De stille staatsgreep

screenshot_50

(Door: H. Numan)

We zitten midden in de verkiezingen, en zo ongeveer alle partijen hebben de PVV uitgesloten. Mag dat? Jazeker, dat mag. Volgens mij mag elke partij open en bloot zeggen dat ze met andere partijen niet wil samenwerken. Maar is er wel een beperking, helaas voorziet de wet daar niet in. Namelijk wanneer het onmogelijk wordt om een regering te vormen. Dat is dus precies waar men nu mee bezig is, en dit lijkt verdomd veel op een staatsgreep. Een staatsgreep hoeft echt niet met tanks gepleegd te worden. Dat kan prima zonder wapens, zoals nu gebeurt.

Denkt u even met me mee? Laat ik de bekende peiling van Maurice de Hond nemen van deze week om dat duidelijk te maken. Als er vandaag verkiezingen gehouden zouden worden is, dit de uitslag. Daar moet men een kabinet mee vormen. Net zo lang verkiezingen houden tot het gewenste resultaat bereikt is, gaat niet gebeuren. PVV: 36, VVD: 23, CDA: 15, GL:14, D66: 14, SP: 11, 50Plus: 11, PvdA: 10.

Wat voor kabinet kan daar mee gevormd worden? Enkel een PVV-kabinet. Alleen de combinatie PVV-VVD-CDA komt in de buurt van een krappe meerderheid. Daar moet nog een partijtje bij, er zijn er meer dan genoeg die best bereid zijn om mee te werken. Maar dat willen VVD en CDA niet. Die boycotten de PVV nu volledig. Dus, in theorie, valt dat af.

Oké, laten we dan kijken wat minister-president Jesse “Obama” Klaver kan doen. Klaver denkt namelijk dat hij premier gaat worden. GL+SP+PvdA=35. Dat is bij elkaar minder dan de PVV heeft. Doe daar D66 en het CDA bij, dan ben je er nog steeds niet. 64 zetels is niet genoeg. Wie schuift aan? De Dierenpartij? Niet genoeg. De ChristenUnie? Oké, we zijn er. Met een monsterverbond van extreem links plus D66, CDA, CU en PvdD halen ze het net. Zeven partijen, die elkaar op moord en dood bevechten. Enkel verenigd in haat en kortzichtig eigen belang. Dat is zo ongeveer de enige combinatie die het net aan kan halen.

Laten we naar een VVD-CDA combinatie kijken. Lukt niet. Dan heb je veel meer partijen en partijtjes nodig. VVD-CDA tezamen is net iets groter dan de PVV alleen, dus moeten ze ergens 38 zetels vandaan toveren. VVD-CDA-D66=52. Dat is 24 zetels te weinig. Het CDA, de VVD en D66 plegen politiek zelfmoord als ze een kabinet met de SP en GL steunen. De namen zijn anders, maar we spreken wel over de maoïstische en de communistische partijen. Ik kan me nauwelijks voorstellen dat onze politici zo in paniek zijn dat ze de volksrepubliek Nederland als alternatief zien voor de PVV. Indien dat zo is, heeft de politiek alle zin voor realiteit verloren. Dan is Nederland geen democratie meer, maar een oligarchie. De werkelijke macht wordt uitgeoefend in achterkamertjes.

U leest het goed: dit is een stille staatsgreep. Men gijzelt de kiezer. “Als u op de PVV stemt, komt er geen kabinet, want dat tolereren we niet. Verder mag u stemmen op wie u wilt.” Het doet er niet meer toe waarop u stemt. Het verschil tussen GL en de VVD is sowieso minimaal. Ja, als u twee keer modaal verdient of meer is de VVD een betere keuze, maar dat doen de meeste kiezers nu eenmaal niet. Waar het de gewone man op aankomt zijn onderwerpen als veiligheid, minder geen immigratie, vrijheid van godsdienst (voor christenen en niet gelovigen), minder “Europa”, AOW – daar zitten GL en de VVD bijna op één lijn. Dat zijn dan de twee meest verschillende partijen. De rest zweeft er tussen in. Het maakt vrijwel niets uit of u CDA, D66 of GL stemt.

Heel politiek Nederland loopt te jeremiëren over Wilders die de grondwet zou schenden, maar dit is nog veel erger. Wees op uw hoede als Europese politici beginnen te mekkeren over schending van de grondwet! Dan kunt u er zeker van zijn dat ze daar zelf mee bezig zijn, en wel in hun eigen voordeel. Ja, Nederland heeft een grondwet. Dat is een gortdroog dik juridisch boekwerk. Daarin staan de belangrijkste wetten, aangevuld met wat politici op dat moment heel belangrijk vinden. Niemand kent de grondwet uit z’n hoofd. Ik daag u uit om zonder te googelen de eerste 10 artikelen te noemen. Dat gaat u niet lukken. Hoeft ook niet, want het doet totaal niet ter zake. Wat de volledige Tweede Kamer (minus 1 partij) nu aan het doen is, is die grondwet gebruiken om hun reet mee af te vegen. Een volledige politieke boycot van een democratische partij is nog nooit gebeurd. Dat daardoor het land onbestuurbaar wordt ook niet. Ik vind dat kwade opzet, en moedwil. Dat is met voorbedachte rade de democratie saboteren. Of dat nu wel of niet omschreven staat in die grondwet is juridische haarkloverij.

Gaat dat lukken? Nee. De sociale druk om de PVV buiten de samenleving te zetten werkt net zo goed andersom. Zeg dat u gaat stemmen op de PVV, en u verliest mogelijk uw baan. Of uw vrienden, er gaat een steen door de ruiten of uw auto gaat in de fik. Dus wat doen de meeste mensen? Die zeggen niks. Nergens voor nodig om uw D66-werkgever boos te maken. Of uw familie of vrienden te verliezen. Dus de meeste mensen houden zich op de vlakte. Tot ze hun stem kunnen uitbrengen.

Dat gebeurde in Amerika, en daar won Trump grandioos. Niet omdat hij zo’n innemende man is, verre van dat. Niet omdat hij zo diplomatiek is. Trump is allesbehalve. Maar omdat de gewone man geen andere keuze meer had. Ik denk dat Trump waarschijnlijk een hele goede president gaat worden, maar dat moeten we afwachten. Slechter dan Clinton is in ieder geval godsonmogelijk.

Kijk naar ons eigen land. De stigmatisering van de PVV gaat vele malen verder dan in Amerika voor mogelijk wordt gehouden. In ons ‘democratische’ land zijn er geen onafhankelijke media. En al helemaal geen media die pro-PVV zijn. Op z’n best komt er af en toe een heel klein berichtje pro-PVV, maar dat is enkel als het niet anders kan. U weet dat de criminaliteit 500% erger is dan de overheid u vertelt. Men was zo dom om dat nieuws te publiceren tijdens de verkiezingen…

Wilders hoeft maar te fronsen met z’n wenkbrauwen en Maurice poetst direct een zeteltje weg. Rutte daarentegen kan liegen wat hij wil, z’n reet afvegen aan het referendum, de meest incapabele minister van Justitie in de geschiedenis van ons land handhaven en Maurice vindt het prima. De VVD staat een vol jaar op 23-28 zetels. De komende weken masseert Maurice er wel een paar zeteltjes bij. V=Victorie, want de VVD wint op alle fronten!

Dat denk ik dus niet. Op 16 maart weten we het zeker, maar ik ben er van overtuigd dat de PVV vrijwel zeker alle zetels gaat vullen. Grote kans dat ze zelfs meer dan 50 zetels haalt qua stemmen, maar dat is het maximum wat ze nu in de Kamer kunnen krijgen. De VVD gaat echt geen 23 zetels halen. Als ze 15 zetels haalt mag ze van geluk spreken en Allah op haar blote knieën danken. De politiek en de media doen net alsof er niks aan de hand is, maar de afrekening komt er. Onverwacht? Niet voor u en mij. Wel, net als in Amerika, voor de media, de peilers, de elite en de machthebbers.

U wordt op dit moment gebombardeerd met ‘wat de PVV wil is ongrondwettig, vereist grondwetswijzigingen en dat gaat niet gebeuren! Stem dus geen PVV!’ Echt waar? Laat me niet lachen! De grondwet is niet gewijzigd toen we onze onafhankelijkheid opgaven voor de EU. Er was geen grondwetswijziging nodig om de gulden af te schaffen. De grenzen gingen (en staan) wagenwijd op zonder grondwetswijziging. Dus … kan de PVV exact hetzelfde doen. De grenzen dicht, de gulden terug en de EU mag lekker in Brussel blijven. Geen grondwetswijziging voor nodig.

Moskeeën sluiten kan niet? M’n zolen! We wonen in Nederland, beste mensen. Het land waar je voor het vuurpeloton komt als je de kozijnen in de verkeerde kleur schildert. Wij verbieden nooit wat. We vragen enkel om een vergunning. Prostitutie is nu legaal? Welnee. Je kunt legaal prostituee worden als je daarvoor een vergunning aanvraagt bij de gemeente. Vervolgens moet je je registeren als prostitutiebedrijf bij de belastingen, de Kamer van Koophandel en de Arbeidsinspectie. Veel succes! Dat is de manier waarop Nederland iets verbiedt wat ze eigenlijk niet kan verbieden. Dat werkt niet voor moskeeën? Waarom niet?

Kan Wilders de koran niet verbieden zonder de grondwet te wijzigen? Waarom zou hij de grondwet daarvoor moeten wijzigen? We hebben het Arrest Goeree. Dat was een knettergek gereformeerd echtpaar uit de jaren “70. Die hadden grote problemen met homo’s en Joden. Ze procedeerden tot aan de Hoge Raad en ze verloren. Ze beweerden dat ze enkel predikten wat er in de bijbel stond, en dat was volgens hen niet strafbaar. De Hoge Raad zei: leuk, maar u bent wel degelijk aansprakelijk voor uw woorden. U kunt u niet beroepen op een al dan niet heilig boek. Wat moet Wilders doen? Enkel de nieuwe minister van Justitie Afshin Ellian en zijn staatssecretaris Sietse Fritsma opdracht geven de rechtbanken dat arrest toe te laten passen. Meer niet. Geen grondwetswijziging voor nodig.

Op dit moment stuurt de regering natte krant delegaties naar Marokko, Algerije en Tunesië. Om te smeken of ze alstublieft hun eigen onderdanen willen terug nemen. Nee, zeggen die voormalige Barbarijse zeerover-staten. Niet als we daar geen grote zak met geld voor krijgen. Ik heb zo het rare idee dat het kabinet Wilders binnen 24 uur wel een deal kan sluiten. Zonder een volle zak met geld. Waarom zou ik dat nou denken?

Die donderslag bij heldere hemel komt enkel voor links. De rest van Nederland zit al jaren in zwaar weer. Het wordt hoog tijd voor verandering. En die verandering? Die komt. Op 15 maart!

pvv-nieuw

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

108 reacties op De stille staatsgreep

 1. Drs.P. zegt:

  Cordon sanitaire wordt opgetrokken, de ratten die ons verneuken zetten de PVV “kalt”
  Een vreemde zwaar gestoorde kadaver-VMBO-idioot die president wil worden, zum kotschen!!
  Hoe krijgen we de grote massa los en wakker??

  Like

  • Drs.P. zegt:

   WEL ZIJN ER VRIJWILLIGERS NODIG IN IEDER STEMBUREAU, LIEFST 2, DIE HET STEMMENTELLEN CONTROLEREN.
   Want het gaat er niet om op wie men stemt, maarrrrr wie de stemmen telt en aangezien de mensen in het gross van de stembureaus slinkse ratten zijn is het hard nodig om dit te controleren!!!

   Geliked door 3 people

 2. Flo zegt:

  Geweldig stuk en realiteit!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Laat die donderslag een moker zijn. Een moker die het links, groene en nep liberale kartel uit het Nederlands landschap wegslaat. Wat me opvalt in mijn omgeving is dat er nog nauwelijks over politiek gesproken wordt. Mensen die eerst bij elke rimpeling hun mond open hadden doen er nu het zwijgen toe. Is dat een teken dat er vastberaden een besluit genomen is? Is dit de stilte voor het Hiroshima van het Nederlandse nep parlement?

  Like

 4. Ildiko zegt:

  eigenlijk met politieke partijen te regeren en functioneren werkt geen meter. Deze absurdistan moet gewoon gestopt worden, anders gaan we naar de Filistijnen.

  Geliked door 1 persoon

 5. tippelaar zegt:

  geweldige visie. Stem dus PVV

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Ik geniet al van de voorpret bij de uitkomst van de verkiezingen.
  De vorige keer is het VVD plus Pvda gelukt, door het overnemen van wat PVV standpunten, om EEN zetel meerderheid te krijgen.
  Dat gaat dus niet meer gebeuren.
  Mooie ontwikkelingen.

  Like

 7. Stef zegt:

  We moeten dit stuk aan alle linkse kennissen sturen.Ook al kijken ze ons nooit meer aan.
  Het is alles of niets.

  Geliked door 1 persoon

 8. Sabeltant zegt:

  Ik heb geen leugen kunnen ontdekken. Mijn stem gaat haar de PVV.
  Er is namelijk geen een andere partij die ons van die vreselijke verlost.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  De echte stille staatsgreep vond vooral eerder plaats. Op een moment ging onze regering verder zonder mandaat van de bevolking. Niet alleen wat de achterbakse invoering van de europese grondwet betreft, maar in het algemeen wordt een koers gevaren, zonder steun van de bevolking.

  Nu krijst de linxe meute, dat de PVV geen oplossingen heeft, maar kijk eens wat de NSB de laatste jaren doet:
  open grenzen
  overdracht bestuur aan Brussel
  euro
  Oekrainereferendum
  Marokanslozen mogen 100 keer stelen, ze worden niet het land uitgezet. ook niet bij 500 keer.
  opvang illegalen.
  opvang en toelating kansloze asielzoekers
  partijdige rechters met fopstraffen
  afdracht geld aan Brussel is altijd vele malen hoger dan we ontvangen, + naheffingen.
  vlucht van uitkeringen naar zandlanden en misbruik ervan.
  haatvolk in de gaten houden en tegen houden als ze willen gaan moorden
  graaien in de zorg
  propaganda via persberichten en foute media.

  Velen van u kunnen deze lijst nog langer maken.
  Op een dag ging onze regering dit soort dingen doen. Ze zetten overal hun handtekening onder en nu onze PVV de rotzooi moet gaan opruimen, doen ze er alles aan dit onmogelijk te maken. Het lijkt er wel op dat de Amerikanen voor de derde keer Europa moeten komen bevrijden vanuit een vrij Engeland.
  Ik wil een nieuwe regering, deze is stuk. Niet de PVV bedreigt onze democratie, het is de hebzucht van foute politici, die onze democratie heeft verkracht. En wij lieten dat toe.
  Ga stemmen en zie er op toe dat uw stem gehoord wordt.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Fantastisch geschreven en precies zoals het is! IEDEREEN IN NEDERLAND MOET PVV STEMMEN OP 15 MAART! Ze zouden gek zijn als ze het niet doen!
  En er valt dan inderdaad een bom, zodat ze wakker worden, want ze doen niets anders dan liegen om hun zin te krijgen en dat deed Clinton ook, en dat doet de Amerikaanse elite nu nog. Ze zijn het nog steeds niet eens met Trump als president. So be it, who cares!
  Rutte is gewoon bezig met mensen aan zijn kant te krijgen, door te zeggen dat hij de PVV ook uitsluit om mee te regeren, maar hij kan de pot op. Zeer zeker zo. En als ze de uitslag op 15 maart niet accepteren, dan zal er een opstand komen!

  Like

 11. Theresa Geissler zegt:

  Een bijzonder mooie, goed doortimmerde analyse, Mijnheer Numan, maar……wèl beredeneerd op grond van fr realiteit. En aangezien zoveel mensen de realiteit nog steeds schuwen als de pèst, hun kop er voor in het zand steken of wate dan ook, weet ik het helaas nog lang niet zeker van die 50 zetels.
  Wat heb je er aan, als je wel degelijk kunt aantonen, dat er een stille staatsgreep gaande is en de grondwet ondergraven wordt, als de massa daar nog steeds niet áán wil? Met een wezenlijke staatsgreep, met geweren en geweld, hadden ze er niet omheen gekund. Nu wèl en dat doen ze dan ook maar al te graag!
  Het gaat hier finaal de verkeerde kant uit, maar op een uiterst verraderlijke manier, omdat het niet tastbaar kan worden aangetoond.
  Daarom blijf ik van mening, dat een zware -en dan NIET van tevoren verijdelde- aanslag het enige middel zou zijn om de Nederlandse kiezer metterdaad eens wakker te schudden. En het rampzalige: Díe vindt nu juist niet plaats! Ook dát is strategie van de islam, maar maak dt maar eens hard!
  Winnen kan de PVV op zichzelf best -en ik hoop ook van harte,dat ze dat doet- maar voor een omwenteling is er méér nodig…..wat wijzelf helaas niet in de hand hebben.

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Theresa Geissler 17 januari 2017 om 09:23

   [quote] Daarom blijf ik van mening, dat een zware -en dan NIET van tevoren verijdelde- aanslag het enige middel zou zijn om de Nederlandse kiezer metterdaad eens wakker te schudden. En het rampzalige: Díe vindt nu juist niet plaats! Ook dát is strategie van de islam, maar maak dt maar eens hard! [/quote]

   Dat zie je heel goed! De mohammedaanse smeerlappen zijn sluw en weten precies wanneer ze zich even koest moeten houden. Ze zullen hier zéker geen aanslag plegen vóór de verkiezingen.
   Overigens ben ik er nog láng niet van overtuigd dat een grote BOEMMM de dociele dwazen wakker zou schudden:
   Welnee, ‘ze zijn niet allemáál zo’!!!

   Like

  • Edjan zegt:

   Al haalt de PVV “maar” 35 zetels en vormen VVD, PvdA, CDA, D66 en GL een regering met 77 zetels, dan nóg heeft de PVV een grote invloed: bij elk wetsontwerp waarbij één van de coalitiepartijen niet meewerkt, kan Wilders de zaak naar zijn hand zetten.

   De PVV heeft nog jaren nodig om lokaal haar vleugels uit te slaan, in de ambtenarij door te dringen, de media, het onderwijs, de zorg enz.

   Ik hoop dat ik ongelijk krijg, maar ik vrees dat die 50 (of zelfs 76) zetels voor Wilders er niet aan gaan komen. Onderwijs (indoctrinatie) en media (propaganda) zijn nog vast in handen van de “andere kant”.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Edjan 17 januari 2017 om 16:13

    [quote] Onderwijs (indoctrinatie) en media (propaganda) zijn nog vast in handen van de “andere kant”. [/quote]

    Dat ben ik helemaal met je eens. DAT is het grote probleem.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Edjan.
    Ik zie dat de mogelijkheid inderdaad bestaat voor de VVD om samen met een aantal andere partijen een regering te vormen. Numan bedenkt zelfs een fusie van 6 partijen.
    Oké, laten we daar eens van uitgaan. Ik ben er van overtuigd dat deze coalitie binnen niet al te lange tijd, laten we samen op zijn vroegst binnen het jaar en op zijn laatst binnen de 2 jaren zal klappen.
    Het voor mij logisch gevolg zal dan zijn dat Wilder bij de dan volgende verkiezingen zelfs méér dan 50 zetels kan krijgen.
    Op die manier zou hij met de grootste andere partij samen kunnen regeren… op de voorwaarden van Wilders, zodat Wilders echt kan doorpakken.
    In ieder geval

    Ik maak me dus geen zorgen over de as. verkiezingen.
    Het zal de ka zijn die het schip gaat keren, en niet een aantal fraudeleuze partijen onder leiding van een stel landverraders!

    Geliked door 2 people

   • elisah zegt:

    Volgens de laatste peiling van Kantar Public staat de PVV op 30 zetels en de VVD op 29.(TPO)

    Like

   • paulzwueste zegt:

    edjan.
    Aanvulling. Overigens heb je m.i. helemaal gelijk wat betreft de invloed die Wilders al zal krijgen op het regeringsbeleid, als hij “slechts” 35 zetels zou krijgen…

    Like

 12. wauso zegt:

  Ik heb de tijd van mijn leven. Hier mijn laatste creatie !

  Geliked door 2 people

 13. semper fi zegt:

  Gisteravond bij humerto ,,s.Siemons,zij waande zich reeds in de tweede kamer om de degens te kruisen!
  als dit mormel in de regering komt is de boot aan!!
  FF DENKE en ,waarom schiet men steeds de goede dood,(Pim/theo,enz)
  Nog even de reacties op Hiddema,die pro wilders is,viel het mij op dat er ook op deze site blindgangers reageren,,,jammer,hij is een van de weinigen die wilders tolereert!!
  Sorrie dit is slechts mijn mening!!
  Net als anti oranje ,ergerlijke toestanden aankaarten maar de meerderheid sneeuwt ons onder!!

  Like

 14. M.A.L. Sion zegt:

  Ik ben het met Numan eens. Al die anti-Wilders partijen gaan dadelijk ten onder.
  De zwijgende meerderheid die geen steen door de ruit wil gaat straks allemaal het rondje bij Wilders naam rood maken.
  Het is jammer dat de kieswet bepaalt dat er niet meer dan 50 kandidaten op het biljet mogen want anders hadden we toch helemaal geen probleem. Er is vermoedelijk een tweede verkiezing nodig. Dan mag de PVV wel meer dan 50 kandidaten opvoeren. Dus laat Rutte maar even doorklooien na 15 maart als interim-regering om nieuwe verkiezingen uit te schrijven.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 15. Mirjam zegt:

  ‘Kamer eist strengere screening asielzoekers op extremisme’

  http://nos.nl/artikel/2153380-kamer-eist-strengere-screening-asielzoekers-op-extremisme.html

  De aanstaande verkiezingen brengen veel teweeg en laat de regering ineens in actie komen. Wat eerst niet kon, kan en willen ze nu ineens wel?…

  Like

  • Thoth zegt:

   Dat is maar even, hoor. Wanneer de verkiezingen zijn geweest, gewoon terug naar de oude asielprocedure : iedereen kan erin komen, alleen moet je een goed verhaal hebben. Tis hetzelfde als het Ukraine refererdum. We beloven wat, uitvoeren, ho maar.

   Like

   • Mirjam zegt:

    Dat weet ik, Thoth, het is allemaal verkiezingsretoriek en zo doorzichtig als wat. We hebben een leugenkabinet, die de leugen tot waarheid heeft verheven en er zelf in gelooft. Ze hebben nog nooit iets verkondigd, wat ze echt door hebben gevoerd. En als ze iets verkondigen, dan is het tot eigen gewin, zoals de uitspraak van Rutte, die hierbij alleen aan zichzelf en zijn partij dacht, waar hij zei dat de VVD niet met de PVV zal regeren, Hij weet dat door die uitspraak de PVV alleen staat, en hoopt er gewoon op dat mensen daarom toch maar op veilig zullen gaan en de VVD zullen kiezen.

    Pech gehad, die tactiek zal niet werken. Hoe Rutte in elkaar zit, weet nu heel Nederland en ze zullen door die uitspraak heus niet op hem gaan stemmen. Dat betekent wederom 4 jaar leugens en bedrog. PVV zal winnen en nogmaals als ze het niet erkennen, dan komt er een opstand in Nederland.

    Geliked door 1 persoon

 16. wim zegt:

  Peilingen dienen alleen om de uitslag te manipuleren in de door de peiler (c.q. zijn opdrachtgevers) gewenste richting.

  Like

 17. Thom zegt:

  En toen kwam Don Donald trump en die had een olifantje bij met een lange snuit en die blies het hele Eu verhaaltje uit.

  Geliked door 1 persoon

 18. J. C. Th. Köhler zegt:

  “En die verandering? Die komt. Op 15 maart!”

  Ik help het u hopen, heer Numan. Het is hoog tijd.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 19. Bob Fleumer zegt:

  Als dat toch eens mocht gebeuren, realiteit in de politiek dan gaat bij mij de vlag uit!

  Like

 20. ReaGluurder zegt:

  500 miljard (+/- kosten massa-immigratie kansarmen/parasieten/profiteurs), 500 miljard, 500 miljard, 500 miljard, 500 miljard, 500 miljard, 500 miljard minder, minder, minder…. Het NL-volk mag dit natuurlijk niet weten, maar Geert heeft dit -/+ bedrag áchter de helsdeuren weg moeten halen. Het land van onze Voorouders verkloot en afgegleden!

  Like

 21. delamontagne zegt:

  Door dit artikel bedacht ik me opeens om de papieren in te vullen en naar “Verkiezingen.nl” te sturen.
  Anders mogen wij vanuit buitenland niet meedoen.
  Ze maken het de “ouwetjes” wel moeilijk, tenminste voor hen die niet zo goed zijn met Computers/internet etc.
  Je moet HEEL duidelijk aan kunnen geven ( copieën etc ) dat je stemgerechtigd bent.
  Anders mag je niet meedoen.
  Waarop wij gaan stemmen……………………………………………………..?
  PVV, uiteraard.
  Zeker na al die perikelen van de andere partijen de laatste dagen en dan vooral van de VVD.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Het formulier dat je waarschijnlijk al per email hebt gekregen en invullen. Het reg.nr. wat in de mail staat. naam en achternaam, precies zoals in het paspoort staat. Adres, hoe je wens te kiezen (coor on in het buitenland 2 mogelijkheden, of naar Nederland gaan of per brief) hoe je je kiesformulieren wenst te ontvangen per brief of email. Je BSN nummer niet vergeten en handtekening eronden, ook weer precies zoals in paspoort. Kopie maken van je paspoort en de boel opsturen aan het aangegeven adres. Of alles inscannen als een PDF en per mail versturen. Zo dramatisch is het niet. Heel duidelijk moet zijn, heel correct. Dat is alles, geen probleem. Denk eraan de formulieren moeten voor 1 feb. binnen zijn, je weet zelf wel hoelang de post erover doet. Succes en ga lekker stemmen 😀

   Like

   • delamontagne zegt:

    Ja dat was even schrikken, “je BSN”-nummer niet vergeten.!
    Zoals velen weten kan het weglaten van een punt. / comma , voor de bureaucratie al een reden zijn je papier/document NIET GELDIG te verklaren.
    Het is altijd weer afwachten.
    Wist eerst even niet meer was een “BSN-nummer” was, maar …………gelukkig, ik had het ingevuld.
    Behalve dat nr hebben wij hier in Fr ook nog te maken met je Franse “belasting-nummer” en ook weer eentje bij de CPAM = gezondheidszorg.
    Enfin, voor de bureacratie ben en blijf je een nummer.
    Ik weet wel je aanmelden is niet zo moeilijk, maar daar in Den Haag gaan ze er van uit dat iedereen [ en dan vooral wat ouderen betreft ], even handig is met computors/internet.
    Er moet toch een eenvoudiger manier zijn. Als ik in de paperassen ook nog even had laten blijken dat het PVV wordt ! , dan krijgen we misschien helemaal niets toegestuurd.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Niet doen!
    Nooit je identiteitscard scannen, of ’n kopie opsturen!
    Alles is zogenaamd safe….
    Al eens gedacht aan die man in die grijze stofjas die de afvalbakken ’s avonds mee moet nemen ter vernietiging…?
    Gaat er al ’n lampje branden?
    Er is altijd ’n mogelijkheid om jouw kopie van jouw identiteitsbewijs te stelen en door te verkopen.
    Mij niet gezien!!! Dan maar niet stemmen.

    Geliked door 2 people

   • Nemesis zegt:

    O ja zeker, maar zonder die kopie krijgen we geen stempas en kunnen dus niet stemmen en dat wil ik wel.

    Bij een kopie die gestolen wordt horen ook de vingerafdrukken. Die kopieer je niet even mee. Bovendien weet niemand van welke vingers afdrukken zijn gemaakt. Ik heb er maar op gewaagd.
    Mijn paspoort is ook al eens gestolen, is al lang geleden toen we dat zwarte vod nog hadden. Ik heb achteraf geen problemen ervan gehad. Waarschijnlijk is het ook nooit gebruikt, er stonden namelijk een lading stempels erin van landen die het boevengilde nu net niet zo aansprak en waarmee ze ook niet gepakt wilden worden.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    BSN staat voor Burger Slaven Nummer.
    Of je nou in Frankrijk woont of hier, ze blijven jou zien als een slaaf van het Nederlandse rijk.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Zijn wij ook, we moeten in NL belasting betalen en de zoergkosten. Ze , de belastingdienst, is er achter gekomen, dat we in Duitslan heel anders en dus heel veel minder belasting hoeven te betalen. Dus hebben ze maar snel de verdragen met Duitsland veranderd. Dat kost ons nu weer heel veel geld, te veel geld.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis toch…
    Heb je die reeks programma’s over”Cybercrime”laatst op TV dan niet gezien.
    Het is zo gemakkelijk om eeen gekopieerde papaieren kopie van je identiteitsbewijs te gebruiken om een namaakpersoon te maken op jouw naam, adres etc. hoeveel mensen zijn er in NL al niet opgeliht waarvan hun iedentieteit waren gestolen!!!Ontelbare!!!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Nee, heb ik niet gezien. Ik kijk bijna nooit tv, sorry.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    We gaan weer door…
    Bovendien biedt een gescande kopie nòg meer mogelijkheden om je identiteit te stelen….
    NOOIT een kopie van je Rijbewijs, Identiteitscard of Paspoort opsturen!
    Opsturen betekent “UIT HANDEN GEVEN….! Aan volslagen onbekenden.
    Dat geldt OOK VOOR DE OVERHEID.
    Diezelfde overheid kan jou niet voldoende beschermen.
    Als de tegenwoordig volledig geoutilleerde criminele netwerken jouw kopie eenmaal hebben, kunnen ze tevens inbreken in je PC en bankrekening.
    Je wordt niet alléén straatarm… maar je zult ook verantwoordelijk gesteld worden voor allerlei criminele gebeurtenissen en handelingen… Via jouw identiteit verricht!!!
    Ga dan maar niet stemmen. Die ene stem van jou weegt niet op tegen het nodeloze risico wat je gaat lopen…

    Trouwens het is zo’n gotspe wat de overheid hier doet.
    Je moet eens weten hoeveel stemfraude er wordt gelpeegd op alle mogelijke terreinen! Met machtigingen, via opgestuurde kopieën van identiteitsbewijzen, via het personeel van de stembureaus…
    Het is bekend….
    Stuur ook nooit een kopie van je identiteitsbewijs naar Facebook.
    Facebook, die zo’n drukte maakt over privacy en bescherming van de vrijheid van meningsuiting, kan haar eigen deelnemers niet eens beschermen tegen inbraak in hun account.
    Laat staan dat ze jouw security en de onaantastbaarheid van jouw identiteitsbewijs kunnen garanderen!!!
    Nemesis. Je vertelt dat je jouw lang geleden paspoort kwijt was en dat er toch niks gebeurt is. Je hebt véél geluk gehad.
    Sindsdien is er héél véél veranderd…! Sinds vorig jaar beschikken de criminelen over internationale netwerken die over geavanceerde technologieën beschikken en allerlei specialisten in dienst hebben om via kopieën virtuele of fysieke documenten na te maken.
    Ga niet stemmen als je in het buitenland woont. Zoek het risico niet op!

    Like

   • Nemesis zegt:

    Kopie van mijn paspoort naar Facebook? Nooit van z’n lang zal ze leven niet.
    Het stelen van m’n paspoort was in de jaren ’60. Toe kon je eigenlijk je tas nog gewoon aan je stoel hangen in een restaurant en naar de toilet gaan. Echter sinds dat gebeuren, doe ik dat niet meer. Was toen iets heel ongewoons.
    Met het stemmen heb enerzijds wel gelijk. Aan de andere kant, als iedereen er zo over gaat denken.
    Heb al tegen mijn man gezegd, dat het de laatste keer is, dat ik ga stemmen. Hij staat op het standpunt, dat het zijn recht is en dat hij het zich niet wil laten afnemen.
    En zelfs al bij het aanmaken van een nieuw paspoort als het oude verlopen is, kunnen er al dingen gebeuren zoals je beschreef. Vroeger was je er zelf bij (en dan nog) nu moet je er zeker 14 dagen op wachten voordat je bericht krijgt, dat het nieuwe exemplaar weer afgehaald kan worden.
    Gelukkig hebben wij niet ver. We wonen bijna op de grens en Winschoten, waar het voor ons hier in Dld. mogelijk is er eentje aan te vragen is maar 25 km.
    Maar woon jij ook in Duitsland of in een of ander buitenland?

    Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Er bestaat een soort hoesje dat om het paspoort gedaan kan worden, zodat niet al je gegevens zichtbaar zijn en fraude niet meer mogelijk is. Zelfs als ik ga stemmen heb ik ook het hoesje erom en kreeg er zelfs een compliment voor.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dat wist ik niet. Waar kan je zoiets krijgen? Lijkt me bijzonder handig. Alvast bedankt voor de tip en het antwoord.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Nemesis.
    Ach, als je het buitenland kunt noemen. Ik woon sinds 2010 in Antwerpen.
    Bevalt me voorlopig uitstekend.
    Binnen half uur zet ik weer voet op communistische bodem, om opnieuw het grote verschil in mentaliteit te ervaren. Door de nonchalance hier.
    Ook zijn ze niet zo snel aangebrand, en eten en drinken vinden ze uiterst belangrijk.

    Geliked door 1 persoon

   • elisah zegt:

    Nemesis, ik zie nu pas uw vraag, dat hoesje voor het paspoort krijgt men bij de anwb.

    Geliked door 1 persoon

   • Nemesis zegt:

    Dank je wel, zal m’n nicht vragen er twee te bezorgen en naar hier op te sturen.

    Like

 22. Perfide Albion zegt:

  PVV kiezers moeten vooral niet wanhopen Het is van het grootste belang dat de PVV groot wordt. Ook als de PVV geen deel uitmaakt van een regering geeft het de PVV – en daarmee haar kiezers-macht.

  Een grote PVV dwingt de kartel partijen- SP/GL/CDA/PVDA/VVD en noem ze allemaal maar op- een brede coalitie te vormen. Het voordeel daarvan is dat zelfs de laatste idioot begrijpt dat de kartelpartijen al meer dan 100 jaar een spelletje spelen.

  Echte verandering kunnen alleen met de PVV en het Forum voor democratie in gang gezet worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Helena zegt:

   Dat ben ik helemaal met u eens @ Perfide Albion 11:00, het is juist de bedoeling dat de PVV kiezers gaan wanhopen, omdat slinks ze uitsluit. Maar door juist nu op de PVV te stemmen kunnen we nog een vuist maken tegen slinks. We moeten ons niets aantrekken van dat stelletje ophitsers dat nu in de regering zit!

   Like

 23. Nee, zeg maar niet dat je op de PVV stemt. Dan heb je zelfs op bruiloften en partijen van die aangetrouwden die, als ’t even stilvalt, jengelen of je nog steeds op grote geblondeerde mannen valt, PVV-tje toch, vragen ze er trappend achteraan. En hun broeders en zusters giechelen er zachtjes achteraan. Was een grapje zeggen ze dan. Zelf stemmen ze niet maar als ze dat doen is ’t GroenLinks of De Dieren.

  Op zeker 30 van dit soort feestjes heb ik de jengelaar of jengelares met mijn klauwende klauw bij de strot gegrepen terwijl het wraakzuchtige bloed uit mijn snijtanden liep en met een ruk de hele teringzooi, met slokdarm en al dat ander gesluns tot diep in hun rottende ingewanden uit hun nog ondode lijf gerukt. In principe dan hè.

  Geliked door 4 people

 24. fransdewit zegt:

  Kunnen ze dat niet voor de rechter brengen? Bedoel minder minder minder mag niet bij een bepaalde bevolking maar een hele groep Nederlandse kiezers uitsluiten op voorhand mag wel!?
  In wat voor een land leven we, we zijn overgeleverd aan willekeur van een stelletje puberale mensen in de politiek

  Like

 25. Sjaak zegt:

  Moskeeën sluiten !
  Niet aanpassingswilligen moslims het land verwijzen !
  DAT ZIJN 99% VAN DE MOSLIMS !
  Illigalen Afrikaner meteen het land uitzetten !
  Grenzen potdicht maken !
  HET GROOTSTE PROBLEEM IS DAN AL OP GELOST !
  ERGO ! DE MOSLIM IS HET HOOFD PROBLEEM !

  Like

 26. Cor Ozinga zegt:

  Beste Heer Numan,

  Uw gedachtegang doet het linkse volk gruwen.
  Zoiets is toch onmogelijk. Links heeft er toch voor gezorgd,samen met al die andere niet pragmatische partijen, dat er geen kink in de kabel komt in de bestrijding van GW.
  Uw schrijven bewijst dat dat toch mogelijk kan zijn.
  Laat links maar zware hoofdpijn van uw artikel krijgen.
  Op naar 15 maart a.s. Stem PVV!!

  Like

 27. linda bakker zegt:

  kei goed stuk, heb dit ook meteen gedeeld, bedankt!!

  Like

 28. Pingback: De stille staatsgreep - Ik zeg NEE tegen EU

 29. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 30. koddebeier zegt:

  Op naar meer dan 50 zetels !! Zet het al het Links/LinksGroen/Liberaal/Christelijk krapuul buiten spel !!!

  Like

 31. Cale zegt:

  De huidige politiek is dermate vervuld van hun eigen grootheidswaanzin dat ze blind zijn voor de atmosfeer in het land. Problemen met immigratie en moslims in het algemeen worden keihard ontkend. Groeiende voedsel banken, Zorg problemen, veiligheid, defensie zonder munitie, tekort aan politie agenten, EU kritiek, etc. Alles wordt weggewuifd als zijnde populisme. Niets is er geleerd van het Oekraine referendum, van Brexit, van de verkiezing van Trump. Helemaal niets. Ik ben het met de auteur van dit goede artikel eens dat de uitkomst van TK2017 op 15 maart in Den Haag een hoop verdwaasde blikken gaat opleveren.

  Like

 32. Tistochwat zegt:

  Ik hoop toch zó dat u gelijk krijgt!
  Maar de goedmenselijke Nederlander kennende …

  Geliked door 1 persoon

 33. D.G.M.Holland zegt:

  H.Numan heeft gelijk, dat je als PVV stemmer niet eens een PVV pamflet voor je raam kunt hangen. Je krijgt dan stenen door je ruit, vuurwerk in je brievenbus, of je wordt in elkaar geslagen. Bij Jake Owen gebeurde het 3 keer en nu zelfs bij zijn moeder.
  Dit is BELEMMERING van de democratie, maar de daders kregen slechts een lichte taakstraf.

  9maart 2015: http://www.omroepbrabant.nl/?news/2257891433/Weer+een+steen+door+de+ruit+bij+PVVer+Jake+Owen+Raats+uit+Etten+Leur.aspx

  31december 2016: http://internetbode.nl/etten-leur/vuurwerkbom-brievenbus-ouderlijk-huis-politicus/

  Dit gebeurt met mensen, die het aandurven om te strijden tegen de verloedering van Nederland.
  ZIJ verdienen Uw stem.
  Laat U niet ontmoedigen, maar blijf volhouden en stem op de PVV.

  Like

 34. BertG. zegt:

  Ze hebben daar met ze alle van de 2de kamer gewoon een soort padvinderij clubhuis van gemaakt. Niets heeft het meer met politiek te maken wat ze daar doen.
  Enkel nog eigenbelang.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Criminele bendes horen uitgerookt te worden, net zo als met No Surrender hebben gedaan.

   Geliked door 1 persoon

   • Ik heb liever met die jongens van No Surrender te maken dan met de padvinderij in en om Het Torentje. Zouden die lui zich niet helemaal op zitten te vreten daar in Den Haag en andere paleizen en kastelen. Als ik de baas hier was en ze zaten over mij zo te zeiken en te zeuren op het internet zou ik ze een poepie in een werkkamp laten ruiken.

    Like

   • Nemesis zegt:

    Dat durven ze niet. Het enige wat ze wel kunnen is het laten sluiten van je account op internet. Maar daar is ook een mouw aan te passen. Geloof maar dat tze het groen en geel in hun maatonderbroeken doen, zo bang zijn ze, dat de vonk bij het volk werkelijk is ontstoken en een vuurzee wordt. Ze proberen op alle mogelijke manieren ons rustig te houden. Ergens zal dat niet meer lukken.
    Als ik al lees wat die opgeblazen kroonkurk weer eens te melden had. Nemelijk de zin: de mensen denken zich de grenzen. Nee die denken we niet, die zijn er. Duvel maar op naar Argentinien, is beter voor ons, en laat vooral nooit meer iets van je horen of zien. Op de naam Oranje en op die troon hebben jullie al helemaal geen recht. Daar hebben we geen DNA voor nodig. We weten tenslotte wie wel en wie geen erfgenamen had.

    Geliked door 1 persoon

 35. Anneke zegt:

  Heel goed artikel, bedankt hiervoor. U hebt volkomen gelijk dat er een stille staatsgreep aan de gang is, maar hoe kunnen wij dit voorkomen. Heel veel mensen zijn bang om voor de PVV te gaan, dit heb ik kort geleden nog meegemaakt toen ik een kennis tegen kwam. Zij wil op de PVV stemmen, maar is echt bang voor haar werk, kennissen en familie om hier vooruit te komen.
  Ze was zelf bang om de partij bij de naam te noemen en zei voorzichtig…….je weet wel, het begint met een P, waarop ik zei, je bedoelt de PVV daar stem ik ook op hoor en toen kwam zij los….

  Hiermee wil ik zeggen dat zij niet de enige is, hoe de rest van de mensen wordt gemanipuleerd door de media en onze zo geweldige volksvertegenwoordigers, die eigenlijk alles maar bij het oude willen laten. Ik noem dit hele gedoe een totale hersenspoeling van media en volksvertegenwoordigers, mensen maar het idee geven dat zij slecht zijn wanneer zij PVV stemmen.

  Ik hoop dat u artikel wordt geplaatst bij de volkskrant of een van die andere weg kijkende kranten. Nog veel meer mensen moeten weten wat er gaande is en zij moeten weten dat zij vol overtuiging PVV kunnen kiezen…….

  Like

  • elisah zegt:

   Ze heeft toch privacy in het stemhokje. Heel veel mensen spreken niet over hun stemgedrag, net zoals er niet gesproken wordt over bijv het salaris, die dingen zijn privé.

   Like

 36. joga zegt:

  Ja, zo simpel ligt dat nu. Na een tijd lang de Amerikaanse verkiezingen vooraf te hebben gevolgd, wist ik zeker dat Donald Trump zou worden gekozen. Ondanks de Lügenpresse aldaar, maar met steun van een aantal internetsites. Vlak voor de verkiezingen gaf ik tijdens gesprekken met vrienden en kennissen mijn uitslag voor Trump aan en werd door iedereen voor achterlijk versleten. ( terwijl ze vrijwel niets van de USA weten, terwijl ik er vele malen geweest ben) . De morgen na de uitslag werd ik door velen gebeld hoe ik dat nu wist.

  Like

 37. Bas zegt:

  Men heeft van doen met Nederlandse regenten die zich hebben gelijkgeschakeld aan de belangen van de Europese Unie. Dan is het zeer lastig om democratisch, door het volk, gekozen te worden. Vooral als men politiek en persoonlijk wordt tegengewerkt, en ook nog met de dood wordt bedreigt.
  Je kunt in dit opzicht rustig stellen dat er sprake is van politieke chantage, m.a.w. onbehoorlijk binnenlands NL bestuur.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Bas.
   Het volk realiseert zich nog steeds onvoldoende dat al die politici van alle gevestigde partijen geen macht meer bezitten, doordat men indertijd akkoord is gegaan met totale macht-overdracht aan de EU.
   Dat houdt in dat de zittende regering geen macht meer bezit.
   Daaruit volgt dat alles wat men belooft een leugen is.
   Onze zogenaamde democratie is een totale leugen, die de rust in de EU moet helpen bewaren.
   Alleen de PVV kan daar verandering in brengen.
   Laten we hopen dat het nieuwe Amerikaanse beleid, dat Trump tav. Europa wil voeren,
   de macht van de EU zal vernietigen.

   Like

 38. kruisridder zegt:

  Als de PVV de grootste partij wordt, heeft zij het eerste recht partijen te formeren. Wil niemand met de PVV in zee, heeft de PVV geen probleem, maar de rest, want de PVV kan comfortabel vast houden aan zijn machtspositie om geen afstand te doen van dat recht. En ze zouden wel gek zijn ook dat te doen. Zo kunnen ze mooi de politieke elite gijzelen tot ze een ons wegen en tot samenwerking dwingen. In dit geval komen de nieuwkomers de Nieuwe Democraten, 50+,VNL het dichst in de buurt van de PVV.

  Like

 39. Karen zegt:

  Goed artikel. Dit is nu echt fascisme ten top! Nog meer redenen om op de PVV te stemmen ik laat me niet chanteren door een stelletje niks kunners en landverraders. Ik hoop dat voor veel mensen die nog niet zeker wisten op wie ze moesten stemmen het nu duidelijk is.
  Wat een gore lef op voorhand de grootste partij uit te sluiten.
  Leve de PVV !!!

  Like

 40. Republikein zegt:

  De stem van de patatgeneratie geeft de doorslag.

  Like

 41. Guardiacivil zegt:

  Ik wacht geduldig op die grote BOEM dat deze er op een dag zal komen is wel zeker, en van der Steur is te laat zoals altijd om iets te weten laat staan een antwoord hier op te kunnen geven en zal wel weer onder toeziend oog van Rutte met allerlei uitvluchten komen. Dus Nederland maakt eindelijk dan pas een kans om die hele kliek er uit te meppen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Erg fijn, dat je er zo’n vertrouwen in hebt, @Guardiacivil.
   Ik wou echt, dat ik het je na kon zeggen, maar helaas vrees ik dus, dat die grote BOEM er in Nederland juist níet komt en wel om zéér specifieke, islamitisch-strategische redenen.
   Dubbel ellendig, omdat Links daardoor denkt, dat alles ‘kat-in-het-bakkie is en dat ze wel op de voor hen gebruikelijke voet kunnen doorgaan.
   Maar hopelijk heb ik het mis.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Natuurlijk Theresa heeft iedereen op dit moment een visie en deelt een mening wel of niet met een ander. Ik zag voordat ik vertrok d 18e jan. naar Ned. een paar opvallende zaken. Spanje heeft weer 4 zeer radicalen opgepakt, 2 jihadisten met kant en klare plannen voor aanslagen op de luchthavens. Code rood, en alle verloven ingetrokken. Frankrijk jihadisten opgepakt. Duitsland doet niets terwijl ze er zijn en maakt zeer grote inschattingsfouten. Er staat weer iets te gebeuren. Oh en het Egyptisch toestel die alle aanwijzingen van de toren naast zich neer leggen en een bijna geslaagde kamikaze aanval op een ander toestel plegen, 90 meter afstand!!!

    Like

  • BertG. zegt:

   Makkelijk kletsen als je zelf hier niet woont.
   Dan heb je er ook geen last van.

   Like

   • Guardiacivil zegt:

    Doordat mijn moeder nu heel slecht is, heb ik met spoed een vlucht gehad op de 18e Bert, het kan met een paar dagen al gedaan zijn, ik heb geboekt tot de 28e deze maand.
    Ik heb op het Spaanse vliegveld ook risico gelopen dat er wat zou gebeuren, het hele land is in code rood vanwege opgepakte jihadisten met klaarliggende plannen voor aanslag op luchthavens. Op Schiphol zie ik nu meer Mar en andere eenheden met mitrailleurs rondlopen, nog meer als toen ik vorig jaar even overgekomen was. Er is iets gaande, en dat is te merken althans ik merk het verschil.
    Mijn verblijf kan uitlopen, doet niet terzake, ik of een ander loopt gewoon nu risico in iets betrokken te geraken, het is duidelijk voelbaar en aanwezig. Maar je ziet bv ook drommen mensen die onbekommert op vakantie gaan met n lastminut alsof er niets aan de hand is. En dat is het verneukeratieve van het geheel. Heb je het gehoord van dat Egyptisch toestel boven België? Geen toeval, voor mij een regelrechte kamikazeaanval. Ik wil maar zeggen, ik praat niet makkelijk zoals jij aangeeft in je comment.

    Like

   • BertG. zegt:

    Niet zo letterlijk nemen Guardia maar omdat je regelmatig schrijft, “Ik wacht geduldig op die grote BOEM”.
    Ik niet, heel eerlijk gezegd.

    Like

 42. BigLJohn zegt:

  En uitgerekend daarom – wist – Rutte al die tijd al dat er een derde kabinet Rutte ging komen. In zijn achterlijke hoofd dan. Hij wil, zoals nu blijkt, de kiezer voor het blok zetten, dwingen om op de oude politiek te gaan stemmen. De werkelijkheid is totaal anders. Om praktische redenen kan er geen kabinet gevormd worden ZONDER de PVV. Houden Rutte en de andere partijen voet bij stuk, dan word Nederland op den duur onbestuurbaar. Of gaat het jarenlang duren eer er een nieuw kabinet verschijnt. Rutte ensceneert inderdaad een staatsgreep om de VVD omhoog te stuwen. Wat hij niet beseft is dat een flink deel van de VVD kiezers hem spuugzat geworden zijn en voor een groot deel naar de PVV zullen overlopen. En dit principe gaat ook op voor de andere partijen die de PVV aan het bashen zijn. We zouden bij de komende verkiezingen kunnen gaan spreken van het Trump effect, die ervoor gaat zorgen dat de PVV onherroepelijk in de tweede kamer komt met minimaal 70 Kamerzetels, en door die meerderheid van stemmen het alleenrecht verwerft om zelf te regeren ! Samen met de ouderenpartij bijvoorbeeld.

  Geliked door 1 persoon

 43. Aegolius cs zegt:

  Grondwettelijk een uitstekend betoog, H. Numan en voortreffelijk onderbouwd!

  Juist daarom zou u een compliment verkrijgen van de ontwerper,Thorbecke. Niet voor niets heeft hij deze grondwetschaamlap de bevolking als bestuur aangeboden.
  Evenwel mijn compliment.

  Like

 44. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  goed artikel, helaas preken voor eigen parochie.

  Like

  • tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

   de bronlezer weet wel waarop te stemmen.
   .
   maar ik mag hopen dat de “mokerslag” op 17 maar 76 zetels is voor de pvv, kunnen ze mooi alleen regeren…

   Geliked door 1 persoon

 45. D. G. Neree zegt:

  “Een volledige politieke boycot van een democratische partij is nog nooit gebeurd.”
  Volgens mij is het toen met de Centrumpartij van Janmaat gebeurd, maar die had niet zoveel stemmen als de PVV

  Like

 46. Guardiacivil zegt:

  Mijn broertje werkt als chef beveiliging op Schiphol, er zitten nog steeds grote gaten in de beveiliging, dat weten ze , dat weet Schiphol, en toch, er blijft iets hangen in de trend van doorgaan, niets aan de hand, we hebben het zogezegd onder controle. Maar……..zoals gisteren naar buiten kwam dat de Duitse veiligheidsdienst hele grote steken heeft laten vallen, op de hoogte waren, en geen acties ondernamen tegen de terroristische aanslagpleger van Berlijn, zo zal het ook hier gebeuren, dat voorspel ik. Iedereen weet het, iedereen zegt dat het nu beter in grip is, maar de praktijk is nog steeds akelig tekort geschoten. Als er nu iets gebeurt zal het nog erger zijn dan wat op de Brusselse luchthaven is gebeurd. Meer wil ik er niet over kwijt ivm broertje.

  Like

 47. Ik hoop hoe meer ze de PVV gaan jennen, hoe meer zetels deze zal krijgen.

  Like

 48. W Hulsman zegt:

  Dit geeft de burger moed
  Een helder betoog

  Like

 49. W Hulsman zegt:

  Helder betoog mee eens

  Like

 50. Guardiacivil zegt:

  Ik hoop dat BigJohn gelijk krijgt en ik kruis mijn vingers hiervoor.
  Maar Nederland is een knettergek land geworden, ik kan er geen voorspelling op doen.

  Like

 51. Pingback: Volk van Nederland: Wees op uw hoede!! | eunmask

 52. Pingback: DE EU IS DE GROOTSTE STAATSGREEP OOIT! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s