Guy Verhofstadt exit als voorzitter EU-parlement

screenshot_51

Tsunami van opluchting overspoelt social media

Guy Verhofstadt heeft zich dinsdagmorgen teruggetrokken als kandidaat voor het voorzitterschap van het EU-parlement. De liberale Belgische oud-premier deed dat enkele minuten voor de eerste stemronde begon, maakte de vertrekkende voorzitter Martin Schulz bekend.

De 751 leden van het parlement kiezen in Straatsburg een opvolger voor de sociaaldemocraat Schulz die de Duitse landelijke politiek ingaat. Er zijn nu nog zes kandidaten over die hem hopen op te volgen. Naar verwachting wordt het een van de kandidaten uit de grootste fracties: de christendemocraat Antonio Tajani (63) van de EVP of de sociaaldemocraat Gianni Pittella (58) van de S&D, beiden Italianen.

Bron:
http://politiek.tpo.nl
(h/t “Wachteres”)
post-online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, establishment, Eurofielen, Europees Parlement, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op Guy Verhofstadt exit als voorzitter EU-parlement

 1. koddebeier zegt:

  Zo één rotte appel minder !

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Nog ca.750 te gaan !

  Geliked door 1 persoon

 3. A.J. de Koning zegt:

  Weer eens een goed bericht, dat misbaksel zal echter nog wel van zich laten horen denk ik.

  Like

 4. Sabeltant zegt:

  De christenen en (a)sociaal democraten zullen Europa vernietigen door de import van nog meer islam.
  Er zou GVD eens een gezonde dosis Europa eerst moeten gaan waaien.

  Wat schieten we nu op in Europa met de import van kanslozen uit islamitische landen?

  Zelfs Rusland en Amerika hebben Europa laten vallen.

  We hebben LEIDERS nodig een géén lulhannesen die maar wat leuteren over verbinden en vergroenen.

  Like

 5. De christenen zijn verworden tot luie missionerende missionarissen. Waar ze eerder naar de arme negertjes trokken om ze te bekeren, schijnt dat te moeilijk en te duur voor ze te worden zodat ze de arme negertjes maar hier naartoe laten komen. Op kosten van de ongelovigen, dat dan weer wel.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @breinbrouwsels, het zijn even zo goed ook de atheïsten van o.a. Groen Links, PvdA, D’66 en de SP die zich hieraan schuldig maken. De zogenaamde linkse kerk omdat ze toch wel erg graag ergens in willen geloven.

   Geliked door 1 persoon

   • Klopt, de linkse kerk is geboren uit de christelijke kerk en werd opgetuigd zonder god want anders zouden de atheisten er niks aan vinden. Let maar eens op waar de roots liggen van alle knakkers en knakkerinnen die in onze geschiednis tot de jongste dag (sorrie) met rode rozen en vlaggen liepen te paraderen. Wel als bobo’s en kader dan want voor het zitten juichen in hun goddeloze kerken gebben ze het klapvee met hesjes en fluitjes. Ze staan ook altijd op een podium als een dominee met prachtige spreuken voor demense.

    Like

 6. Pietersen zegt:

  Gelukkig dat deze EU-iunk met zijn rotte gebit is opgehoepeld. Wat een wanvertoning was dat trouwens die speech van hem om voorzitter te worden.

  Like

 7. carthago zegt:

  Failliet vak zuid in de eussr regeert nu met die nieuwe Italiaanse voorzitter tesamen met draakhi over vak Noord, maar die ramp is dan iets minder groot dan een roverhoofdman zoals dit monster van de verhofstadtgroep met z’n draculatanden.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Gelukkig is mijn stripverhaal over die graaiende linkse ploert dan nog steeds van toepassing.
  Alleen klikken op de links als u het stripverhaal nog niet kent:

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/24/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-1/

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/25/stripverhaal-guy-verhofstadt-deel-2/

  Like

 9. Wie volgt, want er zijn nog meer van die flapdrollen.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Waar gaat die verdwaalde kogel heen?

  Like

 11. Republikein zegt:

  Geldwolf kiest voor het lucratiefste aanbod.

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  En dat allemaal omdat Verhofstadt bleef weigeren te accepteren dat hij zichzelf buiten spel heeft gezet met zijn oncontroleerbare oprispingen in de EU-raad.
  Farrage heeft hem toen onherstelbaar beschadigt door als enige, èn op onnavolgbare wijze, te benoemen wat Verhofstadt is en waar hij voor staat. Als het ware zijn masker afgetrokken…

  Verhofstadt heeft steeds op een onbeschofte, volkomen incorrecte wijze, zowel door woord en lichaamstaal bewezen geen enkel respect te hebben voor zijn tegenstanders in het debat.
  Bovendien heeft hij altijd de indruk gegeven alléén en geheel voor zichzelf, als toekomstig
  EU-dictator, te handelen.
  Dat kun je ’n tijdje volhouden als de omgeving dat wil accepteren.
  Verhofstadt is nèt als zovele andere politici die in eigen land en in eigen partij hun collega’s konden onderdrukken en het naïeve volk een rad voor ogen draaien, ten onder gegaan aan zijn eigen
  stupide arrogantie, maar ook aan zijn totaal verdorven ziel.
  Net zo lelijk als zijn buitenkant.
  Zodanig afzichtelijk zelfs dat zijn “partners in crime” bij de EU hem te gevaarlijk vonden voor een alles overheersende positie.

  Nu nog aan de drank en nog véél méér betrokken in duistere zaken, en hij kan definitief afgevoerd worden voor ’n schorsing in zijn buitenhuis in Italië, waar ze hem op ’n goede dag in bad zullen vinden. Op mysterieuze wijze om het leven gekomen….

  Like

 13. tjonge محمد هو المتحول جنسيا zegt:

  schulz gaat terug naar de landelijke politiek ? normaliter is het andersom, willen alle politiekers naar brussel maar schulz gaat terug ?
  gaat ie terug als mol voor brussel om duitsland van binnenuit helemaal in de uitverkoop te zetten voor brussel ?
  het laatste stukje eu-weerstand breken van duitsland ?

  Like

 14. ReaGluurder zegt:

  Om aan deze klucht te kunnen deelnemen moesten er wel weer zo’n 800 of nog meer ambtenaartjes naar Straatsburg verkassen, voor een dag of zo!! Deze tripjes kosten op jaarbasis MILJOENEN!!! Aanpakken die EU-hap!!

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Wat hééft die vieze vent toch een rotkop! Hij is zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant spuuglelijk:

  Like

 16. Aegolius cs zegt:

  Toetreding Vijfsterrenbeweging in fractie Verhofstadt is van de baan
  Grillo: “Het establishment heeft ons tegengehouden”
  http://www.demorgen.be/buitenland/toetreding-vijfsterrenbeweging-in-fractie-verhofstadt-is-van-de-baan-b4a5951b/

  Verhofstadt heeft zijn neus gestoten op het laatste moment.

  Verhofstadt vs Farage on the European budget 2014-2020

  Een toekomstige EU voorzitter als psychopaat verloren gegaan. De natte dweil wordt hem bespaard.

  Nigel Farage insults Belgium and EU President

  Like

 17. Aegolius cs zegt:

  Teresa May, doe uw werk om van dat hulpbehoevende EU centrum verlost te worden

  Like

 18. Drs.P. zegt:

  Deze psychiatrische patient dient loevenslang te worden opgesloten, kijk maar eens naar de blik van een WAANZINNIGE op de foto. Hoe heeft deze zware autist ooit zover kunnen komen in Brussel en in Belgie?? Of is dit soort blikken een vereiste om in het Europarlement te kunnen komen?? Enne niet te lang naar die foto kijken hoor, want hoe langer je dat doet, des te meer snap je niets meer van deze compleet gestoorde naar oorlog smachtende randdebielen!!

  Like

 19. Jean zegt:

  Iedereen die een stem geeft aan dergelijk zootje lafaards zou een boete moeten betalen van 10.000 euro.
  Wat ik al jaren schrijf: dergelijke misdadigers verdienen de strop.

  Like

 20. Wachteres zegt:

  http://nos.nl/artikel/2153409-verhofstadt-geen-kandidaat-voorzitter-europees-parlement-meer.html

  Verhofstadt stelde zich vorige week kandidaat voor het voorzitterschap. Hij zei dat hij in die functie een bruggenbouwer wilde zijn. “In deze onzekere tijden, nu Europa bedreigd wordt door nationalisten en populisten, hebben we visionairs, bruggenbouwers en compromismakers nodig. Ik wil er een zijn”, zei hij.

  Hij trekt zich terug omdat hij er heel veel voor terugkrijgt, zegt correspondent Arjan Noorlander. “Hij heeft de hele nacht onderhandeld met de kandidaat die er het beste voorstaat, de christendemocraat Tajani, en hij heeft er allerlei mooie baantjes in het Europees Parlement voor teruggekregen.”

  Achterkamertjesdeal

  “Daarnaast heeft Verhofstadt de toezegging gekregen van de christendemocraten dat zij inhoudelijk een alliantie mogen sluiten met de liberalen, waardoor ze de komende jaren allerlei dingen voor elkaar denken te krijgen”, zegt Noorlander. “Het is gewoon een achterkamertjesdeal, waarvan alle kandidaten de afgelopen weken hebben uitgestraald dat ze daarvan af willen. Nou zie hier, daar waar de macht verdeeld wordt, worden er gewoon weer deals gemaakt.”

  ZO GAAT DAT IN DE EU!

  Like

 21. Jan zegt:

  Het EP/de EU, kortom, de gehele kliek bestaat echt uit krankzinnigen.

  Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens wil dat Rusland aan kinderloze ouders van Europese landen €75,000 betaalt omdat de Russische regering verbied dat Russische kinderen geadopteerd worden door kinderloze stellen in de EU


  On Tuesday, the European Court of Human Rights (ECHR) released a press statement saying that the Russian law banning US citizens and organizations from any participation in the adoption of Russian children unlawfully discriminates against prospective parents.

  The Court ordered the Russian government to pay €75,000 ($80,000) in compensation to 45 prospective parents who filed lawsuits, and €13,600 in court expenses.

  Russian Senator Yelena Mizulina, one of the main supporters of the ban (known as the Dima Yakovlev Law), told reporters that the ECHR’s decision constitutes blatant interference in internal Russian affairs. She noted that Moscow had never joined the 1993 International Convention on Adoption and therefore has no obligations to foreign states concerning international adoptions.

  https://www.rt.com/politics/373976-blatant-interference-russian-lawmakers-blast/

  Like

 22. Tistochwat zegt:

  En altijd die agressieve grote muil van ‘m!
  Ik moet kotsen van die gore smeerlap.

  Geliked door 1 persoon

 23. Jan zegt:

  Guy Verhofstadt (EU): Nationalisme in Europa betekent nieuwe holocaust
  Dat is de schuld van Trump
  http://politiek.tpo.nl/2017/02/04/guy-verhofstadt-eu-nationalisme-europa-betekent-nieuwe-holocaust/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s