De PvdA kan zich niet voorstellen dat de partij binnenkort wordt gedecimeerd

screenshot_35

(Door: Chris Aalberts)

Plus: de verschillen tussen PvdA, SP en GroenLinks

De PvdA congresseerde dit weekend in Fabrique, een evenementenlocatie op de grens van Maarssen en Utrecht. Andere partijen hebben genoeg aan een congres van één dag, maar de PvdA niet. Zaterdag begon dit congres met discussies over het verkiezingsprogramma, zondag staat de kandidatenlijst centraal. Ook zwaait de partij Diederik Samsom uit.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, PvdA, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

56 reacties op De PvdA kan zich niet voorstellen dat de partij binnenkort wordt gedecimeerd

 1. Thoth zegt:

  Ik wel, alleen ik weet niet welke organisatie dit heeft uitgevoerd. Het is van Ab Flipse, bekend van de woekerpolis.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De echte peilingen die ook helemaal ècht zijn, en ook altijd zullen uitkomen zijn de officiële peilingen die door het “Ministerie van Waarheid” in den Staatscourant worden gepubliceerd.

   Dit “Ministerie van Waarheid” stelt de peilingen zèlf samen, zonder enige hulp van buitenaf. Dit is een héél sterk staaltje van waarheidsbevinding, vandaar dat het dus ook altijd de enige echte peilingen kunnen zijn.
   Vervolgens wordt de werkelijke uitslag der verkiezingen aangepast aan de laatste peilingen, om zodoende, en op deze wijze, ook te bewijzen dat er waarheidsgetrouwe verkiezingen hebben plaatsgevonden.

   Hier is geen speld tussen te krijgen.
   Maar nu we hebben gelachen even dit. Is u niet opgevallen dat de uitslagen van de verkiezingen van de laatste jaren het evenbeeld waren van de daaraan voorafgaande laatste peilingen…

   Ziet u het voor U…?

   Like

 2. ReaGluurder zegt:

  Wat is die Ass toch een sneu figuur geworden! ‘k Hoop dat NL na mrt’17 van deze Landverrader / NepJood verlost is!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Fred zegt:

  Kleine kleutertjes kunnen zich ook niet voorstellen dat mama ze wel eens een tik geeft.

  Like

 4. Stervende rioolratten bijten ook alles wat ze tegenkomen, ze lopen iedereen te bedreigen, maakt niet uit, een grote hond of heel Engeland, dat heb je zo met die arme rode urnvullingen in wording die niet willen weten dat ze straks alleen nog genoemd worden door wanhopige moeders als die hun ongehoorzame kinderen toekijven met ‘ als jij zo doorgaat wordt je nog eens een partij’.

  Ja, alleen ‘partij’ want dat zal dan de verzamelnaam zijn van alle enge mensen, groepen, tuig en andere verzamelingen die tegen die tijd gelukkig in opvoedingskampen een spuitje hebben gehad vanwege kwaadaardige galbakkerij. Vooral van verhalen over politici of politieke partijen kregen de mensen kregen de mensen nog de rillingen van afschuw.

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Als dat zou kunnen, het zou een reden zijn voor een feestje !!

  Geliked door 1 persoon

 6. leefbarbaar zegt:

  Dat de PvdA klappen krijgt ligt voor de hand.
  In de moskee zal bepaald worden of de moslim Dengk gaat stemmen of PvdA.
  Met Dengk gaan ze voor allah
  met de PvdA gaan ze voor uitkeringen en toeslagen. Wat gaat het stemvee doen?

  Daarnaast bezit de PvdA de media, vakbonden, ambtenarij en duizenden stichtingen en andere subsidiesponzen en heeft iedere groep allochtonen een eigen netwerk gekregen om reclame te maken voor de PvdA, dan wel iedereen bang te maken voor de PVV. Een aantal zetels is zo veilig gesteld.

  Hoe graag ik het ook zou zien, ze verdwijnen niet. Ze hebben verleden keer alles verkocht om te regeren en dat doen ze nu ook. Dieper kunnen ze toch niet meer zinken, maar helaas zullen ze nog wel wat zetels overhouden.

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Leefbarbaar.
   ’n Partij die in het verleden meer dan 40 zetels behaalde kun je ook niet in een keer wegvagen.
   Wat wèl zal gebeuren is dat de PVDA een ongelofelijk pak slaag gaat krijgen.
   De PVDA zal zodanig worden afgestraft dat zelfs aartsleugenaar en -verrader Asscher het niet zal aandurven te liegen:…
   “Dat met deze uitslag de kiezer duidelijk heeft gemaakt dat er vanaf nu een halt is toegeroepen aan de teloorgang van de partij, en dat deze verkiezingsuitslag duidelijk heeft aangegeven dat vanaf NU de partij weer aan het groeien is…!”

   Leest u het nog even langzaam opnieuw, dan wordt het wel duidelijk.
   Zelfs ik moest hier even over nadenken…

   Like

   • leefbarbaar zegt:

    Overigens gaat steevast voor de verkiezingen een team van de PvdA langs de deuren in kudtwijken om te kijken of mensen wel maximaal gebruik maken van alle uitkeringen, toeslagen en vergoedingen waar ze eventueel recht op hebben. Een ambtenaar, een politicus en een tolk.
    Ze noemen dat hulp bieden, maar ze kopen natuurlijk stemmen met belastinggeld. Jij krijgen boel boel geld van partij met roos, jij begrijp? Jij hier stemmen, jij braaf.

    Like

 7. Aegolius cs zegt:

  Ieder dorp heeft zo zijn “politieke” kerk en het orgel blaast wat men wil horen. Evenwel prettige muziek voor de PVV.

  Nu nog op de PVV stemmen aub.

  Like

 8. scheermes zegt:

  DIT gaat ABSOLUUT GEBEUREN!! jij hebt het PAARD van TROJE binnengehaald !!EN toen HIJ het VIERDE ZEGEL opende hoorde IK de stem van het vierde dier zeggen KOM!! EN ik zag, en zie een VAAL paard,en die daar op zat,zijn naam was de DOOD,(ALLAH DE ANTICHRIST!!)en het dodEnrijk volgde achter HEM!!EN hun werd macht gegeven over HET VIERDE DEEL der aarde om te doden,met het zwaard ,( het zwaard van de islam is scherp aan 1 kant !! terwijl het WOORD van ONZE GOD een TWEESNIJDEND SCHERP ZWAARD IS!!) met de HONGER (dank zij het BELEID van AL DEZE E>U LEIDERS;ARM NAAKT JAMMERLIJK EN BLIND)met de zwarte dood (ROME)en door de WILDE DIEREN der aarde !!()WORD WAKKER VOOR HET TE LAAT IS! OPENBARING hftst 6 vers 8!!

  Geliked door 1 persoon

  • scheermes zegt:

   WEE de aarde en de zee, want de duivel is tot u nedergedaald in GROTE GRIMMIGHEID ,WETENDE , dat hij WEINIG TIJD HEEFT!!OPENBARING hfdst 12 vers 12!!

   Like

   • tippelaar zegt:

    Al die bijbelse verhalen zijn nep. Harry Kuitert, emeritus hoogleraar godgeleerdheid aan de gereformeerde universiteit van Kampen zei het al en hij schreef het op in 1 van zijn boeken, citaat: “Alles over boven, komt van beneden”. De godsdienst is door mens zelf uitgevonden. Ik ben emperisch athëist. Wat dat is? Dat is iemand die door eigen onderzoek heeft ontdekt dat de god van de christenen en de Allah van de islam, niet bestaan. Dus beste Scheermes. Stop met die van het citeren van bijbelse kreten. Hou er mee op.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Oh jee… Scheermes toch.
    De Bijbel is in zijn geheel ’n duidelijk voorbeeld van de bloemrijke taal van de oude Joden.
    Bij het ontberen van de huidige computer-effecten moesten zij wel al hun schrijverstalenten te voorschijn toveren om de gemoederen in beweging te krijgen.

    Vandaar een harde landing welke in alle grimmigheid werd uitgevoerd.
    Natuurlijk met de nodige materiële schade. de verzekeringsmijen uit die tijd zullen er
    niet happy mee zijn geweest…

    Like

   • scheermes zegt:

    Aan keetje tippel ;neem een slokje bronwater werkt ZEER VERHELDEREND!! van harte aanbevolen ook voor paul!!wel uit de JUISTE BRON anders gaat het niet werken!! ik hoor het wel als julie een glaasje hebben gedronken !!

    Geliked door 1 persoon

   • Harry zegt:

    Scheermes ,21.14 ,

    Heb je zelf soms een paar glaasjes absint gedronken , dat je ons zo intensief met die godsdienstwaanzin meent te moeten bestoken ?
    Kan dat niet beter bij Xander of zo ?
    Wat is dat toch , we worden tegenwoordig overspoeld door hobby-evangeliseerders .
    Word je betaald voor die onzin ? Op de loonlijst bij onze lieve heer ?
    Of goodwill kweken, voor het geval er tóch iets zou bestaan ? Je weet maar nooit , hé ?

    Voor nuchtere mensen , met twee voeten op de grond , is dit net zoiets als de sprookjes van Grimm .
    Met alleen een berg extra ergernis .
    Maar óók totale onzin !

    Waarom moet dit steeds door onze strot gepropt worden ?

    Kun je je niet bij feiten en meningen houden ?

    Like

   • BertG. zegt:

    Harry, je kan aan de gang blijven hier, ze hebben de vrijheid om alles te plaatsen hier, alleen kunnen ze er niet zo goed mee omgaan.
    Daarom loopt het ook door elkaar heen dat onderscheid maken, in het hebben van een mening of het uitstorten van bijbel teksten omdat dat je hobby is, wat verder niets met het onderwerp te maken heeft.
    Terwijl daar toch duidelijk andere sites voor bedoeld zijn.
    Sommige gelovigen moet je heel klein houden omdat ze zichzelf anders niet in de hand kunnen houden en automatisch beginnen te evangeliseren om nieuwe klantjes te winnen.

    Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    scheermes 16 januari 2017 om 21:14

    Waar heb ik dat gewauwel over ‘bronwater’ nou eerder gehoord, hier?
    Zit je nou alwéér aan de paddo’s?

    Like

   • BertG. zegt:

    Deze onzin is een beetje te vergelijken met wanneer ik zo iets dit over tussendoor zou plakken. Zomaar omdat ik dat leuk vind en toevallig als hobby heb.
    Binnen de kortste keren gaan mensen zich afvragen waarom zij dit moeten weten en waar het mee te maken heeft.

    De Gitaar,
    De voorganger van de gitaar was de kithara (gitara), een instrument dat gebruikt werd bij de oude Grieken. Hoe dat instrument in Spanje is geraakt is niet duidelijk. Mogelijk is een luit uit Mesopotamië naar dit land gebracht door de Moren, of een Romeinse citer, waar men dan een hals zou op hebben aangebracht. Het was geen gitaar zoals we ze nu kennen, maar ze had er wel zeer veel van weg. Het succes van zowel de Spaanse Vihuela da mano, zeskorig (zes dubbele snaren), als de Italiaanse renaissancegitaar, vierkorig (vier dubbele snaren), heeft bijgedragen tot de ontwikkeling van de Guitarra Española. Deze rijkelijk versierde en met vijf dubbele snaren bespannen barokgitaar is ontstaan in Spanje op het einde van de zestiende eeuw.

    Like

  • scheermes zegt:

   HARRY!! als de absint bij jou uitgewerKT is hoor ik het wel !! Ik drink alleen bronwater !!Zolang mensen geen dorst hebben ,gaan ze ook niet drinken!! Het echte bronwater helpt echt !! Misschien eerst even GOED doorwaaien in de zon;??!! IK hoor het wel of je mijn advies opgevolg hebt!! Nu nog even de feiten!! Wat vandaag in de HELE wereld gebeurd ;staat in Gen hfdst 16 vers 10 T/m13 !! Dit staat in het woord van GOD JHWH!!OMdat GOD het gesproken heeft gaan al deze dingen allemaal in vervulling; Wij leven al een hele tijd in openbaringen ,wat dagelijks te zien is in woord en beeld!! BIJ de npo (noord koreaanse staatsomroep waar MASSAAL JUDASPENNINGEN opgehaald worden)hebben de mensen helemaal niet in de gaten dat hitler allang weer bezig is!! ALLeen in een ander jasje!!Dat is ook de reden dat veel mensen het pas DOOR krijgen als HET TE LAAT IS!! Mensen op straat zeggen ;het gaat niet goed met nederland!! Als het zo doorgaat zijn de moslims straks de baas ,en word de sharia ingevoerd!!EN wij gaan er allemaal aan als het zo doorgaat!! IK zeg dan dat de mensen in het stemhokje hun EIGEN DOODVONNIS tekenen door het verkeerde hokje rood te kleuren!! MENSEN die NIET op WILDERS stemmen zijn de oorzaak van alle MOORDPARTIJEN die nog zullen komen ;en zijn derhalve medeschuldig ,samen met de eu leiders !!IIn het woord van JHWH staat in Genesis hfdst 16 vers 10 t/m13 dat hagar de moeder van ALLE ismaellieten is(allemaal dezelfde geest!!)en dat hun hand zal wezen tegen ALLEN en ALLEN tegen hen!!DIT zie je nu MASSAAL in de HELE wereld gebeuren, de VALSE PROFEET samen met de ANTICHRIST!!dit is overduidelijk te lezen in het bijbel boek openbaring!!DEZE twee werken samen met de europese leiders,en deze oorlog zal het ERGSTE zijn van ALLEMAAL !!Daar zal de oorlog in 1940 t/m 45 bij VERBLEKEN!!

   Like

   • BertG. zegt:

    Ga nog even lekker door, heb je nou echt niks anders te doen dan het oplepelen van ouwe verhalen van rond het kampvuur uit vroegere tijden.

    Like

   • Harry zegt:

    Dat gelul met dat bronwater ken ik , dat was een paar duizend jaar geleden al zo , stond er ergens een bak water en toen jezus daar met z’n ongewassen tengels aangezeten had werd het ineens wijn .
    Dat soort water zeker !
    Maar wat kopen wij voor bijbelteksten waar we o,o % waarde aan hechten ?

    Doe je dat nou om te treiteren ?
    Je lijkt wel een moslim , man , met je fanatisme !

    En die absint was lange tijd verboden omdat mensen daar knettergek van werden .
    Vandaar die link !

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ scheermes 17 januari 2017 om 12:15

    Wat ik elders schreef over die paddo’s, neemt niet weg dat ook ik buitengewoon gefascineerd ben door de gebeurtenissen in de wereld en de beschreven profetieën in Daniël en Openbaring. Het is op zijn minst gezegd, opmerkelijk.

    Like

   • scheermes zegt:

    LEES eerst eens gen hfdst 16 vers 10 t/m 13 ; En reageer eens op de inhoud !! dit bijbelgedeelte is actueel !!Waarom ?? OMdat JHWH het geschreven heeft !! Zeg eens iets zinnigs!!Als je het woord van GOD achter je werpt ,heb je ECHT een probleem !! wat je naam ook is, en welke functie je ook bekleed!! Mooi dat jullie nog een beetje steun aan elkaar hebben,!! En neem eens een FLINKE slok bronwater !! Werkt ECHT!! Een beetje goedkoop, alleen maar een beetje van de zijlijn te roepen,en dingen zeggen wat totaal GEEN hout snijdt!! Ga eens duidelijk in op de inhoud als je kunt !!Eerst een glaasje bronwater!! Anders vervallen jullie weer in ordinaire scheldpartijen !!

    Like

   • BertG. zegt:

    Tistochwat, ga jij ‘m nog even aanmoedigen ook. Lekker dan.
    Zo komen we er nooit van af als er steeds weer iemand gaat vertellen hoe goed iemand al die verhalen vind.

    Like

   • BertG. zegt:

    Scheerzeep, ik denk eerder dat jij een probleem heb, er is iets helemaal niet goed met jou.
    Er komt steeds allerlei onzin uit die je zelf niet meer in de hand heb.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 17 januari 2017 om 19:01

    Kom op Bert, als je me eerder gevolgd hebt, dan weet je wat ik bedoel. Als ik vind dat de wereldgebeurtenissen bar veel lijken op wat er in die boeken is voorspeld, dan is dat mijn mening en daar blijft iedereen vanaf.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Tistochwat 17 januari 2017 om 19:24

    vanaf moet zijn van af, geloof ik met een spatie ertussen.
    Nou ja, een kleinigheidje.

    Like

   • scheermes zegt:

    Ik heb jullie nog ZO gewaarschuwd ,eerst bronwater te drinken !! JULLIE zijn HELAAS niet ingegaan op de inhoud!! ,Nog geen enkele poging zelfs!! alleen MEKKEREN !! JULLIE zijn sterker in het schelden, dan inhoudelijk te argumenteren!! IK zou zeggen volg eerst eens een cursus abn !! tip, eerst ZUIVER BRONWATER anders word het weer een scheldpartij ZONDER inhoud!!ZOALS jullie over het woord van JHWH praten toont aan wie jullie in WERKELIJKHEID zijn !! De spraak maakt de mensen openbaar !!Jullie hebben een GROOT PROBLEEM om het woord van GOD aan je laars te lappen !!ZIENDE blind en HORENDE DOOF!!JULLIE eigen woorden zullen tegen jullie getuigen op de jongste dag!! Maar ik ben bang dat ik mij tevergeefs voor jullie inspan !!Aan alle voorgaande gesprekken ,is mijn overtuiging dat aan jullie geen zalf valt te strijken!! BERT had meteen door dat ik jehova getuige was !! TOCH?? IK ga naar geen enkele kerk speurneus !!

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @scheermes

    Wij zijn al bekeerd . . .

    Webmaster

    Geliked door 1 persoon

   • Wachteres zegt:

    We weten nog steeds niet welk merk bronwater we moeten drinken.

    Geliked door 1 persoon

   • scheermes zegt:

    wachteres;aangezien jij vroeg dat je nog steeds niet weet welk bronwater je moet drinken ;. lees het woord van GOD !! Dan kom je het vanzelf tegen !!

    Like

   • Edjan zegt:

    Wachteres zegt:
    18 januari 2017 om 07:41
    “We weten nog steeds niet welk merk bronwater we moeten drinken.”

    Dat is nou echt niet zo moeilijk: kraanwater dat door onze eigen heer Bron is ingestraald.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    😆 LOL! U heeft het dus tóch gemerkt . . .!?

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Of zal hij wijwater bedoelen om te drinken.

    Like

   • BertG. zegt:

    Je hoeft je mij niet in te spannen hoor, ik ben niet meer te redden.

    Like

   • BertG. zegt:

    Sterker nog, ik veeg mijn reet er mee af.

    Like

   • elisah zegt:

    Ik snap de fixatie op bronwater ook niet.

    Like

   • BertG. zegt:

    Elisah, god die je in je bek piest, waarschijnlijk. Dat water zal hij wel bedoelen.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Dit is de herrezen Jeremia

    Like

   • Harry zegt:

    Oh scheermest , Jehova getuige !
    De pop-up bekeerders bij uitstek .
    Dat verklaart wel het een en ander , wat een onverbeterlijke vasthoudendheid !
    Lucky Bee verbleekt er bij ! God hebbe zijn ziel .

    Wij kregen vroeger ook van die ellendelingen aan de deur , altijd op de enige morgen in de week dat je uit kon slapen .
    En dat afgezaagde gedoe van een voet tussen de deur deed er bij mij ook een .
    Heb de deur heel hard dichtgeduwd en omdat het eerste portaal nog geen anderhalve meter diep is , kon ik me prima afzetten tegen de muur om zodoende zijn poot half te amputeren .
    Heb hem nooit meer gezien , maar er stond ineens wel een kruis , met een krijtje gezet , naast de voordeur .
    Zal wel een signaal van “doorlopen” wezen .
    Jaren later heb ik nog eens een cactus uit het slaapkamerraam vlak voor zo’n vent z’n voeten gegooid ( mikte op zijn kop ) , toen heb ik ze daarna nooit meer gezien .

    ” OMdat JHWH het geschreven heeft , lees ik ?
    In die tijd kon niemand lezen of schrijven lul , dus dat is volslagen onzin !

    Stond vanmorgen al vroeg bij de Makro op de stoep en heb een krat bronwater gehaald .
    Daar heb ik een literfles van naar binnen gewerkt .
    Denk je dat het uitgehaald heeft ?

    Ik merk er niks van , maar moet nu wel vreselijk nodig pissen !

    Like

   • elisah zegt:

    Ik heb nog wijwater uit Sint Pietersbasiliek in Rome.

    Like

   • Opa stuurde mij vroeger als kleine jongen naar de kroeg om daar een maatje jenever te halen. Het was naast de kerk en altijd beredruk als de vrouwen in de kerk zaten. Omdat ik dus van beenkinds af al kroegloper was voor opa ben ik dat op latere leeftijd maar gebleven.

    Je went eraan en op zeker moment voel je je thuis en wordt het je huiskamer. Kortom, die kroeg werd De Bron genoemd vanwege de kastelein die dit als bijnaam had omdat hij er als een echte baron uitzag, dikke pens, manchesterse broek en enorme snor met bijpassende bril voor het decorum. Dus, ja, ik begrijp @scheermes wel.

    Geliked door 1 persoon

   • Later werd bronwater van de Bron trouwens ook wel spraakwater genoemd. En mensen die daar niet vanaf konden blijven zaten gevangen in een spraakwaterval.

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    Daar waarin de duivel toevallig in terecht gekomen is en zich wanhopig probeert uit te vechten. Wijwater?

    Ook een doop verloopt weleens moeizaam:

    Geliked door 1 persoon

 9. Jan zegt:

  ‘gedecimeerd’ moet zijn ‘gecremeerd’

  Like

 10. tippelaar zegt:

  Laten we met de pvda niet op de dingen vooruitlopen. Ze zien het vanzelf. Als het dan zover is dat ze na 15 maart 2017 zijn verworden tot een splinterpartij, dan nog kunnen ze dat met hun botte pvda.hersens (of wat daarvoor doorgaat), niet aanvaarden. Ik heb nu al lol over wat de pvda.fantasten nou weer voor smoezen zullen verzinnen om hun verlies verbaal om te zetten in winst. Want dat kunnen ze, de pvda.ers. Liegen alsof het gedrukt staat. Hun coalitiepartner de VVD kan er ook wat van. Rutte, voorlezend uit zijn eigen sprookjesboek bij het programma Buitenhof. Door niemand begrepen, alleen door zijn coalitiepartner, de pvda. Het wordt tijd dat Geert Wilders als leider van de grootste partij, informateur wordt. Kunnen we lachen, zal een feest worden.

  Like

 11. Joshua zegt:

  Dit achterlijken zooitje verdiend het om te verdwijnen!

  Like

 12. Bas zegt:

  Men probeert de PVV politiek te isoleren. Echter om de kiezer te isoleren is meer nodig dan Europees geklets, Namelijk luisteren en gehoor geven aan het Nederlandse volksdeel.

  Like

 13. Anna zegt:

  Als hij zegt Nederland is van iedereen dan kost dat stemmen…..
  Dat is zeker niet om mensen over de kiesdrempel te halen..
  Leuk hij is net leider en graaft zijn eigen. Kuil

  Like

 14. Tistochwat zegt:

  Eerlijk gezegd kan ik het me ook nog niet voorstellen. Het zou toch wonderbaarlijk zijn, een land zonder ‘salonsocialisten’. Heerlijk gewoon, maar ja, eerst zien, dan geloven. Die schurken toveren zomaar een konijn uit de hoge hoed hoor. Zijn ze goed in.

  Geliked door 1 persoon

 15. Mooi, ze hebben hun langste tijd gehad.

  Like

 16. edwin vissers zegt:

  hee tippelaar hou jij effe je satanische bek duivelse hond

  Like

 17. Jan zegt:

  En daar gaat je belastinggeld weer: Kabinet geeft Ploumen eerste 10 miljoen voor abortusfonds She Decides

  De internationale campagne die minister Lilianne Ploumen (PvdA) van Ontwikkelingssamenwerking is begonnen om fondsen te werven voor organisaties voor gezinsplanning, heeft zijn eerste miljoenen binnen. 10 miljoen daarvan komt van het kabinet, dat een startdonatie deed aan het fonds.

  De minister nam met Ploumen4Women het initiatief nadat de Amerikaanse president Donald Trump besloot om de Amerikaanse subsidies in te trekken voor dergelijke organisaties.

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/01/kabinet-geeft-ploumen-eerste-10-miljoen-voor-abortusfonds-she-decides-442943/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s