PVV-vragen over tweet ambassadeur Kopenhagen

pvv-rood-wit-blauw

Vragen van het lid De Roon (PVV) aan de minister van Buitenlandse Zaken n.a.v. een tweet van de Nederlandse ambassadeur in Denemarken:

1.) Kent u de tweet van de Nederlandse ambassadeur in Denemarken, waarin deze op het bericht dat de lijsttrekker van de VVD geen coalitie wil vormen met de PVV reageert met: Good news! No more “feeding the beast”?

2.) Hoe beoordeelt u het dat hier de PVV en/of de lijsttrekker van de PVV of hun politieke doelen wordt aangeduid als “the beast”? Welke verklaring kunt u, namens deze ambassadeur, er voor geven dat hij zich zo heeft uitgelaten?

3.) Bent u het met mij eens dat deze ambassadeur zich hiermee ook denigrerend uitlaat over de miljoenen Nederlanders die achter de PVV staan?

4.) Vindt u dat het een ambtenaar, vertegenwoordiger van de Nederlandse regering, past om zich op deze wijze publiekelijk uit te laten over democratisch gekozen Nederlandse politici, een politieke partij en haar doelen en haar achterban? Zo niet, wat gaat u doen om dit te corrigeren en voor de toekomst te voorkomen?

pvv-nieuw

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PVV. Bookmark de permalink .

9 reacties op PVV-vragen over tweet ambassadeur Kopenhagen

 1. elisah zegt:

  Zojuist een schandalig filmpje gezien bij DDS, dat door linkse mensen op facebook verspreid wordt, daarin wordt de Jodenvervolging vergeleken met een zgn op handen zijnde genocide op de moslims. Het filmpje heet: “Het begon met de gaskamers” en het eindigt met oa Pegida en Geert Wilders.

  Like

 2. tippelaar zegt:

  Voor de wet zijn alle nederlanders gelijk, dus ook de PVV.aanhang. Het geeft voor een ambtenaar (dat is een ambassadeur ook) geen pas om zich zo denigrerend over millioenen pvv.kiezers uit te laten. De ambtenaar verdient straf. Liefst ontslag uit de diplomatieke dienst want hij snapt niets van diplomatie. Zal wel een omhooggevallen pvda.er zijn.

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Goede vragen van de PVV, helaas zijn vragen aan PvdA-minister Koenders even zinvol als vragen aan een zakkenroller, of die misschien wil helpen zoeken naar je portemonnee. Koenders moet weg Swarttouw moet weg, de PvdA moet weg, dan pas kunnen we weer normaal gaan doen.

  Like

 4. Republikein zegt:

  Hij vertolkt de mening van zijn regering, en dat is juist.
  En gaan over tot de orde van de dag.

  Like

 5. Theunisz zegt:

  Vent ? Op het matje toepen pp eigen kosten terug naar Nederland op het Malieveld zetten als tijl Uilenspiegel

  Like

 6. Aan het schandblok en alleen PVV ‘ers mogen naar hem met rotte eieren gooien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s