Poetin: Tegen Trump wordt in “Maidan-stijl” opgetreden

screenshot_60

(Vertaling: E.J. Bron)

De talrijke “belastende” fake-berichten tegen Donald Trump ziet de Russische minister-president Vladimir Poetin er als bewijs voor dat bepaalde kringen in de VS de legitimiteit van de toekomstige Amerikaanse staatschef willen ondergraven. Daarbij zou naar dezelfde methodes als bij het organiseren van de staatsgreep in de Oekraïne in 2014 worden gegrepen.

nieuws-spoetnik

Hoewel de presidentsverkiezingen al hebben plaatsgevonden, zou de strijd tegen Trump in de VS doorgaan, zei Poetin dinsdag in Moskou. Daarbij zou tenminste sprake zijn van twee doelen: “Ten eerste de legitimiteit van de gekozen president ondergraven . . . en ten tweede het verhinderen van de verkiezingsbeloftes van de nieuwe president.”

“De indruk ontstaat dat zij, nadat ze in Kiev geoefend hebben, nu bij zichzelf in Washington een Maidan willen organiseren, alleen om de ambtsaanvaarding van Trump te verhinderen”, aldus Poetin.

De berichten dat Rusland – al vele jaren geleden – belastende informatie tegen Trump verzameld zou hebben, wees Poetin als “openlijke vervalsing” van de hand. “Dat zulke methodes überhaupt tegen een gekozen president van de VS gebruikt worden, is tot nu toe uniek in de geschiedenis”, aldus de chef van het Kremlin. “Dat spreekt van een wezenlijke degradatie van de politieke elites in het Westen, vooral in de VS. Ik hoop dat het gezonde mensenverstand toch zal zegevieren.”

“Maidan” worden de gewelddadige prowesterse protesten omstreeks de jaarwisseling 2013/2014 op het belangrijkste plein van Kiev, Maidan, genoemd, die eindigden in een omwenteling.

Na de machtsovername stuurde de uit de oppositie gevormde regering troepen naar de oostelijke industrieregio´s Donetsk en Loehansk, die het uit de macht zetten van president Viktor Janoekovitsj niet erkend hebben. De gevechten tussen regeringstroepen en burgermilities, waarbij volgens informatie van de VN minstens 9.500 mensen werden gedood, houden nog steeds aan.

Bron:
https://de.sputniknews.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, Elite, establishment, Poetin, Rotzakken, Rusland, VS. Bookmark de permalink .

11 reacties op Poetin: Tegen Trump wordt in “Maidan-stijl” opgetreden

  • IkBenHet zegt:

   Gaan ze daar heel de dag Pang-Pang lopen roepen…
   Bij VN missies lopen ze materieel en munitie bij collega’s te lenen…
   Materieel staat in garage en/of aan de grond. Defect en geen onderdelen.
   Snap dus niet, dat er 27 treinstellen met materieel uit Steenwijk kunnen vertrekken.
   Over die 3600 “militairen” zullen we het helemaal maar niet hebben.
   Stelletje links geïndoctrineerde softies zonder enige gevechtservaring.
   Sitting Ducks!!

   Like

   • glockie17c zegt:

    Nou IkBenHet jij bent het zeker helemaal !!!
    Alstublieft zeg, heb je zelf überhaupt in het leger gezeten !?
    Ik zou het op prijs stellen om niet zo negatief te zijn tegen de mannen en vrouwen die in het Nederlandse leger zitten.
    Deze mensen zitten er tenslotte als beroeps en zijn bereid voor hun vaderland te vechten als het moet !!!
    En ja, ze moeten het (met dank aan onze regering!) helaas met minder middelen doen. Maar dat doet niks af aan het feit dat ze Nederland zo goed en kwaad als het kan met alle middelen die ze ter beschikking hebben zouden verdedigen tegen elk gevaar wat Nederland zou bedreigen.
    Onze speciale eenheden behoren sinds jaar en dag tot de beste in de wereld en hebben hun sporen inmiddels echt wel verdiend, ook onder oorlogs omstandigheden.
    En de opleiding die ze krijgen bij het KCT en bij de Mariniers en andere Speciale Eenheden die doe je echt niet zo maar effe, dat kan je vergeten !!!
    Ik ben het wel helemaal met je eens wat de reden en zin is om 27 treinstellen richting het oosten te sturen (oja, Poetin is een “bedreiging” hoe kan ik dat nou vergeten !!!).
    Maar op die vraag zullen de Amerikanen en een aantal mensen in Den Haag en de EU vast wel een heel goed antwoord kunnen geven (wat ze echt niet zullen doen).
    Maar doe mij een plezier en graag een beetje meer respect voor onze mannen en vrouwen in het Nederlandse Leger.
    Zowel voor de nu actief dienende militairen als de veteranen.

    Met vriendelijke groet, Glockie

    Like

 1. Elena zegt:

  Zie het gore lobbyen vanuit Avaaz tegen Trump.
  NOOIT tekenen !!!
  De nikker Mobama met zijn achterlijke linkse hufters.

  Eén handtekening van Obama kan het voor Trump onmogelijk maken een roekeloze kernoorlog te beginnen. Obama heeft nog maar 3 dagen de tijd, maar met enorme publieke druk zouden we hem zover kunnen krijgen. Teken en deel op Facebook, Twitter, overal:

  TEKEN DE PETITIE

  Beste vrienden,

  Wat zo eng is aan Trump?? Dat hij compleet onvoorspelbaar is, en als hij besluit dat hij Amerika’s kernwapens wil gebruiken kan niemand hem tegenhouden.

  Vier minuten na een presidentieel bevel moet een kernaanval gelanceerd worden — een idioot en gevaarlijk systeem dat is ingevoerd ten tijde van de Koude Oorlog en nu irrelevant en vooral heel gevaarlijk is. Obama gaf na zijn verkiezing aan dit beleid te willen aanpassen.

  Maar hij heeft nog maar vier dagen de tijd, daarna is onze veiligheid in de handen van de onvoorspelbare Donald Trump. In de laatste dagen van Obama’s presidentschap vechten belangrijke kwesties om zijn aandacht. Daarom hebben we massale publieke druk nodig om dit in zijn vizier te krijgen. Belangrijke politici, hoge ambtenaren en militairen hebben zich al uitgesproken — als wij hier een miljoenen-petitie aan toevoegen die we met veel spektakel afleveren, kunnen we ervoor zorgen dat dit het nieuws beheerst tijdens Obama’s laatste week in functie.

  Maar we moeten SNEL zijn — iedereen die potentieel gevaar loopt (en dat is iedereen!!!) moet van zich laten horen. Voeg jouw naam toe en deel de pagina op Facebook, Twitter, overal:

  President Obama — stop de nucleaire dreiging!

  Als er sprake is van grote dreiging kan de president binnen een paar minuten wapens afvuren die 20 keer zo sterk zijn als die van Hiroshima. Dit systeem is gevoelig voor een vals alarm of een menselijke fout, maar als de president eenmaal heeft besloten tot een aanval kan niemand dat nog tegenhouden.

  Je kunt je niet voorstellen dat iemand het zou doen, maar met Trump als president hebben we alle reden om ons zorgen te maken. Hij is roekeloos en heeft een gebrek aan inzicht laten zien als het gaat om nucleaire kwesties; hij heeft adviseurs gevraagd waarom de VS geen nucleaire wapens zou mogen gebruiken en heeft aangegeven dat hij een nucleaire “wapenwedloop” wil!

  Obama hoeft alleen maar een handtekening te zetten en voor Trump zal het moeilijk zijn dit besluit ongedaan te maken als hij eenmaal president is. Het is zo evident dat een veiliger kernwapenbeleid nodig is, help ons daarom de publieke druk op Obama enorm groot te maken: Voeg jouw naam toe en deel de pagina met iedereen — we hebben nog 3 dagen:

  President Obama — stop de nucleaire dreiging!
  Onze gemeenschap is keer op keer opgestaan voor een stabielere en vreedzamere wereld. Met Trump aan de nucleaire knoppen loopt alles gevaar. Laten we daarom nogmaals verenigen en opstaan om Trumps nucleaire dreiging in de kiem te smoren.

  Met hoop en vastberadenheid,

  Danny, Mais, Mia, Allison, Joseph en het hele Avaaz-team

  Meer informatie:

  Like

 2. Elena zegt:

  Waarom hebben die 3600 Nederlandse militairen niet geweigerd naar Polen te gaan?
  Niemand kan hen iets maken.
  Niets te lezen over dit onderwerp in de Nederlandse media.
  Sinds vorig jaar hadden de Nederlandse militairen al geen munitie voldoenden om te oefenen.
  Moesten dan pang, pang roepen.

  lachen op Geenstijl…
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2016/07/telraam_paraat_.html

  Like

  • Ivan Chapka zegt:

   @Elena
   Een militair mag en kan een dienstbevel niet weigeren, in oorlogstijd staat daar zelfs de doodstraf op, ja ook hier, en in vredestijd kan je gevangenisstraf hiervoor krijgen.
   Eigenlijk heel logisch, want anders zou het helemaal een zooitje worden, zeker met de moslims in ons leger, maar daar vind je er bij de commando’s en mariniers maar weinig van.

   Like

 3. Republikein zegt:

  Stuiptrekkingen.
  In Final Visit To Kyiv, Biden Urges World To Stand Against Russian Aggression
  http://www.rferl.org/a/biden-final-ukraine-visit-russia/28235577.html?ltflags=mailer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s