Trump in gevaar? Waarschuwingen nemen toe

screenshot_47

(Door: “Bürgender” – Vertaling: E.J. Bron)

Trump heeft met zijn controversiële uitspraken enige waardering, maar ook rijkelijk afwijzing vanuit de Amerikaanse bevolking ontvangen. Door zijn directe aanvallen op de CIA en het establishment in Washington brengt hij zichzelf echter mogelijk in gevaar, denkt o.a. Ron Paul.

gegenfrage

De toekomstige Amerikaanse president Donald Trump heeft openlijk vraagtekens gezet bij de geloofwaardigheid van de geheime diensten. “Als president Trump met zijn schurken-populisme te ver gaat, zal hij de woede van dezelfde mensen ondergaan die Kennedy uit zijn ambt onthieven . . . er zijn enkele dingen die door de werkelijk verantwoordelijken niet geduld worden”, schrijft “Infowars” hierover. Charles Schumer, fractieleider van de Democraten in de Amerikaanse Senaat, noemde Trump onlangs “echt dom” op grond van zijn omgang met de CIA. Geen president sinds John F. Kennedy zou het gewaagd hebben de strijd aan te binden met de CIA of de rest van het veiligheidsestablishment, becommentarieerde de politieke wetenschapper Jacob G. Hornberger op zijn blog.

Ook het voormalige Congreslid en de voormalige presidentschap-kandidaat Ron Paul waarschuwde Trump in een RT-interview voor een “schaduwregering” in de VS. “Weet u, wij kijken naar onze president, we luisteren naar hetgeen hij gezegd heeft, kijken dan wat hij zou kunnen doen, en we kijken naar zijn adviseurs. Maar heel eerlijk gezegd bestaat er een externe bron, die wij “Deep State” of “schaduwregering” noemen. Er is sprake van een grote invloed van lieden, die daadwerkelijk machtiger zijn dan onze regering zelf, dan onze president en nog machtiger.”

Bron:
www.gegenfrage.com
Door: “Bürgender”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, VS. Bookmark de permalink .

33 reacties op Trump in gevaar? Waarschuwingen nemen toe

 1. U.G. Kempenaer zegt:

  Des te meer reden om de CIA eens goed op te kuisen. Ze gaan hun boekje steeds verder te buiten de laatste jaren met onacceptabele inmenging in andere soevreine landen met Libië, Oekraïne en Syrië als meest recente slachtoffers. Zo’n John Brennan voert de George Soros-agenda uit en is een gevaar voor het Westen.

  Geliked door 2 people

 2. paulzwueste zegt:

  Nou leuk dan.
  En ik had me er nog zo veel van voorgesteld, maar het mag weer eens niet van de Bovenmeester.
  Ja Trump is ook maar een mens en als je al bijzonder rijk ben geboren en zoveel macht hebt bereikt in je leven kun je natuurlijk gemakkelijk alle voorzichtigheid uit het oog verliezen, en het slachtoffer worden van je eigen onbenul.
  Want meer is het natuurlijk niet. Gewoon onbenul.
  Laten we hopen dat Trump niet het offer van een aanslag zal worden, maar de tijd en de gelegenheid zal krijgen om zijn plannen, die er zo te horen de laatste tijd gezond uitzien, te kunnen uitvoeren.

  Geliked door 4 people

 3. Mary zegt:

  Ik denk dat Trump die zogenaamde schaduwregering heel goed buiten spel zal kunnen zetten, wellicht worden er door Trump wel een aantal van deze zogenaamde machtigen “te kijk” gezet zodat iedereen kan zien wat is met wie in wie land. Ik zou hem niet onderschatten.

  Geliked door 1 persoon

 4. Luchtpint zegt:

  “…zal hij de woede van dezelfde mensen ondergaan die Kennedy uit zijn ambt onthieven

  Dus als je met een kartonnen doos vol stukjes hersenweefsel op de poort van Sint Pieter mag aankloppen, dan ben je uit je ambt gezet ?

  Van normvervaging gesproken. 🙂

  Geliked door 1 persoon

 5. Sjaak zegt:

  HETE GEBAKKEN LUCHT !
  NIKS-NADA-NIENTE ZAL GEBEUREN !
  EN WANNEER TOCH ZIT DE USA MIDDEN IN EEN BURGEROORLOG !
  VAST IEDEREEN HEEFT DAAR EEN WAPEN EN DAN BREEKT DAAR
  DE HEL LOS 1GARANDEERD !

  Like

 6. Mary zegt:

  Jan Wandelaar 21.19. Als in een land als Angola de Islam verboden kan worden en iedere moskee afgebroken wordt zie ik geen enkel probleem voor Wilders om hier precies hetzelfde te doen.

  Geliked door 3 people

 7. ron soeverein mens zegt:

  Ook Amerika en de cia kunnen zich geen 2e moord zoals bij Kennedy op een gekozen president veroorloven. Ik denk dat dan echt de pleuris uitbreekt in Amerika. Vergeet niet dat zeker vele zuidelijke staten een enorm wapen arsenaal hebben onder de bevolking waar het leger jaloers op is

  Like

 8. Peterdm zegt:

  Iedereen is in gevaar, kijk naar de doden in Berlijn, Parijs, Brussel, Nice. Zelfs Putin die zijn ambassadeur in Turkije niet goed liet bewaken en jihadistisch werd afgemaakt.
  Trump weet zichzelf goed te bewaken, anders was hij allang dood.
  Maar ik begrijp Alex Jones van “Infowars” dat hij bezorgd is om Donald Trump, dezelfde bezorgdheid die ik heb als het om Geert Wilders gaat.
  En de CIA: It’s time to drain the swamp.

  Like

 9. D. G. Neree zegt:

  Ik wil hier een niet onwaarschijnlijk scenario beschrijven.
  De aanvallen van de CIA gaan door, waarbij steeds meer wordt gesuggereerd dat hij en Putin iets hebben bekokstoofd. Ook bij de andere veiligheidsdiensten broeit het.

  Nu is besloten, dat die Schwartz, het hoofd van de beveiliging, op 20 januari om 12 uur ’s middags, middenin de inauguratie vervangen wordt door iemand anders. Wie is dat? Wat zal zijn eerste bevel zijn?
  Ik denk dat er kans bestaat, dat hij bevel zal geven Donald Trump te arresteren wegens hoogverraad en dat er tegelijkertijd een coup door de Obama-administratie plaatsvindt. Misschien komt het tot een schietpartij en wordt Trump doodgeschoten. Obama zal dan de noodtoestand uitroepen en zijn mandaat als President verlengen “tot de toestand weer normaal is”. Maar die toestand wordt niet meer normaal, want half Amerika zal in opstand komen tegen Washington, dat het leger zal inzetten en er een burgeroorlog ontstaat. Als dat gebeurt zullen staten, die toch al niet gecharmeerd zijn van de Federatie, zich gaan afscheiden.
  Dit zal als gevolg hebben dat wereldmacht Amerika in zeer korte tijd zal vallen als het Bijbelse Babylon en een prooi worden voor zijn vijanden. En dat zijn er inmiddels al vele. De val van Amerika zal wereldwijde chaos teweegbrengen, een wereldbrand die tot de totale vernietiging van de mensen kan leiden.

  Dit is wat er op 20 januari op het spel staat en ik hoop voor iedereen, dat dit niet uitkomt.

  Geliked door 1 persoon

  • Aegolius cs zegt:

   Ik sluit wat u schrijft in uw comment niet uit:

   Is FEMA a front for a secret government? Stuff they don’t want you to know!!!

   FEMA Trains MASS Graves MILITARY Build up MARTIAL LAW?

   Allemaal nonsens, nietwaar totdat…….

   Like

 10. kruisridder zegt:

  Mocht Trump door zowel zijn eigen Republikeinen en de Democratische vijand worden vermoord, de elite dus, dan zijn alle ingredienten gemixt voor een burgeroorlog. Voor een land met kernwapens een regelrechte ramp.

  Like

 11. edwin vissers zegt:

  in Nederland hebben alleen moslims wapens ,ook handig

  Geliked door 1 persoon

 12. Jan zegt:

  DeploraBall Organizer Contacts FBI – Will File Charges Against #DisruptJ20 Thugs=> Conspiracy to Commit Terrorism
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/breaking-deploraball-organizer-plans-file-charges-disruptj20-thugs-conspiracy-commit-terrorism/

  #DisruptJ20 Far Left Terror Group’s Twitter Account Hacked – Documents Posted Online
  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/breaking-disruptj20-far-left-terror-groups-twitter-account-hacked-documents-posted-online/

  Like

 13. Geronimo zegt:

  Een video waarin correct wordt ontleed welke gevaren TRUMP mogelijk loopt op de dag dat hij moet worden aangesteld tot de nieuwe president van Amerika, de vuile (mogelijke) rol van Obama (en Soros) hierin, en op welke wijze de MSM deze aanstelling waarschijnlijk zullen brengen. ‘Makes sense’, zeggen ze ginder. Vind ik ook.

  Like

 14. Mirjam zegt:

  De hele wereld is zo verloederd door de macht van het geld én door die die het bezitten, dat het een sodom en gomorra is geworden. De rijken willen hun macht niet kwijt en hun duivelse leventjes, dus daar moet iedereen voor wijken. Maar gelukkig zijn er ook nog mensen, toevallig arme burgers, die zich de kaas niet meer van hun brood laten eten. En je kunt nog zoveel geld hebben, hier geldt dat de arme man de meerderheid heeft. En je kunt je geld niet mee nemen als je vertrekt, het is alleen papier. De mensen zullen in opstand komen en er zullen velen misschien sneuvelen, maar ook velen overleven. De beerput dreigt opengebroken te worden en de elite wringt zich in alle bochten om dit te voorkomen, zodat ze kunnen door vegeteren op hun stinkende goede leventje. Dit is nu al aan het veranderen, vandaar de paniek.

  Trump heeft een doel en het is bewust dat hij aan de macht is gekomen in Amerika. Hij heeft de opdracht te vervullen om die put te dempen en de hele wereld zal volgen, omdat de mensen het niet meer pikken, de leugens, het bedrog en de onderdrukking. De rotte appels eruit en frisse en gezonde lucht erin. De hel op aarde moet terug naar waar ze vandaan kwam, gevolgd door een serieuze bom, zodat we met recht kunnen zeggen: auf nimmer wiedersehen!

  Like

 15. louis-portugal zegt:

  Ik ben ervan overtuigd dat Trump veel beter voor zichzelf kan zorgen dan de grote club corrupten die hem bedreigen.
  Dat ze hem proberen te liquideren is voor mij duidelijk.
  Ik ben er ook van overtuigd dat Trump een veel loyalere club om zich heen onganiseerd dan JFK.
  Een van de theoriën over de moord op JFK is dat Johnson ervan afwist, cq bij betrokken was.
  Dat zie ik bij Trump nog niet gebeuren.

  Like

 16. Soms denk ik echt dat ik naar een toneelstuk kijk. Maar dan niet op een enkel toneelpodium zoals we gewend zijn, met die velours gordijnen waar de hoofdrolspelers even achter verdwijnen om dan met een nat broekje terug te komen, een reverence te maken voor het applaudiserende publiek, dat natuurlijk niet klapt want het zijn geen tokkies. En juichen doen ze ook niet want we zijn hier niet op zo’n weiland waar een paar ouwe junks op een gitaar staan te rammen en het publiek met de kop loopt te schudden.

  Nee, waar we nu naar kijken is een toneelstuk op honderden,zo niet duizenden, podia tegelijk. Je komt ogen tekort om te zien en te duiden en daar hebben we dan gelukkig onze hogepriesters voor die in de door de regering ter beschikking gestelde zendtijd de mis opdragen en de preek van de teek door de hunkerende schedeltjes doen daveren van de hun aanhankelijke gelovigen terwijl de wanhopige overige wereldbevolking handen en voeten tekort komt om in oren, neus en ogen te stoppen om hersenkanker te voorkomen.

  Net of je naar GTST zit te kijken. Iemand op de beeldbuis laat een scheet en alle kijkers rennen er dagenlang achteraan, maken er met elkaar ruzie over of snijden elkaar de kop af. In de tussentijd worden er aanslagen gepleegd op het toneelspelerspoppetje dat die filmscheet liet. O, Heere, vroeger dacht ik altijd dat Je slimmer was, met Je de mensheid scheppen, had gvd dat mierenwijfje een appel gegeven!

  Like

 17. Jan zegt:

  Sneeuwvlokjes

  All Saints Church in Pasadena, Calif., announced it will not use President-elect Donald Trump’s name in prayer, alleging it could lead to “legitimate trauma” for those offended by his views.

  http://dailycaller.com/2017/01/16/california-church-refuses-to-pray-for-trump-by-name/

  Like

 18. Anna zegt:

  Dat zou best wel eens zo kunnen zijn.

  Dan wordt Obama zeker de president van deze schaduw regering……… ????

  Like

 19. Vijftig jaar geleden sprak John F. Kennedy met vertegenwoordigers van de Amerikaanse media. Kennedy wees op het grote goed van persvrijheid. Niets rechtvaardigt censuur en het verdraaien of wegstoppen van feiten. Burgers moeten onbevooroordeeld en waarheidsgetrouw worden geïnformeerd. Ook de overheid moet daarbij niet worden ontzien. Want vergissingen en fouten kunnen worden rechtgezet als deze tijdig worden gesignaleerd. Openheid en transparantie leiden tot een sterkere en betere samenleving.

  Kennedy was zich duidelijk bewust van de grote invloed van geheime genootschappen, die als een kankergezwel door overheid, banken, defensie en het grote bedrijfsleven woekeren. Geslotenheid en meedogenloosheid zijn hun kenmerken. Hij waarschuwde tegen hun enorme macht en hield de verzamelde pers voor dat dit slechts doorbroken kon worden door mensen over alles te informeren, ook over zaken die confronterend waren voor hen die in hoge posities zitten.

  Over hun manier van doen zei Kennedy het volgende:
  Ze passen de methode van infiltratie toe.
  Ze kiezen voor chantage en intimidatie.

  Ze ondermijnen en hollen gezag uit als het niet strookt met hun plannen.
  We kennen het lot van John F. Kennedy en steeds meer mensen weten, dat hij vermoord werd in opdracht van de geheime genootschappen waar hij tegen streed. Zijn plan om de Amerikaanse overheid zelf geld in circulatie te laten brengen in plaats van de Federal Reserve stond daarbij zo ongeveer gelijk aan het tekenen van zijn eigen doodvonnis.

  De Amerikaanse samenleving en in de afgelopen decennia ook de Europese zijn afgegleden tot de staat waartegen Kennedy vijftig jaar geleden waarschuwde. De burgers worden gemis-informeerd en raken gedesoriënteerd. De media, gecontroleerd door Thomson-Reuters, communiceren vrijwel uitsluitend nog dat wat door de geheime elite wordt gewild. Een journalist die de moed zou hebben om op te staan en die zou gaan schrijven over wat er zich werkelijk afspeelt in de wereld, zoals bijvoorbeeld in de internationale financiering, politiek, gezondheidszorg enz., kan erop rekenen dat hij of zij snel zonder werk zal zijn. Daardoor worden we niet naar behoren geïnformeerd over de praktijken van de farmaceutische industrie, voeding, olie en gas, banken en nog veel meer. En als iemand onafhankelijk van de mainstream media de moed heeft om op basis van eigen onderzoek te publiceren over wat er zich werkelijk in de wereld afspeelt, dan wordt hij of zij snel weggezet als niet goed geïnformeerd, conspiracy denker, doemdenker of het etiket dat het meest voor de hand ligt. En -tot dusver- bereikt men hiermee dat de meeste mensen toch weer aan het twijfelen worden gebracht over de juistheid van wat deze onderzoeker beweert.

  Zouden de media zich ooit nog gaan gedragen zoals Kennedy hen dat vijftig jaar geleden voorhield? We leven in een bijzondere tijd, waarin er mensen in waarheid en echtheid opstaan van wie niemand dat zou hebben verwacht. Zo lang er leven is, is er hoop.

  © Ad Broere

  Geliked door 1 persoon

 20. exter39 zegt:

  Als Trump het red , zal hij ook het systeem van binnen uit moeten zien te veranderen ..

  Like

 21. Volgens mij heeft Trump zich hier best wel goed op voorbereidt.

  Like

 22. Jan zegt:

  Tucker Carlson Exposes Hoaxer Who Offered To Pay Protesters $2500 A Month

  Like

 23. Jan zegt:

  Antisemitische en pro Hamas- organisatie Code Pink gaat zich ook roeren

  Code Pink to Hold Anti-Trump, Anti-Military Protest at Vietnam Wall on Thursday


  Code Pink co-founder Jodie Evans with President Barack Obama at a fundraiser

  The anti-American group Code Pink will be holding a protest of the military and President-elect Donald Trump Thursday at the Vietnam Wall in Washington, D.C. on Thursday, the group announced in a press release on Tuesday. The protest is being held near the site of a pre-inaugural concert at the Lincoln Memorial that day that will be attended by Trump.

  The announcement by Code Pink prompted an urgent plea from a military mom for a “wall of meat”, a la Bikers for Trump, to be formed by patriots to protect the Wall.

  http://www.thegatewaypundit.com/2017/01/breaking-code-pink-hold-anti-trump-anti-military-protest-vietnam-wall-thursday/

  Like

 24. Jan zegt:

  Florida man charged with threatening to kill President-elect Trump at his inauguration on Twitter was a close family friend of Bill and Hillary Clinton
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-4133938/Florida-man-threatened-kill-Trump-Clinton-friend.html

  Like

 25. Jan zegt:

  Diverse wapens gevonden langs de Potomac

  Guns Found, Stashed In Several Places Along Potomac In D.C….

  A walker in Washington came across two guns in a violin case along the Potomac River on Wednesday, leading police to find several other weapons stashed in the area, officials said.

  U.S. Park Police said a woman walking in the woods near the C&O Canal, which runs along the river, found the case. When law enforcement officers arrived, they found more guns and ammunition — some in pails, others in plastic garbage bags.

  “At this point, we don’t know how they got there, why they’re here or when they got here,” police spokeswoman Sgt. Anna Rose said.

  She said officers found a variety of weapons, including long guns and pistols.

  http://www.foxnews.com/us/2017/01/04/guns-in-violin-case-other-weapons-found-along-potomac-in-dc.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s