“Nederlander” krijgt levenslang voor horroraanval op Britse agenten

screenshot_61

Een in Afghanistan geboren “Nederlander”, Jamshid Piruz (35), is in Engeland veroordeeld tot een mogelijk levenslange gevangenisstraf wegens een brute aanval met een hamer op twee agenten. Britse media noemden de misdaad dit weekeinde ‘de hamer-aanval uit een horrorfilm’.

Britse media vragen zich af waarom Piruz ooit toe is gelaten tot het land. In Nederland zat hij eerder zes jaar van zijn twaalfjarige celstraf uit wegens de moord (webmaster: onthoofding!) op een vrouw in Almere in 2007.

Lees verder>>>
(h/t “Koddebeier” en “Wachteres”)
algemeen-dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afghanistan, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Groot-Brittannië, Illegalen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op “Nederlander” krijgt levenslang voor horroraanval op Britse agenten

 1. Flo zegt:

  Nederlander ?? Hou eens op ,dat volk maakt ons te schande, ze spreken de taal niet eens .

  Like

 2. Henk der Niederlander zegt:

  Hij heeft hier in Nederland 12 jaar gekregen voor de onthoofding van een vrouw en heeft er 6 jaar van uitgezeten.
  Idioterie ten top.
  Even nagaan dat het de meest gruwelijke moord is die een mens kan plegen en dat is dan de uitkomst.
  De rechter die hem veroordeelde zou als eerste ter verantwoording moeten worden geroepen want zo’n smeerlap verdient levenslang en ten tweede diegene die hem na 6 jaar weer de straat op liet gaan: waarschijnlijk dezelfde nietsnut die hem veroordeeld heeft, zou je toewensen dat een van zijn eigen kinderen of zijn vrouw dezelfde behandeling krijgt zodat dit stuk onbenul weet wat het is om iemand op deze manier te verliezen.

  Geliked door 4 people

  • elisah zegt:

   Hij mag de zelfde behandeling krijgen, heeeel langzaam, zodat hij er extra van kan genieten.
   Welke incompetente, wereldvreemde mislukking van een mens, heeft zo’n monster überhaubt weer losgelaten op de samenleving?
   Voor dat soort onverantwoordelijke pipo’s moet er oneervol ontslag én zware afstraffing ingevoerd worden.

   Like

 3. Thoth zegt:

  Ja, want betreft de COA was hij slechts een ‘vluchteling’ die veel hulp nodig had…

  Like

 4. Mary zegt:

  “In Nederland zat hij eerder zes van zijn twaalfjarige straf uit”, en daarna had hij direct het land uit gemoeten en er nooit meer in, zoals Wilders al vele malen heeft bepleit, nee eerst maar de helft van zijn straf uitzitten, dan een levensgevaarlijke moordenaar gewoon weer op de samenleving loslaten, echt Nederland ten voeten uit.

  Like

 5. geen uitwisseling van info tussen nationale politiediensten; wat een domme sukkels!

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ze noemen tegenwoordig alles en iedereen maar een Nederlander, je zou je toch verrot schamen als echte Nederlander als dat een Nederlander zou zijn.
  Als je voortaan in het Buitenland zou zeggen dat je Nederlander bent, dan gaan ze nog denken dat je een terrorist bent, zoveel als er overal rond lopen om terreurdaden te plegen.
  En dat zouden dan allemaal Nederlander moeten zijn volgens de berichtgeving.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  “Nederlander geboren in Afghanistan ? ? ” ?
  ? ?
  Een BELEDIGING voor alle Nederlanders, die wel geboren zijn in het buitenland.
  (( in mijn verbijsterde onnozelheid dacht ik in eerste instantie: ” zeker op de NL-diplomatieke Missie/Ambassade geboren” ))
  Wat voor uitdrukkingen nog meer ze gaan verzinnen om de boel te belazeren ?

  Geliked door 1 persoon

  • Nemesis zegt:

   Mijn man en z’n zussen en broers zijn allemaal geboren in Ned. Indie. Echte Nederlanders, dat wel, zelfs blond en blauwe ogen. 😀

   Like

   • delamontagne zegt:

    Wel, dat geldt ook voor mij, dat geboren zijn in buitenland. Maar dan aan de andere kant van de aarde.
    Ik herinner me ook nog hoe die mensen uit voormalig N.O.I bij aankomst in NL in de jaren 50 behandeld werden.
    Kregen GEEN huis of groot bedrag voor de inrichting. Als ik dan nu lees of op radio hoor:”Een Nederlander geboren in Afghanistan” ? ?, kan ik mijn woede nauwelijks beheersen.
    Zijn ze wel goed in hun bovenkamer, die bovenstaanden die menen dat door het geven van een paspoort je die mensen gelijk maakt aan hen die al van generatie op generatie in NL wonen.
    Een paar jaar geleden was mijn NL-paspoort “iets” te lang verlopen. NOG MEER BUREAUCRATIE. Moest aan kunnen tonen dat ik geen Fransman in de tussentijd was geworden met papieren van instanties hier. In buitenland geboren, nog meer papieren, moest weer vertaald worden door beëdigd vertaler. etc,etc.
    Ondertussen laten ze de meest achterlijken van de achterlijkste landen in het land…………….

    Like

   • Nemesis zegt:

    Het huis waar mijn schoonvader met zijn kroost en het nodige personeel woonde in N.I. is boven hun hoofden aangestoken en afgefikt door de opstandelingen. Ze konden zich ternauwernood redden. konden even onderdak krijgen bij kennissen. De moeder van het gezin was in een jappen interneringskamp verrekt. Maar ze hadden letterlijk alleen dat nog wat ze aanhadden.
    3 dagen later moesten ze op de boot richting Nederland. Ze kwamen in November aan in hun zomerkleren. Winter had men daar immers niet, wel de moessons. Werden ondergebracht in de door de Duitswers verlaten, houten barakken in de duinen bij Petten. Ergens had de kerk aldaar wat winterkleding en schoenen ingezameld en dat werd verdeeld. Om wat te eten te hebben kregen ze een grijpstuiver van de soc. dienst, want het Rijk wilde voor hun (leger)personeel niet betalen. Tot op heden staan de salarissen van deze mensen nog uit. Men denkt er echter niet aan ze hen en hun directe nakomelingen die al deze ellende hebben meegemaakt hun de toestaande soldij en voor het burgerpersoneel de salarissen uit te betalen.
    Schoonvader ging dan maar vissen en jutten om wat te te eten te hebben en de enige potkachel te stoken. Hij heeft pas tegen einde 70er jaren een huurhuisje toegewezen gekregen in een dorp verderop.
    Het enige wat wel mooi was, vanuit de barak klom je zo tegen het duin op en was aan het strand.
    Nu ging het ons allemaal hier ook niet al te best en was het iedere cent omdraaien en misschien herinner je dat in de 50er jaren nog steeds veel op de bon was en je ook moest bijbetalen.

    Ik pas erg op dat onze paspoorten op tijd worden verlengd. Zeker voor mijn man zou het een onmogelijke toestand worden als we daar te laat mee waren. Voor hem is geen geboortebewijs meer te krijgen, het archief waar al die belangrijke papieren documenten van Ned. Indiers liggen, is ook totaal afgebrand, niks meer te redden. Hij moet het doen met een oud vod waarop een ambtenaar met de hand iets heeft bijgeschreven en in het maleis is opgesteld. Dat maleis was nog niet direct een punt, wel de handschriftelijke toevoeging.
    Ik heb dan ook gruwelijk de pest in over die uitkerings toeristen, maar ook aan de jappen, omdat ze tot op vandaag de dag weigeren hun excuses aan te bieden en net als Duitsland compensatie te betalen, hetgeen al door een internationaal gerechtshof is vastgesteld. Er zij al ettelijke rechtszaken in Japan over gevoerd. Ik heb bewondering voor de mensen die daar nog altijd vol mee bezig zijn. Maar op de koninklijke hoef je niet te rekenen net zo min als op de diverse Ned. regeringen, integendeel.
    Als je af en toe eens de echte verhalen hoort hoe het er aan toe ging in die kampen, weet ik echt niet wie erger waren de moffen of de jappen.

    Like

 8. hslot4 zegt:

  Een in Afghanistan geboren “Nederlander ………………..uhhhhhhhhhhhhhhhhhh ik zocht me rot naar het kader met daarin de vermelding satire lmao .
  Ik moet echt weer eens ulead instaleren en weer gaan photoshoppen hahahahaha hier moeten gewoon plaatjes bij

  Like

 9. Deze man had nooit meer vrij mogen komen. Hoe is hij Engeland in gekomen?

  Like

 10. Elena zegt:

  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2017/01/we_staan_er_weer_fijn_op.html

  Hoe kon die moordenaar oftewel keelsnijder uit Almere na 6 jaar cel in Engeland geraken?

  Nog zo’n lieve jongen uit Almere die afgehakt hoofd vasthoudt.

  https://haralddoornbos.wordpress.com/2014/02/12/man-uit-almere-die-nu-in-syrie-vecht-en-beweert-jihadist-khalid-k-te-zijn-houdt-op-foto-een-afgesneden-hoofd-omhoog/

  WAARSCUWING…schokkende beelden!!!
  Wat een rijkdom deze kansenparels !!!

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Datum: 14-1-2017 12:21:57
  Aan: internet@ad.nl
  Onderwerp: Nieuwstip

  Het schofferen van de autochtone Nederlanders in de zogenaamde “kwaliteits” media gaat maar door.

  Criminele asielparasieten die een misdaad plegen worden er steevast in de kop van het artikel Nederlander genoemd !!

  Ik erger mij daar mateloos aan !!!

  ROT OP MET DEZE WAARDELOZE VERSLAG GEVING !!

  Zij (de Media) stigmatiseren de autochtone inwoners van ons land !!

  Geliked door 2 people

  • Perfide Albion zegt:

   Heel goed Koddebeier! Zeg het die lieden van de leugenpers! Wilders zegt het goed: We gaan in dit land schoon schip maken als we de macht hebben. Iedereen die deze moordende asielparasieten help krijgt een ritje bij Julio Poch in de helikopter. Effe een stukje boven de Noordzee vliegen..

   Like

  • koddebeier zegt:

   Uiteraard nog steeds geen reactie ontvangen van deze “kwaliteits”krant !!

   Like

 12. tippelaar zegt:

  Ons rechtsstelsel is doodziek. De rechters zijn het niet waard recht te spreken. Om ons te vrijwaren van deze gezagsondermijnende rechterlijke kliek zouden er minimumstraffen moeten worden vastgesteld en de hele bups van justitie en rechterlijke macht (allemaal vrouwen) moet vervangen worden. Stop met pamperen. Sluit de zware criminelen op in een gat in de grond tot ze creperen. Ik gun het ze. Sluit daarbij ook direct die geschifte rechters bij op. Zij zijn het niet waard dat ze bestaan.
  Rechters, uw recht is het mijne niet. Mijn recht kent maar 1 regel, oog om oog en tand om tand, Vergelding dus en geen opvoeding. Graag weer de doodstraf invoeren en stoppen met de medemenselijkheid. Deze regel zullen we in de zeer nabije toekomst hard nodig hebben. De criminelen moeten weer bang zijn voor de politie en voor het apparaat dat ze opsluit tot ze verteerd zijn,

  Like

 13. Alex Delarge zegt:

  Almere schijnt wel populair te zijn bij “Nederlandse landgenoten” die onthoofden. http://www.volkskrant.nl/buitenland/koppensneller-uit-almere-hier-gestoorde-daar-held~a3742275/

  Like

 14. Mirjam zegt:

  Al bij het eerste criminele feit dat hij pleegde, hadden ze hem zijn ‘Nederlanderschap’ af moeten pakken. Dit beest is geen Nederlander en was dat ook nooit.

  Like

 15. BertG. zegt:

  Hier nog zo’n “echte Nederlander” die met terroristische plannen rond liep opgepakt.

  https://www.powned.tv/artikel/spanje-pakt-rotterdamse-jihadist-op

  Like

 16. Steven zegt:

  De advocaat betoogde dat zijn cliënt spijt heeft en onder psychische problemen lijdt als een gevolg van de oorlog in Afghanistan. Zo zag hij als elfjarige jongen zijn ouders vermoord worden door de Taliban.

  – Tja…schijnbaar had hij geen last meer van zijn psychische problemen toen hij in Almere een
  vrouw vermoordde.

  Oplossing:
  – Door zijn knieën schieten en in een natuurreservaat met veel leeuwen dumpen.

  Die MOSSELS veroorzaken overal problemen, en het maakt bijna niet meer uit waar ze oorspronkelijk vandaan komen.
  Ik pleit voor dezelfde barbaarse behandeling als ze worden gepakt voor een misdaad…net als in hun thuislanden….aufmachen!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s