Misschien houdt John Kerry eindelijk zijn bek dicht na het verschijnen van deze video . . .

 

(Door: Ami Horowitz – Vertaling: E.J. Bron)

Denkt John Kerry werkelijk dat de kern van de problemen in het Midden-Oosten de checkpoints zijn die noodgedwongen bemand moeten worden door Israëlische soldaten als gevolg van golf na golf Arabisch terrorisme dat Israël vanaf het begin heeft geteisterd? Er zouden geen checkpoints bestaan als er geen messen, machinegeweren en bommen waren om naar te zoeken.

Arabieren kunnen door 95% van de gebieden waarin zij wonen vrij reizen en zij en de Joden die in de betwiste gebieden wonen – die ooit illegaal bezet werden door Jordanië – worden gecontroleerd om het grootste deel van de staat Israël veilig te houden.

Dat noem je gezond verstand.

Het verwijderen van checkpoints is genocidaal – dus verwacht niet van Israël dat zij dit spoedig zal doen.

Bron:
www.israelvideonetwork.com
Door: Ami Horowitz

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Arabieren, gezond realisme, Islam, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, Obama, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, VS. Bookmark de permalink .

9 reacties op Misschien houdt John Kerry eindelijk zijn bek dicht na het verschijnen van deze video . . .

 1. Cathja zegt:

  Israël doet al het mogelijke om zijn bevolking zo veilig mogelijk te laten leven. Helaas wordt keer op keer geprobeerd om door middel van terroristische aanslagen de veerkracht en de weerbaarheid van het Joodse volk te breken. De checkpoints zijn een middel om zoveel mogelijk terroristen buiten de deur te houden. Israël doet hier zeer verstandig aan, en negeert wat anderen daarvan vinden. Laat een ieder die kritiek heeft op dit beleid eerst eens nadenken, alvorens te oordelen!

  Shalom Israël!

  Like

 2. Elly zegt:

  Vandaag in Parijs http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/223305 Van een ooggetuige gehoord: Franse Joden huilen omdat er o.a. nederlanders zijn die speciaal naar Parijs zijn gekomen om te protesteren tegen het onzalige plan om Jeruzalem te verdelen.

  Like

 3. Peterdm zegt:

  Door de verzameling van “extreem-links, socialisten, democraten globalisten en oliedollars” binnen de UN is afgesproken om Israël op alle manieren klein te krijgen. UN=anti Israel en pro islam(oliedollars) Donald gaat dat veranderen.
  http://www.breitbart.com/jerusalem/2017/01/15/five-anti-israel-offenses-paris-peace-summit-final-declaration/

  Like

 4. vanhetgoor zegt:

  Het is altijd wel mogelijk om een leuk filmpje te maken over stupiditeiten. Maar een oplossing wordt er niet mee bereikt. De enige weg die mogelijk is bestaat uit het opheffen van de ‘Palestijnse staat’ en het arresteren en veroordelen van de schuldigen en hun levenslang opsluiten. Dan moet er aan die mensen die zich Palestijn noemen een vraag worden gesteld, of men gaat terug naar het land waar de grootvader vandaan komt of men verklaart dat men zich beschaafd gaat gedragen, en bij het niet navolgen van de belofte moet er ook een sanctie op staan. Dan is 99% van alle Palestijnen terug naar Egypte, Syrië en de tientallen andere landen in de regio. Het kleine aantal dat zich als een beschaafd mens gaat gedragen kan wonen en werken in Israël, de mensen die dat niet willen moeten de consequenties aanvaarden. Namelijk opgesloten worden in een gevangenis.

  Al het gezeur dat tot nu toe is geproduceerd heeft niets opgeleverd. Die Palestijnse ‘staat’ is een geniepige manier gebleken voor een klein groepje misdadigers om bijna een miljoen mensen onder de knoet te houden en uit te buiten. Een niet bestaande oorlog van een niet bestaand land, maar de slachtoffers zijn wel echt. Dat zijn de Palestijnen! Aan hen wordt niet gedacht als het linkse volksdeel stelling neemt tegen de ‘Zionisten’. Op de keper beschouwd zijn die zogenaamde Palestijnen ook Zionisten, want tenslotte willen zij ook in Israël wonen.

  Het is jammer dat ik met mijn vredesplan voor het Midden-Oosten geen platform kan vinden en dat uit te dragen. Het is ook weer niet zo erg, de Israëli’s hebben er geen last van, de Palestijnen hebben toch al geen leven, zij zijn gewoon het slachtoffer en niets of niemand kan daar iets aan veranderen want de verdiensten voor de kleine club met bestuurders van de Palestijnse ‘Autoriteit’ die breekt alles af wat niet in hun straatje is. Alleen als de Palestijnen in ellende leven komt er geld van buitenlandse regeringen, en zolang dat geld van buitenlandse regeringen blijft komen blijft de ellende voor de Palestijnen. Er is geen andere uitweg dan het Vanhetgoor Vredesplan voor het Midden-Oosten.

  Denk daar eens aan als er weer een filmpje te zien is met hoe erg de Palestijnen het hebben, alleen door dit leed krijgen misdadigers geld, en om de ellende groter te maken zorgt men dat iedere Palestijn voor de volle 100 % geïndoctrineerd is.

  Like

 5. Jan zegt:

  SS komt bij elkaar in Vichy Frankrijk om Palestina te creëren, waaronder de nazi’s Kerry en Steinmeier

  Diplomats flock to Paris for summit on Israeli-Palestinian conflict

  Envoys from over 70 countries, including the US, have gathered in Paris to discuss the conflict between Israelis and Palestinians. Israel’s Netanyahu has slammed the meet as “rigged” against his country.

  The diplomats are expected to urge the creation of a Palestinian state at the Sunday peace conference.

  “A two-state solution is the only possible one,” French Foreign Minister Jean-Marc Ayrault said while opening the meet, calling it “more indispensable than ever” to solve the decades-long dispute.

  http://www.dw.com/en/diplomats-flock-to-paris-for-summit-on-israeli-palestinian-conflict/a-37137226

  Like

 6. Jan zegt:

  Het gros van de Arabieren interesseert het ook niets dat de ambassade van Amerika naar Jeruzalem wordt verplaatst, wel de linksen want die haten Israël

  Like

 7. Onno zegt:

  Kerry is vermoedelijk een psychopaat. Zie zijn Viëtnam verleden en de klachten van zijn collega’s die hem daar (opvallend/bizar) in actie hebben gezien. Dit gekoppeld aan zijn strooptocht regelrecht (liegend en hakkend) naar zo groot mogelijke macht en controle, doet je afvragen, waarom hij niet is GETEST EN UITGENOMEN!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s