Wetteloosheid in Zweden: “Migranten” veranderen winkelcentrum in No-Go-Area”

screenshot_65

(Vertaling: E.J. Bron)

Zweedse autoriteiten delen mee dat buitenlandse jeugdbendes Zweden´s grootse winkelcentrum in een “No-Go-Area” veranderd hebben door de politie te intimideren, meisjes lastig te vallen en openlijk in drugs te handelen. De politie van Göteborg werd tot buitengewone maatregelen gedwongen om de steeds vaker voorkomende incidenten de baas te worden, waarvan klanten en winkeliers op hun werkplek de dupe werden.

inselpresse

“Nordstan” is het grootste winkelcentrum in Zweden wat betreft de omzet en het aantal bezoekers. Als de winkels echter om 20.00 uur sluiten, nemen criminele jeugdbendes de plek over, en dat ondanks een grotere aanwezigheid van de politie.

Jonas Bergqvist van de politie van Göteborg zei tegen “Expressen”:

“Sinds afgelopen herfst hebben we te maken met een stijging, waarbij het overwegend onbegeleide minderjarigen zijn die hier in ´Nordstan´ rondspoken. ´s Avonds handelen ze in drugs en het komt vaak tot geweld tussen de bendes onderling. Ze nemen de conflicten uit hun thuislanden hier mee naartoe.”

Zijn collega Rikard Sorensen voegde er aan toe dat de daders niet alleen vaker toeslaan, maar ook steeds agressiever optreden tegenover de politie. Hij zei:

“Hier circuleren heel veel drugs. Ik zou mijn zoon niet eens toestemming geven om naar ´Nordstan´ te gaan. Het risico bestaat om beroofd te worden en bij meisjes dat ze lastiggevallen worden.”

Het winkelcentrum werd een centrale verzamelplaats en ook al zijn er eveneens enkele Zweedse jongeren bij enkele incidenten betrokken, zeggen de agenten dat het alleen reizende “migranten” uit Afghanistan en Syrië zijn, evenals Marokkaanse straatkinderen, die verantwoordelijk zijn voor de dramatische stijging.

Slechts enkele dagen nadat het centrum ertoe werd gedwongen om met Oud & Nieuw vroegtijdig te sluiten, omdat vandalen probeerden vuurwerk af te steken in het gebouw, hebben ongeveer 150 jongeren de politie omsingeld en bedreigd, aldus Bergqvist. Hij onthulde:

“In ´Nordstan´ vond een incident plaats waarbij politieagenten door een groot aantal jongelui werd omsingeld. Zij voelden zich bedreigd en moesten versterking oproepen.”

Andere incidenten in het winkelcentrum in het zuidwesten van Zweden gingen om een jongere die beroofd werd terwijl men hem een gebroken fles op de keel zette, en om een winkelier, die door de daders werd bedreigd toen hij ze van winkeldiefstal wilde afhouden.

Sorensen veroordeelde de situatie en wees daarbij duidelijk op de liberale immigratiepolitiek van het land, omdat veel van de rovende en brandschattende buitenlandse jongeren geen identiteitspapieren hebben. De agent zei dat de daders heel snel weer op straat zouden lopen, omdat men na een arrestatie hun leeftijd niet kunnen verifiëren, zodat de vandalen worden overgedragen aan de sociale dienst, omdat niet bewezen kan worden dat het om volwassenen gaat. Sorensen zei:

“Ik heb met mensen gesproken die eruit zagen als 35, maar beweerden 15 te zijn. Omdat ik niet kan bewijzen dat ze liegen, moet ik ze weer laten gaan.”

Het toegeven dat “Nordstan” een epicentrum van wetteloosheid werd, past bij een politiebericht van afgelopen jaar, waarin gedetailleerd de incidenten in meer dan 55 gebieden werden opgesomd die als “No-Go-Zones” gekwalificeerd werden. In het bericht werden brute overvallen tegen de politie, seksuele delicten, kinderen met wapens en de algemene chaos die door het land gaat, vermeld.

Malmö, de op twee na grootste stad in Zweden, verzonk met Oud & Nieuw in chaos, toen brandstichters overal in de stad auto´s in brand staken. Daarop werd de stad een “oorlogsgebied” genoemd en moest de politie openlijk toegeven dat zij de controle verloor.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Bron oorspronkelijk artikel:
www.express.co.uk
Auteur: Lizzie Stromme

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Derde Wereld, Dhimmitude, establishment, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, socialistisch idealisme, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

20 reacties op Wetteloosheid in Zweden: “Migranten” veranderen winkelcentrum in No-Go-Area”

 1. Mary zegt:

  Even met het leger hardhandig gaan opruimen?.

  Like

  • jedeha zegt:

   ik denk dat Zweden geen leger heeft, altijd neutraal

   Like

   • jedeha zegt:

    Redactie, of Hr Bron, ik zou graag willen stoppen met het ontvangen van reacties omdat mijn inbox vol raakt, had 1700zoveel mailtjes, ik heb het eerder verkeerd aangeklikt, zoudt u dat willen veranderen? Ik hoop zelf regelmatig uw site te lezen. Bij voorbaat dank u wel.
    Ben trouwens erg bang voor de troepen die naar Polen gestuurd zijn en dat Obama aanblijft. Dit liever niet publiceren.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Daarvoor zult u zichzelf moeten afmelden. Dat kan onderaan iedere mail die u van het blog krijgt.

    E.J. Bron

    Like

 2. Mirjam zegt:

  “Ik heb met mensen gesproken die eruit zagen als 35, maar beweerden 15 te zijn. Omdat ik niet kan bewijzen dat ze liegen, moet ik ze weer laten gaan.”

  Maar kunnen zij, op hun beurt, bewijzen dat ze 15 zijn en de waarheid spreken? Het is toch hoor en wederhoor? Het is zo’n slap gebeuren daar in Zweden, dat iedereen er niet met zijn verstand bij komt dat de hele Trias Politica en de burgers het zover laten gaan, als het nu al gekomen is.
  Ze moeten gewoon optreden en het schorem het land uitzetten. De echte Zweden moeten op de eerste plaats komen en niet die criminelen. Hoelang laten ze het nog zo doorgaan? Totdat alles kapot is en zijzelf uit hun eigen land gedonderd worden? Gebruik jullie verstand en gooi ze d’r gewoon uit. Opgeruimd staat netjes.

  Like

 3. carthago zegt:

  Failed state Zweden, daar kan geen viking meer iets aan doen. Jammer van de zweethutten,dat worden kalifaatrattenholen.

  Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Malmö. Niets nieuws onder de zon, dus.

  Like

 5. Thom zegt:

  En maar op links blijven stemmen jongens, dan zal het wel goed komen.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Zweden krijgt wat het verdiend.
  Klinkt goedkoop en aanmatigend.
  Maar als het volk nu NOG niet de straat opgaat en met massale demonstraties en massa-stakingen de overheid dwingt tot het massaal uitzetten van het gespuis en veranderen van de wetgeving, dan zullen we later zeggen:
  “Zweden. Een volk dat zijn voortbestaan niet verdiende…!!!”

  Like

 7. En zo blijft het daar maar doorgaan, we raken er al aan gewend.

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Welzeker kunnen Vikingen daar wat aan doen. Juist zij kunnen in een universeel begrepen taal verhelderen dat er wat grenzen drastisch overschreden zijn als ze er maar voor zorgen dat ze nergens herkenbaar in beeld komen want het juridische systeem heeft daar al even weinig meer met rechtspraak te maken.

  Like

 9. Hendrik zegt:

  Als je geen papieren hebt besta je dus niet, dan is het ook niet zo moeilijk om te “verdwijnen”. Huren de Zweden toch een paar ex KGB agenten in.

  Like

 10. johnny zegt:

  zijn dit mannen van de politie of broekschijters? Schiet die een kogel door hun kop dan ben je daar voorgoed vanaf

  Geliked door 1 persoon

 11. tippelaar zegt:

  De Zweden krijgen wat ze verdienen. De zweedse politie doet wat ze moet doen, zich aan de wet houden en aan het zweedse wetboek van strafrecht strafvordering. Er is een oplossing en dat is de noodtoestand uitroepen in het land. Een samenscholingsverbod en een uitgaansverbod. Bij de eerste aanroep van een politieman of militair aan een als emigrant uitziende figuur, wanneer er geen gevolg aan wordt gegeven, direct vuren en dan niet op de benen. Binnen een week is de openbare orde hersteld en heeft de zweedse overheid rustig de gelegenheid om het resterende gespuis in concentratiekampen op te sluiten. Zolang de zweedse politici niet bereid zijn om dit soort noodmaatregelen te nemen, is het land en de bevolking volledig verloren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s