Buitensporige heroïneconsumptie onder Zweedse “kindvluchtelingen”

screenshot_65

We hebben vluchtelingen geroepen en er kwamen dealers en junkies.

(Vertaling: E.J. Bron)

Het heroïnegebruik komt onder de afgelopen twee jaar naar Zweden gekomen onbegeleide “kindervluchtelingen” zeer vaak voor, zoals de leider van het belangrijkste jeugdverslavingscentrum in Stockholm zei. Dr. Mathias Sjöberg, de chef-arts van het Maria Ungdom ziekenhuis, zei tegen het Zweedse “TT Newswire”:

inselpresse

“Ze nemen niet de klassieke Zweedse weg van het drugsmisbruik, waarbij het met cannabis begint en het daarna successievelijk met zwaarder spul verdergaat. In plaats daarvan springen ze alle tussenstappen over en beginnen ze direct met harddrugs, normaal gesproken met bruine heroïne.”

Sjöberg beweert dat het centrum steeds meer jonge kindvluchtelingen zou behandelen. Die vooral uit Afghanistan komen, wat in de tweede helft van het jaar 2015 begon en tijdens 2016 het hele jaar door steeds verder toenam.

Volgens Christoffer Bohman, de politiechef in Järva in het noorden van Stockholm, heeft zich in de voorstad Rinkeby een openlijke heroïnehandel gevestigd. Hij zei:

“Na de zomer van 2016 begonnen we op te merken dat zich een heroïnemarkt heeft gevestigd. De berichten kwamen van de buurtbewoners, de gemeente en van mensen die een oogje houden op de onderwereld.”

Hij zegt dat de verdachten in negen van de tien heroïnegevallen onbegeleide kindermigranten zouden zijn.

“Wat we kunnen zeggen, is dat er sprake is van een nieuwe ontwikkeling, waarin personen vooral in Rinkeby heroïne verkopen en kopen en dat de kopers onbegeleide kindermigranten zijn.”

Nadat er meerdere jaren sprake was van recordoogsten bij opium ziet Afghanistan zich nu geconfronteerd met een complete heroïne-epidemie.

De Verenigde Naties schatten dat er in de Afghaanse steden minstens 1,6 miljoen drugsverslaafden zijn, wat ongeveer overeenkomt met 5,2% van de bevolking. Het aantal verslaafden is sinds 2009 met 940.000 verslaafden bijna verdubbeld.

Bron:
http://1nselpresse.blogspot.nl

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Bron oorspronkelijk artikel:
www.thelocal.se

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, asielwaanzin, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Buitensporige heroïneconsumptie onder Zweedse “kindvluchtelingen”

 1. Claudia M. zegt:

  Ik heb een keer een documentaire gezien en dat was volgens mij uit Afghanistan, waarin gebruik van opium m.n. in de binnenlanden heel normaal was, sterker nog; ze hielden de baby’s ermee stil…! Als deze, feitelijk zwaar verslaafde, jongeren ook nog deze kant op komen, kunnen we ons lol helemaal op…

  Like

 2. Eduard uit Breda zegt:

  En dat laten we allemaal binnen komen
  Hoeveel probleemjongeren wil je hebben
  Oké onze maatschappij wordt er door vernietigd
  Maar de roverheid vindt alles goed
  Sop de instroom van geluk zoekers NU

  Like

 3. Eduard uit Breda zegt:

  Sorry
  Laatste zin moet zijn
  Stop de instroom van geluk zoekers NU

  Like

 4. Thom zegt:

  Hahaha wat een onzin. moeten wij geloven dat de elite dat niet van te voren kon bedenken? “We wilden kindvluchtelingen opnemen en krijgen drugsverslaafden”. Wie is er nu gek? Het is dezelfde flauwekul als: We nemen oorlogsslachtoffers op en we krijgen stelende en verkrachtende Naffers. Dat was toch de bedoeling, want ze sturen toch niemand terug en iedereen mag ongecontroleerd binnen en geeft tot wel 14 verschillende namen op en kaapt dan een vrachtwagen en veegt daarmee de kerstmarkt schoon. Om deze actie te belonen wordt dan door de Belgische universiteit aan Merkel een oorkonde uitgereikt. Ze kunnen die oorkonde beter de “Hier veegt The Donald zijn reet mee af medaille” noemen.

  Like

 5. Wil zegt:

  Gewoon hele sterke onversneden heroïne gratis uitdelen onder de onbegeleide ” kindervluchtelingen ” tussen de 22 en 25 jaar.
  Na verloop van tijd lost het probleem zich vanzelf op.

  Like

 6. Vandaar die zwakbegaafdheid.

  Like

 7. tippelaar zegt:

  De politiechef zegt het en doet niets. De regering wet het en doet niets, enz,enz,enz

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Wat een verrijking !!

  Like

 9. ieznogoedh zegt:

  “Ze nemen niet de klassieke Zweedse weg van het drugsmisbruik, waarbij het met cannabis begint en het daarna successievelijk met zwaarder spul verdergaat.

  Ho ho ho, ik heb anders genoeg keer moeten aanhoren, en dan uiteraard vooral uit linkse kringen, dat cannabis geen opstapje naar het zwaardere werk is, dus … geef maar vrij.
  Het is natuurlijk mogelijk dat de Zweedse jeugd compleet anders in elkaar steekt dan de Nederlandse jeugd (wat betreft politiek zijn ze in Zweden nog veel gekker, dat wel) en dat die braaf met cannabis beginnen en zichzelf dan niet meer kunnen bedwingen, terwijl de Nederlandse jeugd zo ongelooflijk veel zelfbehoorsing bezit, dat het niet tot zwaarder spul komt. Maar … om de een of andere, voor mij onverklaarbare reden, geloof ik dat niet echt.

  Wat betreft de verslaving van opium in Afghanistan moeten we maar denken dat de diverse missies (van o.a. nederland) veel ‘goeds’ heeft gebracht.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s