedachten houden.

  Like

  • Anneke zegt:

   Asscher is een nare hypocriete man, want hij vergeet dat door Wilders zo neer te trappen, hij ook heel veel mensen neer trapt. Ik voel woede als ik dit lees en ik denk heel veel mensen met mij…….het zelfde flikt Spekman bij de NOS, mensen op roepen om maar vooral niet op Wilders te stemmen…..dit is pure discriminatie en het wegzetten van heel veel mensen en heeft niets met democratie te maken en dan begin ik mij af te vragen…..moeten wij, Wilders stemmers, dit allemaal pikken…..

   Verder kwam er niets inhoudelijks uit zijn mond en ook bij Spekman niet, ze zijn zo geobsedeerd door Wilders zwartmaken, dat ze vergeten te regeren en naar de echte problemen van het volk te luisteren dat. Daarom wil ik de mensen nu oproepen om vooral niet PVDA, GroenLinks of de SP te stemmen, allemaal links en van die linkse massa moeten wij af want dan zet de zelfde ellende zich voort en gebeurt er weer niets met ons (bevolking) en eens zo mooie land…….

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Ach mensen wat Asscher hier doet zal helemaal NIET werken.
    De feiten op ’n rijtje. Bol-schelvisoog Pechtholt zonder enige inhoud in zijn partij-program… heeft uitsluitend en alléén Wilders jarenlang aangevallen. Resultaat. De PVV staat virtueel op 38 zetels.
    De PVDA die niets met Wilders te maken wilde hebben staat virtueel van 44 terug naar 8 zetels.
    En zo kunnen we het rijtje volkomen uit de tijd zijnde “gevestigde” partijen afwerken. Ze stellen niets meer voor.
    Waardoor dan niet…? Omdat het volk zo langzamerhand door heeft dat ze geen macht meer hebben.
    Onder hun leiding is alle macht naar Brussel gevloeid.
    Wat kunnen zij het volk dan nu nog beloven? Wat dan?…Antwoord: NIETS.
    Daarom bashen ze Wilders. Want Wilders moet de schuldige zijn. Snapt U?
    En het volk weet dat. En kiest Wilders omdat hij alles wat hij belooft, ook kan veranderen.

    Like

 2. carthago zegt:

  Top, top, top voor Joost,onmisbare vaderlander.

  Like

 3. Helena zegt:

  Wat een gluiperd bah bah bah!

  Geliked door 1 persoon

  • Jan zegt:

   Asscher is een Denkertje, die zegt dat de waarde van Nederland gelegen ligt in de ontkenning van die waarden die juist door Wilders verdedigd worden.

   Ook bijzonder is zijn opmerking: ‘Hier wordt de samenhang gevonden in het feit dat we autonome mensen zijn die samen een gemeenschap vormen.’
   Dat is niet zo. Alleen mensen die gemeenschappelijk normen en waarden vertegenwoordigen en dan ook nauw aan elkaar verwant zijn vormen een gemeenschap, maar daartoe behoren moslims niet, zien zichzelf niet als als behorend tot de Nederlandse samenleving want dat deden ook die Turkse vlaggen wel zien na de Turkse staatsgreep. Overigens, waarom hebben de Roden het dan altijd over ‘de Turkse, de Marokkaanse gemeenschap’ binnen de Nederlandse samenleving?
   Vraag: Is die misschien ook wel gek en moet hij in een dwangbuis en opgesloten?

   Geliked door 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Zielige asociale democratische klootzak, meer wil ik er niet over zeggen.

  Geliked door 1 persoon

 5. glockie17c zegt:

  Dit is op glockie17c herblogden reageerde:
  ‪Hoe Asscher probeert Wilders vals onderuit te trappen. Closeread. http://joostniemoller.nl/2017/01/hoe-asscher-probeert-wilders-vals-onderuit-trappen-closeread/ Deze man denkt werkelijk alle wijsheid in pacht te hebben !!! Wanneer geeft iemand deze “schone slaper” eens een schop onder z’n hol en zegt dat hij wakker moet worden uit zijn nieuwe eigen ontwerp tele tubie poppenkast. Verkiezingen komen er weer aan zeker ………. aaahhhh dat is het !!!‬

  Like

 6. wauso zegt:

  Lees over het VERRAAD der JODEN van OPA Asscher. Zo Opa Zo KleinZoon !!! http://www.dedokwerker.nl/joodse_raad.html

  Geliked door 2 people

 7. Elena zegt:

  Geluiperige Asscher zou een rotschop onder zijn smerige reet moeten krijgen.
  600 miljoen zomaar verdwenen onder Asscher in Amsterdam.

  http://925.nl/archief/2016/02/22/nee-lodewijk-asscher-u-bent-de-hoofdschuldige-van-amsterdamse-beerput-waar-eur-600-miljoen-in-verdween/

  Typisch PvdAllah, hij zou zich kapot moeten schamen het stuk ellende.

  Like

 8. scheermes zegt:

  wat ik ALTIJD OVER DIT soort mensen heb GEZEGT :DUIVELS!! deze taal is ZEKER net zo gevaarlijk als de TAAL van de IMAM (MAM HAGAR die ALLEMAAL DUIVELS heeft (gen HFDST 16 vers 10 tot en met 13 )GEBAARD….ADDEREN GEBROED!!)de HELE linkse KERK !! maar asl jij PROF achter je naam hebt staan ,dan geloven een heleboel mensen je !! zo is het ALTIJD al geweest!! Tja deze mensen hebben er voor gestudeerd he”‘zeggen die mensen dan !! de HELE linkse KERK in de TWEEDE kamer is (I. S )links (DE DUIVELS)links lullen en RECHTS zakken VULLEN!! En WILDERS !!de ENIGE in de kamer die DE WAARHEID SPREEKT!! de HELE LINKSE KERK dezelfde DUIVELS die JEZUS VERMOORD hebben!! WAAROM!! Omdat hij een man had genezen op SABBAT !!Sabbat betekent RUST!!Aangezien JEZUS altijd sabbat had (DE HELEWEEK RUST) genas HIJ alleen maar op de sabbat!! Asscher (AS) buma enz zijn ALLEMAAL DEZELFDE DUIVELS (uiters links)als de vroegere farrizeeen (ZEEEN )en schriftgeleerden !! Ook de LINKSE rechters voorzitter bakker enz !! dezelfde DUIVELS alleen in een ander JASJE!!Aan hun DADEN DUIDELIJK HERKENBAAR!!de ISLAM massaal binnen latend!! ;, En AL DEZE mensen RICHTEN GEHEEL europa ten GRONDE MET hun VROME GEZWETS!! Het is vanaf den beginne ALTIJD al zo GEWEEST !!LINKS tegen RECHTS!! de duivel tegen GOD !!..JHWH!!

  Like

 9. Nemesis zegt:

  Nou die ASScher is al wel flink op oorlogspad. Hier is vanzelfsprekend Wilders weer eens de klos.
  Maar hij bestaat het ook al, uit naam van Nederland, England te dreigen. En wie of wat is er morgen aan de beurt?

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27433825/__Asscher_waarschuwt_Londen__.html

  Geliked door 1 persoon

 10. Mary zegt:

  “Wat staat er op het spel”, nu zo ongeveer alles waar Nederland en de NEDERLANDERS voor staan en de PvdA systematisch naar de knoppen heeft geholpen, vandaar dat we massaal Wilders kiezen, kan Ascher en de zijne mee met HUN allochtonen naar de zandbak waar ze thuis horen, en nooit meer terug!!!

  Like

 11. Jan zegt:

  Binnenhof blijft wit.
  De kandidatenlijsten voor de komende Kamerverkiezingen zijn bekend. Er staat geen enkele ‘zwarte Nederlander’ op een verkiesbare plaats. Het Binnenhof blijft na 15 maart dus wit, heel erg wit.

  https://www.powned.tv/artikel/binnenhof-blijft-wit

  Let op wat Koenders zegt: Multiculti is maar een slogan; maar wel eindeloos jammeren dat die shit fijn is om in te leven.
  (klotenkop)

  Like

 12. leefbarbaar zegt:

  Meneer Asscher heeft geen DNA, maar NSB.
  Ik had dit artikel gisteren al gelezen en bestempeld als smerige propaganda, meneer Niemöller doet dit nog veel beter. Met meer duiding. En geeft ook zeer goed aan dat er geen vragen gesteld worden, die er toe doen.

  Veeg teken, dat het CDA in hun krant “onTrouw”, de lijsttrekker van de vijand; de PvdA, ongehinderd aan het woord laat. Dit zou kunnen wijzen op het smeden van een Rutte III, ze gaan de verkiezingen in met nepdebatjes en neppersberichten, maar het nieuwe kabinet is al klaar: iedereen samen zonder de PVV. Daarom ook stem PVV, dwing verandering af.

  Pluspuntje; de reaguurders van “onTrouw” zijn vrijwel allemaal tegen meneer Asscher, die inderdaad niets gepresteerd heeft in de afgelopen periode, dus als het CDA met de PvdA wil gaan regeren, dan halen ze zich de woede op de hals van de lezers.

  Like

 13. Asscher is een chronisch importeur van moslims

  Like

 14. Jan zegt:

  Kinderachtige toespraak van Spekman

  Like

 15. Ildiko zegt:

  smerige leugenaar, landverrader, cultuurverrader en moordenaar van onze democratie.

  Like

 16. Jan zegt:

  Aboutaleb en het ‘automatische wapen’

  Like

 17. Ja, de Joden werden per trein afgevoerd en omgebracht. De parasieten worden juichend binnengehaald geknuffeld en verwend. Wat een tegenstelling voor iemand die Joods is.

  Geliked door 1 persoon

 18. Jan zegt:

  Toespraak Asscher

  Ik kon de leugens niet meer tellen

  Geliked door 1 persoon

 19. Onschuldige Bijstander zegt:

  En dat volksverradende gedrocht krijgt nog overal een kritiekloos podium, paar weken geleden bij RTL Late Night met Winston Gerschtanowitz en DJ Jean, werkelijk tenenkrommende tv, kijk terug en huiver

  Like

 20. Thomasson zegt:

  Lodewijk Asscher kan zo veel strijdlust hebben als hij wil, maar wij moeten hem niet!. Niet hem en zeker niet zijn smiechtenpartij van leugenaars en bedriegers. Afbraak sociale zekerheid? Daar heeft zijn partij bijzonder hard aan gewerkt om dat te bewerkstelligen. ZIJN PARTIJ zorgt nu ervoor dat mensen doodgaan omdat ze geen geld hebben voor de eigen bijdrage. Ze kunnen niet zomaar naar het ziekenhuis gaan. Ze weten dat een bezoek bij een specialist in het ziekenhuis gaat ze honderden Euro’s kosten (bijna 400 Euro eigen bijdrage). Dus, ze wachten totdat het te laat of bijna te laat is. Zo gebeurt het dat mensen niet de medicijnen bij de apotheek halen die ze dringend nodig hebben..Ze hebben het geld niet voor. Denk maar aan mensen met een zeer klein pensioentje of van een uitkering moeten leven. Zijn partij is geen haar beter voor het volk dan de monsters van de VVD of D66. Voor alle drie de partijen staan de EU en ISLAM voorop. Nederland en haar bevolking hebben bij deze politici absoluut geen prioriteit en geen voorrang. Bart De Wever van de Belgische N-VA heeft de Belgische PVDA beschreven als DE RESTAFVAL VAN DE 20ste EEUW. Wij mogen onze meeste partijen van het oude politiek erbij doen. Ze zijn rijp voor groot vuil.

  Like

 21. ReaGluurder zegt:

  ‘Waar het hart vol van zit, stroomt de mond van over’. Ass is een Landverrader!!

  Like

 22. dees zegt:

  Heeft u wel eens 1 kritische vraag van ’n journalist gehoord over zijn total fail als wethouder in Amsterdam?
  Ze laten hem oreren hoe goed hij is zonder enig kritische vraag, het debacle Asscher zal zich herhalen als het aan de doofstomme media ligt.

  Like

 23. leefbarbaar zegt:

  Overigens gaat het CDA-vod “onTrouw” gewoon door:
  http://www.trouw.nl/tr/nl/39681/nbsp/article/detail/4448556/2017/01/14/PvdA-ers-Aanval-op-PVV-pittig-en-terecht.dhtml
  Een fout artikel over een PvdA-congres waar natuurlijk niet 1 burger aanwezig was, allemaal beroepspolitici, graaiers en nepsocialisten. Dit congres ging niet over de PVV, maar over het volgende kinderpardon voor dwergjihadisten, het verbieden van referenda en Moelanders beter betalen.
  Dat men voor de vorm achter meneer Asscher gaat staan, is logisch, ze hebben hem zelf lijsttrekker gemaakt.

  Tot slot, als een regering het moet hebben van het zwart maken van de oppositie, dan faalt de regering volkomen. Een goede regering bereikt dingen en wordt gewaardeerd daarom en heeft van de kiezer niets te vrezen. Ze hebben de touwtjes in handen, ze hebben de plicht en de kans, maar ze hebben compleet gefaald.
  Wat rest is dan de corrupte oppositie kopen en de echte oppositie in diskrediet brengen met “Wilders wil de grondwet in de fik steken”.

  Like

 24. Annette/Gerald zegt:

  Ik begrijp alle reacties van mijn mede-reaguurders heel goed, maar laten we even kijken wat de effecten daarvan zullen zijn. Al dat gescheld van Asscher en medecompanen op de PVV (Wilders) zal waarschijnlijk het omgekeerde opleveren. Wij hebben het vorig jaar gezien bij het Oekrainereferendum. Heel veel negativiteit en we moesten vooral voor het verdrag stemmen. Wat er is gebeurd is ieder bekend. Dan Donald Trump. Heel Amerika (tenminste dat moesten wij geloven) maakten hem helemaal zwart. Iedere dag was er wel een zogenaamd schandaal. En wat gebeurt er? Juist. Rest my case! Ik zie het nog niet zo somber in. Waar ik wel bijna redelijk zeker van ben is dat Wilders waarschijnlijk niet zal kunnen gaan regeren, simpelweg omdat hij niet genoeg andere partijen daarvoor zal kunnen vinden. Maar dat hindert niet, dan wordt hij met veel andere PVV-ers een sterke oppositie en kan hij vanuit de zijlijn heel wat positiefs bewerkstelligen.

  Like

 25. Jan zegt:

  Vergelijkt Trump met Hitler en Wilders met een aankomende Hitler.

  http://politiek.tpo.nl/2017/02/01/kijk-nou-matthijs-nieuwkerk-vara-doet-kritisch-lodewijk-asscher-pvda-duwt-asscher-om/

  En dan te bedenken dat socialisme altijd tot massamoord leidt, tot Auschwitz, de Goelag Archipel, de Killing Fields, ook al zet die gore sekte van hem ‘democratisch’ voor zijn fascistische ideologie.

  Man, wat haat ik dat vieze ventje met zijn bekakte falsetstemmetje. De helft van Trump’s familie bestaat uit Joden en de enige partij in de 2e Kamer die voor Israël kiest is de PVV terwijl zijn Asscher’s haatclub zelfs een antisemitisch programmaonderdeel heeft, dwz BDS.

  Waarom wordt die zak niet uit de sjoel getrapt? Gegeseld, tot bloedens toe?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s