FOTOSHOPPER Guy Verhofstadt

screenshot_58

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

8 reacties op FOTOSHOPPER Guy Verhofstadt

 1. guusvelraeds zegt:

  Die is goed. Zie hem met zijn verlopen kop nog op het maidanplein staan in Kiev. Samen met die andere ophitser, hoe heet die ook al weer. Als ik zijn naam uitspreek moet ik naar het toilet. Trouwens wat hadden ze daar te zoeken op een plek waar een democratisch gekozen regering via een fascistische coup aan de kant werd gezet omdat ze net iets anders wilden dan de ongekozen apparatsjiks in de EU. Hoop dat ik het nog meemaak dat de zwijnestal in Brussel uitgemest wordt. Mensen het is welletjes geweest.

  Geliked door 1 persoon

 2. scheermes zegt:

  Dit snorretje NOOIT meer af doen ,past UITSTEKEND bij jou !! Doet mij denken aan je broer!!Een eerbetoon aan je BROER !!TOP !!

  Like

 3. scheermes zegt:

  Vraagje ;waarom heeft hans vanbalen hem afgescheerd ?? Die stond dat snorretje NOG mooier!!

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Wat een stel TUIG op een rij.
  IK hoor net dat Verhofstad zich terugtrok uit de verkiezing.
  Hij wilde die afgang blijkbaar niet meemaken.

  Like

 5. Jules Vismale zegt:

  Dat die akelige Guy Verhofstadt zichzelf inderdaad begint voorbarig te gedragen als Adolf hitler bewust dit artikel onomstotelijk:

  Video! Guy Verhofstadt is op oorlogspad: ‘EU-leger nodig tegen de Russen’

  Guy Verhofstadt, nare vent, belabberd Engels en zo oorlogszuchtig als maar kan! In een korte video via zijn Twitter vertelt hij over zijn visie om Rusland in toom te willen houden door middel van een Europees leger!
  Hij weet zeker ook niet eens dat Napoleon Bonaparte en Adolf Hitler Rusland ook in toom konden houden of veroveren wat een gruwelijk fiasco voor hen beiden werd!

  Zo zegt hij in deze video: “De Baltische Staten weten waarom we een sterker Europa nodig hebben: om Poetin tegen te houden. Na een decennium van Russische agressie, hebben we veel meer dan alleen sancties nodig. We moeten afzien van onze naïviteit en de opbouw van een Verenigd defensiecapaciteit. “Zacht spreken maar carry a big stick.”

  Verhofstadt schuwt zijn intenties absoluut niet. In het videofragment slingert hij de ene na de andere beschuldiging naar het hoofd van Vladimir Poetin (niettemin is dit ook een schurk en een dictator!) en de Russische regering onder de noemer ‘een decennium aan Russische agressie in de EU’.

  Hij noemt:

  – De gedeeltelijke bezetting van Georgië (geen EU),
  – De ‘annexatie’ van de Krim (geen EU),
  – De oorlog in Oekraïne (geen EU),
  – MH17 (onderzoek loopt nog),
  – Cyber-aanvallen (geen bewijs)
  – Geld witwassen via onze banken
  – Chemische aanvallen in Salisbury (geen bewijs)

  Vervolgens geeft hij ons een voorproefje van mogelijke Russische inmenging die plaats zou kunnen gaan vinden in 2019 tijdens de Europese verkiezingen. Vervolgens legt hij uit dat de EU nu niet echt veel meer doet dan sancties opleggen (een oorlog met Rusland beginnen zal feitelijk NOG meer ellende voor zowel de EU als voor Rusland wezen!) en een reactie van Poetin krijgt, maar er wezenlijk niks veranderd.
  En daar komt de crux van het verhaal! Dit zou niet genoeg zijn, Rusland met haar economie zo groot als Italië en een flink arsenaal aan atoomwapens, moet desnoods worden tegengehouden met een groot, capabel EU-leger!
  Alleen zo kunnen we ons beschermen tegen Poetin die op ieder moment de Baltische staten zou kunnen binnenvallen. Maar omdat zo’n EU-leger ( denkt die stomkop nou ECHT dat hij eventjes 500 miljoen Europeanen kan dwingen om in een EU-leger te gaan nadat links het militarisme in europa al jarenlang heeft ondermijnt en bijna afgebroken!) natuurlijk snel en effectief ingezet moet kunnen worden, is het helaas noodzakelijk om af te stappen van de ‘unanimiteitsregel’, die stelt dat alle EU-lidstaten het eens moeten zijn over een bepaald besluit.
  Dat thans veel van deze landen het steeds meer ONEENS met elkaar zijn door de hopeloze verdeeldheid zal die smeerlap vast niet deren!

  Gooi je deze regel op de schop, dan is alleen nog een meerderheid van de EU-lidstaten nodig voor het goedkeuren van buitenlands beleid. En ach, waarom daar stoppen? Maak van Europol direct een echte Europese politiemacht (ze kunnen hier beter nog de islam en de linkse extremisten bestrijden!) die grensoverschrijdend kan handelen!
  Wat kan er mis gaan? Als een land het er niet mee eens is gebeurt het toch gewoon ni- …oh wacht.

  Mooie liberaal die Verhofstadt, pleit dus gewoon praktisch voor een confrontatie met Rusland en een uitbreiding van de EU voor buitenlands beleid op basis van niets meer dan dubieuze claims over Rusland. En dan vraagt men zich af waarom er zo’n aversie tegen de EU heerst in dit continent…
  Verhofstadt lijkt inderdaad Hitler na te willen doen maar zij die Rusland binnenvallen en denken dit reusachtige land te veroveren zal door de goden met blindheid worden geslagen! Trap Verhofstadt anders maar richting Moskou toe opdat hij persoonlijk met Vladimir Poetin gaat (bek)vechten! Wat een griezel is die afschuwelijke vent!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s