Hongarije blijft, ondanks de kou, hard: “Wij staan geen illegale doorreis door ons land toe”

screenshot_60

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije wil zijn grenzen niet openen voor “migranten” die bij ijzige temperaturen in Servië vastzitten. Hongarije spreekt expliciet van “migranten” en “illegale doorreis”. Deze “vluchtelingen” hebben hun “beschermingsstatus” al verloren. Servië is een veilig land, waarin “asielzoekers” bescherming tegen vervolging vinden, maar ze willen zich niet laten registreren. Bovendien eindigde voor velen de eigenlijke “vlucht” al in Turkije, in Jordanië of in Libanon.

politikstube

Met mensen die buiten hun schuld om kou lijden, zou men nog medelijden hebben. Hier echter weigeren “migranten” vastberaden zich te laten helpen, brengen zichzelf tegelijkertijd in gevaar, omdat ze een onderbrenging in Servische onderkomens in een veilig land afwijzen. Alleen omdat ze graag (vooral) naar Duitsland willen doorreizen. Daarvoor heeft men geen begrip, je zou dit ook chantage kunnen noemen.

[…] Aangesproken op de dramatische situatie van “migranten” die vastzitten aan de Servisch-Hongaarse grens, bleef de Hongaarse minister van Buitenlandse Zaken, Péter Szijjártó, hard. Om snel hulp te krijgen, zouden “de migranten zich in Servië moeten laten registreren en naar de onderkomens toe moeten gaan”, zei Szijjártó. “Dat willen veel van hen echter niet, omdat ze later in een ander land asiel willen aanvragen.”

Het zou echter “geen fundamenteel mensenrecht zijn dat mensenmassa´s door veilige landen marcheren en uitkiezen in welk land ze zouden willen wonen.” Hongarije zou in deze zaak “altijd een duidelijk standpunt” hebben vertegenwoordigd. “En dat weet iedereen: wij staan geen illegale doorreis door ons land toe”, zei de minister van Buitenlandse Zaken. […]

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, Servië, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

23 reacties op Hongarije blijft, ondanks de kou, hard: “Wij staan geen illegale doorreis door ons land toe”

 1. Williaan zegt:

  “Bovendien eindigde voor velen de eigenlijke “vlucht” al in Turkije, politiek correct !?

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Die laten zich zeker niet in Servie registreren want daar is het pamperen niet zo goed ingevoerd als in Duitsland.
  Als ze in Servie een huis willen zullen ze er zelf een moeten huren of kopen terwijl in Duitsland en ook veel andere Europese landen van alles aangedragen word om hen het naar de zin te maken.
  Dat ze nu vast zitten in Servie hebben ze aan zichzelf te danken omdat dit soort gelukszoekers dacht dat de grenzen in heel Europa voor altijd open zouden blijven staan.
  Het zal best koud zijn in de Balkan maar laat het duidelijk zijn dat momenteel veel mensen gezocht gaan worden in Syrie en Irak om de zaak opnieuw op te bouwen en Ik ben ervan overtuigd dat met een beetje goede wil deze dames en heren makkelijk een retourticket kunnen krijgen naar de landen waar opgebouwd moet gaan worden.

  Like

 3. verstandige types die Hongaren; afgekeken van D. Trump?

  Like

 4. Thomasson zegt:

  100% mijn respect voor de Hongaren. Ze tonen vastberadenheid wat wij niet hebben. Ze laten zich niet chanteren. Als deze zgn. vluchtelingen zich niet willen registreren in Servië en/of gebruik maken van de onderkomen aldaar ..Hebben ze pech! Laat ze maar in de kou creperen..Het is hun keuze niet de onze. WIJ WILLEN ZE HIER NIET HEBBEN. Wij moeten deze roversbende, verkrachters van moordenaars niet. Wij moeten hen geen onderkomen of geen enkele vorm van hulp bieden. Alle verzoeken moeten ze richten naar de postbus van mijnheer Allah. Misschien krijgen ze daar antwoord. HOOP DOET LEVEN

  Like

 5. Jan zegt:

  Orban over de nieuwe grenscontrole

  Geliked door 1 persoon

 6. Jan zegt:

  Georg Spöttle: Deportaties noodzakelijk

  Like

 7. Mary zegt:

  Prima!!!!, als ze zich dood willen laten vriezen is dat hun goed recht, haha.

  Like

 8. Jan zegt:

  Laszlo Foldi, Hongaarse analist: Europa heeft de invasie zelf veroorzaakt

  Like

 9. Héél verstandig, dat ze dat maar weten.

  Like

 10. Karen zegt:

  Ik heb bewondering voor hun standvastigheid. Bovendien ze hebben m.i. groot gelijk, hun uitleg, daar is geen speld tussen te krijgen. Als de rest van Europese regeringen wat meer op de Hongaarse regering zou lijken zouden wij binnen een half jaar van die invasie af zijn. En tegen die illegalen zou ik zeggen zegt het voort zegt het voort!

  Like

 11. fons zegt:

  die willen naar de goedgevulde vleespotten van west Europa,gratis zorg een woning,en natuurlijk een uitkering, mooi terug naar eigen land

  Like

 12. tippelaar zegt:

  laat ze maar creperen. Ik zie de plaatjes met de dood gevroren moslimkindjes wel op de tv.reclame van de walgelijke zieligheidsindustrie, waarin ze om geld vragen. je kan er ook geen aandacht aan schenken in het nieuws. Een dode moslim is geen nieuws. Is heel normaal. Net zo normaal als dat moslims in een rubberboot op zee, christenen overboord gooien. Wij moeten, als verwende slappe westerlingen eens wat harder worden en bereid zijn om ons met wapens in de hand tegen deze middeleeuwse hordes te verdedigen.

  Geliked door 1 persoon

  • ieznogoedh zegt:

   Harde taal hoor, maar … een dode mislim is in ieder geval geen verkeerde mislim (meer).
   Uiteindelijk maakt het resultaat niet zo heel veel uit, of ze doodvriezen of verdrinken, of dat ze zichzelf en anderen opblazen of door hun medemislims worden neergesabeld. Dood is dood. Uiteindelijk is het voor al die mislims lijden tijdens het doodgaan, een soort halal slachten dus.

   Like

  • Plaatjes van een bevroren kindje trekt geen tranen. Dan lijkt ’t gewoon op iets wat in de vrieskist ligt, een homp vlees. Nee, ze moeten er nog ontdooid uitzien maar dan wel met een bevroren vlieg op de neus. Benieuwd wat de Dierenpoes er van zou zeggen.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Die vlieg zit daar om het sociale element meer leven in te blazen.
    Hij zit daar ook niet voor z’n lol, moet je maar denken.
    Ga jij maar es de hele tijd op zo’n neus zitten.
    Je zat er in Syrië al op, nu ben je in Hongarije en je komt niet verder.
    En koud dat het is.
    Was het dan nog de neus van ’n mooie meid geweest, zie ik je al denken.
    Nee, je hebt het zelf bedacht, je gaat maar mooi op die neus van dat kind met die snotneus zitten.

    Snotneus of niet, Zitten!

    Like

   • Mensen reageren niet op een homp bevroren meuk. Het moet herkenbaar zijn als iets poezeligs, een zeehondje, een leuk kind. Een lelijk kind trekt ook geen volle zalen bij giro 555. Maar die vlieg zit in ons collectieve geheugen gebakken, Van vroeger al, vanaf onze voorouders die wanhopig begonnen te janken als ze net de hand op een warme dij hadden gelegd in de bioscoop en het licht aanging vanwege de pauze.

    En dat er dan vol in je bek dat filmdoek weer oplichte met een huilend zwart negerachtig meisje met leuke krulletjes en die vervloekte vlieg op de neus. Was toen al reclame van de Memisa, een van de 800 organisaties die wereldwijd bezig zijn met vliegen, neuzen, kinderen en gironummers. Maar goed, dat gironummer hadden ze toen nog niet dus al die mensen in de bioscoop maar weer in filmzakken grabbelen of er nog een knoop of een kwartje inzat voor de onvermijdelijke schooibus die straks zou worden doorgegeven, van rij naar rij.

    En alle bioscoopbezoekers luisterden of iedereen wel wat in die schooierige collectebus gooide. Ik hoor nu nog feilloos het verschil tussen een in een schooibus gegooide knoop van plastic, eentje van hoorn of een echte onvervalste stuiver.

    Geliked door 1 persoon

 13. Mirjam zegt:

  Hongarije heeft gelijk. Ze hebben de keus gehad om zich als vluchteling laten registreren in het eerste veilige land van aankomst. Echte vluchtelingen zouden dit wel doen, zij niet. Dat zegt genoeg. Ze kiezen nu ook voor de koude.

  Like

 14. toetssteen zegt:

  Wat ik inzake Hongarije dan weer raar vind, is de veroordeling van een cameravrouw die iemand van zijn voeten trapte. Was deze man:

  https://syrianfreepress.wordpress.com/2015/09/21/refugee-terrorists/

  Maar de vrouw is nu wel veroordeeld. Hebben ze daar soms ook D’66 rechters?

  Like

 15. Nelissen zegt:

  Ze krijgen hier teveel
  eigen bevolking moet maar inleveren
  Wij zijn het moe steeds meer te betalen voor gelukzoekers
  Die enkel komen voor de vele voordelen die ze krijgen .Ze brengen echt geen verreiking aan onze maatschappij nog onze cultuur

  Like

 16. Steven zegt:

  Precies..gewoon BUITEN DE DEUR houden… -65 of niet. (ik persoonlijk heb liever dat ze allemaal doodvriezen..maar ja, dat is mijn mening dan weer)
  Binnen halen betekent ook meteen dat je er nooit meer vanaf komt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s