CORDON SANITAIRE . . .

screenshot_66

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, Geert Wilders, meningsdictatuur, Nederland, PVV, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op CORDON SANITAIRE . . .

 1. Mary zegt:

  Tsja ze zijn als de dood en misschien komt die dood voor hen snel genoeg, fijn allemaal massaal Wilders stemmen.

  Liked by 1 persoon

 2. Giny zegt:

  Mary

  Laten we het hopen dat er massaal op de PVV gestemd gaat worden!
  Ze zijn de peilingen alweer aardig aan het manipuleren, helaas
  zijn daar toch mensen gevoelig voor!

  Liked by 3 people

 3. Vreselijk voor al die mensen die zonder het eigenlijk te beseffen slachtoffer zijn van zo’n rooje rotzak van een kankerkwabje in die grijze meuk die bij normale mensen de hersenen worden genoemd. Door hun kwabje zijn ze alleen maar in staat om iets te zien of te horen wat er eerder door het politburo onder het zingen van dat ze moeten ontwaken en dat er aan den einder het een of het ander ligt te gloren, is ingefluisterd. Errug hè, ja, ze sterven eraan, als ik mijn zin zou krijgen.

  Like

 4. Fred zegt:

  De andere partijen (The Others) zullen de deksel op hun neus krijgen op 15 maart.

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Gelijk Trump, die voor de Amerikaanse verkiezingen door de media en de – Democratische partij – de grond ingeboord werd, zo word de PVV nu bij ons ook behandeld. Maar ik spreek liever over het Trump effect, en wat het in Amerika opgeleverd heeft. Trump won geheel onverwacht de Amerikaanse verkiezingen ! Dit Trump effect gaat er bij ons voor zorgen dat een ongekend groot aantal Nederlanders op de PVV gaat stemmen bij de komende verkiezingen. Ook hier zullen de MSM media en bijna alle overige politieke partijen hard op hun bek vallen !

  Like

 6. Peterdm zegt:

  Politieke partijen die tegen Geert Wilders PVV een cordon sanitaire plegen hebben iets anders te verbergen dan wat zij voor de camera van NPO, NOS kwijlen. Geert zou volgens D66, VVD, SP, CDA, GL et cetera een racist, xenofoob, islamofoob en groepen mensen tegen elkaar opzetten, enfin u kent het wel hetzelfde rotzooi wat Clinton en haar democraten campagneteam tegen Donald Trump inbrachten.
  Maar Donald Trump bleef de Amerikaanse kiezers de waarheid vertellen over de kwaad wat 8 jaar Obama/Clinton politiek de Amerikanen heeft aangedaan. Er zijn 70.000 bedrijven uit Amerika vertrokken die hun producten nu in lage loon landen fabriceren en vervolgens deze producten weer met superwinsten de USA invoeren. Dit heet globalisering met open grenzen door de elite van “democraten” en socialisten waardoor er miljoenen banen uit de USA zijn geëxporteerd en werkeloosheid voor de USA geïmporteerd. En zie Trump nu als de President van
  Deze globalisering speelt zich ook af in Nederland en het zijn weer de zogenaamde “democraten” partijen zoals D66, VVD, SP, CDA. GL die globalisering met open grenzen dus islam heilig hebben verklaard. Het is Geert Wilders die Nederland waarschuwt voor het kwaad wat globalisering met open grenzen ons heeft gebracht, het zou geld opbrengen maar het tegendeel is waar.
  http://www.destaatsschuldmeter.nl/
  Globalisering heeft Nederland alleen geld en veel nutteloze import islam gekost.
  En niets anders!

  Like

 7. Leo zegt:

  Neo/policor past voormalig concentratiekamp systeem weer toe !
  Aan welke kant van het prikkeldraad leeft de Nederlander eigenlijk nu ??

  Like

 8. exmarineman zegt:

  En die nieuwjaarstoespraak van de koning stond ook weer bol van de politiekcorrecte uitspraken. We moeten samenwerken in en met Europa (leesEU), VN (ja die islamitische anti-Israëlorganisatie) enz. Precies zoals het hoort volgens de ideën van de Bilderbergers en de NWO (lees Soros). En de blanke autochtone bevolking van Europa moet worden vernietigt(!) middels de import van miljoenen zwarte Afrikanen!!!!! volgens de VN/EU!!!!! Zij noemen het omvolking. En dat zeggen dan dus OOK BLANKEN(!), witmenschen,binnen die organisaties!!!!!!!!!

  Liked by 1 persoon

 9. Ja, dat zijn nu de echt democratische partijen met hun schijn heilige en sommige met hun gelovige harses. Ze hebben mijn vertrouwen in ieder geval niet. MENSEN GEWOON OP DE PVV STEMMEN DUS !!!!!!!!!!!

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Oproep !!! Wees 15 maart massaal aanwezig bij het tellen van de stemmen om fraude te voorkomen !!

  Like

 11. leefbarbaar zegt:

  Er zit dus niks anders op dan allemaal PVV te stemmen. Anders komt er een Rutte III.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s