Rusland nodigt Trump-team, buiten Obama om, uit voor Syrië-gesprekken

screenshot_67

(Vertaling: E.J. Bron)

Volgens informatie van de “Washington Post” heeft Vladimir Poetin het team van de komende Amerikaanse president Donald Trump uitgenodigd naar Kazachstan om deel te nemen aan de geplande gesprekken over Syrië. Volgens het bericht werd Barack Obama hierover niet geïnformeerd.

epoch-times

Volgens informatie van de “Washington Post” heeft Rusland het team van de toekomstige Amerikaanse president Donald Trump uitgenodigd om deel te nemen aan de gesprekken over Syrië in Kazachstan, zonder daarbij de huidige Amerikaanse regering te betrekken.

Zoals de krant vrijdagavond (plaatselijke tijd)  berichtte, werd de uitnodiging eind december in een telefoongesprek van de Russische ambassadeur in de VS, Sergej Kisljak, met Michael Flynn gedaan, die door Trump werd genomineerd als nationaal veiligheidsadviseur.

De huidige woordvoerder van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken, Mark Toner, zei vrijdag niet in het bezit te zijn van een “formele uitnodiging” aan de Amerikaanse regering voor de bijeenkomst in Astana, de hoofdstad van Kazachstan. Mocht deze desondanks toch nog komen, dan zou de aftredende regering de toekomstige “zeker aanbevelen” om gevolg te geven aan de uitnodiging, voegde Toner er aan toe.

De gesprekken in Astana worden onder de verantwoordelijkheid van Rusland, Turkije en Iran voorbereid. Ze moeten op 23 januari plaatsvinden, drie dagen na de installatie van Trump. Formele vredesonderhandelingen voor Syrië onder beschermheerschap van de VN zullen op 8 februari in Genève plaatsvinden.

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Obama, Poetin, Rusland, Syrië, VS. Bookmark de permalink .

12 reacties op Rusland nodigt Trump-team, buiten Obama om, uit voor Syrië-gesprekken

  1. M.A.L. Sion zegt:

    Goed dat ze die smeerlap Obama buiten spel zetten, al is het maar symbolisch, gezien de korte tijd dat hij nog president is. Ik zou het toejuichen als Trump direct na zijn aantreden de volksverrader Obama aan zou pakken. (HANG HIM NOT FREE)
    malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

    Like

  2. henk der niederlander zegt:

    Net gelezen, Udo Olfkotte zou overleden zijn aan een hartfalen.
    Ik weet niet of het nepnieuws is maar Get lijkt me dat binnen een uur wel een bevestiging zal komen op een aantal Duitse sites.

    Like

  3. louis-portugal zegt:

    Oh wat vind ik die situatie hierboven mooi weergegeven.

    Like

  4. Jan Wandelaar zegt:

    Geliked door 2 people

  5. Geweldig nieuws, let op Trump gaat het helemaal maken en Obama heeft het nakijken.

    Like

  6. Guardiacivil zegt:

    Oppassen geblazen mensen, er staat veel op spel en vijanden zijn binnen de muren. Nog meer veiligheid rond Trump en alles doorlichten.

    Like

  7. Flo zegt:

    Heerlijk! En nu snel opzouten met die moslim neger.

    Like

  8. Nemesis zegt:

    Trump heeft tevens een top ontmoeting met Poetin voorgesteld, die kan plaats vinden kort na zijn aantreden. Plaats van de ontmoeting zou IJsland zijn.

    Like

  9. paulzwueste zegt:

    Als ze dan maar geen ruzie maken over de vrouw van Trump.,
    Je weet het nooit met die mannen.

    Like

Plaats een reactie