Stormachtige tijden op komst: Martin Schulz roept op tot samenwerking van “pro-Europese” krachten

screenshot_64

(Vertaling: E.J. Bron)

De aftredende voorzitter van het Europees Parlement, Martin Schulz (SPD), heeft voor het einde van zijn ambtsperiode nogmaals dringend opgeroepen tot samenwerking van alle “pro-Europese” krachten. “Na de verkiezing zouden de pro-Europese krachten op een bredere basis naar samenwerking moeten terugkeren”, zei Schulz voor de stemming over de nieuwe parlementsvoorzitter, die dinsdag plaatsvindt.

duits-zuerst

Schulz benadrukte dat de verkiezing ook gevolgen op de lange termijn voor de Brusselse instellingen zou kunnen hebben: “Het risico bestaat dat het in het vervolg moeilijker wordt voor de Europese Commissie om net zoals de afgelopen twee en een half jaar in het centrum van de Europese politiek te staan.” Het zou echter nog te vroeg zijn om over “mogelijke verliezers” te spreken.

De sterker wordende invloed van de EU-kritische krachten binnen en buiten het Europees Parlement zullen Schulz evenals zijn opvolger vermoedelijk echter zwaarder op de maag liggen. In het Europees Parlement bezitten EU-critici en patriottische partijen sinds de laatste verkiezingen in 2014 nu al een sterke huismacht, en bij verkiezingen in een serie landen moet in 2017 rekening gehouden worden met nog meer rechtse verkiezingsoverwinningen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in establishment, EU-critici, Eurofielen, Europees Parlement, Europese Commissie, EUSSR, meningsdictatuur, Patriottisme, Socialisten, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

24 reacties op Stormachtige tijden op komst: Martin Schulz roept op tot samenwerking van “pro-Europese” krachten

 1. cefas zegt:

  Berucht handgebaar. Heil en nog wat.

  Geliked door 1 persoon

 2. guusvelraeds zegt:

  Alle pro Europese krachten verenig U en vernietig de dictatoriale anti Europese EU. Weg met de EU. Leve Europa!!

  Geliked door 1 persoon

 3. Guardiacivil zegt:

  Eerst met vereende krachten zorgen dat die Merkel in de cel komt te zitten.

  Like

 4. cefas zegt:

  Schultz verwart Europa met de EU. Hij bedoelt EU-krachten en zegt Europa-krachten. Die zijn totaal verschillend. Maar dat weet hij donders goed, die misleider!

  Like

 5. Jean zegt:

  Wil Europa gered worden dan moet het maar één eis van de burgers respecteren en dat is “grenzen sluiten en geen enkele moslim nog doorlaten maar wel massaal terugsturen van de reeds aanwezigen”.

  Like

 6. Fred zegt:

  Samenwerking van alle nazi`s dus.
  Ook die uit Oekraïne?

  Like

 7. Mirjam zegt:

  Wil Europa gered worden dan moet het meerdere eisen van de burgers respecteren. En dat is niet alleen ‘grenzen sluiten en geen enkele moslim meer doorlaten, maar massaal terugsturen van die de hier reeds aanwezigen’, maar vooral uit de EU en geen enkele ‘vluchteling’/economische migranten meer accepteren. Saoedi Arabië kan die taak van Europa overnemen, wat ze al in de eerste plaats hadden moeten doen. Geld, plaats én Islam genoeg daar. Europa moet op slot voor deze overheersing en weer soeverein worden.

  Like

 8. Flo zegt:

  Mensen zoals Verhofstadt, V Baalen ,Juncker ,Schulz, en Merkel ,denken ook nog dat alles instort in de wereld als ze er niet zijn ,Ze worden echter door een steeds groter publiek afgewezen ,en daar mogen we alleen maar blij om zijn .

  Like

 9. Erik zegt:

  Het einde van de EU komt juist door de Europese krachten die vinden dat het centrum van de macht moet liggen bij soevereinen staten, niet bij het ondemocratische EU parlement.
  De angst om de macht te verliezen is groot en dat doet me goed, Brussel baad in angszweet.

  Like

 10. Hij brengt gewoon de Hitler groet, niet te geloven.

  Like

 11. ieznogoedh zegt:

  Ho ho, nix Sieg Heil. Schultz wil alleen maar zeggen: Mein Bruder ist so groß of bedoelt hij zijn Schwanz.

  Like

 12. Williaan zegt:

  Door het slappe gedoe van de huidige leiders krijgen die nazie-achige figuren weer een kans. Politici leren niets van de geschiedenis.

  Like

  • fleckie zegt:

   Nazi-‘overblijvende’ Figuren hebben net de EU opgericht.( en wat te denken over nazi’s die naar de VS ‘verhuisd,door diverse ‘hulpbronnen’ Ook in LATYNS-AMERIKA ‘gehuisvest’ werden? ( men zoeke maar op internet naar de’vuile oorlog’ betr. Argentinie- MALVINAS, of FALKLANDS, en de MOEDERS van de PLAYA de MALO, betr.hun ‘verdwenen kinderen’.

   Like

 13. 4sjun zegt:

  Filips II kreeg voor minder een 80 jarige oorlog aan zijn broek. Tijd voor bevrijding van het Brusselse juk en haar afromingsmachine, Re-vol-te! Soevereiniteit in eigen staat en baas over een eigen munt die niet langer uitgehold wordt door bijdrukken elders.

  Like

 14. 4sjun zegt:

  En dan is er nog wat.

  Hans Werner Sinn ERKLÄRT die neue Völkerwanderung HINTERGRUNDWISSEN

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s