Oberhausen: Kritiek op de politieleiding de inbraakcijfers verfraaid te hebben

screenshot_44

(Vertaling: E.J. Bron)

De politieleiding van de stad Oberhausen in het Duitse Ruhrgebied wordt ervan verdacht het aantal inbraken in de stad in de deelstaat Nordrhein-Westfalen verfraaid te hebben. Dit bericht de “Westdeutsche Allgemeine Zeitung” (WAZ). Zo noemde de president van de politie Oberhausen in het voorjaar van afgelopen jaar bij de bekendmaking van de plaatselijke criminaliteitsstatistiek 877 inbraken voor het jaar 2015.

duits-zuerst

Uit het antwoord van het ministerie van Binnenlandse Zaken van Nordrhein-Westfalen op een kleine interpellatie van de CDU-parlementariër Wilhelm Hausmann blijkt nu echter dat het aantal inbraken 1.401 bedroeg, dus bijna tweemaal zoveel.

Het presidium van de politie had slechts het aantal inbraken in woningen en winkels bekendgemaakt, maar de inbraken in kelders, restaurants, hotels en magazijnen weggelaten. “Wij treden alleen met de belangrijkste cijfers naar buiten om niet met een wirwar van cijfers en aantallen te komen. Dat zou journalisten en burgers alleen maar in de war brengen”, verklaarde de woordvoerster van de politie, Ina Jessel, het incident.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Oberhausen: Kritiek op de politieleiding de inbraakcijfers verfraaid te hebben

 1. trol010 zegt:

  Uitgeprocedeerde asielzoekers, van welk geld denk je dat deze “mensen” hun eten kopen ? Hoe dom kan een regering zijn !

  Like

 2. Harry zegt:

  Dergelijke leugenaars dienen onmiddellijk zonder uitkering de straat op getrapt te worden .

  Aan de andere kant , wij hebben een minister-president die al jaren alles aan elkaar liegt en die zit er ook nog steeds .

  Like

  • Steven zegt:

   Zonder uitkering op straat zetten? En wat denk je dan wat er gaat gebeuren?
   Dit soort gasten die niet meer welkom zijn moeten ze in een kamp achter hekken plaatsen en niet VRIJ rond laten lopen.

   Like

 3. louis-portugal zegt:

  2 x zoveel.
  Valt nog mee lijkt mij want in Nederland las ik iets over 5 keer.

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat komt omdat de politie je hier vraagt, als je een aangifte wil, of je niks anders te doen heb dan hun een beetje te lastig vallen met jou onbenullige stommen gestolen fietsje.

   Like

 4. Ivan Chapka zegt:

  Goh, lijkt Nederland wel. Kan ook haast niet anders zo vlak over de niet meer bestaande grens.

  Like

 5. peter zegt:

  De mensen worden permanent voor imbeciel versleten ,door een stelletje figuren,dat aangesteld is door de gemeenschap ,betaald wordt door de gemeenschap ,en voor politieke doeleinde dit soort cijfers openbaar maakt ,eenvoudig om niet de AFD in de kaart te spelen .

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  We tellen alleen de verkrachtingen op meisjes tot de leeftijd van 18 jaar. Alle verkrachtingen boven de leeftijd van 18 jaar zou de publieke opinie alleen maar in verwarring brengen en dat willen we niet als samenleving die verbinding tussen de bevolkingsgroepen als doel gesteld heeft.

  Like

 7. Pietersen zegt:

  He, we worden al weer voorgelogen, maar dat is in ons eigen belang want anders zouden wij maar in de war raken.

  Like

 8. Hier wordt je gewoon moedeloos van. Uit geprocedeerd en gewoon blijven zitten. Richt een werkkamp voor ze op laat ze werken al de jonge knapen.

  Like

  • ieznogoedh zegt:

   Ja, een verzamelkamp (het woord concentreren heeft in samenhang met kampen een nogal negatieve betekenis en terecht!)
   Maar goed, verzamelkampen, zonder schoorstenen wel te verstaan, maar wel met goede omheiningen onder spanning. Niet hoog genoeg om te doden, we blijven humaan (wij wel) maar wel hoog genoeg om het er overheen klimmen zo goed als onmogelijk te maken. Of een soort Berlijnse muur er omheen, die was ook niet zo makkelijk te slechten.
   Alles wat illegaal is, in het kamp en ja, mannen en vrouwen gescheiden anders krijg je weer binnenkampse verkrachtingen en/of geboortes. Dat zou niet goed zijn.
   Elke dag voer erin en laten zitten totdat ze zelf (!) hun terugkeer naar en met hun apenland hebben geregeld. Dan op de boot en dumpen voor de Afrikaanse kust. Problem solved.

   Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Politie verdraaid de feiten of sjoemelt met cijfers. Duitse veiligheidsdiensten die zware inschattingsfouten hebben gemaakt met de terrorist van Berlijn.
  Merkel die net als Rutte een onderste steen wilt bovenhalen.
  Brussel die gewoon doorgaat en er nog meer wilt binnenhalen.
  Een Egyptisch toestel die op 90 meter afstand rakelings langs een andere Europese toeristische vlucht scheert en alle oproepen van verkeerstoren negeert, zou dit een eerste kamikazeaanval zijn op burgervluchten ??? Het incident gebeurde boven Belgisch luchtruim vorige week.
  Voor mij geen incident, let op, als je oproepen negeert, de koers vasthoud en op rampkoers ligt met een ander toestel, dan doe je iets bewust met moslims aan de stuurknuppel.
  Piloten zien ook onderlinge andere toestellen in hun nabijheid op hun radar. Ps mijn vader was na al zijn bomberraids op de vijand 30 jaar lang vliegverkeersleider bij de MLD.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s