Zweden´s beroemde bikini-politieagente stopt er mee

screenshot_18

(Door: Ferdinand Hauser – Vertaling: E.J. Bron)

Zweden´s beroemdste politieagente gooit het bijltje er bij neer. Mikaela Kellner was in de hele wereld beroemd geworden, toen zij in de zomer van 2016, slechts gekleed in bikini, een dief arresteerde. Ze heeft kritiek op de toestanden bij de Zweedse politie.

In augustus 2016 werd Mikaela Kellner de beroemdste politieagente van Zweden. Want hoewel ze geen dienst had en eigenlijk lekker lag te zonnebaden, greep ze in en arresteerde een dief. Daarbij droeg ze alleen maar haar bikini.

Foto´s van de bikini-arrestatie leverden Mikaela Kellner al gauw internationale roem op. Het nieuws leverde haar 30.000 nieuwe Instagram-fans op. Maar nu heeft de beroemde politieagente besloten om na elf jaar te stoppen met het beroep. De belangrijkste reden daarvoor is dat ze ontevreden met de herstructurering bij de politie is.

“Ik vind dat de collega´s niet eerlijk behandeld worden zoals zou moeten”, zei ze tegen de Zweedse krant “Expressen”. Het politieberoep zou als een tweede identiteit voor haar zijn geworden, en ze zou zich slecht voelen als ze haar werk niet goed zou kunnen doen.

De Zweedse politie lijdt onder personeelstekort. Tegelijkertijd zijn de gewelddaden met de immigratie van tienduizenden “migranten” uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika enorm toegenomen. Daarbij gaat het om seksuele overvallen, diefstal, moord, in brand steken van auto´s en geweld tegen de politie.

Het geweld in enkele gebieden is dusdanig toegenomen, dat de politie deze zogenaamde “No-Go-Zones” mijdt. Een rappoprt van vorig jaar laat zien dat 80% van de Zweedse politieagenten er over nadenkt de dienst te verlaten en een andere baan te zoeken. Een reden daarvoor is het toenemende gevaar waaraan ze blootgesteld staan.

Daarbij komt dat de Zweedse politiek het probleem van de migrantencriminaliteit negeert. In Zweden is het gangbare praktijk dat de identiteit van de daders verzwegen wordt. Op deze manier dient kritiek op de immigratiepolitiek van de regering voorkomen te worden.

De bikini-politieagente Mikaela Kellner zegt dat ze zich nu zal concentreren op haar carrière als fitness-trainster.

Bron:
www.ferryhouse.ag
Door: Ferdinand Hauser

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, establishment, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

10 reacties op Zweden´s beroemde bikini-politieagente stopt er mee

 1. Je moet wel in het straatje van Zweden thuis hoern

  Like

 2. koddebeier zegt:

  En in Nederland zijn we hard onderweg naar de zelfde toestanden en ook “onze” regenten steken hun koppen in het zand !!!

  Like

 3. elisah zegt:

  Good for you!
  Laat ze maar allemaal ontslag nemen, dan kan je lachen….
  Misschien zijn er dan toch eindelijk signalen die aankomen, hoe lang kan men daar nog een plaat voor de kop hebben?

  Like

 4. Aegolius cs zegt:

  Voor wurgsex wordt veel betaald.

  Geliked door 2 people

 5. wauso zegt:

  Slimme Vrouw ! Wegwezen voor er Doden bij de Bosjes zullen vallen. Ook in Nederland zullen dankzij de Politiek alsook Politieke figuren bij het O.M. en Politie, die er enkel zitten om hun Politieke vrienden gunsten te verlenen de messen door de ribben gaan !
  Tegenwoordig dient de Politie de Politiek en hun Linkse Gutmensch Vrienden. Tja dat moet je niet zeuren als je daar de rekening voor krijgt. Op Facebook heb ik menig klagend politiemannetje hierover al de les gelezen !

  Geliked door 1 persoon

 6. Wil zegt:

  Migranten noemen ze het uitschot, Net zoals hier. Noem het beest bjj de naam dan ben je een rassist.
  Politici zijn slappe zakkenvullers, kl..tzakken. Agenten mogen niks meer. De echte gaan weg, zoeken een andere baan, zijn gefrustreerd. Zie de kleine taak straffen die ze krijgen voor geweldsdelicten, aanrandingen, overvallen, etc. Wij worden overspoeld door dit tuig en het gaat maar door. Half Afrika zit straks hier, kunnen, willen niks.Alleen maar uitkering vangen.

  En Rutte lacht maar. Hoe lang nog?????????

  Geliked door 1 persoon

 7. Ivan Chapka zegt:

  Zijn lach zal overgaan in die van die boer met kiespijn!

  Like

 8. hmessie zegt:

  Dat die agente er mee stopt, haar volste recht. Maar dan had ik graag dat ze nog daarvoor nog even bovenop mij was gaan zitten, en dan stevig schrijlings!

  Like

 9. hmessie zegt:

  Door haar heldendaad in bikini heeft Mikaela Kellner eens en voor altijd wereldwijd naam gemaakt. Gun haar maar van harte de vreugde om ander werk te zoeken.

  Like

 10. hmessie zegt:

  Gelukkig voor de dief dat op de foto alleen zijn haren te zien zijn, en niet zijn hele gezicht. Anders had hij wereldwijd, en ook in zijn omgeving, nog véél grotere schande moeten dragen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s