Leipzig: “Zuidlander”-aanval op 80-jarige

screenshot_68

(Vertaling: E.J. Bron)

Afgelopen zaterdag moest een 80-jarige vrouw uit Leipzig (foto) de ervaring opdoen dat het inmiddels levensgevaarlijk kan zijn om de verkeerde kant uit te kijken. Omdat de “zon zo lekker scheen”, zoals ze later vertelde, wandelde de bejaarde vrouw tegen 15.00 uur door de Graffstraße in het stadsdeel Neulindenau in Leipzig, toen ze naast een vuilcontainer een zogenaamde “Zuidlander” zag staan. Ze heeft geen woord gezegd, keek alleen even in zijn richting. Dat volstond voor de “verrijker” om op de oude dame af te stormen en met zijn vuist in haar gezicht te slaan.

pi-news

Hevig bloedend wil ze zichzelf in veiligheid brengen en sleept zichzelf, gevolgd door de dader en heel erg bang om te vallen, verder in de richting van de Lütznerstraße, in de hoop dat iemand haar helpt.

Ze heeft geluk, een voorbijganger begrijpt wat er aan de hand is, snelt haar te hulp en belt een ambulance. Dit zorgt ervoor dat de dader de achtervolging staakt en vlucht. De bejaarde vrouw word tin het ziekenhuis op de spoedeisende hulp verzorgd.De artsen stellen een jukbeen-breuk vast, die misschien geopereerd moet worden, zegt ze. Ze heeft vreselijk veel pijn en desondanks een doel: iedereen moet dit zien. “Men moet het in de krant laten zien”, wordt ze geciteerd en ze laat een foto maken van haar gezicht, die door de “Bild”-Zeitung gepubliceerd wordt. “Het kan toch niet zo zijn dat men zelfs overdag bang moet zijn om de straat op te gaan”, zegt de rustige vrouw veeleer boos dan geïntimideerd.

Desondanks zal ze zich van nu af aan waarschijnlijk heel anders gedragen – voorzichtiger – wellicht ook vaker met gebogen hoofd door de straten van haar stad lopen, steeds op de hoede voor de verkeerde blik in de verkeerde richting.

Het kan iedereen overkomen. Jonge mannen worden door complete roedels in elkaar geslagen. Bij oude en zwakke mensen volstaat vaan één enkele vuistslag. Voor hen is het steeds minder de vraag hoe goed ze kunnen leven, maar veelmeer hoe lang ze zullen overleven.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, Duitsland, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Leipzig: “Zuidlander”-aanval op 80-jarige

 1. hslot4 zegt:

  Als ik zo iets zie ik maak je helemaal af gozer jij haalt het einde van het trotoir niet meer beloof het je wat een laf tuig .

  Like

  • delamontagne zegt:

   Moet je wel jong en krachtig zijn.
   Ik dacht dat de “Zuidlander” het voornamelijk op ouderen hadden begrepen.
   Wat een woord “Zuidlander”.
   Vroeger had je in NL “zuidvruchten”, toch veel prettiger/lekkerder klinkende…………

   Like

   • elisah zegt:

    Dat beest heeft een giga schop onder zijn zuidvrucht nodig…

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Südlländer heet dat in het Duits.
    Dat woord hoor je tegenwoordig dagelijks in Duitsland en Oostenrijk.
    Ze zijn er van vergeven.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Een andere naam die bijzonder tot de verbeelding spreekt is: Oilaugen…!!! Heerlijk.

    Like

   • delamontagne zegt:

    Oilaugen ?
    Zijn dat soms van die zwarte olijven in olie ? De naam ken ik niet. Wat hier wel goed als zuidvruchten groeit zijn vijgen, beetje olijven, maar bananen b.v blijven te klein. Een soort “bakbanaantjes”.
    Druiven overal…………………

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Delaontagne.
    Inderdaad.
    De Duitsers hebben in extremo de gave om woorden te vinden, of samen te stellen, die in essentie de betekenis van iets of iemand uitdrukken.
    Met “Oilaugen” worden de ogen van “Südländer” bedoeld, die als het ware zwemmen in de olie.
    Kijk maar eens diep in de ogen van zo’n Südländer… en je zult duidelijk zien wat ze hiermee bedoelen. Reuze knap, al zeg ik het zelf.

    Like

 2. Elena zegt:

  Wanneer staat de autochtone bevolking eens op, om dat tyfus tuig op voorhand kapot te schoppen?
  oh…wacht…de autochtonen werken allemaal, die hebben ‘savonds na het werk geen energie om dat tuig kapot te maken.
  -Zucht-

  Geliked door 1 persoon

 3. cobby zegt:

  wat intens gemeen om oudere vrouwen in ekaar slaan wat een vuile gemeen iemand zeg

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dat is heel normaal voor die lui.
   Iemand die jong en krachtig is, is nu eenmaal geen gemakkelijke prooi.
   Vandaar.
   Je kunt het je héél moeilijk voorstellen, maar we zullen moeten accepteren dat dit wilde beesten zijn die geen enkel idee hebben van onze normen en waarden.

   “De Edele Wilde” bestaat helaas niet.
   Overigens, zou ik er in mijn eentje niet aan beginnen om zo’n maniak aan te pakken.
   Daar zul je op zijn minst een vuurwapen voor in de zak van je jas moeten hebben.
   En dan wordt het heel leuk. Dat wel natuurlijk.

   Like

 4. Feniks zegt:

  Ik ben niet langer meer sprakeloos.

  Eerder alert en vlgs mij is de enige rechtvaardigheid die er nog kan zijn, Merkel en consorten voor het gerecht brengen voor misdaden tegen de menselijkheid en veiligheid van de Europese bevolking, met name omdat deze lui de ongecontroleerde migratie toestaan.
  Waardoor Merkel en consorten hun plicht ( nl. Het beschermen en waken over de veiligheid van hun bevolking volledig verzaken en daadwerkelijk hun bevolking in gevaar brengen.

  Voor het verwaarlozing en veronachtzamen van de belangen van de eigen bevolking bestaat geen enkel excuus.

  Geliked door 1 persoon

 5. Wil zegt:

  Ierdere dag weer hetzelfde, weer die zgn. “zuidlanders”. Kotsmisselijk wordt ik ervan, spuugzat ben ik ze. Dagelijks worden wij geconfronteerd met deze beesten, een ander woord heb ik er niet voor.
  Alleen durven ze niks, alleen in een groep. Als ik alleen een tegen kom kijk ik hem strak in de ogen en ga niet aan de kant. Hij slaat zijn ogen neer en loopt snel weg. Maar als ze met meerderen zijn, dan zijn het beesten, roedelgedrag, geleerd in de woestijn. Of alleen tegen een oude oma dat durven ze ook nog wel.
  Thuis worden deze prinsjes niks in de weg gelegd, ouders spreken na 30 jaar in Nederland en bijstand nog geen half woord nederlands.
  En wij kijken er doen niks.
  Ik hoop dat ik er binnenkort een tegenkom die mij…….

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Wat een laagbijdegronds smerig provocerend tuig is het toch!
  Ik veroordeel ze allemaal! Het is de schuld van de grote meerderheid die het wel prima vindt.

  Stel je eens voor dat de westerse wereld het zat wordt en zo maar zonder enige aanleiding een cultuurverrijker in elkaar zou trappen.
  Alleen maar omdat het er stond of gewoon zo maar omdat WIJ het ook kunnen of omdat we er helemaal genoeg van hebben.

  Dan zou de wereld te klein zijn. Dagelijks ervaringsdeskundigen over tolerantie, strenge straffen. Beveiliging op alle hoeken van de straat… Arme gevallen worden in no-time uit alle hoeken van ons land gehaald.

  Maar op die dag, die mooie dag….

  Dan gaat bij mij de vlag in de top!

  Like

 7. Golden Girl zegt:

  Kijken is ook al een reden om in elkaar gemept te worden, die lui zijn woest op de hele samenleving en dan sla je zomaar iemand in elkaar , weer een knuffel woestijn prins die daar rond loopt op uitnodiging van de trol Merkel

  Like

 8. tippelaar zegt:

  voor dergelijke daders past maar 1 straf. Euthenasie ter plekke op de plaats van het delict.Kan met een spuit, een mes of met een kogel. Kies maar. Zonder 1 van deze alternatieven kan het niet

  Geliked door 1 persoon

 9. Republikein zegt:

  Eigen schuld en nu een dikke bult, wie kijkt er ook naar een vuilcontainer, zoveel domheid.

  Geliked door 3 people

 10. Troubadour zegt:

  Wat een verrijking van onze cultuur niet linkse gutmenschen

  Like

 11. Leo zegt:

  Preventief ruimen is geboden !!

  Like

 12. Des duivels zegt:

  Onze landen ,west europa, zijn ten dode opgeschreven. Zie het maar als een uitgezaaide kanker. Hoeveel we ook gaan snijden in die kwaadaardige cellen we krijgen het nooit meer helemaal weg. Helaas de bittere waarheid. Ave, zij die gaan sterven groeten u.

  Like

 13. GT zegt:

  Als ik zo,n smerige vuile woestijn rat dat zie doen, bijt ik rot zijn strot af mag dit duidelijk zijn jammer smerige lafbekken tegen oudere mensen he, en niemand verder in de buurt tijd voor grote schoon Merkel met jou er bij zo snel mogelijk! Dit is gewoon uitroeien van de blanke bevolking dit staat nog maar in schril contrast wat er komen gaat, mensen bewapen U!

  Like

 14. Erik zegt:

  Dit houd niet op, niet vanzelf. Dit eist actie enwel handelen en niet lullen. Het is aan de autoriteiten om deze laffe neger hiermee niet te laten wegkomen. Opsporen en uitzetten.

  Like

 15. Dit is een duidelijk beeld van hen die vinden dat wij zich aan hun moeten aanpassen, want aaaaanders zullen wij het voelen. En hier wordt nog aan gevolg gegeven ook, dat is nog het ergste.

  Geliked door 1 persoon

 16. ieznogoedh zegt:

  Het Zuidlandse ras is kennelijk behept met een overvloed aan agressie. En achterlijkheid natuurlijk.

  Like

 17. Jean zegt:

  In België wordt dergelijk krapuul “beschermd” door die wereldvreemde ivorentoren zitters!!!!!!
  Hopelijk legt Francken die bullshit naast zich neer en trapt hij die “overlast” zonder pardon het land uit zodat we tegen eind januari kunnen spreken over een Vlaams Land zonder illegalen en crimineel gespuis van vreemde origine.
  In Vlaanderen lopen idioten rond die liggen te smeken dat “wij” vreemdelingen zouden een goede dag wensen? Het enige wat ik die vreemdelingen wens is een ‘One Way Ticket’ to homeland.

  Geliked door 1 persoon

 18. Pete zegt:

  Net als bij loslopende honden ! Nooit rechtstreeks in de ogen kijken, want dan gaat die hond zich ongemakkelijk voelen.. Zijn minderwaardigheidscomplex zorgt ervoor dat hij zich aangevallen voelt en zich moet verdedigen.
  Normaal zijn ze nooit alleen, maar in een ‘roedel’ !! Deze laffe hond zag dat het een oud dametje was, en die kon hij wel alleen hebben.
  Nog een geluk dat hij haar niet heeft verkracht. Ze gilde waarschijnlijk ?

  Like

 19. Aegolius cs zegt:

  De genetische verrijking dat Merkel voorstaat door de ontvolking van Duitsland, nietwaar?

  Like

 20. Theresa Geissler zegt:

  Ja, en waar is-ie nou gebleven, die ” Zuidlander?!” Krijgen ze hem ooit nog te pakken, of niet?!
  Niet lang over lullen: Dit dient afgestraft te worden! En dan bedoel ik géén taakstrafje!
  (Maar ja, dat wórdt het dan natuurlijk weer wèl. Zucht….)

  Like

 21. Tistochwat zegt:

  Mag ik hem afmaken?

  Oh, als ik die schurftige, laffe, mohammedaanse rat zou mogen verdelgen, wat zou dát me een heerlijk gevoel geven!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s