VIDEO Brigitte Gabriel: Vitale informatie over “vluchtelingen”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H. Slot

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Europa, gezond realisme, Islam, Islamisering, kwaadaardige opzet, landverraad, Rotzakken, Verenigde Naties, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO Brigitte Gabriel: Vitale informatie over “vluchtelingen”

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 2. Frans Brassens zegt:

  Een pittige tante met een verstandig verhaal. Zoals ze stelt, hier in Europa zijn we al verder op het slechte pad dan de USA. Terwijl het ook daar bepaald niet mis is met de mohammedanen-ellende.

  Like

 3. Driek zegt:

  DE TELEGRAAF
  Nederlandse hulp voor vluchtelingen in kou
  1 uur geleden

  DEN HAAG – Het kabinet laat de vluchtelingen die zeer te lijden hebben onder de kou op de Griekse eilanden niet aan hun lot over. ’Uit overleg van onze mensen in Athene met vertegenwoordigers van de Griekse overheid en de hulporganisaties blijkt dat de meeste hulpgoederen al in het land aanwezig zijn. Dat is positief, want dit scheelt transporttijd. Het is nu zaak dat de spullen zo snel mogelijk bij de mensen komen’, aldus minister Ploumen.

  Om de benodigde hulpgoederen te kunnen aanschaffen heeft het kabinet 100.000 euro beschikbaar gesteld. Daarnaast roept de minister lokale overheden in Griekenland op om de hulpverlening in staat te stellen snel en slagvaardig haar werk te laten doen. Zodat duizenden mensen -het merendeel afkomstig uit Syrië en Afghanistan- niet meer worden blootgesteld aan de barre winterkou, in afwachting van de uitkomst van hun asielaanvraag. Ploumen: ’Het is hartverscheurend dat de mensen geen kant op kunnen. Daar moet nu snel een eind aan komen.’
  Aanvulling

  Naast Lesbos en Samos lijkt ook de situatie voor migranten op de andere Griekse eilanden als gevolg van het barre winterweer slecht. De minister dringt er daarom op aan dat de autoriteiten ook daar de situatie snel in kaart brengen zodat adequate hulp kan worden geboden. De Nederlandse bijdrage is een aanvulling op EU middelen die eerder beschikbaar zijn gesteld.

  Like

  • Cathja zegt:

   Hebben die ‘vluchtelingen’ dan geen enkel idee dat het koud is/kan zijn in Europa? En waarom vindt de VN dat ‘de wereld’, en dus ook Europa meer moet doen om deze kou-lijders te helpen, terwijl er tal van warme moslimlanden geen poot uitsteken om hun geloofsbroeders en -zusters op te vangen?
   Ja, wij moeten het maar weer opknappen! Ik kan hier behoorlijk kwaad om worden. En welja, minister Ploumen trekt nog maar eens de knip en deel weer een ton uit!
   Waar blijft de extra hulp voor onze eigen mensen die niet meer rond kunnen komen?

   Bah!

   Like

   • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

    ja maar ze zijn “gevlucht” uit turkije, een land wat veilig verklaard is sinds lange tijd ?
    waarom “vluchten” ze dan uit turkije ?

    Like

   • Steven zegt:

    waarom “vluchten” ze dan uit turkije ?
    – Om HIER hun uitkeringen, toeslagen + 10.000 op te halen!!
    – In Turkije valt niks te halen en moeten ze werken!
    – In Europa kunnen ze ongestraft onbeperkt vrouwen verkrachten

    Like

 4. Ook vluchteling hebben een eigen wilsbeschikking, dat niet wil zeggen dat wij dan maar alle poorten open voor ze moeten zetten. Ze zijn mij te selectief, wat zeggen wil dat zij het allerbeste land eruit pikken waar zij naar toe willen. Dan heb je echt geen oorlogsvrees. Maar eigenlijk hebben wij dit ook al allemaal van ze geleerd. Niemand heeft gezegd dat ze op die eilanden moeten gaan zitten. Ze hadden ook gewoon thuis kunnen blijven.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s